én soha nem szurkoltam a debrecennek, sőt. nem mondom, h az újpest szintet viszik nálam, de nem állnak távol tőle. viszont a nemzetközi kupában egyértelmű, h szurkol nekik az ember, arról nem beszélve, h ekkora zsugát, ahogy a két meccsen játszottak, én még magyar klubcsapattól nemigen láttam. talán a verebessel csinálta még ezt annó a gyetó, amikor a standard liege-t verték meg itthon 3-0ra, úgy, h a belgák már lépni elig tudtak, és nagy mákkal úszták meg csak annyival. igaz, h ez a visszavágó volt, az első meccsen egy ötöst kaptak kint a győriek...Barcelonafan írta:Hajrá Loki!!! Egyébként tényleg megszaporodtak a Loki szurkolók![]()
Nem bírom az olyanokat akik csak akkor szeretnek egy csapatot ha jól megy nekik
Bajnokok Ligája & Európa Liga
-
- Llegenda del Barça
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Mihu
- Director del Fútbol
Le a kalappal a Loki tegnapi teljesítménye mellett.ez egy magyar csapattól nagyon nagy tett.Visszetérve a divatdrukkerséghez.Én Nyíregyházi vagyok és mint tudja mindenki itt keleten ez olyan mint egy real-Barca meccs.Mégis tegnap tiszta szívemből szorítottam a Lokiért hogy továbbjussanak.

-
- Llegenda del Barça
megéri!redlions írta:Jó kis meccset játszott a Loki 1 félidő alapján. Megyek megnézem az második félidőt is videóról.
ha tegnap játszanak a MÚ-val, akkor tuti behúzták volna azt is(persze csak ilyen fegyelmezett, érett játékkal)
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Jó kis meccset játszott a Loki 1 félidő alapján. Megyek megnézem az második félidőt is videóról.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Az sem tragédia ha nem jutunk be mert akkor irány az UEFA kupa ott viszont nagyobb esélyekel indulnánk.
Amúgy tudtátok hogy amiért tovább jutottunk a BL selejtező 3. körébe kaptunk 180 millio ft-ot az UEFA-tól?
Képzeljétek csak több lesz, ha esetleg kivernénk a MU-t?
Amúgy tudtátok hogy amiért tovább jutottunk a BL selejtező 3. körébe kaptunk 180 millio ft-ot az UEFA-tól?
Képzeljétek csak több lesz, ha esetleg kivernénk a MU-t?
Váci Reménység SE
- Ronaldinho22
- Jugador d'estrella
Most ide hogy jönnek a divatdrukkerek?
Kit érdekelnek? Én például Sz-Sz-B-s vagyok és nem igazán jövünk ki a BAZ vagy a HB megyeiekkel foci terén. De végülis Magyar vagyok és nem tehetem meg sajnos azt, mint a Spanyolok, hogy van 3-4 csapat a Bl-ben és én mint Barcás nem örülök, hogy mondjuk a Reál nyer!
Szerintem ha bejutna a Loki, akkor minden Magyar nekik fog szurkolni (általában)! A divatfejek meg tőlem azt csinálnak amit akarnak (soha sem érdekeltek)!
Úgyhogy HAJRÁ LOKI

Szerintem ha bejutna a Loki, akkor minden Magyar nekik fog szurkolni (általában)! A divatfejek meg tőlem azt csinálnak amit akarnak (soha sem érdekeltek)!
Úgyhogy HAJRÁ LOKI

-
- Barça B
abszolút igazad van, mindenki tartson ki a csapata mellett, de ugye nem baj hogy a tegnapinak lokistaként örültem, ugyanakkor újpestnek drukkolok...Barcelonafan írta:Én születésem óta Loki szurkoló vagyok mindig kitartottam a csapat mellett jóban-rosszban egyaránt és tiszta szívből remélem hogy megszorongatjuk a MU tökét!
Hajrá Loki!!! Egyébként tényleg megszaporodtak a Loki szurkolók![]()
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
egyébként a Lokinak jól fog az kijönni,hogy a népstadionban rendezik a meccset,mert sokkal töb jegyet el tudnak majd adni.és azért az nem mindegy,hogy 12000je talál gazdát vagy ennke a mennyiségnek a 3-4szerese!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Én születésem óta Loki szurkoló vagyok mindig kitartottam a csapat mellett jóban-rosszban egyaránt és tiszta szívből remélem hogy megszorongatjuk a MU tökét!
Hajrá Loki!!! Egyébként tényleg megszaporodtak a Loki szurkolók
Hajrá Loki!!! Egyébként tényleg megszaporodtak a Loki szurkolók

Váci Reménység SE
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
hát jah, több pénzt kapnának!
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Én is örülnék ha feljutnánaka főtáblára.Rivaldinho írta:ez nem arról szól hogy a divatdrukkerek kimehessenek! hanem nem felel meg egy sztárcsapatnak a loki páyája ( nem értem miért ) és fradista vagyok de attól még szeretem a lokit és szerintem minden magyar focirajongó örül például ha a kedvenc magyar focicsapatának a legnagyobb ellenfel feljut a főtáblára a bl-ben mer 10 éve nem volt ilyen!

De biztos hogy mostantól sokkal több lesz a Lokidrukker.
Én mondom csak a BL-ben vagy az Uefában szúrkolok nekik de a bajnokságban SOHA!
Szerintem meg igenis jó a Loki pályája.Sokkal jobb lenne a Debrecenieknek ha ott rendeznék.
in to exile
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
ez nem arról szól hogy a divatdrukkerek kimehessenek! hanem nem felel meg egy sztárcsapatnak a loki páyája ( nem értem miért ) és fradista vagyok de attól még szeretem a lokit és szerintem minden magyar focirajongó örül például ha a kedvenc magyar focicsapatának a legnagyobb ellenfel feljut a főtáblára a bl-ben mer 10 éve nem volt ilyen!
- Ronaldinho22
- Jugador d'estrella
Mostmár tuti, hogy nem Debrecenben lesz a meccs, hanem a Puskás Ferenc stadionban!

- mrmonster
- Entrenador del Barça
Csak attól fosok, hogy amennyire minden bejött most a Lokinak, a Manchester ellen annyira nem fog semmi... Persze, ha lesz egyáltalán helyzetünk... Bár ez a Loki szerintem sokkal jobb, mint a 2 évvel ezelőtti ZTE.
Vajon Supka bemeri vállalni Manchesterben is a 4-1-2-1-2-es támadó felállást? Remélem igen. Ha beálltunk volna Splitben védekezni, akkor a horvátok lehet bepofoztak volna egy gólt. Így viszont meg lettek félemlítve, látva a Loki támadójátékát.
Vajon Supka bemeri vállalni Manchesterben is a 4-1-2-1-2-es támadó felállást? Remélem igen. Ha beálltunk volna Splitben védekezni, akkor a horvátok lehet bepofoztak volna egy gólt. Így viszont meg lettek félemlítve, látva a Loki támadójátékát.
Előre a TITOlusokért!
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Ha engem kérdeztek én AZt mondom,hogy ez a loki sokmindenre képes lehet,akár még egy mencseszter ellen is,ahol most amugysem felhptlen az ég.ezis a loki malmára hajthatja a vizet,megaz is jó,hogy idegenben kezdünk.uh sztem mindent összeveteve én olyan 70-30% ra saccolom az esélyeket minden elfogultság nélkül! 

-
- Entrenador del Barça
jól van na!Csak optimista vagyok,de nagyon!!Boixos írta:lehet h a 60000 mencseszteri sem ülne odakint hátratett kézzel.Maxi írta:ha manchasterben sikerülni x-ni akkor a debreceniek belhajtaná őket a győzelembe!
Forca Barca
- mrmonster
- Entrenador del Barça
A MU-meccs előtt tippeld azt, hogy 5-0-ra nyer a Manchester, hátha 1-1 lesz a vége...Ordog írta:Majdnem eltaláltam:DOrdog írta:Amúgy ha két csapat között ekkora különbség van, és ha hazai meccs 3-0 volt az otthon játszó csapatnak, akkor idegenben mindig 1-1 lesz az eredmény. Az első gólt a Debrecen rúgja a másodikat pedig a Split.
Szoa én frankón megmondtam. Az eredmény: 1-1 leszMajd visszatérhetünk rá meccs után
Szép volt Debrecen, már csak 1 lépés a bl főtáblára kerülés![]()
![]()

Sándor Tomi a király!
Előre a TITOlusokért!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Szerintem már az is nagy eredmény lenne, ha rúgnának 1 (2??Maxi írta:ha manchasterben sikerülni x-ni akkor a debreceniek belhajtaná őket a győzelembe!

-
- Entrenador del Barça
ha manchasterben sikerülni x-ni akkor a debreceniek belhajtaná őket a győzelembe!Enrique írta:Persze, majd gól nékül megússzák...retek írta:Kemény lesz a Loki-Mu!!
Remélem a Loki kitapossa az MU ból az életet!
Loki 2 1 Mu
Mu 0 0 Loki
Ez lesz és tovább jut a loki!![]()
Jó vicc...
Nincs sok esély de ha a szerencse Debrecenbe költözik, akár még meglepetés is lehet.
Forca Barca
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Persze, majd gól nékül megússzák...retek írta:Kemény lesz a Loki-Mu!!
Remélem a Loki kitapossa az MU ból az életet!
Loki 2 1 Mu
Mu 0 0 Loki
Ez lesz és tovább jut a loki!

Jó vicc...
Nincs sok esély de ha a szerencse Debrecenbe költözik, akár még meglepetés is lehet.
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Majdnem eltaláltam:DOrdog írta:Amúgy ha két csapat között ekkora különbség van, és ha hazai meccs 3-0 volt az otthon játszó csapatnak, akkor idegenben mindig 1-1 lesz az eredmény. Az első gólt a Debrecen rúgja a másodikat pedig a Split.
Szoa én frankón megmondtam. Az eredmény: 1-1 leszMajd visszatérhetünk rá meccs után
Szép volt Debrecen, már csak 1 lépés a bl főtáblára kerülés