LG írta:Jelenleg biztos jobb formába van Motta mint Edmilson. Amugy ahhoz képest, h mennyit volt Motta sérült nem rosz teljesitmény ez, az elmult pár évbe alig játxott, viszont amikor épp volt 1-2 honap, mikor nem volt sérült, akkor jo teljestiményt nyujtott. Azért kiváncsi lennék hol tartana, ha nem lett volna állandoan sérült.
Edmilsonnal meg nem tudom mi van. A Lyonban világklasszis volt, de itt nálunk azt a formáját csak igen ritkán mutatja, mostanában meg pláne. Lehet védőt kellett volna játxania

Most már mind1
Akkor volt csak igazán jo a középpályás védekezésünk, mikor Rafa volt a vkp. Az a nagy szerencsénk, h sokxor Deco is besegit a védekezésbe, amugy gáz lenne.
sztem edmilson jó játékos! nézzük csak a lyonos ideje óta eltelt éveket:
1 év: megsérül, kihagyja szinte az egész szezont!
2 év: felépül, a sok kihagyás után nehezen lendül formába, de utána egész évben remekül játszik. uralja a középpályát, sokat hátrajön besegíteni a védekezésbe. részben neki köszönhető a cselszi, meg milan meccsek remek középpályája
aztán tavasszal megsérül, kihagyja a VB-t és az alapozást, majd ősszel csatlakozik a csapathoz jelentős fizikai lemaradással, ami másnál is meglátszana! ezen kívül most az egész csapatnak nem megy úgy, mint tavaly, ezért jobban észrevenni ő rajta is...
ennyi! egyébként sztem egy nagyon jó játékos!!! jobb, mint motta!!! és reikard taktikájában sokat számít, h ő klasszikus középső védő! szeret ilyeneket szerepeltetni vkp-nak. lásd: marquez! mert ők nem fognak előre császkálni és biztosan sokat visszajönnek besegíteni a védekezésbe!!!