Bajnoki Mérkőzések 07-08
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Az Atleticonak egy helyzete volt talán az egész meccsen-belőtték...nagy kár érte.Ezquerro sajnos többet ártott,mint használt.Vajon miért nem jöhetett Saviola
A Real botlásait jobban ki kellene használni.Na mindegy,ez van...Ha hozzuk az elmaradt meccset a Betis ellen,5 ponttal megyünk a real előtt,az sem kevés.

Rivaldo-A Legnagyobb.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nem is játszottuk meg a jobb oldalt!!! Úgy marha nehéz játszani, ha nem kapsz labdát, vagy indítást... Guilyt is 2-3 labdával próbálták indítani... Megnézném, te ilyen esetben hogy játszanál... Egész meccsen hanyagoltuk a jobboldalt...Enrique írta:Ilyen nincs, ez hihetetlen, felfoghatatlan, iszonyatos, hogy egyszerűen képtelenek megverni ezt a nyamvadt madridot.... !!!
És ezek a cserék?! RIJKAAAARD, ébresztő!!!
Vagy én vagyok vak, és hülye és túl hozzá nem értő, de ez a Giuly, Ezquerro páros annyra iszonyat hulladék, hogy arra nem is találok szavakat. Nem értem mit lát bennük Rijkaard, nem bírom felfogni meddig kell még szenvednem a TV előtt kettejük játékát nézve...
HOL VAN SAVIOLA??? Réges-rég meggyógyult már, de még fél lábbal is jobbat nyújtana, mint a Gyula-Sánta páros.
Dühítő, baromira.![]()
Ezquerro meg vicc volt...

Puyol katasztrófálisan helyezkedett a gólnál... Nem elég, hogy simán leváltak róla, de még Thuram is megsérült... Ezt benézte Puyol... Néha vele is előfordul...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Hát basza meg, nem hiszem el hogy ilyen tehetségtelen féreg bírók vannak Spanyolországban. Nem csak rajta ment el, de hihetetlen hogy miket fújt le és miket nem!!!!!
Simmán nyerni kellett volna, hihetetlen hogy egy Barcelonában ilyen játékosok vannak, mint Ezquerro, Giuly, Gudjohnsen, Belleti stb. Nem mondom csináltak néha a szeonban jó dolgokat, de enyivel bárki ott lehetne.
Nagyon nagyon hiányzk Eto'o és Messi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Simmán nyerni kellett volna, hihetetlen hogy egy Barcelonában ilyen játékosok vannak, mint Ezquerro, Giuly, Gudjohnsen, Belleti stb. Nem mondom csináltak néha a szeonban jó dolgokat, de enyivel bárki ott lehetne.
Nagyon nagyon hiányzk Eto'o és Messi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Ilyen nincs, ez hihetetlen, felfoghatatlan, iszonyatos, hogy egyszerűen képtelenek megverni ezt a nyamvadt madridot.... !!!
Vagy én vagyok vak, és hülye és túl hozzá nem értő, de ez a Giuly, Ezquerro páros annyra iszonyat hulladék, hogy arra nem is találok szavakat. Nem értem mit lát bennük Rijkaard, nem bírom felfogni meddig kell még szenvednem a TV előtt kettejük játékát nézve...
HOL VAN SAVIOLA??? Réges-rég meggyógyult már, de még fél lábbal is jobbat nyújtana, mint a Gyula-Sánta páros.
Dühítő, baromira.
Dühítő, baromira.

Hát nagyon remélem hogy nyerünk ma! FORCA BARCA
-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Komám!
Gördíts le egy kicsit és Saviola koma megválaszol Neked.
Itt ilyenre mindig van válasz, csak meg kell keresni.
De mégegyszer elmondjuk: 21:45: Sport1: Barca-Athlético!
Ha pedig végképp gondban vagy, akkor a sat.hu "Foci a Tv-ben"
nevű rovatára kattintasz, ott is a "Spanish" nevű labdára!
Légy kreatív! Ez az internet!
Krojfod üdvözlettel.
Gördíts le egy kicsit és Saviola koma megválaszol Neked.
Itt ilyenre mindig van válasz, csak meg kell keresni.
De mégegyszer elmondjuk: 21:45: Sport1: Barca-Athlético!
Ha pedig végképp gondban vagy, akkor a sat.hu "Foci a Tv-ben"
nevű rovatára kattintasz, ott is a "Spanish" nevű labdára!
Légy kreatív! Ez az internet!
Krojfod üdvözlettel.
hey srácok!
+mondaná vki melyik tv adja a meccset???
köcce
+mondaná vki melyik tv adja a meccset???
köcce
Krojf! Jelents beteget!
Csak nincs a balassagyarmati moziban akkora túlterhelés, hogy nem bírnának ki egy kis kimaradást...
de ha nem megy másképp én imádkozok... 

-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Komáim!
Imádkozzatok, hogy ne legyen 21:00-kor előadásom!
A mai napon vetítek a moziban, így csak akkor látom a Fiúk
meccsét az Athlético ellen, ha nem kell projektálnom a jelzett
időpontban!
Ja, bocs! Tudtok imádkozni?
Kérdi Krojfotok.
Imádkozzatok, hogy ne legyen 21:00-kor előadásom!
A mai napon vetítek a moziban, így csak akkor látom a Fiúk
meccsét az Athlético ellen, ha nem kell projektálnom a jelzett
időpontban!
Ja, bocs! Tudtok imádkozni?
Kérdi Krojfotok.
Mivel a védelmünk elégge foghíjas, a ma esti receptnek a következőből kéne állnia: eggyel többet rúgunk mint az ATMA... 

- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
jó lesz az az ellenségPerrero írta:én se naon birom a margitot, de maraggyunk az ellenfél kifejezésnél sztem..Balika Gaucho írta:ellenséged ellensége a barátodmost megegyeznék egy 1 - 0 ás Barca sikerbe.....

- elprat
- Capitá del Barça
Nem lesz 1szerű meccs de megmelóz6ó csak oda kell tenni magunkat annak ellenére hogy eléggé zilált társaságunk jön össze...
Nekem személy szt elég ha csak a FÖLDBE DÖNGÖLIK a matracosokat ,nem vagyok nagyravágyó:-))))
Nekem személy szt elég ha csak a FÖLDBE DÖNGÖLIK a matracosokat ,nem vagyok nagyravágyó:-))))
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
- Balika Gaucho
- Jugador d'estrella
ellenséged ellensége a barátod
most megegyeznék egy 1 - 0 ás Barca sikerbe.....

Mes que un Dream Team !
Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Beraktam a hírek közé is, köszi!Los Banditos írta:Az elöbb véletlenül rossz topicba tettem a videót,sorry!Tehát:
Fernando Torres vs Barcelona
Tavaly is csak tizedikek lettek, mégis kétszer megraktak, és az második vereség még azért is fájo, mert pont az meccs kellett volna a rekordot beállitani
Sajnos az Atletico a Barca ellen mindig nagyon fölszivja magát. DE nagyon bizom benne, h most végre leverjük őket, van miért revansot venni

Legyen igazad!!! De én ebben nem vagyok annyira biztos, hogy sima győzelem lesz...H.Atesz írta:A Barca meg is fogja nyerni.Nagyon gyenge mostanába az Atletico.Szerintem kiütéses győzelem lesz...Game90 írta:Nem lesz egyszerű meccs az tutiBalhátvéd nincs
a védelem nem lesz az igazi
De örülök Saviolának. Ezt a meccset nagyon fontos lenne most hozni

Visca El Barca

-
- Barça B
Dos Santos miért nem jöhet fel az Athletico elleni meccsre??
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
in to exile
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Tavasszal majd a Camp Nouban is kapnak egy ilyen kis kedves ajándékot, remélem.... 

- elprat
- Capitá del Barça
A Real Madrid vezetőedzője nem tudott magyarázatot adni csapata minősíthetetlen szerdai játékára.
A madridiak a Bernabeuban vesztettek 3-0-ra az újonc Huelva ellen, ezzel az idei szezon legváratlanabb és legmegalázóbb vereségét szenvedték el. És nem elsősorban az eredmény, hanem inkább a mutatott játék miatt, Ronaldóék teljesítménye ugyanis meg sem közelítette az élvonalban minimálisan elvárható szintet......
))))))):-)))))))))))))))))))))
Nem ide tartozik. Legközelebb a Realos topicba, köszi.
E.
A madridiak a Bernabeuban vesztettek 3-0-ra az újonc Huelva ellen, ezzel az idei szezon legváratlanabb és legmegalázóbb vereségét szenvedték el. És nem elsősorban az eredmény, hanem inkább a mutatott játék miatt, Ronaldóék teljesítménye ugyanis meg sem közelítette az élvonalban minimálisan elvárható szintet......

Nem ide tartozik. Legközelebb a Realos topicba, köszi.
E.