Bajnoki Mérkőzések 09-10

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Bajnok lesz idén a Barcelona?

Igen, simán
126
20%
Igen, de nehezebben mint tavaly
448
72%
Nem, le fog csúszni a "trónról"
46
7%

Szavazatok száma: 620
VargaAron
Jugador d'estrella

2010.04.04. 21:29:44

Jonathan játéka nagyon tetszett nekem tegnap este! Látszik hol nevelkedett a srác :D Remélem több esze van mint a bátyjának és itt marad hogy címeket nyerjen!
Ezenkívül Jeffren is jól nyomta, a gólja pedig csak hab volt a tortán!
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.04.04. 17:43:28

Na, most ocsúdtam csak fel a tegnapi remek játékunk után. :lol:

Nem találok szavakat, de az biztos, hogy Pep valamit nagyon eltalált. (Meg kéne néznem még néhányszor, hogy esetleg változást véljek felfedezni a taktikában)

Most semmitől sem félek igazán, ha nincs Messi varázslat, van Ibra, ha nincs Ibra, van Bojan, ha nincs Ini, van Keita, vagy Maxwell ( :shocked: ), stb. Nagyon össze lett rakva a csapat így az idény végére, egyetlen zavaró tényező a meccsenkénti 15-20 perces ellazulás, amiből most csak egy gólt kaptunk, de az Arsenal ellen 2-t. Ezt ki kellene még küszöbölni és akkor nincs megállás!

Amúgy azon gondolkodtam, hogy vajon mennyire éri meg elárasztani a pályát védekezésben kiemelkedő játékosokkal. A Barca letámad. Valószínű, hogy a védekezőbb felfogású játékosnak jobban megy a labdaszerzés ilyen esetben, ezért gyorsabban vissza tudjuk szerezni a labdát, nagyobb a nyomás az ellenfél védelmén és nagyon nagy lesz a fölényünk. Ez nagyon jól kijött az elmúlt 2 meccsünkön. Az azért érdekelne, hogy a támadóbb felfogású játékosokkal is képesek lennénk-e megint ilyen sok labdát szerezni.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2010.04.04. 16:21:24

gygerike írta:Tegnap csak az első félidőt láttam ,de megvoltam elégedve. Aki új poszton játszott elég jól teljesített. Itt gondolok Max-ra és Puyolra (igaz neki nem új de nem az eredeti posztja) Ők ketten nagyon jók voltak. Bojan fantasztikus. Jeffren játéka számomra élvezetes örültem a góljának. Csigri azt hiszem elindult a jóuton, önbizalom nővelő lehet számára ez a meccs. Viszont megakartam nézni újból az egész meccset erre láttom nem ismétlik egyszer sem. A real meccsét pedig 3x (!) is leadják. Ezt magyarázza meg nekem valaki
Én ma hajnali 05:45-től álltam neki megnézni kissé kómásan, mert a Kiscsillag zenekar koncertjén voltam a munkahelyemen.
Amit láttam az tetszett nagyon, Bojan önbizalomnövelően tolta, szép góljaink voltak, de szépet is kaptunk.
Az Arsenal elleni visszavágó előtt komoly adag respektünk keletkezett, ami mindig jól jön.
Ami pedig a Real meccseinek ipari mennyiségű ismétlését illeti, szerintem azért van, mert ők vezetik a Primera-t, így ez most őket illeti a Sport1 véleménye szerint.
Mondjuk nem kicsit szúrnak ki velünk, bár most erősebb kifejezést akartam használni a kiszúrás helyett.
K.
Blaugrana palocista maximalista!
gygerike
Entrenador del Barça

2010.04.04. 13:35:47

Tegnap csak az első félidőt láttam ,de megvoltam elégedve. Aki új poszton játszott elég jól teljesített. Itt gondolok Max-ra és Puyolra (igaz neki nem új de nem az eredeti posztja) Ők ketten nagyon jók voltak. Bojan fantasztikus. Jeffren játéka számomra élvezetes örültem a góljának. Csigri azt hiszem elindult a jóuton, önbizalom nővelő lehet számára ez a meccs. Viszont megakartam nézni újból az egész meccset erre láttom nem ismétlik egyszer sem. A real meccsét pedig 3x (!) is leadják. Ezt magyarázza meg nekem valaki
Visca El Barca
Kép
LM10
Director del Fútbol

2010.04.04. 13:14:06

lluisllach89 írta:
LM10 írta:Na, Ibra és Piqué játéka is kérdéses a Clasicora :? Az Arsenalt Ibra nélkül is ütni tudjuk itthon, de a Real ellen idegenben minden egyes ember kell. Ilyenkor szerencsés, hogy nagyon jó az orvosi stábunk, és at előre 2-3 hetes sérülésekből is mindig 1-2 hét lesz. Piqué 6-7 napja szvsz rövidebb lesz, Ibránál pedig nem mondtak pontos időt, de remélem felépül a clasicora.
Pep nyiltakozata szerint azért minimális esély lehetne az Arsenal ellen is ha nagyon muszáj.
De persze nem kockáztatnak, Ibra ott lesz a klasszikuson.
Legyen igazad :) :wink:
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.04.04. 12:48:22

LM10 írta:Na, Ibra és Piqué játéka is kérdéses a Clasicora :? Az Arsenalt Ibra nélkül is ütni tudjuk itthon, de a Real ellen idegenben minden egyes ember kell. Ilyenkor szerencsés, hogy nagyon jó az orvosi stábunk, és at előre 2-3 hetes sérülésekből is mindig 1-2 hét lesz. Piqué 6-7 napja szvsz rövidebb lesz, Ibránál pedig nem mondtak pontos időt, de remélem felépül a clasicora.
Pep nyiltakozata szerint azért minimális esély lehetne az Arsenal ellen is ha nagyon muszáj.
De persze nem kockáztatnak, Ibra ott lesz a klasszikuson.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.04.04. 12:38:13

Jók voltunk tegnap, de egy Bilbao ellen nem is lehet más a játék képe és az eredmény. A két nagy vendégziccernél azért összeszorult a gyomrom, de Valdés szíve a helyén volt és megmutatta a kritikusoknak, hogy nem akármilyen kapus és talán Del Bosque is elgondolkodik a beválogatásán. Legalább barimeccseken kipróbálhatná. Bojan zseniális, de ezt már leírtam a topikjába, Messi halad a gólkirályi cím felé, Jeffrénnek pedig talán ez volt a megváltó jegye a kezdőcsapat felé.
Kép
Kép
Kép
Varatrix
Director del Fútbol

2010.04.04. 10:16:26

Jaj de jó kis meccs volt tegnap.
A sérülésekért persze kár.

Maxwell óriási.
Ilyen univerzális játékos az kincs.

Bojan hatalmas.
Akármennyi lehetőséget kap rendszerint él vele.
Akár 15 akár 90 perc.

Pedro beállt és adott egy gólpasszt.

Fenomenális, hogy ilyen játékot mutat, egy teljesen felforgatott Barca.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
LM10
Director del Fútbol

2010.04.04. 09:56:46

Na, Ibra és Piqué játéka is kérdéses a Clasicora :? Az Arsenalt Ibra nélkül is ütni tudjuk itthon, de a Real ellen idegenben minden egyes ember kell. Ilyenkor szerencsés, hogy nagyon jó az orvosi stábunk, és at előre 2-3 hetes sérülésekből is mindig 1-2 hét lesz. Piqué 6-7 napja szvsz rövidebb lesz, Ibránál pedig nem mondtak pontos időt, de remélem felépül a clasicora.
mess2009
Director del Fútbol

2010.04.04. 08:39:31

BlauGranaGroc írta:Grat a Csapatnak! Szép volt.
Holland öregapánk gondolom most is elsüt 1-2 negatív kritikát, mint a racing(?) elleni meccs után, amikor hasonló játékkal szintén 4-et rúgtunk.

Annyira be voltatok tojva Rafa játékától, hogy a figyelmetekbe ajánlanám Puyol mai 2 szép megmozdulását, amikből szerencsére most csak 1 gól született.
igen, ez igaz de nem a saját posztján!! Pulyol bejátszotta az egész pályát és a meccs egyik legjobbja volt-mellesleg.
Marquezzel az a bajom, hogy sokszor figyelmetlenségből, rossz helyezkedésből, vagy éppen flegmaságból puskáz el helyzeteket, miközben persze nem egy rossz játékos.(nemtehetek róla, én mindég aggódom ha játszik, persze lahet,hogy a hiba bennem van)
Dabas
Jugador del Barça

2010.04.04. 00:17:25

Valakinek nincs meg a hétközi BL meccsünk az Arsenal ellen mert sajnos nem tudtam megnézni és nem láttam még sehol h hol és mikor ismételnék..
Sanama
Llegenda del Barça

2010.04.04. 00:05:57

Nem gondoltam volna,hogy ennyire simán megnyerik a srácok a meccset,de kellemesen csalódtam.

Bojan mostanában nagyon érzi a kaput, Puyol is remek volt jobbekk pozicióban, megkockáztatom jobb mint Alves az elmlúlt hetekben.

Maxwell játéka is meglepett,remekül látta el a középpályás játékot.

Arsenalt is verni kell itthon, Ibra Pique és Puyol nélkül is !

Remélem azért Ibra felépül hétvégére...
Charlie
Öreg Harcos

2010.04.03. 23:40:56

Most értesültem az eredményről, nagyon boldog vagyok. Felforgatott csapattal is nyertünk simán, a sérülések aggasztanak viszont. Remélem egyikse komoly, mert fontos mérkőzések jönnek.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.04.03. 22:54:32

Laza kis meccs volt, szép játékkal. Bojan, Maxwell, Touré és Valdes kiemelkedően játszottak.
Egy újabb meccs bizonyítékként, hogy Bojannak csak játéklehetőség kell, s rögtön vágja a gólokat.

Visca el BARCA !!!
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.04.03. 22:45:21

Bakker ezt nem hiszem el. Nehogy már Pique is lesérüljön a classico előtt. Remélem az Arsenal meccsen nem lesz sérülés. :evil:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
ziipp
Capitá del Barça

2010.04.03. 22:43:28

Különleges kezdővel lepett meg minket ma Guardiola. A szokásos C alakú körbejáratós középpálya helyett inkább ékes, rombusz jellegű felállást alakított ki, ami szépen szét is hasította a Bilbao védelmét. Összességében nagyon jó játékot láthattunk, bár negatívumok is akadtak, megint volt egy lazítós szakasz, aminek a végén sajnos gólt is kapott a csapat. A sérülésekből remélem hamar felépül mindenki, és teljes hadrendben várhatjuk Arzén csapatát. :)
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2010.04.03. 22:25:46

Grat a Csapatnak! Szép volt.
Holland öregapánk gondolom most is elsüt 1-2 negatív kritikát, mint a racing(?) elleni meccs után, amikor hasonló játékkal szintén 4-et rúgtunk.

Annyira be voltatok tojva Rafa játékától, hogy a figyelmetekbe ajánlanám Puyol mai 2 szép megmozdulását, amikből szerencsére most csak 1 gól született.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.04.03. 22:19:16

Nem is kell ide balszélső!Látva Bojan és Pedro-bár ő már bizonyított-játékát kidobott pénz lenne az a kb.50 milla amiért Ribéry-t vagy esetleg Silvát lehetne megvenni.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
LM10
Director del Fútbol

2010.04.03. 22:17:25

Van bennem egy kis keserűség, a sérülések miatt :? Nagy kár lenne ha esetleg Ibra,Piqué és Touré nélkül kellene a Clasicot lejátszani, és még lesz egy Arsenal meccs is előtte. Szerintetek mennyire súlyosak ezek a sérülések?
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2010.04.03. 22:08:40

Nos, azt mondom, nem volt annyira nehéz meccs, főleg, hogy ilyen kezdővel álltunk fel.

Valdésnek 1 hibája volt a gólnál, de az sem valami hatalmas hiba, a védelem is egyedül hagyta a támadót.

A védelem is nagyon jó volt, bár azt az egy gólt elkerülhettük volna, már csak a gólkülönbség miatt is.

A középpálya...nagyon furán állt fel, de csak dicsérni tudom őket, kivéve Busquetset. Hát az a gyerek... :shock: De végre Pep lemerte hozni...hát komolyan mondom, mit keres a Barcába? Touré meg...zseniális, és ő nem volt kezdő mert ez a buszkecc kiszorítja :evil: Valahogy nem csodálom, hogy a nevét skandálták.
Maxwell meg úgy sem lesz/lenne kezdő mert Abidal kiszorítja, de komolyan mondom fel lehetne rakni középpályára. Ma is nagyon jól játszott, küzdött, hajtott, cselezett, passzolt, nagyon jó volt.

A csatársorban mindenkit csak dicsérni lehet, hiszen mindenki gólt lőtt, és ez már egymagában nagy dicsérte.

Gólok:
Az első gól, egy gyönyörű Abidal (aki visszatérése utáni első meccsen gyönyörűen játszott) beadásból jött, az összes védő lemaradt, csak úgy mint nálunk 2 támadó de a 3. elérte, méghozzá Jeffren.

A második gólt egy gyönyörű összjáték hozta össze, nagyon szépen játszotta Leo Bojannak, és ő tökéletesen elgurítótta a kapus mellett.

Bojan második gólját ismét egy Abidal gólpassz előzte meg, de a gól nagy részének érdeme a kis Bojané. Nagyon jól eltalálta, és végre távolról is lőttünk.

Messi pedig meglőtte a maga gólját, persze most kellett egy kis szerencse is, hogy a kapus lába között elmenjen. Pedo nagyon szépen elvitte szélen, középre és Messi gól.

Bojant a kezdőbe! :evil:

Ha Ibra nem épül fel a BL-re és a rangadóra sem, akkor szerintem Bojan tudja helyettesíteni, bár lehet, hogy nagyobb csapatok ellen meg lenne illetődve. De ez a jövő zenéje :D

Akit ma dicsérek: Valdés, Chygrinszkij, Maxwell, Touré, Messi, Bojan és Jeffren hellyel közzel.

Nagyon jó kis meccs volt, mostantól minden meccsen így, nem szabad hibázni :wink:

FCB :arrow: Més Que Un Club!
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
mess2009
Director del Fútbol

2010.04.03. 22:07:19

nagy meccs volt, tökéletes a középtől felfelé, hátul volt némi bizonytalanság, de ez ismét abból adódott, hogy tulságosan elől járt az egész védősor és egy eladott laszti után a meredek előreadásra vesztett pozicióból indulnak vissza. még az nem tetszett, hogy a szélsőket nem támadták hatékonyan, elég sok volt a beadás és értelemszerűen ebből a sok szöglet.
ennyi kritika mellett a játék pazar volt a fiatalok fantasztikusan mozogtak, Bojant a két gól külön is dícséri. Messi világelsőhöz méltóan osztogatott, az külön öröm, hogy be is talált, talán az Arsenal ellen már a góllövésben is nagyobb szerencséje lesz. Valdés két góltól megmentett minket, neki is külön elismerés.
megemlíteném még Guardi merész húzását az összeállítást illetően ami telitalálatnak bizonyult, úgytűnt most, hogy a kispadunk is jelentősen fejlődik, pedig nem is vettünk senkit!
cak így tovább fiúk, ez jó útnak tűnik.
Leomessi14
Entrenador del Barça

2010.04.03. 22:03:33

Egyetlen negativum,hogy sikerult osszeszedni 2 serulest is valoszinuleg. :oops: Pedig nem is volt egyaltalan durva a Bilbao.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2010.04.03. 22:03:19

Jó meccs volt, szép gólokkal. Az 1. félidő kitűnő volt, másodikra eléggé visszavettünk/visszatámadt a Bilbao, bár a 2 védekező kzp nélkül már azért nehezebb volt. Amit sajnálok az Jeffren súlyosnak tűnő sérülése, illetve Yaya bicegése volt, remélem ő azért rendben lesz.

Egész meccset nézve Abidalt, Tourét és Bojant emelném ki, első félidőben pedig Puyol és Max is elég jól nyomták. Csigri is egész biztató volt, voltak jó szerelései, de még mindig kicsit bizonytalanak tűnik. Több játéklehetőséggel biztosan javul majd, de sajnos még mindig nagyon lassú.
messideco
Presidente del Barça

2010.04.03. 22:01:52

Nem lesz ez így jó...Iniesta, Ibra, Touré, Jeffren, Piqué is sérültek( :?:). Remélem minél hamarabb felépülnek.
Kép
"And my heart will leave you never."
currahee
Jugador d'estrella

2010.04.03. 21:59:17

jó meccs volt, jól játszottak a srácok stb stb.... a többit már előttem leírták.

remélem hogy Jeffren sérülése nem olyan vészes ill. hogy Yaya nem sérült meg komolyabban. kelleni fog az Arsenal és a real ellen; főleg h egyre jobb formában van.
Lezárt