2006.12.23. 10:40:46
Sziasztok!
Amit a december hónapban a csapat produkált, az egyenlő a nagy nullával. Nincs játék, ha rúgunk egy gólt, akkor hátradőlünk, és úgy véljük vége a meccsnek. Sok a sérült, sokat utaznak, nagy a nyomás, felkészülnek ránkstb. Ezek igazak, de csak magyarázkodás. Tavaly is uez volt a helyzet, csak akkor nem egy emberre nehezedtek a gondok. Ma Ronaldinhón kívül nincs még egy játékos, akit dícsérni tudnák, akire számítani lehetne, a többiek elvannak, mint a befőtt, s a kapu előtt úgy viselkednek, mint egy megszeppent kisovodás. AZ AM ellen a 44. percben azt hittem szívinfarktust kapok, amikor Gudy luftot rúgott, legszívesebben agyoncsaptam volna. Egy csatárnak az ilyen helyzetet be kell, ismétlem be kell rúgnia, ha nem teszi, el kell zavarni. Deco az idén egy rakás szerencsétlenség, ha nem változtat el kell zavarni, a középpályán léhűtőkre nincs szükség. Az idén rúgott 3 gólt, ez kva kevés, ennél több kell, egy alapos fejmosásra sort kéne keríteni.
Nekem nem is a pontok mennyiségével van gondom, hanem a játék képével. Néha csak ténfergünk a pályán, mintha mérgezett egerek lézengenének a pályán. Nem ehhez vagyunk szokva, ez nem sok. És a régi futballigazság ma is érvényes: egy gól nem gól. Lásd Levante, Sociedad és az atlético meccseket. A Sociedad ellen is csak a szerencse, a Jóisten és az a bolond Valdés mentette meg a kapunkat a góltól a 94. percben. Az atlético lehet, h mumus, de csütörtökön le kellett volna győzni, mert nagyon gyengék voltak.
A klub-vb-ről meg annyit. Mélységesen szégyelljék magukat a srácok, ezeket a brazilokat 9 emberrel is gólokkal kellett volna verni. A Libertadores Kupa-győztes csapatból 4 alapemberük elment, úgyhogy szégyen és gyalázat amit mi műveltünk. A Barcától elvárható, h egy meccsen legalább egy gólt lőjjön, ha nem teszi, megérdemli a vereséget.
Szóval, én most egy kicsit borúlátó vagyok a jövő évvel kapcsolatban, de talán rámcáfolnak a gyerekek, mindenesetre egy igazi csatár lehet h elkelne a téli szünetben, pl. Adriano, akit potom pénzért meg lehetne venni az Intertől.
Végül, kívánok mindenkinek boldog karácsonyt, és eredményes, Barca-győzelmekkel tarkított boldog újévet. FORCA BARCA! FORCA CATALUNYA! varga tamás:!: