Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az olimpiáról van most szó.Nem az utolsó világkupa fordulóról...vale írta:Könyörgöm!!!Bányász írta:De magukhoz képest sztem még tűrhető USA pl.Meg Ausztrália is termel.Varga Tamás írta: Egy valamiben tévedsz: a tradicionálisan nagy államok elmaradnak korábbi önmaguktól. Nézd meg az éremtáblázatot...Kína a kivétel. Az USA hozzájuk képest sehol sincs, oroszokról ne is beszéljünk.
Még visszakanyarodnék a doppinghoz.Vajon az oroszok miért nem nyomják?Pl...
És még valaki írta,h azért hagyják,h doppingoljanak mert ha nem hagynák elérdektelenedne a verseny.Miért is?
Pontosan attól érdektelenedik el a verseny,h mindig ugyan az nyer.Így amerikán kívül senki másnak nem lenne érdeke pl,h Phelps csúcsot döntsön.
És az is érdekes,h a sportolóktól miért nem hallunk ien hangokat?Mindegyik megpróbálja legyőzni Phelpset.De sose sikerül.Miért nem sokall be senki?Miért nem adják fel?És miért próbálják meg újra és újra legyőzni?Hiszen csaló!![]()
![]()
Vagy olyanról beszélj amiről tudsz vagy inkább halgass... mert így könnyű támadni és egy idő után már nem nyom annyit a szavad... mindegy . Te nem nézted , vagy hallottad hogy az utolsó aszem világkupa fordulón 8 orosz atléta bukott le mert doppingoltak? Ugyanattól származott a mintájuk 8uknak...
bányász kérlek olvasd el azt a linket , nem tudom az ellen mivel tudsz érvelni , de érdekel.
erre most írhatnám azt hogy ott azért örült mert nem volt biztos a dolgában... ott a többiektől is függött,ezért örült nyilván jobban..[/quote]socio66 írta:[quote="fcbarcelonazsombi:
Emberből vagyunk , ők is , mi is. + valahogy a egy másik úszó sem tud annyit vállalni , talán fele anyit sem.Bányász írta:Honnan tudod mik a terhelhetőség határai?vale írta: Mert lehet valaki bármilyen tehetséges vannak a terhelhetőségnek határai , amit ő bőven túllép.
Könyörgöm!!!Bányász írta:De magukhoz képest sztem még tűrhető USA pl.Meg Ausztrália is termel.Varga Tamás írta: Egy valamiben tévedsz: a tradicionálisan nagy államok elmaradnak korábbi önmaguktól. Nézd meg az éremtáblázatot...Kína a kivétel. Az USA hozzájuk képest sehol sincs, oroszokról ne is beszéljünk.
Még visszakanyarodnék a doppinghoz.Vajon az oroszok miért nem nyomják?Pl...
És még valaki írta,h azért hagyják,h doppingoljanak mert ha nem hagynák elérdektelenedne a verseny.Miért is?
Pontosan attól érdektelenedik el a verseny,h mindig ugyan az nyer.Így amerikán kívül senki másnak nem lenne érdeke pl,h Phelps csúcsot döntsön.
És az is érdekes,h a sportolóktól miért nem hallunk ien hangokat?Mindegyik megpróbálja legyőzni Phelpset.De sose sikerül.Miért nem sokall be senki?Miért nem adják fel?És miért próbálják meg újra és újra legyőzni?Hiszen csaló!
erre most írhatnám azt hogy ott azért örült mert nem volt biztos a dolgában... ott a többiektől is függött,ezért örült nyilván jobban..fcbarcelonazsombi írta:4*100m váltóval amikor nyert akkor úgy örült mint egy gyerek. Szóval tud örülni.socio66 írta:na,Phelps újabb arany,újabb világcsúcs...![]()
egyébkét ez az ember nem tud örülni? basszus,végigússza a versenyt,aztán kidobja a szemüvegét meg a sapkáját,és semmi nem tükröződik az arcán..
ti ezt értitek? valaki odaszólhatna neki hogy haver,ez a hatodik aranyad az olimpián,örülj már egy kicsit!
Honnan tudod mik a terhelhetőség határai?vale írta: Mert lehet valaki bármilyen tehetséges vannak a terhelhetőségnek határai , amit ő bőven túllép.
De magukhoz képest sztem még tűrhető USA pl.Meg Ausztrália is termel.Varga Tamás írta: Egy valamiben tévedsz: a tradicionálisan nagy államok elmaradnak korábbi önmaguktól. Nézd meg az éremtáblázatot...Kína a kivétel. Az USA hozzájuk képest sehol sincs, oroszokról ne is beszéljünk.
4*100m váltóval amikor nyert akkor úgy örült mint egy gyerek. Szóval tud örülni.socio66 írta:na,Phelps újabb arany,újabb világcsúcs...![]()
egyébkét ez az ember nem tud örülni? basszus,végigússza a versenyt,aztán kidobja a szemüvegét meg a sapkáját,és semmi nem tükröződik az arcán..
ti ezt értitek? valaki odaszólhatna neki hogy haver,ez a hatodik aranyad az olimpián,örülj már egy kicsit!
Tamásnak igaza van.Varga Tamás írta:ozsimiki írta:Varga Tamás írta: Mindenki doppingol valamilyen szinten, de Phelps a legkirívóbban, és a legocsmányabbul.
Hol írtam, hogy elnézem neki? Azt írtam, hogy bízok benne, hogy megpróbálok hinni neki. Phelps-nek nem tudok, és nem is fogok.ozsimiki írta:Ez nem képmutatás,inkább az az,h ha már magyar,akkor elnézem neki. Ez milyen hozzáállás? Mi is jobban szorítunk saját nemzetünk sportólóinak,de azért ha vki hülyeséget csinál,akkor viselje majd a következményeit. (feltételes mód,semmi sem bízonyított,csak vélt)Varga Tamás írta:Na, részemről doppingtéma lezárva. Michael Phelps doppingol, ebben a véleményem megingathatatlan. A többiek is megteszik ugyanezt.
És engedtessen meg annyi részrehajlás, hogy a saját nemzetem képviselőinek jobban hiszek. Azt hiszem, ez így van rendjén. Végülis, magyar vagyok nem amerikai.
Minden szentnek maga felé hajlik a keze.
És az olyan képmutató dumától kíméljetek, hogy de hát akkoris reálisan lássuk a dolgokat, meg hasonlók. Mert ettől a falra mászok. A saját vérem iránt elfogult vagyok.
Nem szokásom a terelés.ozsimiki írta:
Még1x,bár lehet eltereled a szót: mindenki másodperceket javúlt az Olimpiára,akinek van egy kis neve az úszósportban. De persze csak Phelps bátyó nyomja kirívóan. Tehát neki nem kellett volna javúlnia régebbi önmagához képest semmit sem...azért dobja nálatok fel az agyvizet,mert ő már régebben is világrekordot úszott,így ha javúl,az is javúl, pedig logikus folyamatnak tűnik. Cseh Lacika is azt úszott volna,ha Phelps nem javúl, Lacikához hasonlóan. Meg a többi 100úszóhoz hasonlóan.
Na most légyszi írd le megint a doppingolás rejtelmeit.
Ez nem képmutatás,inkább az az,h ha már magyar,akkor elnézem neki. Ez milyen hozzáállás? Mi is jobban szorítunk saját nemzetünk sportólóinak,de azért ha vki hülyeséget csinál,akkor viselje majd a következményeit. (feltételes mód,semmi sem bízonyított,csak vélt)Varga Tamás írta:Na, részemről doppingtéma lezárva. Michael Phelps doppingol, ebben a véleményem megingathatatlan. A többiek is megteszik ugyanezt.
És engedtessen meg annyi részrehajlás, hogy a saját nemzetem képviselőinek jobban hiszek. Azt hiszem, ez így van rendjén. Végülis, magyar vagyok nem amerikai.
És az olyan képmutató dumától kíméljetek, hogy de hát akkoris reálisan lássuk a dolgokat, meg hasonlók. Mert ettől a falra mászok. A saját vérem iránt elfogult vagyok.
Egy valamiben tévedsz: a tradicionálisan nagy államok elmaradnak korábbi önmaguktól. Nézd meg az éremtáblázatot...Kína a kivétel. Az USA hozzájuk képest sehol sincs, oroszokról ne is beszéljünk.Bányász írta:Lacika a jófiú...asztmásan és tisztán küzd a gépek ellen.chi omega írta: nézd már meg cseh laci mennyit faragott az eredményeiből.![]()
Egyébként én még hiszek de legalábbis hinni akarok a sport tisztaságában.És egészen addig amíg nem bizonyosodik be az ellenkezője addig azt mondom Phleps tiszta és elismerem a teljesítményét.
Az a baj velünk,h ha valaki valamiben kiemelkedően jó akkor az már biztosan csaló...lásd:Armstrong esetében is.
Kezdem azt hinni,h a féltékenység beszél az emberekből.Mert olyat még nem hallottam,h mi magyarok a csalók!Még akkor se amikor voltak csúcsrajáratott embereink...
De elhiszem,h sokan féltékenyek amikor úgy néz ki egy viszonylag sikertelen olimpiát produkálunk.Míg a tradicionálisan nagy nemzetek hozzák a megszokott formájukat.Élükön Phelpsel.Ezen mi a meglepő?
A hihetetlen teljesítményeket csak doppinggal lehet elérni?
Lacika a jófiú...asztmásan és tisztán küzd a gépek ellen.chi omega írta: nézd már meg cseh laci mennyit faragott az eredményeiből.
de erre miért vagy büszke? a magyaroknak szurkolok, de ehhez nem kell magam álmokba ringatni..Varga Tamás írta:Na, részemről doppingtéma lezárva. Michael Phelps doppingol, ebben a véleményem megingathatatlan. A többiek is megteszik ugyanezt.
Te nem értesz vmit,de nagyon. Más is ennyit javúlt. Lacika is. Ő is kirívóan doppingolt? Na látod... Kijelentesz vmi,ami csak szerinted van úgy. Phelps a legocsmányabbúl doppingoló,yeeeeeeeeehVarga Tamás írta:Miki!ozsimiki írta:
Jaj neee,persze,ezt csak úgy ki lehet jelenteni. Az meg sem fordul a fejedben,h azért ilyen kiemelkedő (mégha dopping is van benne,ahogy másban is)mert ő ennyivel jobb úszó? Persze: nem. meg van állapítva,h nem is tud úszni,csakis azért jó,mert ő kirívóan cuccol,többiek meg csak lájtba...jaj...
Megint nem érted, amit írok. Soha, sehol és semmikor nem mondtam, hogy nem tehetséges, hogy nem edz embertelenül sokat. De ezekkel nem faragna minden versenyszámban 1-2mp-et az aktuális világcsúcsból. Ez ilyen nehezen érthető? rajzoljam le, hogy megértsd, vagy mit tegyek? 3-5-8 éve egy-két tizedmásodpercet ha valaki javított, az kiugró, az fenomenális volt. Most meg 2 másodperceket egyszerre? Na, nekem nincsenek tollak a hátamon. Ja, majd elfelejtettem: az úszódressz, annak köszönhető minden - ha-ha-ha.
nézd már meg cseh laci mennyit faragott az eredményeiből.Varga Tamás írta:Miki!ozsimiki írta:Jaj neee,persze,ezt csak úgy ki lehet jelenteni. Az meg sem fordul a fejedben,h azért ilyen kiemelkedő (mégha dopping is van benne,ahogy másban is)mert ő ennyivel jobb úszó? Persze: nem. meg van állapítva,h nem is tud úszni,csakis azért jó,mert ő kirívóan cuccol,többiek meg csak lájtba...jaj...Varga Tamás írta: Mindenki doppingol valamilyen szinten, de Phelps a legkirívóbban, és a legocsmányabbul.
Megint nem érted, amit írok. Soha, sehol és semmikor nem mondtam, hogy nem tehetséges, hogy nem edz embertelenül sokat. De ezekkel nem faragna minden versenyszámban 1-2mp-et az aktuális világcsúcsból. Ez ilyen nehezen érthető? rajzoljam le, hogy megértsd, vagy mit tegyek? 3-5-8 éve egy-két tizedmásodpercet ha valaki javított, az kiugró, az fenomenális volt. Most meg 2 másodperceket egyszerre? Na, nekem nincsenek tollak a hátamon. Ja, majd elfelejtettem: az úszódressz, annak köszönhető minden - ha-ha-ha.
ÉN NEM AZT IRTAM ,H REMÉLEM H MEGDÖGLIK!!ÉN AZT IRTAM H ILYEN DOPPINGTÚLADAGOLÁS KÖVETKEZTÉBEN VALSZEG MEG FOG HALNI.(HA NEM IS IRTAM KI ,H DOPPINTÚLADAGOLÁS ,ARRA GONDOLTAM!)ÉN SENKINEK SEM KIVÁNOM H MEGHALJON 40 ÉVESEN....Bányász írta:h remélitek megdöglik 40évesen...!?
Miki!ozsimiki írta:Jaj neee,persze,ezt csak úgy ki lehet jelenteni. Az meg sem fordul a fejedben,h azért ilyen kiemelkedő (mégha dopping is van benne,ahogy másban is)mert ő ennyivel jobb úszó? Persze: nem. meg van állapítva,h nem is tud úszni,csakis azért jó,mert ő kirívóan cuccol,többiek meg csak lájtba...jaj...Varga Tamás írta: Mindenki doppingol valamilyen szinten, de Phelps a legkirívóbban, és a legocsmányabbul.