Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát pajti,lentebb nézel,látod,h Rám is igazVito írta:gyerekek, lehet lebunkózni, de én abszolút nem szeretek olvasni.
én életemben nem olvastam el még fele annyi könyvet sem, amennyit Gamenek kellene idén nyáron.
Hát gyakorlatilag én is.Vito írta:gyerekek, lehet lebunkózni, de én abszolút nem szeretek olvasni.
én életemben nem olvastam el még fele annyi könyvet sem, amennyit Gamenek kellene idén nyáron.
Nahát az aztán baromira hosszú!!!Los Banditos írta:Én a Légy jó mindhalálig-ot szeretném elolvasni. Nem kötelező a nyárra, csak jövőre, de elég hosszú és jó lenne túl lenni rajta.![]()
Az elég jó sztem is, érdemes elolvasniLos Banditos írta:Én a Légy jó mindhalálig-ot szeretném elolvasni. Nem kötelező a nyárra, csak jövőre, de elég hosszú és jó lenne túl lenni rajta.![]()
Pont azért, ami miatt neked tetszett. Voltaire stílusa nem tetszik, és maga a történetszövés sem, már szinte cselekménye sincs a történetnek, csak mennek idemegodamegidemegodamegide aztán végül kiérnek ide. Már meg sem tudtam jegyezni.antiimperialista írta:Miért? Az egyik legjobb kötelező olvasmány, rengeteget röhögtem Voltaire lökött stílusán és hülyeségeinrytuu írta:Candide-ot igen, de én úgy utálom, h az nem igaz, de legalább rövid.![]()
Az arany virágcserép viszont tényleg szörnyű. A többi szerintem nagyrészt jó.
Gém! Olvasd őket és művelődj!
Los Banditos írta:Én a Légy jó mindhalálig-ot szeretném elolvasni. Nem kötelező a nyárra, csak jövőre, de elég hosszú és jó lenne túl lenni rajta.![]()
A rövidebbeket elolvasomantiimperialista írta:Gém! Olvasd őket és művelődj!
Miért? Az egyik legjobb kötelező olvasmány, rengeteget röhögtem Voltaire lökött stílusán és hülyeségeinrytuu írta:Candide-ot igen, de én úgy utálom, h az nem igaz, de legalább rövid.
Mintha valahol láttam már olyat....Perrero írta:vagy van egy olyan tárgy ami ugy néz ki mint 1 b.szott nagy 10 forintos és van a közepén 1 lyuk, azt dvd-nek hivják...
Elmondom mit olvass el, és mit nem! Bízz bennem, tudom, h mi kell!Game90 írta:KrojfEzeket kell elolvasnom:
1 Zrínyi Miklós: Szigeti veszedelem
2 Moliere: Tartüffe
3 Moliere: Fösvényezt szerencsére már láttam a színházban.
4 Voltaire: Candide, vagy az optimizmus
5 Goethe: Faust
6 Schiller: Ármány és szerelem
7 Kármán József: Fanni hagyományai
8 Csokonai V. Mihály: Dorottya
9 Hoffmann: Az aranyvirág cserép
10 Puskin: Anyegin
11 Katona J. : Bánk bán
12 Vörösmarty: Csongor és Tünde
13 Petőfi S.: Az apostol
14 Petőfi S.: Helység kalapácsa
15 Arany János: Toldi estélye
16 Jókai: Egy magyar nábob
17 Jókai: Az aranyember
Elindultál a felnőtté válás rögös útján? A második ikszet anno én is szépen megünnepeltem... Majd iszok az egészségedre hétvégén...Enrique írta:Csongor, Isten éltessen sokáig, jó öreg vagy már...![]()