Olimpia 2008

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
MichaaBee
Llegenda del Barça

2008.08.13. 17:45:32

az előző oldalon írta még valaki, h ha nem Cseh Lacit győzné le Phelps, akkor nem szidná mindenki. teljesen egyetértek. Csehnek volt egy rekordja ezt döntötte meg Phelps. rajta kívül senki más sem tudta megdönteni. nekem meggyőződésem, h nem doppingol, nem kellene szidni a másikat, mert jobb, mint CsL. próbáljatok már meg más fejével gondolkozni... (akinek nem inge ne vegye magára)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.08.13. 17:42:10

vale írta:
Bányász írta:
Varga Tamás írta: Egy valamiben tévedsz: a tradicionálisan nagy államok elmaradnak korábbi önmaguktól. Nézd meg az éremtáblázatot...Kína a kivétel. Az USA hozzájuk képest sehol sincs, oroszokról ne is beszéljünk.
De magukhoz képest sztem még tűrhető USA pl.Meg Ausztrália is termel.

Még visszakanyarodnék a doppinghoz.Vajon az oroszok miért nem nyomják?Pl...

És még valaki írta,h azért hagyják,h doppingoljanak mert ha nem hagynák elérdektelenedne a verseny.Miért is?

Pontosan attól érdektelenedik el a verseny,h mindig ugyan az nyer.Így amerikán kívül senki másnak nem lenne érdeke pl,h Phelps csúcsot döntsön.

És az is érdekes,h a sportolóktól miért nem hallunk ien hangokat?Mindegyik megpróbálja legyőzni Phelpset.De sose sikerül.Miért nem sokall be senki?Miért nem adják fel?És miért próbálják meg újra és újra legyőzni?Hiszen csaló!
Könyörgöm!!! :cry: :cry: :cry: Vagy olyanról beszélj amiről tudsz vagy inkább halgass... mert így könnyű támadni és egy idő után már nem nyom annyit a szavad... mindegy . Te nem nézted , vagy hallottad hogy az utolsó aszem világkupa fordulón 8 orosz atléta bukott le mert doppingoltak? Ugyanattól származott a mintájuk 8uknak...
bányász kérlek olvasd el azt a linket , nem tudom az ellen mivel tudsz érvelni , de érdekel.
Az olimpiáról van most szó.Nem az utolsó világkupa fordulóról...

A cikket elolvastam.Nem akarok érvelni ellene és valószínűleg nem is tudok.Ez egy ember és egy ember azt mond amit akar.

És itt most nem is a múltról van szó.Meg nem is érdekel mit mondd a csávó.

Egész addig amíg nem lesz bizonyíték Phleps vagy bárki ellen addig hiszek amit hiszek.Cikktől mindentől függetlenül.És lehet ezért hülyézni meg lenaívozni de ez van.

Szek:és megint csak egy mondatot emeltél ki. :) De a lényegesebb gondolataim utánna következnek.Én válaszoltam a cikkre Te válaszolj azokra a kérdéseimre. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bányász 2008.08.13. 17:47:01-kor.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2008.08.13. 17:38:44

socio66 írta:[quote="fcbarcelonazsombi:
erre most írhatnám azt hogy ott azért örült mert nem volt biztos a dolgában... ott a többiektől is függött,ezért örült nyilván jobban..[/quote]
Ez biztos de akkor is örült neki.
vale
Capitá del Barça

2008.08.13. 17:35:10

Bányász írta:
vale írta: Mert lehet valaki bármilyen tehetséges vannak a terhelhetőségnek határai , amit ő bőven túllép.
Honnan tudod mik a terhelhetőség határai?
Emberből vagyunk , ők is , mi is. + valahogy a egy másik úszó sem tud annyit vállalni , talán fele anyit sem. :roll:
Kép
vale
Capitá del Barça

2008.08.13. 17:33:05

Bányász írta:
Varga Tamás írta: Egy valamiben tévedsz: a tradicionálisan nagy államok elmaradnak korábbi önmaguktól. Nézd meg az éremtáblázatot...Kína a kivétel. Az USA hozzájuk képest sehol sincs, oroszokról ne is beszéljünk.

És még valaki írta,h azért hagyják,h doppingoljanak mert ha nem hagynák elérdektelenedne a verseny.Miért is?

Pontosan attól érdektelenedik el a verseny,h mindig ugyan az nyer.Így amerikán kívül senki másnak nem lenne érdeke pl,h Phelps csúcsot döntsön.

És az is érdekes,h a sportolóktól miért nem hallunk ien hangokat?Mindegyik megpróbálja legyőzni Phelpset.De sose sikerül.Miért nem sokall be senki?Miért nem adják fel?És miért próbálják meg újra és újra legyőzni?Hiszen csaló!
Könyörgöm!!! :cry: :cry: :cry: Vagy olyanról beszélj amiről tudsz vagy inkább halgass... mert így könnyű támadni és egy idő után már nem nyom annyit a szavad... mindegy . Te nem nézted , vagy hallottad hogy az utolsó aszem világkupa fordulón 8 orosz atléta bukott le mert doppingoltak? Ugyanattól származott a mintájuk 8uknak...
bányász kérlek olvasd el azt a linket , nem tudom az ellen mivel tudsz érvelni , de érdekel.
Kép
socio66

2008.08.13. 17:32:50

fcbarcelonazsombi írta:
socio66 írta:na,Phelps újabb arany,újabb világcsúcs... :roll:
egyébkét ez az ember nem tud örülni? basszus,végigússza a versenyt,aztán kidobja a szemüvegét meg a sapkáját,és semmi nem tükröződik az arcán..
ti ezt értitek? valaki odaszólhatna neki hogy haver,ez a hatodik aranyad az olimpián,örülj már egy kicsit!
4*100m váltóval amikor nyert akkor úgy örült mint egy gyerek. Szóval tud örülni. :lol:
erre most írhatnám azt hogy ott azért örült mert nem volt biztos a dolgában... ott a többiektől is függött,ezért örült nyilván jobban..
Bányász

2008.08.13. 17:30:27

vale írta: Mert lehet valaki bármilyen tehetséges vannak a terhelhetőségnek határai , amit ő bőven túllép.
Honnan tudod mik a terhelhetőség határai?
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Bányász

2008.08.13. 17:26:08

Kép

fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2008.08.13. 17:26:03

socio66 írta:na,Phelps újabb arany,újabb világcsúcs... :roll:
egyébkét ez az ember nem tud örülni? basszus,végigússza a versenyt,aztán kidobja a szemüvegét meg a sapkáját,és semmi nem tükröződik az arcán..
ti ezt értitek? valaki odaszólhatna neki hogy haver,ez a hatodik aranyad az olimpián,örülj már egy kicsit!
4*100m váltóval amikor nyert akkor úgy örült mint egy gyerek. Szóval tud örülni. :lol:
vale
Capitá del Barça

2008.08.13. 17:24:25

Varga Tamás írta:
ozsimiki írta:
Varga Tamás írta: Mindenki doppingol valamilyen szinten, de Phelps a legkirívóbban, és a legocsmányabbul.
Tamásnak igaza van.
Az a baj hogy sokan még mindig azt mondjátok hogy ez egy összesesküvés elmélet , de hát itt bizonyítékok vannak arra hogy nem az!!
Nektek az nem elég bizonyítéknak hogy évente a Top20-ból 5 en lebuknak atlétikában , 5-en kerékpárban... és így tovább...
Ráadásul tipikusan ugyanazok a "tünetek" 2éve a Turdefranszon Vinokurov esőben egy percet vert azokra az időfutamon akik száraz pályán mentek... utána lebukott , idén Ricco elsem fáradt a hegyeken alig lihegett , ezek látszanak Phelpsen is... ő indul a legtöbb számban és az összesen körökkel veri az ellent , és a világcsúcs után kikönyököl a medence szélére 2őt liheg és semmi fáradás... a többiek kevesebb szában indulnak és mégis kivannak minden verseny után. :roll:
És az is nyilvánvaló hogyha az egyik futó lebukik doppingal és a másik csak századmásodpercekre van tőle de nem bukik le , akkor ő sem lehet tiszta. De úgy van ahogy el is mondta ez a diler , itt mindenki küldi a szereket , Cseh is Gyurta Dani is , csak ők nem jutnak hozzá ugyanolyan jó anyagokhz mint más fejletebb országbeliek.
Az a baj hogy ezután kiforgatjátok a szavaimat hogy Phelps nem tud úszni nyilván kevesebb doppingal is bajnok lehetne olimpián , mondjuk 3 számban... amik igazán fekszenek neki , és amenyi terhelést elbírna a szervezete. Mert lehet valaki bármilyen tehetséges vannak a terhelhetőségnek határai , amit ő bőven túllép.
Szerintem ezt a doppingvitát zárjuk le abban a nyilatkozatban amit valaki belinkelt minden világosan és érthetően levan írva olyan embertől aki benne volt , aki annaksem hisz azt úgysem lehet meggyőzni.
Itt van mégegyszer: http://zona.hu/article/1174/kitalal-az- ... gbaro.html

Ui.: és az is igaz hogyha eldönthetném hogy kilegyen a világ elsőszámú doppingal nyerő sportolója ha már kell ilyenek lennie Cseh Lacit mondanám mert magyar vagyok...
Amíg úgy kap ki Phelpstől Laci hogy neki rosszabb szerek jutnak addig senki se védje az amerikait , mert rendes magyarság tudattal az nem helyénvaló. Ilyenkor természetes a részre hajlás , mi itt nem vagyunk pártatlan "kívülállók" ilyen szempontból.!! :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vale 2008.08.13. 17:29:31-kor.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.13. 17:23:37

ozsimiki írta:
Varga Tamás írta:Na, részemről doppingtéma lezárva. Michael Phelps doppingol, ebben a véleményem megingathatatlan. A többiek is megteszik ugyanezt.
És engedtessen meg annyi részrehajlás, hogy a saját nemzetem képviselőinek jobban hiszek. Azt hiszem, ez így van rendjén. Végülis, magyar vagyok nem amerikai.
Minden szentnek maga felé hajlik a keze.
És az olyan képmutató dumától kíméljetek, hogy de hát akkoris reálisan lássuk a dolgokat, meg hasonlók. Mert ettől a falra mászok. A saját vérem iránt elfogult vagyok.
Ez nem képmutatás,inkább az az,h ha már magyar,akkor elnézem neki. Ez milyen hozzáállás? Mi is jobban szorítunk saját nemzetünk sportólóinak,de azért ha vki hülyeséget csinál,akkor viselje majd a következményeit. (feltételes mód,semmi sem bízonyított,csak vélt)
Hol írtam, hogy elnézem neki? Azt írtam, hogy bízok benne, hogy megpróbálok hinni neki. Phelps-nek nem tudok, és nem is fogok.
Kép
socio66

2008.08.13. 17:22:45

na,Phelps újabb arany,újabb világcsúcs... :roll:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.13. 17:22:07

ozsimiki írta:
Még1x,bár lehet eltereled a szót: mindenki másodperceket javúlt az Olimpiára,akinek van egy kis neve az úszósportban. De persze csak Phelps bátyó nyomja kirívóan. Tehát neki nem kellett volna javúlnia régebbi önmagához képest semmit sem...azért dobja nálatok fel az agyvizet,mert ő már régebben is világrekordot úszott,így ha javúl,az is javúl, pedig logikus folyamatnak tűnik. Cseh Lacika is azt úszott volna,ha Phelps nem javúl, Lacikához hasonlóan. Meg a többi 100úszóhoz hasonlóan.

Na most légyszi írd le megint a doppingolás rejtelmeit.
Nem szokásom a terelés. :lol:
Nézd, Miki!
Igazad van 95%-ban. Egy valamiben nincs. Phelps 100%, hogy doppingol. A többit aláírom, igazad van. Az ember elfogult, és bízó. Bízik, hogy a sajátjai mások. Talán, igen.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.13. 17:20:12

Varga Tamás írta:Na, részemről doppingtéma lezárva. Michael Phelps doppingol, ebben a véleményem megingathatatlan. A többiek is megteszik ugyanezt.
És engedtessen meg annyi részrehajlás, hogy a saját nemzetem képviselőinek jobban hiszek. Azt hiszem, ez így van rendjén. Végülis, magyar vagyok nem amerikai.
És az olyan képmutató dumától kíméljetek, hogy de hát akkoris reálisan lássuk a dolgokat, meg hasonlók. Mert ettől a falra mászok. A saját vérem iránt elfogult vagyok.
Ez nem képmutatás,inkább az az,h ha már magyar,akkor elnézem neki. Ez milyen hozzáállás? Mi is jobban szorítunk saját nemzetünk sportólóinak,de azért ha vki hülyeséget csinál,akkor viselje majd a következményeit. (feltételes mód,semmi sem bízonyított,csak vélt)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.13. 17:19:59

Bányász írta:
chi omega írta: nézd már meg cseh laci mennyit faragott az eredményeiből.
Lacika a jófiú...asztmásan és tisztán küzd a gépek ellen. :wink:

Egyébként én még hiszek de legalábbis hinni akarok a sport tisztaságában.És egészen addig amíg nem bizonyosodik be az ellenkezője addig azt mondom Phleps tiszta és elismerem a teljesítményét.

Az a baj velünk,h ha valaki valamiben kiemelkedően jó akkor az már biztosan csaló...lásd:Armstrong esetében is.

Kezdem azt hinni,h a féltékenység beszél az emberekből.Mert olyat még nem hallottam,h mi magyarok a csalók!Még akkor se amikor voltak csúcsrajáratott embereink...

De elhiszem,h sokan féltékenyek amikor úgy néz ki egy viszonylag sikertelen olimpiát produkálunk.Míg a tradicionálisan nagy nemzetek hozzák a megszokott formájukat.Élükön Phelpsel.Ezen mi a meglepő?

A hihetetlen teljesítményeket csak doppinggal lehet elérni?
Egy valamiben tévedsz: a tradicionálisan nagy államok elmaradnak korábbi önmaguktól. Nézd meg az éremtáblázatot...Kína a kivétel. Az USA hozzájuk képest sehol sincs, oroszokról ne is beszéljünk.
Kép
Bányász

2008.08.13. 17:18:07

chi omega írta: nézd már meg cseh laci mennyit faragott az eredményeiből.
Lacika a jófiú...asztmásan és tisztán küzd a gépek ellen. :wink:

Egyébként én még hiszek de legalábbis hinni akarok a sport tisztaságában.És egészen addig amíg nem bizonyosodik be az ellenkezője addig azt mondom Phleps tiszta és elismerem a teljesítményét.

Az a baj velünk,h ha valaki valamiben kiemelkedően jó akkor az már biztosan csaló...lásd:Armstrong esetében is.

Kezdem azt hinni,h a féltékenység beszél az emberekből.Mert olyat még nem hallottam,h mi magyarok a csalók!Még akkor se amikor voltak csúcsrajáratott embereink...

De elhiszem,h sokan féltékenyek amikor úgy néz ki egy viszonylag sikertelen olimpiát produkálunk.Míg a tradicionálisan nagy nemzetek hozzák a megszokott formájukat.Élükön Phelpsel.Ezen mi a meglepő?

A hihetetlen teljesítményeket csak doppinggal lehet elérni?
Kép

chi omega
Entrenador del Barça

2008.08.13. 17:16:11

de erre miért vagy büszke? a magyaroknak szurkolok, de ehhez nem kell magam álmokba ringatni..
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.13. 17:14:43

Na, részemről doppingtéma lezárva. Michael Phelps doppingol, ebben a véleményem megingathatatlan. A többiek is megteszik ugyanezt.
Kép
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2008.08.13. 17:14:21

Én nem akarom védeni Phelpset de mindenki világcsúcsokat úszik nem csak ő. Az ilyen tehetség megérdemli a tiszteletet. (dopping ide vagy oda)
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.13. 17:14:16

Varga Tamás írta:
ozsimiki írta:
Jaj neee,persze,ezt csak úgy ki lehet jelenteni. Az meg sem fordul a fejedben,h azért ilyen kiemelkedő (mégha dopping is van benne,ahogy másban is)mert ő ennyivel jobb úszó? Persze: nem. meg van állapítva,h nem is tud úszni,csakis azért jó,mert ő kirívóan cuccol,többiek meg csak lájtba...jaj...
Miki!
Megint nem érted, amit írok. Soha, sehol és semmikor nem mondtam, hogy nem tehetséges, hogy nem edz embertelenül sokat. De ezekkel nem faragna minden versenyszámban 1-2mp-et az aktuális világcsúcsból. Ez ilyen nehezen érthető? rajzoljam le, hogy megértsd, vagy mit tegyek? 3-5-8 éve egy-két tizedmásodpercet ha valaki javított, az kiugró, az fenomenális volt. Most meg 2 másodperceket egyszerre? Na, nekem nincsenek tollak a hátamon. Ja, majd elfelejtettem: az úszódressz, annak köszönhető minden - ha-ha-ha.
Te nem értesz vmit,de nagyon. Más is ennyit javúlt. Lacika is. Ő is kirívóan doppingolt? Na látod... Kijelentesz vmi,ami csak szerinted van úgy. Phelps a legocsmányabbúl doppingoló,yeeeeeeeeeh :lol:

Még1x,bár lehet eltereled a szót: mindenki másodperceket javúlt az Olimpiára,akinek van egy kis neve az úszósportban. De persze csak Phelps bátyó nyomja kirívóan. Tehát neki nem kellett volna javúlnia régebbi önmagához képest semmit sem...azért dobja nálatok fel az agyvizet,mert ő már régebben is világrekordot úszott,így ha javúl,az is javúl, pedig logikus folyamatnak tűnik. Cseh Lacika is azt úszott volna,ha Phelps nem javúl, Lacikához hasonlóan. Meg a többi 100úszóhoz hasonlóan.

Na most légyszi írd le megint a doppingolás rejtelmeit.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Balinho
Entrenador del Barça

2008.08.13. 17:12:57

Dopping: Vegyünk egy utópikus világot. Senki nem doppingol. Állítom, hogy a versenyeket ugyanazok nyernék, ugyanazzal a 3 századdal-ezreddel, mint ahogy most teszik. Csak a jelenlegi eredmények kb 80-90%-ával.

Ami most van: Jön egy egyébként tehetsége, szorgalma, képességei alapján 5-6. helyezésre érdemes versenyző, és elkezdi a doppingot, amelynek következtében ő nyeri a versenyeket, majd jön még 3-4 doppingolt versenyző és a képességei alapján legjobb a vert mezőnyben kullog. Ki mondaná erre azt, hogy akkor én nem teszem.

Sokan idézték a doppingos cikket. A [auto_cenzúra] világosan kimondja, hogy mindenki doppingol. Én hiszek neki. Lásd amikor Annustól vagy Fazekastól elvették az aranyat. Nyilván mindenki doppingolt, csak a miénk volt a legnyilvánvalóbb, legleplezetlenebb. Én sajnáltam őket. Addot pillanatban ők voltak a legjobbak és semmivel nem játszottak tisztátalanabbul mint a többiek. Csak hát velünk meg lehet ezt csinálni, az amcsiknál mindez láthatatlan...

Ettől függetlenül, szerintem Phelps a világ valaha volt egyik legnagyobb úszója, ahogy Cseh Lacika is magyar félisten. Nekem Lance Armstrong is örök példakép, ahonnan ő vissza tudott térni, az hihetetlen. Nyilván nem tisztán jutott oda ahova, ettől függetlenül kivételes sportoló.

Ja igen: A 4 évvel ezelőtti doppingsportágaink a súlyemelés és az atlétika voltak. Idén a szigorú ellenőrzés és a doppinghiány okán 1db súlyemelőnk jutott ki, és Fazekas is alig teljesítette a szintet. Nem mellesleg a súlyemelés egyik számát egy 17 éves kínai nyerte.
van Bommel
Capitá del Barça

2008.08.13. 17:10:38

Mert a koreaiak menetelése csalás is volt. Itt annyi van, hogy nem tudják kimutatni, 2002-ben pedig azt mondták, hogy a bíró is hibázhat. Kicsit feltűnő mindkettő, dehát istenem. És olyan nincs, hogy valaki csak edz, és nem versenyez, futballnyelven ezt meccshiánynak hívják. Független az egész attól, hogy tényleg úgy mennek, mint az állatok. Tegnap aki kiverte Nemcsiket, fél év múlva sehol nem lesz.Ha valaki a meccs előtt azt mondja, pástra lép a jövendő olimpiai bajnok, hátradőlök, és kibontok 1 (2,3,4) sört. Ezek sehol máshol nem lennének ellenfelei az UsÁnak csak Kínában. Mert nem mer rájuk vicsorítani senki. Doppingolnak és kész, A-tól Z-ig, függetlenül, hogy magyar, cseh, amcsi vagy rizszabáló. Csak kinek milyen szer jut?
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
chi omega
Entrenador del Barça

2008.08.13. 17:10:18

Varga Tamás írta:
ozsimiki írta:
Varga Tamás írta: Mindenki doppingol valamilyen szinten, de Phelps a legkirívóbban, és a legocsmányabbul.
Jaj neee,persze,ezt csak úgy ki lehet jelenteni. Az meg sem fordul a fejedben,h azért ilyen kiemelkedő (mégha dopping is van benne,ahogy másban is)mert ő ennyivel jobb úszó? Persze: nem. meg van állapítva,h nem is tud úszni,csakis azért jó,mert ő kirívóan cuccol,többiek meg csak lájtba...jaj...
Miki!
Megint nem érted, amit írok. Soha, sehol és semmikor nem mondtam, hogy nem tehetséges, hogy nem edz embertelenül sokat. De ezekkel nem faragna minden versenyszámban 1-2mp-et az aktuális világcsúcsból. Ez ilyen nehezen érthető? rajzoljam le, hogy megértsd, vagy mit tegyek? 3-5-8 éve egy-két tizedmásodpercet ha valaki javított, az kiugró, az fenomenális volt. Most meg 2 másodperceket egyszerre? Na, nekem nincsenek tollak a hátamon. Ja, majd elfelejtettem: az úszódressz, annak köszönhető minden - ha-ha-ha.
nézd már meg cseh laci mennyit faragott az eredményeiből.
lopakodo
Capitá del Barça

2008.08.13. 17:08:45

Bányász írta:h remélitek megdöglik 40évesen...!?
ÉN NEM AZT IRTAM ,H REMÉLEM H MEGDÖGLIK!!ÉN AZT IRTAM H ILYEN DOPPINGTÚLADAGOLÁS KÖVETKEZTÉBEN VALSZEG MEG FOG HALNI.(HA NEM IS IRTAM KI ,H DOPPINTÚLADAGOLÁS ,ARRA GONDOLTAM!)ÉN SENKINEK SEM KIVÁNOM H MEGHALJON 40 ÉVESEN....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lopakodo 2008.08.13. 17:13:30-kor.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.13. 17:08:29

ozsimiki írta:
Miki!
Kép
Lezárt