Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez egy nagy baromságLionel86 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=129805
És ehhez mit szóltok?
Lionel86 írta:Sziasztok! A véleményem az a csütörtöki meccsről az hogy nem volt baj szerintem sem hátul sem középen sőt! Középen eddig is vagy majdnem azon a szintem tolják DECOÉK mint tavaly csak most elől nincs meg a kellő higgadtság ami a kapu előt kéne! Nem is higgadtság kéne nem is tudom mi gyengék! Gudy amiko rlufit rúgott skkor nem is tudom mit gondoltam na aztán bejött a másik ezqu, amiko r a szögletnél a lába előtt elpattant milyen csapár az aki ilyenre nem számít! Na meg amikor elkalabálta az ordító ziccerünket 16 ról ha jól veszi át kapuig mehetett volna! Hát sajna ők nem tudják pótolni etoot és sem messit!
Mert tavaly iskaptunk egy két gólt azért de 1 nél általában töbet rúgtunk! És középen azóta meg van egy nagyon jó iniestánk is. Nincs itt különösebb baj csak 2 ember aki hiányzik ők úgy érzem pótolhattlanok.
Az ellenfél kontráinál 2 lendületből érkező támadóra jut 2 védőnk, míg a mi 3-4 támadónkra jut 6-8 védekező játékos. Azért nem mindegy.Ronal.10 írta:Ronaldinho mindent megtett..--> nem tom gudynak hova kell teni a labdát hogy egyáltalán elrugja.. várom már etoot
amugy jók voltunk tegnap és nem olyan rossz ez az eredmény.
Észre vettem nekünk egész meccsen kell támadni hogy löjünk EGY gólt de az ellenfélnek mindig elég egy kapura rugás---> nekik van csatársoruk
!!!! Jaj csak lennne már február!
TELJESEN EGYETÉRTEK Subinhoval....nem tudjuk kihasználni a helyzeteket.nagyon kéne már etoo...főleg azért mert ő magának is tud helyzetet teremteni...Subinho írta:ne ragadjatok le csak 1 meccsnél!!! itt nem a tegnapi meccsről van szó, hanem az utóbbi fél évről!!!Vito írta:Subinho!
ha tegnap a Barca berúg két olyan helyzetet, amiből Eto'o általában hármat rúg, akkor most pont arról a csapatról beszélnénk, amelyiket itt leírtál:
a tavalyi Barcaról! a tegnapi játékban nem láttam semmi katasztrófálisat, viszont tény, hogy:
-az atma egy nyamvadt helyzetből gólt lőtt
-a Barca 2-3 gólhelyzetet elpuskázott
-átutazták a fél világot
-sérült az egész védelem és két zseniális támadó
és így van: a barca végig támadja a meccset és nem tud gólt lőni, míg más csapatok 1 támadásból gólt lőnek!!! ki kell használni a helyzeteket!!! és ha erre gudjohnsen nem alkalmas akkor vegyünk mást!!! de ezt nem lehet csinálni!!!
ne ragadjatok le csak 1 meccsnél!!! itt nem a tegnapi meccsről van szó, hanem az utóbbi fél évről!!!Vito írta:Subinho!
ha tegnap a Barca berúg két olyan helyzetet, amiből Eto'o általában hármat rúg, akkor most pont arról a csapatról beszélnénk, amelyiket itt leírtál:
a tavalyi Barcaról! a tegnapi játékban nem láttam semmi katasztrófálisat, viszont tény, hogy:
-az atma egy nyamvadt helyzetből gólt lőtt
-a Barca 2-3 gólhelyzetet elpuskázott
-átutazták a fél világot
-sérült az egész védelem és két zseniális támadó