Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Barátnőm valszínű holnap éli át,amit Te ma...rytuu írta: Még így is mindegyikőtök napja jobb volt, mint az enyém. 8-ra mennem kellett szóbeli érettségi megnyitóra vigyorogni a vizsgaelnöknek, aztán jöhettem haza. 10-től 3-ig németet néztem át, 4-től 8-ig törit, és most meg félek az angoltól...De egy nap múlva ilyenkor már végeeeee!!!!
Enrique és a többi érettségiző sorstársam! Hogy álltok? Szóbelik mikor lesznek?
Még így is mindegyikőtök napja jobb volt, mint az enyém. 8-ra mennem kellett szóbeli érettségi megnyitóra vigyorogni a vizsgaelnöknek, aztán jöhettem haza. 10-től 3-ig németet néztem át, 4-től 8-ig törit, és most meg félek az angoltól...Game90 írta:Most írjam azt, hogy szinte egész nap itthon voltam és a légkondi hűsítő hatását élveztem?Krojf írta:És Veletek mi esett meg a mai hőségben?![]()
Du kimentem egy kicsit a kertbe. Fél 7 fele meg elmentem a haverokkal erre arra
Most írjam azt, hogy szinte egész nap itthon voltam és a légkondi hűsítő hatását élveztem?Krojf írta:És Veletek mi esett meg a mai hőségben?
Nekem 2-4ig, de tanusíthatom h még akkoris nagyon meleg volt.VictorValdes19 írta:neked is volt edzés és neked hánykor nekem 10-12-ig tök jó csütörtökön edzés helyett elmegyünk a strandrael fuero írta:Nekem ma a 30 fok melegben edzésem volt. Nem volt hideg a felszerelésben. Kb. 2 liter vizet megittam. A sisakomból meg fojt a víz mint állat.
Ilyen csak szeretneSharkinho írta:Isten ments, hogy olyan legyen, mint Teozsimiki írta:üdv![]()
![]()
Még1 Miki![]()
![]()
![]()
Remélem Te is hasonló "sikereket" érsz el
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
üdvBarcamiki írta:Üdv Nektek!
Sikerült végre regisztrálnom... Nem volt egyszerű. Krojf koma már ismerős, remélem hamarosan mind azok lesztek számomra.
neked is volt edzés és neked hánykor nekem 10-12-ig tök jó csütörtökön edzés helyett elmegyünk a strandrael fuero írta:Nekem ma a 30 fok melegben edzésem volt. Nem volt hideg a felszerelésben. Kb. 2 liter vizet megittam. A sisakomból meg fojt a víz mint állat.
Én nagyanyámnál voltamKrojf írta:Komáim!
Ma délelőtt ebben a melegben is futottam 20 kilométert!
Büdös voltam és teljesen izzadt!
Drága Komáim!
És Veletek mi esett meg a mai hőségben?
Kérdezi Tőletek Krojf komátok.
Neked is üdv a fórumon, mi is reméljük!Barcamiki írta:Üdv Nektek!
Sikerült végre regisztrálnom... Nem volt egyszerű. Krojf koma már ismerős, remélem hamarosan mind azok lesztek számomra.
A filmek téleg fosok, de a köny sztem elég jó.Game90 írta: Hát én nemFilmből is csak az elsőt láttam, na az elég is volt.
2007. július 21-én 00:01-kor fog megjelenni angolul.kovinho írta:Nem tod mikor jelenik meg pontosan?
A dolgozatom -érdekes- 3/4 lett... Rizsáztam minden hülyeségetGame90 írta:Mi szerencsére csak versekből szoktunk felelniSharkinho írta:Hamletet én se. Rendesen meg is szívtam egy felelésnél![]()
![]()
Hamlet dogám 4-es lettjó helyen kell ülni
Mi szerencsére csak versekből szoktunk felelniSharkinho írta:Hamletet én se. Rendesen meg is szívtam egy felelésnél![]()
Hamletet én se. Rendesen meg is szívtam egy felelésnélGame90 írta:Hát én nemSlither írta:Téleg, van itt olyan ember aki várja a Harry Potter 7 megjelenését?Filmből is csak az elsőt láttam, na az elég is volt.
Amik idáig általánosban voltak kötelezőek elolvastamDe eben az évben a Hamletet nem olvastam el...
![]()
Hát én nemSlither írta:Téleg, van itt olyan ember aki várja a Harry Potter 7 megjelenését?
Én, SlitherSlither írta:Kötelezőket én sem nagyon olvasgattam.
Téleg, van itt olyan ember aki várja a Harry Potter 7 megjelenését?