Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezt hol olvastad? egyébként megértem az ajaxot is,azért nem kis kvalitásokkal rendelkaző csatár Klaas-Jan,és még fiatal..Fernando írta:Huntelaar jönne ide. Csak az Ajax akar túl sok pénzt érte.socio66 írta:Huntelaar-t sem értem..meddig akar még bohóckodni az Ajaxban?
vagy nem lenne ajánlata? nem hiszem...
Luis Jimenez. De őt most vették. Egyedül őt hoznám el. Vagy talán az a néger-olasz Balotelli.DaveN írta:annak örülnék legjobban ha Decoér adnának 10-15 millát + ha annyira kell nekik Eto'o akkor érte 35öt és kész. interből senki nem kell. esetleg 1-2 fiatal pl pelé meg FILKOR![]()
+ nem igazán tok neveket de ott vannak jók.
Huntelaar jönne ide. Csak az Ajax akar túl sok pénzt érte.socio66 írta:Huntelaar-t sem értem..meddig akar még bohóckodni az Ajaxban?
vagy nem lenne ajánlata? nem hiszem...
igazatok van sorryFernando írta:A balhátvéd posztra is. Sylvinho, Abidal.kilibarca írta:Tenyleg kell Vieira amikor van két fiatalabb és jobb játékosunk arra posztraMessi-#19 írta:Chivut is odadhatjáknomeg lehet marhaság de Vieira is jöhetne
A balhátvéd posztra is. Sylvinho, Abidal.kilibarca írta:Tenyleg kell Vieira amikor van két fiatalabb és jobb játékosunk arra posztraMessi-#19 írta:Chivut is odadhatjáknomeg lehet marhaság de Vieira is jöhetne
Carlo megy a cselszkijhez?Hmm....HA igaz lenne,akkor Frank meg leülhetne az ex-klubjának kispadjára...Fernando írta:Nagyon úgy néz ki, hogy Ancelotti lesz a Chelsea edzője. De örülnék, ha Rijkaard lenne Avram Grant utóda.
ezt te hol olvastadalbicelesteX írta:Ez már nevetség tárgya!Nehogy már Eto'oért meg Decoért adják Adrianot?!!!!![]()
Komolyan mondom felfordul a belem az ilyen hírektől!Ez még egy nagyon [auto_cenzúra] viccnek is rossz!!!!
Az Internek inkább Drogba kell majd.Eto'o a Chelsea-be menne Rijkaard-al Drogba helyére.Hozzánk meg jöhetne Ibra Josénak úgysem kell naon főleg ha bevesszük az üzletbe Decot is José nagy kedvencét.Fernando írta:Az Interrel annyit üzletelnék, hogy eladnám nekik Deco-t. 12-13 millióért. És Szia. Nyilvánvalóan nem fognak kiadni 40 milliót Eto'o ért. Adrianora nekünk meg semmi szükségünk.