Bajnoki Mérkőzések 07-08
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Baromság volt ezt az időpontot kiválasztaniuk,ráadásul így a TV se fogja közvetíteni. 

in to exile
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Komáim!
Bizony, meccsünk a Getafeval vasárnap 17:00-kor lesz!
A 17:00 óra standard vasárnapi időpont, szombaton csak
itteni idő szerint 20:00, illetve 22:00-kor kezdődik egy-egy meccs!
Bár a 17:00-ás kezdéssel az a baj, hogy ebben az időpontban
sok meccs megy egyszerre!
19:00-kor, illetve 21:00-kor is csak egy meccsre kell figyelni
rendszerint.
Egészít ki Krojf.
Bizony, meccsünk a Getafeval vasárnap 17:00-kor lesz!
A 17:00 óra standard vasárnapi időpont, szombaton csak
itteni idő szerint 20:00, illetve 22:00-kor kezdődik egy-egy meccs!
Bár a 17:00-ás kezdéssel az a baj, hogy ebben az időpontban
sok meccs megy egyszerre!
19:00-kor, illetve 21:00-kor is csak egy meccsre kell figyelni
rendszerint.
Egészít ki Krojf.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem vasárnap 17:00.
- elprat
- Capitá del Barça
Ahoi,én is ezt találtam kezdési id.p.-nak,bár nem a klub hivatalos honlapján....azola írta:varga tamás írta:A getafe elleni meccs szombaton 17 órakor kezdődik...
Bocsika. Én úgy tudom vasárnap lesz, legalább is az FCBarcelona.com-on ez van.
üdv
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Egy két gólos győzelem meggyőzőbb lenne, ehhez azonban lehet, hogy ezúttal a szép játék elmarad a technikás játékosok távollétében...
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Megfigyeltem, h mindig azokat a csapatokat tömjük meg a legjobban, akik addig híresen kevés gólt kaptak. úgyhogy semmi vész fiúk, nem kell aggódniSlither írta:Én most egy 0-1-gyel is elégedett lennék, lehet az öngól is.![]()

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem meglesz a 12., 13. kapott gólja is a Getafének! 

-
- aka Game90
Hát a csatároknál most jön a második sor
Giuly-Guddy-Saviola
Egy Getafe ellen ennyinek is elégnek kell lennie. Nem lesz olyan látványos a játék, de ha ott akarunk maradni elől, akkor hozni kell a meccset
Kp sztem:
Xavi, Motta, Iniesta

Giuly-Guddy-Saviola
Egy Getafe ellen ennyinek is elégnek kell lennie. Nem lesz olyan látványos a játék, de ha ott akarunk maradni elől, akkor hozni kell a meccset

Kp sztem:
Xavi, Motta, Iniesta

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nem lesz keményebb, mint eddig, Deco és Ronaldinho csak a Getafe ellen nem lesz a pályán, amúgy ugyanaz a keret áll ki a további meccsekre, mint eddig is tette november óta.
- gianni
- Entrenador del Barça
Kemény hónap lesz főleg a sok sérült,és hiányzó miatt
A" csere"embereknek most kell bizonyítaniuk.
Remélem meccsről-meccsre jobbak leszünk és a sérültek is mihamarabb visszatérnek!
A" csere"embereknek most kell bizonyítaniuk.
Remélem meccsről-meccsre jobbak leszünk és a sérültek is mihamarabb visszatérnek!
- Andris
- Adminisztrátor
Hát ahogy elnézem, elég nagy [auto_cenzúra] leszünk Deco és Ronaldinho nélkül...
Xavi és Ini majd pótolják Decot, de ki lesz a három csatár???
Dos Santos ugye nem nagyon.
Guddy, Giuly, és Saviola????
Hajjjajjj.......
Xavi és Ini majd pótolják Decot, de ki lesz a három csatár???
Dos Santos ugye nem nagyon.
Guddy, Giuly, és Saviola????
Hajjjajjj.......
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
[quote="varga tamás"]
A getafe elleni meccs szombaton 17 órakor kezdődik...
üdv

üdv
-
- Director del Fútbol
Ronaldinho,Deco és Marquez kicsit meghosszabbították a szünetüket.
Igaz,hogy nem játszanak hétvégén,de nemtom hogy viszonyul ehhez a többi játékos,biztos ők is szívesen pihentek volna még.
De a lényeg,hogy pihenten és jó formában jöjjenek vissza,nagyon fontos hónap következik a bajnokságban!
Igaz,hogy nem játszanak hétvégén,de nemtom hogy viszonyul ehhez a többi játékos,biztos ők is szívesen pihentek volna még.
De a lényeg,hogy pihenten és jó formában jöjjenek vissza,nagyon fontos hónap következik a bajnokságban!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Na most jönne jól Giovani... 

-
- Director del Fútbol
Én Oleguer helyére Bellettit tenném,a többi egyezik.Los Banditos írta:Valhogy így fabrikálnám össze a kezdőt: Valdés-Oleguer-Puyol-Márquez-Gio-Xavi-Edmílson-Iniesta-Giuly-Gudjohnsen-Saviola
Oleguer talán jobb védekezésben,de ezen a meccsen nem a védelmünkkel lesz a gond,hanem a támadójátékkal,abban pedig jobb Béla.
Azt is meg merem kockáztatni,hogy a középpályás védekezésünk így jobb lesz,mint Decoval,csakhát a támadósortól nemtom mit várhatunk.
Egy a lényeg:Nehogy Ezquerro kezdjen Saviola helyett!!!!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Akkor így már érthető!Obinho írta:Oh, sorry, félreírtam, úgy értem hogy még a mecs elött 3 héttel is elég lenne foglani helyet nem tíz évre előrre, a pénz, az viszont, igazad van még így is húzós!Los Barrachos írta: Minek kéne 3 héttel előtte elmenni? Az nagyon sokba kerülne. Egy kiutazást max. 2 éjszakásra és kb. 3 naposra kéne tervezni, még úgy is elég vastag lenne...

Szerintem nincs baj Decóval, elvégre neki nem elsősorban a gólszerzésre kellene törekednie, arra ott vannak a csatárok, ő a kreativitásával visz színt a játékba, persze a védekezésre odafigyelhetne jobban is. Igaz, sokszor nem volt valami kiemelkedő az idény során, de olyan nagyon rossz sem, hogy el kelljen adni őt!varga tamás írta:Sztem Deco teljesítménye ősszel egy nagy határ [auto_cenzúra]. A gólok teljesen hiányoznak a játékából, talán 3-4 lőtt, abból a cselszki elleni az egyetlen a fontos, a többi elhanyagolható. Ha nem javul a formája, akkor sztem a nyáron el kell zavarni.
- Obinho
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Oh, sorry, félreírtam, úgy értem hogy még a mecs elött 3 héttel is elég lenne foglani helyet nem tíz évre előrre, a pénz, az viszont, igazad van még így is húzós!Los Barrachos írta: Minek kéne 3 héttel előtte elmenni? Az nagyon sokba kerülne. Egy kiutazást max. 2 éjszakásra és kb. 3 naposra kéne tervezni, még úgy is elég vastag lenne...

- elprat
- Capitá del Barça
Hát nem csak a december sikeredett gyengére,egy 6almas balszerencse ami ebben az idényben eddig súlytott bennünket,nem gondoltam volna szept.-ben....
Nagyjából én is így raknám össze a kezdőt,de inkább megpróbálkoznék Ezquerroval...
Nagyjából én is így raknám össze a kezdőt,de inkább megpróbálkoznék Ezquerroval...
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Valhogy így fabrikálnám össze a kezdőt: Valdés-Oleguer-Puyol-Márquez-Gio-Xavi-Edmílson-Iniesta-Giuly-Gudjohnsen-Saviola
-
- Az Eurobarca Anonymusa

Az előttem szólók Mottát bírálják, viszont az ősz legnagyobb csalódást keltő játékosát senki nem meri elővenni. Sztem Deco teljesítménye ősszel egy nagy határ [auto_cenzúra]. A gólok teljesen hiányoznak a játékából, talán 3-4 lőtt, abból a cselszki elleni az egyetlen a fontos, a többi elhanyagolható. Ha nem javul a formája, akkor sztem a nyáron el kell zavarni. Vagy kezdjen el komolyan focizni, vagy menjen ahova akar, legalább egy kis pénz ütné a markunkat. Ami a legjobban zavar Decóval kapcsolatban, az a középpályán kötelező védekező szerepkör. Ha elveszti a labdát, megáll, és várja a sültgalambot. Keveset van játékban, számtalan labdát elad, szóval, kezd elegem lenni belőle. Lehet, h ti másképp látjátok, én viszont eladnám (pl. a cselszkibe Lampardért cserébe).
Tavasszal a cél a bajnokság, és a spanyol kupának jobban örülnék mint a BL-nek. Az se horgasztana le, ha a liverpool kiütne bennünket, legalább azokon a szerdákon pihenhetne a csapat.
Ja, és Belletti eladását nagyon nagy hibának tartom, Rijkaard egy kicsit inkorrekt vele, pedig május 17-én megmentette a becsületünket. és, hát annál a szerencsétlen, kétballábas oleguernél sokkal többre képes a jobbhátvéd posztján.
Na, legyetek jók! BÚÉK! varga tamás
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Máskor is meglehetne próbálni a Motta-Edmílson-Deco tengelyt.
Az öngolrol nem tehetettek, az valdés hibája volt inkább, bár inkább csak simma pech. Es azokon a meccseken nagyon jol játxott, volt középső védő is, ott is megálta a helyét. Na akkor volt az, h az egész csapat maximumot hozta, Oleguertől RonaldinhoigLos Banditos írta:Jól emlékszel Szakács,de Edmílsont lecserélték Motta meg rúgott egy szép öngólt.