2v2ben egyszerűen nem szabad hibázni,mert gól, míg 4v4ben mások majd kijavítják amit elcseszel félpályán.
2v2ben ha megtudsz csinálni egy-egy cselt, azt 4v4ben BIG pályán is meg fogod tudni ugyanúgy, sőt, jóval könnyebben csinálni. (ezt arra a hasonlatodra,h teremfoci vs nagypálya)
Igen, jóval gyorsabb, ezért jóval nehezebb is, szerintem jóval több előnye van mint hátránya, HA JÁTSZANI akarod ezt a játékot. 4v4 jóval lassabb, vontatottabb, kevesebb teher hárul 1-1 játékosra. Okés, valaki azt szereti, de én pl ha már tetszik egy játék, akkor szeretek is maximálisan részese lenni, pörögni.
én ugyanúgy fogok regelni a 3v3, vagy 4v4es bajnokságra ha lesz, de ügyesség,és játék szempontjából szerintem jóval könnyebb nehézségi szint az. Ezzel nem azt mondom,h az semmit sem ér, csak nem értek egyet azzal,hogy legalább annyi hátránya van a 2v2nek mint előnye...HA A JÁTÉK szempontjából nézzük.
mert ha valaki szereti hogy kevesebb feladata van,annak persze előnyösebb a 4v4, csak ÉN SZEMÉLY SZERINT, nem értem meg, hiszen a játékot azért játszuk, hogy annak teljesen részesei legyünk
nah de nem kell egymást győzködni, szerintem precízebb jóval a 2v2,és sokkal inkább megbosszulja magát 1-1hiba ---> fontos,hogy jól, ügyesen játssz.