Bajnoki Mérkőzések 07-08
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Jól emlékszel Szakács,de Edmílsont lecserélték Motta meg rúgott egy szép öngólt.
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
LG, Sub
Tavaly a milan es a Cselzi ellen nem egyszerre voltak ketten a palyan ?
en ugy emlexem h akkor ugy volt h: Londonban Motta-Edmilson-Deco kozep..Xavi serult volt, iniesta azutan kezdett formaba lendulni
s e kemeny kozeppalyanak koszonhetoen usztuk meg a cselzi kontrakat
de lehet rosszul emlexek
s aztan otthon iniesta kezdett
es ugyan ez a milan ellen is 
DE lehet h rosszul emlekszek

en ugy emlexem h akkor ugy volt h: Londonban Motta-Edmilson-Deco kozep..Xavi serult volt, iniesta azutan kezdett formaba lendulni

DE lehet h rosszul emlekszek

Tiziano Crudeli fan 

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Végülis a szűrők posztja nem kisasszony foci, oda keménység kell. Motta jó arra a posztra, ahogy tavaly Edmílson is, de idén nem megy Edmilkának...
Meg Motta is nagyon jo volt a cselzi és a milán ellen is. És ő még többet volt sérült mint Edmilson. És Motta is tud középső védőt is játxani, ezt is megmutatta. Nem tett le még Motta annyit az asztalra mint Edmilson, de jelenleg jobb formába van. En azért szeretem jobban Motta játékát mert erőszakosabb, igaz, vele gyakran fent áll a kiállitás veszélye.Subinho írta:sztem edmilson jó játékos! nézzük csak a lyonos ideje óta eltelt éveket:LG írta:Jelenleg biztos jobb formába van Motta mint Edmilson. Amugy ahhoz képest, h mennyit volt Motta sérült nem rosz teljesitmény ez, az elmult pár évbe alig játxott, viszont amikor épp volt 1-2 honap, mikor nem volt sérült, akkor jo teljestiményt nyujtott. Azért kiváncsi lennék hol tartana, ha nem lett volna állandoan sérült.
Edmilsonnal meg nem tudom mi van. A Lyonban világklasszis volt, de itt nálunk azt a formáját csak igen ritkán mutatja, mostanában meg pláne. Lehet védőt kellett volna játxaniaMost már mind1
Akkor volt csak igazán jo a középpályás védekezésünk, mikor Rafa volt a vkp. Az a nagy szerencsénk, h sokxor Deco is besegit a védekezésbe, amugy gáz lenne.
1 év: megsérül, kihagyja szinte az egész szezont!
2 év: felépül, a sok kihagyás után nehezen lendül formába, de utána egész évben remekül játszik. uralja a középpályát, sokat hátrajön besegíteni a védekezésbe. részben neki köszönhető a cselszi, meg milan meccsek remek középpályája
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Minek kéne 3 héttel előtte elmenni? Az nagyon sokba kerülne. Egy kiutazást max. 2 éjszakásra és kb. 3 naposra kéne tervezni, még úgy is elég vastag lenne...Obinho írta:Nekem a jegy szerzéssel nem lenen gond csak az összeggel. Van ismerősünk akik szervezik ezeket és még elötte 3 héttel is el tudnák menni, csak busszal, ami nem tanácsos oylan messze, szóval nem tom........ Majd még gondolkodok![]()
ui.: Bár beérném egy Barca hazai BL mecsel is
Drigo írta:Hát én személy szerint szándékoznám, de szerintem arra már nem nagyon lehet jegyet kapni(vagy 10 évre előre), vagy legalábbis valami isteni szerencse kén hozzá.De nem lenne rossz.
- Subinho
- Director del Fútbol
sztem edmilson jó játékos! nézzük csak a lyonos ideje óta eltelt éveket:LG írta:Jelenleg biztos jobb formába van Motta mint Edmilson. Amugy ahhoz képest, h mennyit volt Motta sérült nem rosz teljesitmény ez, az elmult pár évbe alig játxott, viszont amikor épp volt 1-2 honap, mikor nem volt sérült, akkor jo teljestiményt nyujtott. Azért kiváncsi lennék hol tartana, ha nem lett volna állandoan sérült.
Edmilsonnal meg nem tudom mi van. A Lyonban világklasszis volt, de itt nálunk azt a formáját csak igen ritkán mutatja, mostanában meg pláne. Lehet védőt kellett volna játxaniaMost már mind1
Akkor volt csak igazán jo a középpályás védekezésünk, mikor Rafa volt a vkp. Az a nagy szerencsénk, h sokxor Deco is besegit a védekezésbe, amugy gáz lenne.
1 év: megsérül, kihagyja szinte az egész szezont!
2 év: felépül, a sok kihagyás után nehezen lendül formába, de utána egész évben remekül játszik. uralja a középpályát, sokat hátrajön besegíteni a védekezésbe. részben neki köszönhető a cselszi, meg milan meccsek remek középpályája
aztán tavasszal megsérül, kihagyja a VB-t és az alapozást, majd ősszel csatlakozik a csapathoz jelentős fizikai lemaradással, ami másnál is meglátszana! ezen kívül most az egész csapatnak nem megy úgy, mint tavaly, ezért jobban észrevenni ő rajta is...
ennyi! egyébként sztem egy nagyon jó játékos!!! jobb, mint motta!!! és reikard taktikájában sokat számít, h ő klasszikus középső védő! szeret ilyeneket szerepeltetni vkp-nak. lásd: marquez! mert ők nem fognak előre császkálni és biztosan sokat visszajönnek besegíteni a védekezésbe!!!
- Obinho
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Nekem a jegy szerzéssel nem lenen gond csak az összeggel. Van ismerősünk akik szervezik ezeket és még elötte 3 héttel is el tudnák menni, csak busszal, ami nem tanácsos oylan messze, szóval nem tom........ Majd még gondolkodok

Drigo írta:Hát én személy szerint szándékoznám, de szerintem arra már nem nagyon lehet jegyet kapni(vagy 10 évre előre), vagy legalábbis valami isteni szerencse kén hozzá.De nem lenne rossz.

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Azon én is elgondolkodtam, hogy ki kéne menni meccsre, bár lehet, hogy az El Clásicóra nem kapnánk jegyet, de ha más hazai meccsre mennénk ki, akkor talán kapnánk jegyet.
Jelenleg biztos jobb formába van Motta mint Edmilson. Amugy ahhoz képest, h mennyit volt Motta sérült nem rosz teljesitmény ez, az elmult pár évbe alig játxott, viszont amikor épp volt 1-2 honap, mikor nem volt sérült, akkor jo teljestiményt nyujtott. Azért kiváncsi lennék hol tartana, ha nem lett volna állandoan sérült.
Edmilsonnal meg nem tudom mi van. A Lyonban világklasszis volt, de itt nálunk azt a formáját csak igen ritkán mutatja, mostanában meg pláne. Lehet védőt kellett volna játxania
Most már mind1
Edmilsonnal meg nem tudom mi van. A Lyonban világklasszis volt, de itt nálunk azt a formáját csak igen ritkán mutatja, mostanában meg pláne. Lehet védőt kellett volna játxania

-
- Eurobarca Staff
Hát én személy szerint szándékoznám, de szerintem arra már nem nagyon lehet jegyet kapni(vagy 10 évre előre), vagy legalábbis valami isteni szerencse kén hozzá.De nem lenne rossz.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Obinho
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Szervusztok drukkerek!
Egy olyan kérdést dobnák hozzátok,hogy valaki -e tág fórumozói körből szándékozik -e a helyszínen megtekinteni az EL Classicót, tavasszal? Lestem az árakatt, eléggé horror! Valaki infó?
addig is pacsi

Egy olyan kérdést dobnák hozzátok,hogy valaki -e tág fórumozói körből szándékozik -e a helyszínen megtekinteni az EL Classicót, tavasszal? Lestem az árakatt, eléggé horror! Valaki infó?

- VictorValdes19
hát ja most formába van de én jobban szeretem nála 100-szor Edmilsontlionelmessi19 írta:Pont ez az.HAnonymus írta:lionelmessi19, mit látsz te Mottában hogy a jók közé veszed? Én pont hogy kiakadtam az Atletico-meccsen hogy mekkora favágó, szinte örülhettünk hogy nem állították ki. Még anyáztam is hogy anno ő lett az év felfedezettje a ligában most meg hova (nem) jutott. Többiek, ti hogy látjátok ezt? (Tényleg lehet hogy én gondolkozok hülyén, nem vagyok egy jó megfigyelő...)
Én egy kissé ezt hiányoltam a barca védelméből, taktikai szabálytalanságok!
Sokszor félek, h kiállítják, de a barca 10 emberrel is képes játszani, méghozzá jól, ált.
Ráadásul mostanság nem volt kiállítva, és sok támadás akad meg rajta, nekem tetszik, jó formában van.

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Én sem értem ezeket a Mottát dícséri sorokat... Az én szememben valahogy kilóg a csapatból.
Viszont az hogy majdnem mindenki írja, hogy ilyen meg olyan hasznos lassan kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy mégis hasznáválik a csapatnak...
Legközelebb majd jobban koncentrális rá (sztem amúgy Edmilson hasznosabban játszik, a hosszú labdái tetszenek a legjobban)
Viszont az hogy majdnem mindenki írja, hogy ilyen meg olyan hasznos lassan kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy mégis hasznáválik a csapatnak...
Legközelebb majd jobban koncentrális rá (sztem amúgy Edmilson hasznosabban játszik, a hosszú labdái tetszenek a legjobban)
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Na ezaz...ez a lenyeg !!! es ha sok labdat szerez en ennyivel boven beerem ! az utobbi idoben nagyon jo formaban van...es HA nem serul meg akkor siman fogja ezt a format hozni kevesebb faltal is ! Szoval nyugi !Los Banditos írta:
Egyébként nagyon sok labdát szerez.
Tiziano Crudeli fan 

-
Motta szerintem hasznos tagja a csapatnak,azt elvégzi amire kéri Rijkaard.Ha egy csapatnak van egy jó irányitója akkor őt teszi a kezdőbe hogy faragja amíg nem kap pirosat.Jól végzi.

in to exile
- Andris
- Adminisztrátor
Pont ez az.HAnonymus írta:lionelmessi19, mit látsz te Mottában hogy a jók közé veszed? Én pont hogy kiakadtam az Atletico-meccsen hogy mekkora favágó, szinte örülhettünk hogy nem állították ki. Még anyáztam is hogy anno ő lett az év felfedezettje a ligában most meg hova (nem) jutott. Többiek, ti hogy látjátok ezt? (Tényleg lehet hogy én gondolkozok hülyén, nem vagyok egy jó megfigyelő...)
Én egy kissé ezt hiányoltam a barca védelméből, taktikai szabálytalanságok!
Sokszor félek, h kiállítják, de a barca 10 emberrel is képes játszani, méghozzá jól, ált.
Ráadásul mostanság nem volt kiállítva, és sok támadás akad meg rajta, nekem tetszik, jó formában van.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Jugador del Barça
Szerintem azt játsza amire Rajkaard kéri.HAnonymus írta:lionelmessi19, mit látsz te Mottában hogy a jók közé veszed? Én pont hogy kiakadtam az Atletico-meccsen hogy mekkora favágó, szinte örülhettünk hogy nem állították ki. Még anyáztam is hogy anno ő lett az év felfedezettje a ligában most meg hova (nem) jutott. Többiek, ti hogy látjátok ezt? (Tényleg lehet hogy én gondolkozok hülyén, nem vagyok egy jó megfigyelő...)
Favágó de tényleg el hal benne sok támadás , jó formában van szerintem. lesz ő még jobb is, kevesebb faltal.
Hajrá Motta!
Nem, dehogy is!Lionel86 írta:Ezt remélem nem nekem írtad?barca99 írta:Na én ezt utálom, de nagyon. Mikor elért vmit, ő volt az isten. Most vannak kisebb gondok, erre egy csomóan meginognak. Aki ilyen s*gglyuk, az menjen és szúrkoljon más csapatnak!Lionel86 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=129805
És ehhez mit szóltok?

- Lionel86
- Jugador d'estrella
Ezt remélem nem nekem írtad?barca99 írta:Na én ezt utálom, de nagyon. Mikor elért vmit, ő volt az isten. Most vannak kisebb gondok, erre egy csomóan meginognak. Aki ilyen s*gglyuk, az menjen és szúrkoljon más csapatnak!Lionel86 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=129805
És ehhez mit szóltok?
Motta... hát kétes a véleményem. A Barcában a legnagyobb favágó, de sokszor állított meg most támadást a középpályán, faltolt is ha kellett. Ennek ellenére mindig benne van a pakliban, hogy kiállítják. Ráadásul most nem emlékszem valami hatalmas hibájára az ATMA ellen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca99 2006.12.23. 13:57:20-kor.
lionelmessi19, mit látsz te Mottában hogy a jók közé veszed? Én pont hogy kiakadtam az Atletico-meccsen hogy mekkora favágó, szinte örülhettünk hogy nem állították ki. Még anyáztam is hogy anno ő lett az év felfedezettje a ligában most meg hova (nem) jutott. Többiek, ti hogy látjátok ezt? (Tényleg lehet hogy én gondolkozok hülyén, nem vagyok egy jó megfigyelő...)
Na én ezt utálom, de nagyon. Mikor elért vmit, ő volt az isten. Most vannak kisebb gondok, erre egy csomóan meginognak. Aki ilyen s*gglyuk, az menjen és szúrkoljon más csapatnak!Lionel86 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=129805
És ehhez mit szóltok?

-
- Eurobarca Staff
Hát mit?Semmit ez szerintem butaság nekem még a fejemben sem fordult meg, hogy Rijkaard lenne a hibás.Ennyi sérülttel nem is csodálom a Klub-VB kicsit fájó, mert vagy nem kellett volna ennyit utazni, vagy ha már mentünk nyerni kellett volna, de nem dőlt össze bennem a világ így sem.Nemtudom, akkor a Real házatáján mi lehet?Miért nem Capellot veszik elő?Elegem van ezekből!Majd visszajönnek a sérültek, legalábbis remélem nagyrészük.És akkor minden rendben lesz.Ennyi siker után, hiba lenne most elővenni Rijkaardot.Lionel86 írta:És ehhez mit szóltok?
Marhaság.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank