Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem is játszottuk meg a jobb oldalt!!! Úgy marha nehéz játszani, ha nem kapsz labdát, vagy indítást... Guilyt is 2-3 labdával próbálták indítani... Megnézném, te ilyen esetben hogy játszanál... Egész meccsen hanyagoltuk a jobboldalt...Enrique írta:Ilyen nincs, ez hihetetlen, felfoghatatlan, iszonyatos, hogy egyszerűen képtelenek megverni ezt a nyamvadt madridot.... !!!
És ezek a cserék?! RIJKAAAARD, ébresztő!!!
Vagy én vagyok vak, és hülye és túl hozzá nem értő, de ez a Giuly, Ezquerro páros annyra iszonyat hulladék, hogy arra nem is találok szavakat. Nem értem mit lát bennük Rijkaard, nem bírom felfogni meddig kell még szenvednem a TV előtt kettejük játékát nézve...
HOL VAN SAVIOLA??? Réges-rég meggyógyult már, de még fél lábbal is jobbat nyújtana, mint a Gyula-Sánta páros.
Dühítő, baromira.![]()
jó lesz az az ellenségPerrero írta:én se naon birom a margitot, de maraggyunk az ellenfél kifejezésnél sztem..Balika Gaucho írta:ellenséged ellensége a barátodmost megegyeznék egy 1 - 0 ás Barca sikerbe.....
Beraktam a hírek közé is, köszi!Los Banditos írta:Az elöbb véletlenül rossz topicba tettem a videót,sorry!Tehát:
Fernando Torres vs Barcelona
Legyen igazad!!! De én ebben nem vagyok annyira biztos, hogy sima győzelem lesz...H.Atesz írta:A Barca meg is fogja nyerni.Nagyon gyenge mostanába az Atletico.Szerintem kiütéses győzelem lesz...Game90 írta:Nem lesz egyszerű meccs az tutiBalhátvéd nincs
a védelem nem lesz az igazi
De örülök Saviolának. Ezt a meccset nagyon fontos lenne most hozni