Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én soha nem szurkoltam a debrecennek, sőt. nem mondom, h az újpest szintet viszik nálam, de nem állnak távol tőle. viszont a nemzetközi kupában egyértelmű, h szurkol nekik az ember, arról nem beszélve, h ekkora zsugát, ahogy a két meccsen játszottak, én még magyar klubcsapattól nemigen láttam. talán a verebessel csinálta még ezt annó a gyetó, amikor a standard liege-t verték meg itthon 3-0ra, úgy, h a belgák már lépni elig tudtak, és nagy mákkal úszták meg csak annyival. igaz, h ez a visszavágó volt, az első meccsen egy ötöst kaptak kint a győriek...Barcelonafan írta:Hajrá Loki!!! Egyébként tényleg megszaporodtak a Loki szurkolók![]()
Nem bírom az olyanokat akik csak akkor szeretnek egy csapatot ha jól megy nekik
megéri!redlions írta:Jó kis meccset játszott a Loki 1 félidő alapján. Megyek megnézem az második félidőt is videóról.
abszolút igazad van, mindenki tartson ki a csapata mellett, de ugye nem baj hogy a tegnapinak lokistaként örültem, ugyanakkor újpestnek drukkolok...Barcelonafan írta:Én születésem óta Loki szurkoló vagyok mindig kitartottam a csapat mellett jóban-rosszban egyaránt és tiszta szívből remélem hogy megszorongatjuk a MU tökét!
Hajrá Loki!!! Egyébként tényleg megszaporodtak a Loki szurkolók![]()
Nem bírom az olyanokat akik csak akkor szeretnek egy csapatot ha jól megy nekik
Én is örülnék ha feljutnánaka főtáblára.Rivaldinho írta:ez nem arról szól hogy a divatdrukkerek kimehessenek! hanem nem felel meg egy sztárcsapatnak a loki páyája ( nem értem miért ) és fradista vagyok de attól még szeretem a lokit és szerintem minden magyar focirajongó örül például ha a kedvenc magyar focicsapatának a legnagyobb ellenfel feljut a főtáblára a bl-ben mer 10 éve nem volt ilyen!
jól van na!Csak optimista vagyok,de nagyon!!Boixos írta:lehet h a 60000 mencseszteri sem ülne odakint hátratett kézzel.Maxi írta:ha manchasterben sikerülni x-ni akkor a debreceniek belhajtaná őket a győzelembe!
A MU-meccs előtt tippeld azt, hogy 5-0-ra nyer a Manchester, hátha 1-1 lesz a vége...Ordog írta:Majdnem eltaláltam:DOrdog írta:Amúgy ha két csapat között ekkora különbség van, és ha hazai meccs 3-0 volt az otthon játszó csapatnak, akkor idegenben mindig 1-1 lesz az eredmény. Az első gólt a Debrecen rúgja a másodikat pedig a Split.
Szoa én frankón megmondtam. Az eredmény: 1-1 leszMajd visszatérhetünk rá meccs után
Szép volt Debrecen, már csak 1 lépés a bl főtáblára kerülés![]()
![]()
Szerintem már az is nagy eredmény lenne, ha rúgnának 1 (2??Maxi írta:ha manchasterben sikerülni x-ni akkor a debreceniek belhajtaná őket a győzelembe!
ha manchasterben sikerülni x-ni akkor a debreceniek belhajtaná őket a győzelembe!Enrique írta:Persze, majd gól nékül megússzák...retek írta:Kemény lesz a Loki-Mu!!
Remélem a Loki kitapossa az MU ból az életet!
Loki 2 1 Mu
Mu 0 0 Loki
Ez lesz és tovább jut a loki!![]()
Jó vicc...
Nincs sok esély de ha a szerencse Debrecenbe költözik, akár még meglepetés is lehet.
Persze, majd gól nékül megússzák...retek írta:Kemény lesz a Loki-Mu!!
Remélem a Loki kitapossa az MU ból az életet!
Loki 2 1 Mu
Mu 0 0 Loki
Ez lesz és tovább jut a loki!
Majdnem eltaláltam:DOrdog írta:Amúgy ha két csapat között ekkora különbség van, és ha hazai meccs 3-0 volt az otthon játszó csapatnak, akkor idegenben mindig 1-1 lesz az eredmény. Az első gólt a Debrecen rúgja a másodikat pedig a Split.
Szoa én frankón megmondtam. Az eredmény: 1-1 leszMajd visszatérhetünk rá meccs után