Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én ma hajnali 05:45-től álltam neki megnézni kissé kómásan, mert a Kiscsillag zenekar koncertjén voltam a munkahelyemen.gygerike írta:Tegnap csak az első félidőt láttam ,de megvoltam elégedve. Aki új poszton játszott elég jól teljesített. Itt gondolok Max-ra és Puyolra (igaz neki nem új de nem az eredeti posztja) Ők ketten nagyon jók voltak. Bojan fantasztikus. Jeffren játéka számomra élvezetes örültem a góljának. Csigri azt hiszem elindult a jóuton, önbizalom nővelő lehet számára ez a meccs. Viszont megakartam nézni újból az egész meccset erre láttom nem ismétlik egyszer sem. A real meccsét pedig 3x (!) is leadják. Ezt magyarázza meg nekem valaki
Legyen igazadlluisllach89 írta:Pep nyiltakozata szerint azért minimális esély lehetne az Arsenal ellen is ha nagyon muszáj.LM10 írta:Na, Ibra és Piqué játéka is kérdéses a ClasicoraAz Arsenalt Ibra nélkül is ütni tudjuk itthon, de a Real ellen idegenben minden egyes ember kell. Ilyenkor szerencsés, hogy nagyon jó az orvosi stábunk, és at előre 2-3 hetes sérülésekből is mindig 1-2 hét lesz. Piqué 6-7 napja szvsz rövidebb lesz, Ibránál pedig nem mondtak pontos időt, de remélem felépül a clasicora.
De persze nem kockáztatnak, Ibra ott lesz a klasszikuson.
Pep nyiltakozata szerint azért minimális esély lehetne az Arsenal ellen is ha nagyon muszáj.LM10 írta:Na, Ibra és Piqué játéka is kérdéses a ClasicoraAz Arsenalt Ibra nélkül is ütni tudjuk itthon, de a Real ellen idegenben minden egyes ember kell. Ilyenkor szerencsés, hogy nagyon jó az orvosi stábunk, és at előre 2-3 hetes sérülésekből is mindig 1-2 hét lesz. Piqué 6-7 napja szvsz rövidebb lesz, Ibránál pedig nem mondtak pontos időt, de remélem felépül a clasicora.
igen, ez igaz de nem a saját posztján!! Pulyol bejátszotta az egész pályát és a meccs egyik legjobbja volt-mellesleg.BlauGranaGroc írta:Grat a Csapatnak! Szép volt.
Holland öregapánk gondolom most is elsüt 1-2 negatív kritikát, mint a racing(?) elleni meccs után, amikor hasonló játékkal szintén 4-et rúgtunk.
Annyira be voltatok tojva Rafa játékától, hogy a figyelmetekbe ajánlanám Puyol mai 2 szép megmozdulását, amikből szerencsére most csak 1 gól született.