Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ahoi,én is ezt találtam kezdési id.p.-nak,bár nem a klub hivatalos honlapján....azola írta:varga tamás írta:A getafe elleni meccs szombaton 17 órakor kezdődik...
Bocsika. Én úgy tudom vasárnap lesz, legalább is az FCBarcelona.com-on ez van.
üdv
Megfigyeltem, h mindig azokat a csapatokat tömjük meg a legjobban, akik addig híresen kevés gólt kaptak. úgyhogy semmi vész fiúk, nem kell aggódniSlither írta:Én most egy 0-1-gyel is elégedett lennék, lehet az öngól is.![]()
Én Oleguer helyére Bellettit tenném,a többi egyezik.Los Banditos írta:Valhogy így fabrikálnám össze a kezdőt: Valdés-Oleguer-Puyol-Márquez-Gio-Xavi-Edmílson-Iniesta-Giuly-Gudjohnsen-Saviola
Akkor így már érthető!Obinho írta:Oh, sorry, félreírtam, úgy értem hogy még a mecs elött 3 héttel is elég lenne foglani helyet nem tíz évre előrre, a pénz, az viszont, igazad van még így is húzós!Los Barrachos írta: Minek kéne 3 héttel előtte elmenni? Az nagyon sokba kerülne. Egy kiutazást max. 2 éjszakásra és kb. 3 naposra kéne tervezni, még úgy is elég vastag lenne...
Szerintem nincs baj Decóval, elvégre neki nem elsősorban a gólszerzésre kellene törekednie, arra ott vannak a csatárok, ő a kreativitásával visz színt a játékba, persze a védekezésre odafigyelhetne jobban is. Igaz, sokszor nem volt valami kiemelkedő az idény során, de olyan nagyon rossz sem, hogy el kelljen adni őt!varga tamás írta:Sztem Deco teljesítménye ősszel egy nagy határ [auto_cenzúra]. A gólok teljesen hiányoznak a játékából, talán 3-4 lőtt, abból a cselszki elleni az egyetlen a fontos, a többi elhanyagolható. Ha nem javul a formája, akkor sztem a nyáron el kell zavarni.
Oh, sorry, félreírtam, úgy értem hogy még a mecs elött 3 héttel is elég lenne foglani helyet nem tíz évre előrre, a pénz, az viszont, igazad van még így is húzós!Los Barrachos írta: Minek kéne 3 héttel előtte elmenni? Az nagyon sokba kerülne. Egy kiutazást max. 2 éjszakásra és kb. 3 naposra kéne tervezni, még úgy is elég vastag lenne...
Az öngolrol nem tehetettek, az valdés hibája volt inkább, bár inkább csak simma pech. Es azokon a meccseken nagyon jol játxott, volt középső védő is, ott is megálta a helyét. Na akkor volt az, h az egész csapat maximumot hozta, Oleguertől RonaldinhoigLos Banditos írta:Jól emlékszel Szakács,de Edmílsont lecserélték Motta meg rúgott egy szép öngólt.