Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
forcabarca10
Barça B

2010.07.26. 23:30:40

Victor_Valdes írta:
forcabarca10 írta:Nah én léptem innét,akki még akar raúl témáról beszélni meg isteníteni akarja annak itt egy link ahol megteheti

http://www.madridista.hu/web/forum/view ... ?f=20&t=62

Csak a Barca!!!
ANTIMADRIDISTA
Nehogymár itt ne róhassam le tiszteletem, egy tiszteletre igencsak méltó játékos iránt. :roll:

Ronaldo után biztos nem fogok hasonló sorokat írni, de Raul megérdemli.

Szerk.: Lehet fikázni...de ő azért igen csak valótlan dolgokat is állított. :)

Most csak mondod hogy ronaldo után nem fogsz,majd ha ő rúg nekünk több mint 10 gólt akkor már szerintem ugyanúgy tisztelni fogod mint raúlt.Mert ez kb oylan volt.
Capon
Llegenda del Barça

2010.07.26. 23:29:38

looka írta:
Capon írta:Hát nem tom Canales hol tart,meg kell-e a Portugálnak, de Amauri, Gomez?? ez komoly?? Öcsém mekkorát röhögnék ha bármelyiket megszereznék.
Sztem Mou most kezdi saját képére formálni a csapatot... Még kéne mondjuk sznájder, vagy sámuel esetleg még vmi utolsó romboló csúszómászó féreg, pl. de jong...
Nem lesz itt joga bonito az az érzésem, de asszem nem is azért hozták.

Szerk.: Canales posztjában nem voltam biztos, h csatár vagy irányító, aztán vki megerősített abban, h csatár... :D De akkor meg pláne kell hozniuk vkit...

Istenem add, hogy Drogba legyen az!! [-o< [-o<
Akkor ismét gyűjtőhely lenne a Real az általam utált játékosoknak, kárpótolna Gutiért is. :twisted:
Az én voltam szerintem, úgy emlékszem csatár a gyerek (Canales)

Ha Mourinho ilyen "lovat" akar előre akkor nem a joga bonito érdekli hanem a Chelsea-is meg az Interes erőfocit hozza majd magával ide is. De ezt eddig is gondoltuk...
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
ab1daL
Director del Fútbol

2010.07.26. 23:29:07

forcabarca10 írta:Nah én léptem innét,akki még akar raúl témáról beszélni meg isteníteni akarja annak itt egy link ahol megteheti

Csak a Barca!!!
ANTIMADRIDISTA
Nem istenítjük Raúlt, csak szimplán elismerjük a nagyságát, a személyét, és én nagyon sok sikert kívánok neki a Schalkéban, remélem bajnokok lesznek! Valamint, a BL-ben is indulnak, felőlem jöhet egy Schalke-Barca döntő! :D :wink:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
lui1698
Llegenda del Barça

2010.07.26. 23:28:36

sjd írta:OFF: milyen élet lett itt hirtelen fél 12kor! Tegnap amikor felnéztem teljesen kihalt volt az egész fórum
Vasárnap minden legény időben fekszik le, hogy hamar túl legyen a szombati buli alkalmával bevitt mérhetetlen mennyiségű alkohol okozta kíméletlen másnaposságon. :D
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
forcabarca10
Barça B

2010.07.26. 23:28:15

Most lehet hogy utáltok meg szívetek szerint kitiltanátok a forumról,de hát nem kedvelheti mindneki a realt meg raúlt.azért van a fórum hogy tudjunk iylen dolgokról is beszélni.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.07.26. 23:27:41

Csak a Barca!!!
ANTIMADRIDISTA
Nehogymár itt ne róhassam le tiszteletem, egy tiszteletre igencsak méltó játékos iránt. :roll:

Ronaldo után biztos nem fogok hasonló sorokat írni, de Raul megérdemli.

Szerk.: Lehet fikázni...de ő azért igen csak valótlan dolgokat is állított. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2010.07.26. 23:29:04-kor.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.26. 23:26:33

Victor_Valdes írta: Hagyjuk már, a másikat úgy sem fogjuk meggyőzni az igazáról, de eléggé nevetséges az érvelésed néhol.
:roll:
Vegyük fel a fórum szabályzatba, h Rault nem lehet fikázni!

OFF: milyen élet lett itt hirtelen fél 12kor! Tegnap amikor felnéztem teljesen kihalt volt az egész fórum
forcabarca10
Barça B

2010.07.26. 23:25:15

Nah én léptem innét,akki még akar raúl témáról beszélni meg isteníteni akarja annak itt egy link ahol megteheti

Csak a Barca!!!
ANTIMADRIDISTA
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.07.26. 23:23:39

forcabarca10 írta:Szerintme nem tuod mit jelen egy bajnoki cím elvesztése,vagy csak egy el clasicó elvesztése,egy ilyet az ember soha nem felejt el,vagy pl Bl döntö(chelsea-manutd amikor a 11-esek voltak)
Úgy látszik az én példámban szereplő két embernek mégis sikerült. :roll:

Hagyjuk már, a másikat úgy sem fogjuk meggyőzni az igazáról, de eléggé nevetséges az érvelésed néhol.
:roll:
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
looka
Capitá del Barça

2010.07.26. 23:20:55

Capon írta:Hát nem tom Canales hol tart,meg kell-e a Portugálnak, de Amauri, Gomez?? ez komoly?? Öcsém mekkorát röhögnék ha bármelyiket megszereznék.
Sztem Mou most kezdi saját képére formálni a csapatot... Még kéne mondjuk sznájder, vagy sámuel esetleg még vmi utolsó romboló csúszómászó féreg, pl. de jong...
Nem lesz itt joga bonito az az érzésem, de asszem nem is azért hozták.

Szerk.: Canales posztjában nem voltam biztos, h csatár vagy irányító, aztán vki megerősített abban, h csatár... :D De akkor meg pláne kell hozniuk vkit...

Istenem add, hogy Drogba legyen az!! [-o< [-o<
Akkor ismét gyűjtőhely lenne a Real az általam utált játékosoknak, kárpótolna Gutiért is. :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára looka 2010.07.26. 23:24:39-kor.
forcabarca10
Barça B

2010.07.26. 23:20:37

Szerintme nem tuod mit jelen egy bajnoki cím elvesztése,vagy csak egy el clasicó elvesztése,egy ilyet az ember soha nem felejt el,vagy pl Bl döntö(chelsea-manutd amikor a 11-esek voltak)
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.26. 23:18:08

looka írta:Canales nem hiszem, h most még elég lenne, de ahogy olvasom ezt Mou sem gondolja így...
Lehet h félreértelek, de Canales nem csatár, hanem irányító
Az meg a vb-n már megmutatkozott, h Torres is mekkora erősítés volt Villa számára azzal is, h nem csinált semmit, sztem Amaurit pont egy ilyen szerepkörbe szánja
Capon
Llegenda del Barça

2010.07.26. 23:16:24

looka írta:Canales nem hiszem, h most még elég lenne, de ahogy olvasom ezt Mou sem gondolja így...
Ha Amauri jön akkor meg nem lesznek sokkal beljebb, mint Raúllal. :roll:
Nem mintha Gomez és Almeida hiper-brutál erősítés lenne, de ha már a 3 közül kéne választani, akkor Almeida... akit nem enged a Werder :)
Úgy néz ki, h Mou beéri egy középkategóriás spílerrel, csak nehogy jövőre is besüljön a francia selyemfiújuk, mert akkor gáz lesz. :twisted:
Nagyon úgy néz ki nekem, h murinnyó nem a 3 csatáros játékot fogja nyomatni, vagy ha igen, akkor inkább lesz 4-5-1, egy ékkel, vagy 4-4-2? :roll:
Hát nem tom Canales hol tart,meg kell-e a Portugálnak, de Amauri, Gomez?? ez komoly?? Öcsém mekkorát röhögnék ha bármelyiket megszereznék.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.26. 23:16:17

forcabarca10 írta:
Victor_Valdes írta:Szerintem ez nem így van, a pályán nincs barátság, de előtte és utána van. :)
És mondjuk mekkora volt a barátság a barca-inter meccs után?gondoljunk valdes-mourinho
Pl ha a 38 fordúlóban rendeznék az el clasicót és mondjuk mindkét csapat 75-75 pontal áll és az egyik csapat nyer akkor a meccs után mekkora lesz a barátság?szerintem inkább verekedés lenne a dolog végén.
Mert szerinted a "meccs után" azt jelenti,hogy lefújás után rögtön?Mikor még akár a szurkolók is nyomják a hangulatot,stb.???
Ne mááár....

Majd ha lezuhanyoznak,kitisztul a fej, na utána van a meccs utáni barátság.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.07.26. 23:15:40

forcabarca10 írta:
Victor_Valdes írta:Szerintem ez nem így van, a pályán nincs barátság, de előtte és utána van. :)
És mondjuk mekkora volt a barátság a barca-inter meccs után?gondoljunk valdes-mourinho
Pl ha a 38 fordúlóban rendeznék az el clasicót és mondjuk mindkét csapat 75-75 pontal áll és az egyik csapat nyer akkor a meccs után mekkora lesz a barátság?szerintem inkább verekedés lenne a dolog végén.
És mekkora volt egy BL finálé után a Henry Ronaldinhgo barátság...? Nem halomra ölték egymást, hanem mint régi jó barátok a meccs alatt harcoltak, utána pedig ölelkeztek stb. :)
forcabarca10
Barça B

2010.07.26. 23:13:57

looka
Capitá del Barça

2010.07.26. 23:11:41

Canales nem hiszem, h most még elég lenne, de ahogy olvasom ezt Mou sem gondolja így...
Ha Amauri jön akkor meg nem lesznek sokkal beljebb, mint Raúllal. :roll:
Nem mintha Gomez és Almeida hiper-brutál erősítés lenne, de ha már a 3 közül kéne választani, akkor Almeida... akit nem enged a Werder :)
Úgy néz ki, h Mou beéri egy középkategóriás spílerrel, csak nehogy jövőre is besüljön a francia selyemfiújuk, mert akkor gáz lesz. :twisted:
Nagyon úgy néz ki nekem, h murinnyó nem a 3 csatáros játékot fogja nyomatni, vagy ha igen, akkor inkább lesz 4-5-1, egy ékkel, vagy 4-4-2? :roll:
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.07.26. 23:09:37

Szerintem ez nem így van, a pályán nincs barátság, de előtte és utána van. :)
Capon
Llegenda del Barça

2010.07.26. 23:09:22

forcabarca10 írta:Jó de azt te is tudod hogy egy el clasicón ez nem igy van, ott senkit nem érdekel hogy válogatottban csapattárs meg stb.Gondolj bele hogy már évtizedek óta mennyi bajnoki címet vett el egymástól a 2 klub.Mind a real és mind a barca.Ezek után már soha nem lesz barátság se a pályán se a nézőtéren.
Erre azt tudom mondani, hogy az ellenfelek teszik naggyá egymást.
Ha nem lenne kemény ellenfél a Real és nem rivalizálnánk egymással akkor mi se meg ők se tartanának ott ahol.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2010.07.26. 23:12:20-kor.
forcabarca10
Barça B

2010.07.26. 23:07:19

Leomessi14 írta:
forcabarca10 írta:Jó én is tisztelek pár játékost(fabregas) meg kedvelem pl a milant mivel ott van ronaldinho .De nem egy real játékost és főleg nem rúlt.
Ez most tipikusan a "jofej vagyok mert utalom a Realt es csak ocsmarolni tudom minden jatekost es hudenagy kiraly vagyok" hozzaallas,de ertsd meg,hogy attol,hogy valaki az ellenfel csapataban jatszik nem biztos h utalni kell?Gondolj csak pld a spanyol valogatottra,ha igy gondolkodnanak a jatekosok(Barca-Real ellentet) is mint te akkor a csoportbol se jutottak volna tovabb.Vagy pld. a legjobb baratod az ellenfelnel jatszik es mondjuk nagyon fontos merkozest kell megvivjal ellenuk,akkor o is "mocskos" XY lenne?
Szoval ELLENFEL nem = ELLENSEG! :roll:

Jó de azt te is tudod hogy egy el clasicón ez nem igy van, ott senkit nem érdekel hogy válogatottban csapattárs meg stb.Gondolj bele hogy már évtizedek óta mennyi bajnoki címet vett el egymástól a 2 klub.Mind a real és mind a barca.Ezek után már soha nem lesz barátság se a pályán se a nézőtéren.
forcabarca10
Barça B

2010.07.26. 23:06:13

Jó de azt te is tudod hogy egy el clasicón ez nem igy van, ott senkit nem érdekel hogy válogatottban csapattárs meg stb.Gondolj bele hogy már évtizedek óta mennyi bajnoki címet vett el egymástól a 2 klub.Mind a real és mind a barca.Ezek után már soha nem lesz barátság se a pályán se a nézőtéren.
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.26. 23:04:54

looka írta: ON:
Most akkor a Madridnak csatár után kéne néznie, nem?
Maradt Benzema, Higuain és esetleg Cééé, de ő sem csatár.
Kíváncsi leszek, h kit hoznak majd, mert nem hinném, h utánpótlásból meg tudják oldani a dolgot. :twisted:
Madridistára felnéztem, most éppen Ibra híján erőcsatárt keresnek:
Gomez, Almeida, Amauri

Almeidát Özil miatt nem engedik, a Bayern mindenáron akar cserébe vkit (asszem most éppen VdV), szóval Amauri az esélyes
Capon
Llegenda del Barça

2010.07.26. 23:03:31

looka írta:
forcabarca10 írta:Igen tiszteletre méltó karriert futoott az tény és én is beismerem,de nem mi tiszteljük,tiszteljék madridba.
Értettem Mester, kérlek taníts még, szomjazom a tudásra! :lol:

ON:
Kíváncsi leszek, h kit hoznak majd, mert nem hinném, h utánpótlásból meg tudják oldani a dolgot. :twisted:
Azt a Canales vagy hogy hívják gyereket is már megvették tavaly. Gondolom idén csatlakozik a kerethez ő is.
looka
Capitá del Barça

2010.07.26. 23:00:53

forcabarca10 írta:Igen tiszteletre méltó karriert futoott az tény és én is beismerem,de nem mi tiszteljük,tiszteljék madridba.
Értettem Mester, kérlek taníts még, szomjazom a tudásra! :lol:

ON:
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.07.26. 23:00:44

Leomessi14 írta:
forcabarca10 írta:Jó én is tisztelek pár játékost(fabregas) meg kedvelem pl a milant mivel ott van ronaldinho .De nem egy real játékost és főleg nem rúlt.
Ez most tipikusan a "jofej vagyok mert utalom a Realt es csak ocsmarolni tudom minden jatekost es hudenagy kiraly vagyok" hozzaallas,de ertsd meg,hogy attol,hogy valaki az ellenfel csapataban jatszik nem biztos h utalni kell?Gondolj csak pld a spanyol valogatottra,ha igy gondolkodnanak a jatekosok(Barca-Real ellentet) is mint te akkor a csoportbol se jutottak volna tovabb.Vagy pld. a legjobb baratod az ellenfelnel jatszik es mondjuk nagyon fontos merkozest kell megvivjal ellenuk,akkor o is "mocskos" XY lenne?
Szoval ELLENFEL nem = ELLENSEG! :roll:
off: Leomessi14, már régóta szólni akartam, h az aláírásképed rosszul linkelted be :oops:

Kép

kattints rá a hozzászólásom idézetére és másold ki a hivatkozásos részt az img-kel együtt és azt rakd be az aláírásodnak! ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.07.26. 23:01:38-kor.
Lezárt