Én már nem húzom fel amgamat ezeken a híreken, csak akkor hiszem el őket, ha már aláírták a papírokat!
Hleb helyett én vagy Silva-t, vagy a szerencsétlen sorsú világklasszist van der Vaartot hoznám.
Imbrahimovics minek ide? Én a helyében egyébként is hülye lennék az Intertől eljönni! Adriano-t hagyjuk már, ki az? Egy nagy 0 az az ember! A csatársorunknak jövőre így kéne kinézni: Messi, Henry, Bojan, Güiza, Benzema! Ez csak egy ötlet, támadni nem kell! És igen, Eto'o helyett Benzema, nehogy úgy járjunk mint Ronaldinho-val! Vagy éppen Benzema-ból ne legyen semmi, de ezt nem hiszem! Bízok a csigaevőben!
Középre Silva/Vaart. Ja, ha az Inter nagyon akar cserélgetni, akkor Deco helyett Balotelli jöhet, na jó, kapnak még vagy 5-7 milliót a zsebbe, hogy ne cirkuszoljanak!
Szal, fő a nyugalom, kezdem megtanulni, miért ne húzzam fel magam minden apró hülyeségen, ami az ember fülébe jut! Némelyiken röhögök, mint a goal.com-os híren, az a hét legnagyobb vicce volt, de láttam már olyan cikket is, hogy Totti a Manchesterbe menne, mondom igen, valószínűleg! A Róma legjobb játékosa (mikor formában van és megy neki), mellesleg az én egyik kedvenc játékosom pont a Unitedbe menne! Bocs, hogy nem idevaló, amit most írtam, csak meg kellett említenem!
Peace!

VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! 
Eddig jól kenjük Pep!

Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak!