Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.12.23. 13:30:21

Lionel86 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=129805
És ehhez mit szóltok?
ez egy nagy baromság :evil: ki a izét érdekli a klub VB engem nem az atleticó ellen meg szerintem nem nagy gáz főleg ilyen játékos kerettel hogy 1-1 lett menjenek a pitlibe azok a szurkolók :evil: :evil: :x
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Lionel86
Jugador d'estrella

2006.12.23. 13:24:02

Drigo
Eurobarca Staff

2006.12.23. 12:00:18

Azért annyira nem tragikus a helyzet (+decemberben volt még egy werder elleni meccs, amit nem éppen nevezhetünk nullának, legalábbis az első 20percet a maradék 70et már inkább).Nagyon hiányoznak a sérültek.De az Atlético ellen még fullos kerettel sem lett volna könnyű, de így szerintem jó eredmény az az X.Amit Guddy csinált, hát azon én is kiakadtam.Viszont Deco nem olyan gyenge, mint ahogy azt Te látod.Csatárkérdésről anyit, hogy a legjobb és az egyetlen megoldás Larsson lett volna, azért nem érdemes valakit igaziolni, mert utána visszajön Eto'o Messi, és akkor meg már sokan lennénk.

Az elmúlt pár napban azion gondolkoztam, hogy vajon mikor volt az utpljára, hogy a keretből MINDENKI egészséges legyen, valahogy az elmúlt 2 évben nem nagyon találtam ilyet.Aki pontosabb infokkal rendelkezik az megoszthatná velem megköszönném!
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Andris
Adminisztrátor

2006.12.23. 11:39:05

üdv varga tamás!

Én szerintem nem igazán van okunk aggódni.
Igazából ha megnézed az atletico elleni keretünket, ettől a kerettől nem várhattunk volna jobbbat.

Dinho
Xavi
Deco
Ini
Valdes
Puyol idáig tartottak azok, akikre lehet számítani, talán még Motta

hiányzott Messi, Etoo, Zambrotta, Marquez, Gio, Syl és Saviola sem játszott, bár lehetett volna utsó csere.

Szerintem sok egy csapatnak, ha négyen öten kiesnek.
nem kell aggódni, ennél már csak jobb lesz,
örüljünk, h így átvészeltük ezt a nehéz őszi szakaszt.
bl-ben, bajnokságban no problem, cwc nincs meg, na és?
nem volt ez olyan veszéles szerintem, én nem látok különösebb problémát.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2006.12.23. 10:40:46

Sziasztok!
Amit a december hónapban a csapat produkált, az egyenlő a nagy nullával. Nincs játék, ha rúgunk egy gólt, akkor hátradőlünk, és úgy véljük vége a meccsnek. Sok a sérült, sokat utaznak, nagy a nyomás, felkészülnek ránkstb. Ezek igazak, de csak magyarázkodás. Tavaly is uez volt a helyzet, csak akkor nem egy emberre nehezedtek a gondok. Ma Ronaldinhón kívül nincs még egy játékos, akit dícsérni tudnák, akire számítani lehetne, a többiek elvannak, mint a befőtt, s a kapu előtt úgy viselkednek, mint egy megszeppent kisovodás. AZ AM ellen a 44. percben azt hittem szívinfarktust kapok, amikor Gudy luftot rúgott, legszívesebben agyoncsaptam volna. Egy csatárnak az ilyen helyzetet be kell, ismétlem be kell rúgnia, ha nem teszi, el kell zavarni. Deco az idén egy rakás szerencsétlenség, ha nem változtat el kell zavarni, a középpályán léhűtőkre nincs szükség. Az idén rúgott 3 gólt, ez kva kevés, ennél több kell, egy alapos fejmosásra sort kéne keríteni.
Nekem nem is a pontok mennyiségével van gondom, hanem a játék képével. Néha csak ténfergünk a pályán, mintha mérgezett egerek lézengenének a pályán. Nem ehhez vagyunk szokva, ez nem sok. És a régi futballigazság ma is érvényes: egy gól nem gól. Lásd Levante, Sociedad és az atlético meccseket. A Sociedad ellen is csak a szerencse, a Jóisten és az a bolond Valdés mentette meg a kapunkat a góltól a 94. percben. Az atlético lehet, h mumus, de csütörtökön le kellett volna győzni, mert nagyon gyengék voltak.
A klub-vb-ről meg annyit. Mélységesen szégyelljék magukat a srácok, ezeket a brazilokat 9 emberrel is gólokkal kellett volna verni. A Libertadores Kupa-győztes csapatból 4 alapemberük elment, úgyhogy szégyen és gyalázat amit mi műveltünk. A Barcától elvárható, h egy meccsen legalább egy gólt lőjjön, ha nem teszi, megérdemli a vereséget.
Szóval, én most egy kicsit borúlátó vagyok a jövő évvel kapcsolatban, de talán rámcáfolnak a gyerekek, mindenesetre egy igazi csatár lehet h elkelne a téli szünetben, pl. Adriano, akit potom pénzért meg lehetne venni az Intertől.
Végül, kívánok mindenkinek boldog karácsonyt, és eredményes, Barca-győzelmekkel tarkított boldog újévet. FORCA BARCA! FORCA CATALUNYA! varga tamás:!:
LG
Az Év fórumozója 2016

2006.12.23. 10:02:04

Lehettünk volna jo formában is, akkor se tudtuk volna megverni az Atleticot, és még a döntetlen is nagy eredmény, a megszokott vereséghez képest. En nem is álmondtam győzelemről. Amugy sztem nincs különösebb probléma, bent vagyunk a BLben, a Bajnokságra is bőven van esélyünk, ahhoz képest hogy két klucsjátékos sérült, és melletük is van állandoan 1-2 hiányzo, sztem elég jol állunk. Amellett rengeteg meccset játxotunk, de most lex majd 1 kis szünet, biztos jot tex majd a csapatnak. Ha kitartunk, amig visszatérnek a hiányzok, akkor a PD sima ügy, és a BLre is meglex az eséllyünk :!:

Viszont a Getafe ellen, a sok hiányzo miatt nehéz, hisz se két állando hiányzo mellet, még Ronie és Deco se lex, de hiszek benne, h igy is hozzuk a meccset :!:
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2006.12.23. 09:45:04

Kitűzték végre a visszatérés várható időpontját Eto'onak :twisted:
Eszerint, Január 21.-én a Nastic ellen valószinűleg kaphat pár percet, és akár a rá következő héten az Espanyol ellen már kezdhet is :twisted:
Messiről még nincs hír, de őt is kb. ilyenkorra várnám én. A blre mindketten remélhetőleg még formába is tudnak lendülni.
Lionel86
Jugador d'estrella

2006.12.23. 09:22:38

Lionel86 írta:Sziasztok! A véleményem az a csütörtöki meccsről az hogy nem volt baj szerintem sem hátul sem középen sőt! Középen eddig is vagy majdnem azon a szintem tolják DECOÉK mint tavaly csak most elől nincs meg a kellő higgadtság ami a kapu előt kéne! Nem is higgadtság kéne nem is tudom mi gyengék! Gudy amiko rlufit rúgott skkor nem is tudom mit gondoltam na aztán bejött a másik ezqu, amiko r a szögletnél a lába előtt elpattant milyen csapár az aki ilyenre nem számít! Na meg amikor elkalabálta az ordító ziccerünket 16 ról ha jól veszi át kapuig mehetett volna! Hát sajna ők nem tudják pótolni etoot és sem messit!
Mert tavaly iskaptunk egy két gólt azért de 1 nél általában töbet rúgtunk! És középen azóta meg van egy nagyon jó iniestánk is. Nincs itt különösebb baj csak 2 ember aki hiányzik ők úgy érzem pótolhattlanok.
Lionel86
Jugador d'estrella

2006.12.23. 09:20:55

Sziasztok! A véleményem az a csütörtöki meccsről az hogy nem volt baj szerintem sem hátul sem középen sőt! Középen eddig is vagy majdnem azon a szintem tolják etoék mint tavaly csak most elől nincs meg a kellő higgadtság ami a kapu előt kéne! Nem is higgadtság kéne nem is tudom mi gyengék! Gudy amiko rlufit rúgott skkor nem is tudom mit gondoltam na aztán bejött a másik ezqu, amiko r a szögletnél a lába előtt elpattant milyen csapár az aki ilyenre nem számít! Na meg amikor elkalabálta az ordító ziccerünket 16 ról ha jól veszi át kapuig mehetett volna! Hát sajna ők nem tudják pótolni etoot és sem messit!
Mert tavaly iskaptunk egy két gólt azért de 1 nél általában töbet rúgtunk! És középen azóta meg van egy nagyon jó iniestánk is. Nincs itt különösebb baj csak 2 ember aki hiányzik ők úgy érzem pótolhattlanok.
gianni
Entrenador del Barça

2006.12.22. 19:24:13

Imádkozzunk,hogy felépüljenek a sérültek mert csak úgy lesz minden rendben!Jól jött a kis szünet.
Blero
Barça B

2006.12.22. 18:17:17

tény és való nem azt a játékot látjuk amit megszoktunk.
DE! 3 éve játszuk u.azt és kicsit kiismerték az ellenfelek a stílusunkat.
meg mint ahogy irtam lejjebb, bátrabban odarugdosnak nekünk és 10-11 védekezik hátul 6-7 támadóval szemben.
kicsit újítani kell Frenknek a taktikán + némelyeknek új trükköket kell kitalálni stb.
Roni pihenhet plusszba 1 kicsit a sárgák miatt, ha meg a sérültek visszatérnek hát reszkess világ
Subinho 1et értek veled hogy szép foci kell, bármi is a vége, de sztem
ezt nem fogja nekünk senki sem engedni mert inkább védekeznek 90
percet ellenünk, meg tördelik a játékot csak a Barcát megfoghassák
erre kell kitalálni valamit a vezéreknek.

bocs ha megint hosszú voltam
ez csak az én véleményem, nem biztos hogy igazam van
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2006.12.22. 15:28:05

Ronal.10 írta:Ronaldinho mindent megtett..--> nem tom gudynak hova kell teni a labdát hogy egyáltalán elrugja.. várom már etoot
amugy jók voltunk tegnap és nem olyan rossz ez az eredmény.
Észre vettem nekünk egész meccsen kell támadni hogy löjünk EGY gólt de az ellenfélnek mindig elég egy kapura rugás---> nekik van csatársoruk
!!!! Jaj csak lennne már február! :roll:
Az ellenfél kontráinál 2 lendületből érkező támadóra jut 2 védőnk, míg a mi 3-4 támadónkra jut 6-8 védekező játékos. Azért nem mindegy.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2006.12.22. 15:06:55

Subinho írta:
Vito írta:Subinho!

ha tegnap a Barca berúg két olyan helyzetet, amiből Eto'o általában hármat rúg, akkor most pont arról a csapatról beszélnénk, amelyiket itt leírtál:
a tavalyi Barcaról! a tegnapi játékban nem láttam semmi katasztrófálisat, viszont tény, hogy:
-az atma egy nyamvadt helyzetből gólt lőtt
-a Barca 2-3 gólhelyzetet elpuskázott
-átutazták a fél világot
-sérült az egész védelem és két zseniális támadó
ne ragadjatok le csak 1 meccsnél!!! itt nem a tegnapi meccsről van szó, hanem az utóbbi fél évről!!!
és így van: a barca végig támadja a meccset és nem tud gólt lőni, míg más csapatok 1 támadásból gólt lőnek!!! ki kell használni a helyzeteket!!! és ha erre gudjohnsen nem alkalmas akkor vegyünk mást!!! de ezt nem lehet csinálni!!!
TELJESEN EGYETÉRTEK Subinhoval....nem tudjuk kihasználni a helyzeteket.nagyon kéne már etoo...főleg azért mert ő magának is tud helyzetet teremteni...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Mental_Theo
Capitá del Barça

2006.12.22. 15:03:55

én személy szerint nagyon örülnék luque-nek,ha leigazolnánk:)
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Subinho
Director del Fútbol

2006.12.22. 14:37:04

Vito írta:Subinho!

ha tegnap a Barca berúg két olyan helyzetet, amiből Eto'o általában hármat rúg, akkor most pont arról a csapatról beszélnénk, amelyiket itt leírtál:
a tavalyi Barcaról! a tegnapi játékban nem láttam semmi katasztrófálisat, viszont tény, hogy:
-átutazták a fél világot
ne ragadjatok le csak 1 meccsnél!!! itt nem a tegnapi meccsről van szó, hanem az utóbbi fél évről!!!
és így van: a barca végig támadja a meccset és nem tud gólt lőni, míg más csapatok 1 támadásból gólt lőnek!!! ki kell használni a helyzeteket!!! és ha erre gudjohnsen nem alkalmas akkor vegyünk mást!!! de ezt nem lehet csinálni!!!
Ronal.10
Entrenador del Barça

2006.12.22. 13:37:02

Ronaldinho mindent megtett..--> nem tom gudynak hova kell teni a labdát hogy egyáltalán elrugja.. várom már etoot
amugy jók voltunk tegnap és nem olyan rossz ez az eredmény.
Észre vettem nekünk egész meccsen kell támadni hogy löjünk EGY gólt de az ellenfélnek mindig elég egy kapura rugás---> nekik van csatársoruk
!!!! Jaj csak lennne már február! :roll:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2006.12.22. 13:17:43

nem volt azért olyan rossz a tegnapi barca...a bíró nem vezette rosszul a meccset , de a mezőnyben volt néhány téves ítélete(pont olyankor amikor abból helyzet lehetett volna).....mondjuk én nem ezquerrot hoztam volna be ,hanem egy gyorsabb labdabiztosabb saviolat...
de legalább a torres gyereket levették a pályáról.. :twisted:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Los Barrachos
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2006.12.22. 13:05:05

A bíró is tehetett kis részben arról, hogy nem nyertünk tegnap, mert az első félidőben buktatta Valera Iniestát, de nem adott Medina Cantalejo tizenegyest. A csapat fáradt volt a második félidőben, az első játékrészt még úgyahogy bírták, de sajnos Thuram nagyot hibázott és nem tudta lefutni Agüerót, így 1 pont maradt a 3-ból, ami nagy gond. A Getafét verni kell!
Vito
Llegenda del Barça

2006.12.22. 13:00:00

Subinho!

-átutazták a fél világot
Subinho
Director del Fútbol

2006.12.22. 12:52:21

abban egyetértek az itt leírtakkal, hogy mindegy mit játszik a barca akkor is a kedvencem lesz, mert akkor is kitartottam a csapat mellett, amikor [auto_cenzúra] volt és félévente más edző került a padra, meg jöttek-mentek a játékosok és a csapat a 4. helyért harcolt, hogy aztán kiessen a BL csoportból... viszont most van egy olyan csapatunk, amely ettől többet érdemel és többet tud! olyan játékosok alkotják a keretet, akiktől elvárható, h jól játszanak! nekem nem a vereség a leégés, hanem a rossza játék! sokkal rosszabbul esik nekem pl. egy [auto_cenzúra] játékkal elért 1-1, mint egy jó meccsen elszenvedett 2-1 vereség!!! ha csak az eredmény számítana, akkor olasz csapatot szeretnék, de sztem aki a spanyol ligát szereti az azért szereti amit pl. a barca nyújtott az utóbbi 3 évben, vagy amit most a sevilla művel! lehet bajnokságot nyerni, mint a Juve, vagy mint a cselszi, meg lehet úgy játszani ahogy azt a barca tette tavaly!!! közel nem ugyanaz!!!!! ezért a világ legjobbja a Barca!!! pl. a cselszi elleni 2-2 dühített, de büszke voltam a csapatomra, mert egy ilyen sumák hentes favágó brigád ellen is jól játszottak!!! de amikor csak unottan sétálgatnak páran, akkor az felidegesít, még ha győz is a csapat!!! elhiszem, h ki vannak facsarva, de ezért ők a világ legjobb játékosai és ezért kapnak ennyi zsugát!!! és Ronaldinhora visszatérve: régebben micsoda dolgokat művelt, mostanában meg hosszú időre eltűnik, csak sétálgat, aztán csinál 1-2 cselt és mindenki oda van mekkora dolgot művelt, mekkora játékos!!! csak azt felejtik el páran, az amire mostanában azt mondják egy meccsen 2-3 alkaommal, h mekkora megmozdulás volt, azt 1-2 éve még 5 percenként megcsinálta és róla szólt a meccs! nem mindegy, hogy végig jól tolja, mint 1-2 éve, vagy vannak szép megmozdulásai, pl. a tegnapi gól! bocs, hogy hosszú voltam...
Vito
Llegenda del Barça

2006.12.22. 12:49:25

pont ezért az a véleményem a klubVB-ről, ami:
egy szükséges rossz.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2006.12.22. 12:28:50

egy két hsz-t olvasva szinte az az érzésem,páran elfelejtik, hogy volt egy klub vb,egy hosszú repülőút,szinte fél napos időeltolódás,a rengeteg sérült,és egy motivált,jól védekező Atletico Madrid...
Ennek tükrében értékeljünk,és bíráljunk.
Most remélhetőleg kipihenik magukat a fiúk,és januárban újult erővel rajtolhatunk.Abban pedig biztos vagyok,hogy már a bepótolandó Betis elleni meccs előtt átvesszük a vezetést.
Rivaldo-A Legnagyobb.
gianni
Entrenador del Barça

2006.12.22. 12:28:27

Jövőre minden a régi lesz.A BARCA a legjobb csapat!
Blero
Barça B

2006.12.22. 11:37:08

Hali mindenki!

a tegnap, és a korábban látottak (+ hozzászologatások alapján) gondoltam irok 1-2 sort.
a csapat totál ki van facsarva ezt mindenkinek látni kell
emellett mindig mindenki a legjobbat akarja elkapni, ellenünk mindenki 500% akar nyujtani-főleg a véekezésben. A sérültjeink szintén erről tanuskodnak-mármint a kifacsarás- de ettől még mi vagyunk a VILÁG LEGJOBB CSAPATA!!!!
ezt be fogja bizonyítani a csapat ebben biztos vagyok
mellesleg nem lehetünk mindig mindenhol a topon. ne felejtsük el hogy a pd a világ egyik legerősebb bajnoksága, sok jó csapattal. senki sem könnyű ellenfél, van akinek kevésbé megy, de egy csapat sem tud 60egynehány tétmeccsen 100ast nyujtani! tavaly is, tavaly előtt is sőtt előtte is voltak hullámvölgyek lehet kissebbek, de voltak.
egy kicsi pihenés, és minden oké lesz.
Roniról csak annyit, ha meccsenként annyit rugdosnák csak mint tavaly sokkal jobban menne neki is. mivel máshogy nem lehet megfogni csak ha belerugnak -non-stop- 1 idő után bárkinek elege lenne, főleg ha nagyrészt megtorlatlan marad. ha megnézitek az egész csapat sokkal idegesebb sokkal több a reklamálás(Roni, Frenk, Deco, stb) mindenki ki van mint a liba.
ok hogy profik és ezért kapják a nem kevés gubát de nem gépek.
bármilyen Barca meccset is van szerencsém látni ( sajna élőben még 1et sem) mindig boldog vagyok hogy a csapatot látom játszani mindegy mi az eredmény, a következő meccset ugyanúgy várom és nézem meg, és ez igy is fog maradni akárhanyadikak is leszünk a táblán.

bocs hogy hosszú lett.
Boldog Karácsonyt és Jobb Évet mindenkinek

Mindörökké Barca
Vito
Llegenda del Barça

2006.12.22. 11:14:48

én is ebben bízok Cooltiszo!

nézzük meg, hogy Drogba mit jelent manapság a Chelseanek! ha nem lenne ott, akkor jópár góllal "kijebb" lennének ők is.
januárban visszatérnek, remélem mihamarabb visszaszerzik a jóformájukat és akkor újra 3 zsenit kell az őrizni az ellenfélnek a pályán. ez nagyon sokat jelent :!:
Lezárt