Alexander Hleb

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
baas11
Entrenador del Barça

2008.08.27. 14:09:39

LG írta:Sztem olyan fölálásban mint tegnap, nyugodtan játszhatna Keita helyett középen. Sztem Touré elég stabilitást ad a középpályára, nem kell már Keita mellé, inkább egy kreativ emberke, mint Hleb.
Hát ja ,főleg egy ilyen meccsen mert még egy erős csapat ellen eredménytől függően rendben van a két vkp,de tegnap? kíváncsi lettem volna a XAVI-HLEB-INIESTA 3ra TOURE fedezékében főleg ha nincs Messi...de úgy látszik Hleb csak akkor játszhat ha Gudi is pályán van ... :( off:Henrynak sztem egész pályafutása során nem kellet ennyit beadni ballal mint nálunk 1 év alatt...még 2év és tényleg balkpást csinálunk belőle,csak minek???
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.27. 13:27:56

Sztem olyan fölálásban mint tegnap, nyugodtan játszhatna Keita helyett középen. Sztem Touré elég stabilitást ad a középpályára, nem kell már Keita mellé, inkább egy kreativ emberke, mint Hleb.
Livia Drusilla
Jugador d'estrella

2008.08.27. 13:22:03

MichaaBee írta:
Victor_Valdes írta:Szerintem Hleb nem volt rossz vétel, csak nem feltétlenül Messi cseréjeként kellene erőltetni.
egyetértek. balszélen, vagy bal kp-n (amolyan Iniesta féle poszton) lehetne jól használni, de semmiképp sem jobb oldalt.
Igen, a Barca honlapon volt vele egy riport, amiben türelmet kér még a beilleszkedéshez. Azt mondja, h még tanulnia kell a spanyol nyelvet, h megértse mit mondanak a játékostársak a pályán, de hamarosan menni fog neki, ígéri.
Megkérdezték tőle, h hol játszik legszívesebben, és az mondta, h a csatárok mögött középen, vagy bal oldalon, de megtanul bármit, amit az edző kér tőle........amiből következik, h a jobb oldal nem megy neki annyira - még... :)
DE pozitívan áll hozzá sztem, és igazán idő kérdése - remélem.
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.08.26. 21:34:50

Victor_Valdes írta:Szerintem Hleb nem volt rossz vétel, csak nem feltétlenül Messi cseréjeként kellene erőltetni.
egyetértek. balszélen, vagy bal kp-n (amolyan Iniesta féle poszton) lehetne jól használni, de semmiképp sem jobb oldalt.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.08.26. 21:06:46

Szerintem Hleb nem volt rossz vétel, csak nem feltétlenül Messi cseréjeként kellene erőltetni.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.08.25. 20:25:51

Gyurinho írta:Mér mondják sokan hogy Hleb nem jó a baloldalon???....szerintem azért mert itt még nem bizonyított ez még nem ok arra hogy itt nem jó.Az Arsenalban sokat játszott itt és megbízható teljesítményt nyújtott egy példát kiemelnék :a Milan elleni BL meccsen (az 1.-őn) nagyon jó volt de máskor is ezt azért mondom mert ezt nyilván sokan látták mert BL. meccs volt ....évek óta egy olyan szürke eminenciás aki inkább passzol vagy cselez minthogy lőne de szerintem ezt jobban teszi mint Arshavin+ő már évek óta jó szemben az orosszal aki most jó volt de nem volt olyan kiegyensúlyozottan jó.Várom a válaszokat!
egyetértek, szerintem Hleb jobb Henrynál a BALSZÉLEN. (De csak ott). Ezért nálam nem nagy kérdés, h a kezdőben lenne a helye. Jobbszélen egyértelműen gyenge.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.08.25. 20:19:13

Mér mondják sokan hogy Hleb nem jó a baloldalon???....szerintem azért mert itt még nem bizonyított ez még nem ok arra hogy itt nem jó.Az Arsenalban sokat játszott itt és megbízható teljesítményt nyújtott egy példát kiemelnék :a Milan elleni BL meccsen (az 1.-őn) nagyon jó volt de máskor is ezt azért mondom mert ezt nyilván sokan látták mert BL. meccs volt ....évek óta egy olyan szürke eminenciás aki inkább passzol vagy cselez minthogy lőne de szerintem ezt jobban teszi mint Arshavin+ő már évek óta jó szemben az orosszal aki most jó volt de nem volt olyan kiegyensúlyozottan jó.Várom a válaszokat!
Olafinho
Jugador del Barça

2008.08.16. 14:08:19

:
Fabregas 1 munkásember??

Bocsi, de erre írnom kell...

Fabregas az egyik legjobb középpályás jelenleg, és ha látta valaki játszani, akkor egyértelmű, h a Barca stílust nyomja, csak most épp az Arsenalban.

Ha ő lett volna az idősebb, akkor most lehet,h nálunk játszana, Ini,v Xavi meg valahol máshol... Egyikőjük sem munkásember, szerintem ők a tipikus Barca játékosok és én szeretem őket.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.08.15. 21:28:06

Hleb hasznos lesz nekünk, de a balszélre nem jó, tetszik vagy nem, ez tény.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.15. 21:19:15

chi omega írta:most komolyan úgy beszéltek fabregasról meg hlebről, mint akiknek nincsenek egyéni villanásai?

úristen, ez egy futballfórum...?
Nem, szellemi fogyatékosok gyülekező helye...
Kép
chi omega
Entrenador del Barça

2008.08.15. 21:16:19

most komolyan úgy beszéltek fabregasról meg hlebről, mint akiknek nincsenek egyéni villanásai?

úristen, ez egy futballfórum...?
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.08.15. 21:04:42

vale írta: Persze tavaj is ezt mondták , meg tavaj előtt is , lássuk be a mai fociban kell hogy legyen min. 1-2 olyan játékosod akik egyéni villanásokkal eltudnak dönteni mecseket , és Fabregas nem ilyen ő rengeteget dolgozik és emelett technikás is ez nem ellentétes dolog , de én most egy Ronaldo , Kaka vagy Messi féle játékosra gondoltam.
Ja, meg kellenek az olyan játékosok mint Hleb, Fabregas, Xavi stb. akik kiszolgálják ezeket, mert nélkülük semmit sem érnének az általad fölsorolt játékosok...sőt, a mai fociban sztem leginkább a kp-n dőlnek el a meccsek, és egy olyan kp. mint pl. Fabregas aranyat ér.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2008.08.13. 10:38:13

Hleb elől a támadó HÁRMASBAN?? Ezek szerint akkor nem változik a taktika. Na mind1. Azzal nem lehet gond, ha a playák eleget futnak, mozognak labda nélkül.
Kép
Komiszka
Jugador del Barça

2008.08.12. 23:09:14

Xavit és Init nem fogja kiszorítani de amúgy egyetértek:)
tudomka958
Jugador d'estrella

2008.08.12. 22:17:06

valamennyit visszaolvastam,de nem találtam meg azt a pontot ahol elindult a hleb kontra messi magasszintű vita...
ez maga a fából vaskarika!miért is kell egyiket leszólni a másik rovására...?
messi alapember,ő a barca arca,játéka meghatározó,nélküle kb.30%-kal gyengébb a támadójátékunk!nem jatssza meg a szupersztárt,aki rosszat ír róla az egyszerűen nem szereti...
hleb meg az a játékos akit egy év múlva mindenki isteníteni fog!simán ki fog szorítani bárkit(xavi,ini...) bárkit a középpályáról...
nagyon nagy játékinteligenciája van,a barcában felér a csúcsra!
riboo
Jugador del Barça
Kapcsolat:

2008.08.12. 09:56:51

Hleb szerintem pontosan az a játékos, akire egy újjászerveződő, támadófocit preferáló csapatnak szüksége van.
- nincs "benne" vészesen nagy pénz....
-viszont ez a befektetés nem zsákbamacska, mintha vennénk egy 17éves "új maradonát, pelét, rivaldot" ( ezektől rosszul vagyok :roll: )
- ismert a stílusa, s nem nehéz rálátni arra, hogy ennek a srácnak a játéka könnyedén egyeztethető a barcáéval...
- utolsó, s szerintem nagyon lényeges szempont, hogy bár Hleb nem most töltötte a 18at, ellenben szerintem igenis lehet nagyon motivált, mert pont abban a korban van, ha egy új, viszonylag hosszútávú kalandba akart belevágni azt most kellett megtennie.

Jó döntés volt, mint Alexander, mind a barca vezetői részéről a közös folytatás.
Remélem, hogy ezt az elméletemet nemcsak az edzőmeccseken, hanem az egész szezon során bizonyítja majd a szúrkolóknak....
Ha így lesz, könnyedén előléphet az egyik kiskedvencé a Camp Nou-ban... a stílusa megvan hozzá... :P

Go Hleb !!!
Több, mint egy klubb...
harcilepke
Jugador del Barça

2008.08.12. 08:13:07

sztem Hleb elég meggyőző volt már a vége felé. Messi helyén volt mert tud ott jáccani. rendbe volt a xavi-alves-hleb 3szög, csak ugy mint a messi-alves-xavi. de bőven bevethető bármelyik oldalon, ráadásul ha iniesta tényleg inkább középre koncentrál idén akkor ott a bal oldal. Az egyetlen tényező ami veszélyezteti az Silva lehetséges leigazolása. ami viszont tovább bővítheti a lehetőségeket (és a kispadot is) de még akkor is fent lehetne együtt hleb silva és messi bizonyos esetekben.
sztem jó igazolás nagyon hasznos lehet még

sok sikert neki
Csak a Barca
depth
Capitá del Barça

2008.08.11. 10:21:11

vale írta: Persze tavaj is ezt mondták , meg tavaj előtt is , lássuk be a mai fociban kell hogy legyen min. 1-2 olyan játékosod akik egyéni villanásokkal eltudnak dönteni mecseket , és Fabregas nem ilyen ő rengeteget dolgozik és emelett technikás is ez nem ellentétes dolog , de én most egy Ronaldo , Kaka vagy Messi féle játékosra gondoltam.
Szerintem tavaly. Szerintem.
vale
Capitá del Barça

2008.08.11. 10:18:12

MeNnOn írta:azért butaságokat ne mondjál :shock:
Fabregas 1 munkásember??
A világeggyik legtechnikássabb KKja..Szerintem meg pont,hogy Lampard a munkásember...Cesc az Arsenal kulcsembere..és sokra viheti ez a fiatal csapat még.. :D
Persze tavaj is ezt mondták , meg tavaj előtt is , lássuk be a mai fociban kell hogy legyen min. 1-2 olyan játékosod akik egyéni villanásokkal eltudnak dönteni mecseket , és Fabregas nem ilyen ő rengeteget dolgozik és emelett technikás is ez nem ellentétes dolog , de én most egy Ronaldo , Kaka vagy Messi féle játékosra gondoltam.
Kép
MeNnOn
Jugador del Barça

2008.08.11. 10:12:48

azért butaságokat ne mondjál :shock:
Fabregas 1 munkásember??
A világeggyik legtechnikássabb KKja..Szerintem meg pont,hogy Lampard a munkásember...Cesc az Arsenal kulcsembere..és sokra viheti ez a fiatal csapat még.. :D
Asszem 1értelmű ;-)
Viscaaa Barcaaa ( L )

G.Dos Santos FaN :(
vale
Capitá del Barça

2008.08.11. 10:05:12

doki írta:
vale írta: hleb különben nem anyira rosz , Messi vagy Iniesta cseréjének pont elmey , legalább lesz haverja Henrynek a padon.
Nem sok Arsenal meccset láthattál tavaly. Nem rajta múlt ,hogy nem végeztek előkelőbb helyen a táblázaton. A bajnokság 3-4 legjobb középpályása között volt.
Kezdeni fog sokszor ,többször mint nem szvsz. (ezért nincs szükség Silvára)
Láttam "néhányat" és nem rajta múlott a dolog , nem is ezt mondtam.
De ne hasonlítsuk össze az Arsenal és a mi keretünket , az Arsenalban egy jó kezdőt is nehéz volt összerakni , nemhogy vetélytársa nem volt , ezért nem értek oda sehova sem , mert nem volt 1-2 olyan klasszisuk aki eldönt fontosabb mecseket és ha olyanvan húzza a csapatot. Cesc "jó munkás ember" de nem egy akkora klasszis mint Lampard vagy Scholes akik a BL benn és a Bajnokságban is tudják a hátukon vinni a csapatot.
Nálunk Hleb azért nem fogszvsz kezdeni mert a pálya közepén azon a poszton a rangsorban előtte van Xavi és Iniesta , a pálya szélén pedig szintén Iniesta és ha jön akkor még Silva is. Silva szvsz jobb szélső mint Hleb , mert gyorsabb és mert egy szélsőnek nem aza dolga hogy 999999999 labdaérintéssel az ellenfél 16osán belülre veesse a labdát (ebben Hleb jobb) hanem hogy minnél rövidebb időn belül beadjon az érkezőnek , visszagurítsa lövésre , vagy egyáltanlán kiszolgálja a támadókat.
Kép
vale
Capitá del Barça

2008.08.11. 09:57:21

doki írta:
vale írta: hleb különben nem anyira rosz , Messi vagy Iniesta cseréjének pont elmey , legalább lesz haverja Henrynek a padon.
Nem sok Arsenal meccset láthattál tavaly. Nem rajta múlt ,hogy nem végeztek előkelőbb helyen a táblázaton. A bajnokság 3-4 legjobb középpályása között volt.
Elég sok Arsenal mecset láttam és tényleg nem rajta múlott a dolog , nem is ezt mondtam , azt hogy nem lesz kezdő mert Xavi és Iniesta is elötte áll a rangsorban , ha pedig a szélét nézzük Iniesta ott is ott van és jön Silva aki szerintem jobb nála.
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2008.08.11. 09:51:45

Szerintem sincs szükség Slivára!!De majd meglátjuk mi lesz :shock:
Kép
rszergej
Capitá del Barça

2008.08.11. 09:27:27

Szerintem is nagyon jó igazolás volt Hleb, ha nem jön silva, akkor tuti kezdő lesz, ha meg jön, akkor sem tuti csere lrsz, hanem Guardiola többet fogja rotálni a középpályát, szerintem
doki
Entrenador del Barça

2008.08.11. 07:35:15

Lezárt