Barca vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
fly20

2008.09.28. 11:40:26

Ez a mákos dolog megint egy nagy baromság.
Mákunk volt, mert a 91.be rúgtunk egy gólt??, bezzeg az 1. félidőben amikor 20 lövésből egy sem ment be akkor nem volt mákunk.
A real megtanult küzdeni és ezért nyeri meg az ilyen meccseket nem azért mert mákosak, a barcából tavaly nagyon hiányzott ez a küzdeni akarás idén meg majd meglátjuk guardiola mit hoz ki belőlük.

Azért az érdekes, hogy a betis meccs után mindenki fikázta a realt, hogy mákosak...(ami nálam nem mák, hanem kűzdeni tudás) , de amikor ti hasonló "mákkal" húztátok be a meccset, mindenki fel van háborodva, hogy a csúnya madridisták jönnek és tulajdonképpen ugyanazt szajkózzák, mint ti a betis-real után. :roll:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.28. 10:48:33

Jelwaz!
Minden szavad úgy igaz, ahogy írtad. Mintha csak az én gondolataimat láttam volna viszont az általad leírtakban. Én is nagyot csalódtam petimadridista, meg fir3bird, vagy mittudoménkicsodában. Tették eddig a szépet, most meg megmutatták valódi énjüket. Hányinger.
De, ők a jók, aki pedig ezt szóvá teszi, annak a véleménye törlésre kerül. Mint tegnap este is. M9indegy, megszoktuk már.
SOM I SEREM!
Kép
jelwaz
Entrenador del Barça

2008.09.28. 10:41:27

Vicces, hogy a madridisták támadnak le engem a "szánalmas" stílusomért, miközben semmivel sem különbek. Nagyrészt itt seggnyalnak ,,a többségeteket értelmesnek tartom" meg ,,nagy respect" és hasonló szövegekkel, aztán, ha a Barcával megtörténik egyszer, ami a Madriddal folyamatosan (hogy bemákol egy meccset), akkor kiborul a bili és kimutatják a foguk fehérjét. Egyből jön, hogy mi ,,mákosabbak" vagyunk, meg hogy ,,25 helyzetet emberelőnyben kidolgozni könnyű", s mit ad Isten, már nem olyan józan fejűek, mint előtte tetették, nem is tisztelik annyira az ,,ősi riválist, aki nélkül nem lenne olyan jó a bajnokság", mint előtte stb. És lehet, hogy vannak ilyen Barcások is itt, csak, hogy mégis szánalmasabb egy madridista vergődése egy Barca oldalon. Fir3bird mindenkinek tette itt a szépet, erre jön ,,sz.rb.z.i" meg ,,mi a tököm", petiamadridista is játszotta a nagy objektívet, aztán veri magát ,,mit mák?" vagy mittomén milyen szöveggel, fly 20 magyarázza a saját baromságát, ericco meg egyesen ismer, tudja mit tudok Katalóniáról, kim él ott, ja és természetesen csak ő tudja megérteni a Spanyolország és Katalónia közti konfliktus összetettségét, én nem. Hát ez egy banda, mint a drágalátos csapatuk (bár ezzel mondjuk az olyan ritka madridistákat is megbántom, mint mondjuk MyStiq, akiket nem szeretnék célbavenni), sők szánalmasoznak, miközben képmutatóak és kétszínűek. Lehet én szélsőgésen nézem a dolgokat, vagy nem jól, de a véleményszabadságom, nem arra használom, hogy magam ajnároztassam, és amit leírok azt úgyis gondolom. Viszont ezek az emberek a saját szájukból csináltak pic.sát, őket minősíti.

A meccsről: a Barcának tényleg mákja volt a gólokat tekintve, de ha ezen az úton halad a csapat tovább, biztos vagyok benne, hogy enélkül is meglesznek a meccsek. Végre egy belét kihajtó, utolsó percig küzdő Barcát láthatunk (ami a a madridisták szerint nem szerencse, ha egy csapat az utolsó percig hajt, kivéve ha az a Barcelona), ami mellé jogosan állt a szerencse. Mindenki hozzá tudta tenni a magáét. Lesz ez jobb is.
norbert55
Entrenador del Barça

2008.09.28. 09:44:19

Azért örülök h a Real köv.héten játszik az Espanyolal és utána idegenben az Atletico ellen :twisted:
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.09.28. 09:41:14

Az okfejtésed ebben a formában helyes. Viszont a kiindulópont helytelen, így a következtetések sem állják meg a helyüket. Szerintem. Ugyanis, az Espanyol gólja szabályos volt, az én meglátásom szerint.
Nem lökés volt, hanem belement könyökkel a gyerek Valdesba. Nem durván, de a könyökösből a kicsi is nagyon tud fájni.
socio66

2008.09.28. 07:40:38

gyaliraaul!
ez a vizipipás animált avatar nagyon faxa,csak itt nem engedélyezett.
ON: Nem láttam a Real meccsét,de valószínűleg rendesen megizzadhattak. Kíváncsi leszek mit alkotnak a BL-ben..
gyaliraul
Barça B
Kapcsolat:

2008.09.28. 01:28:38

Rájuk kéne hagyni, ez igaz, de többek között az ilyen gyerekes szóviccek miatt megy az általánosítgatás, a másikra való mutogatás.
Ez ellen sokat nem tudsz tenni. :)
Kép
Kép

madridista.
MyStiQ
Barça B

2008.09.28. 01:24:31

Ugyanis, az Espanyol gólja szabályos volt, az én meglátásom szerint.
Visszanézem majd, de én elsőre úgy láttam, hogy szabálytalanság volt.
Misztik: szerintem rá lehet hagyni ezeket a magyar szóvicceket azokra, akik előszeretettel használják.
Rájuk kéne hagyni, ez igaz, de többek között az ilyen gyerekes szóviccek miatt megy az általánosítgatás, a másikra való mutogatás.
Kép
gyaliraul
Barça B
Kapcsolat:

2008.09.28. 01:16:01

Misztik: szerintem rá lehet hagyni ezeket a magyar szóvicceket azokra, akik előszeretettel használják. Margit, margitpista, vagy éppen barkasz, vagy tudja-a-tököm, hogy mit hallottam az évek során. Ha ettől jobb lesz az életük, legyen, nekem megfelel az FC Barcelona, vagy a Real Madrid is.

Bölcs voltam, tudom. :)

Szerintem Váldez lehetett volna tökösebb is az Espanyol góljánál (pl. ki kellett volna onnan söpörni a csatárt, mind a kapusnak, mind a védőnek), de erről lehetne még sokat, és jókat vitatkozni. :)
Kép
Kép

madridista.
Boixos
Llegenda del Barça

2008.09.28. 01:05:54

Peti, ment egy privát.

on
sztem az espanyol gólját lazán visszafújhatta volna a bíró, mivel akárhogyanis, de az ötösön belül találta meg a gyerek valdest, és hát egy gyomros azért meg tud akadályozni egy kapust a védésben.
PUYOL-XAVI-INIESTA
miihii
KHAL

2008.09.28. 01:02:45

Gyurinho írta:
(Hagyd rájuk Mihii!.....tök felesleges vitázni mikor ez egy ördögi kör és semmi más hatást nem tud nálad kiváltani csak maximum azt hogy ideges leszel.......)
Ha kell,ezerszer is elmagyarázom nekik,h merre vagyok arccal.Ahogy látom kell is,mert jópáran közülük kevesek,h fogják,értelmezni tudják a dolgokat. :wink: Olyan furin fordítja le magának a tisztelt margitpista vendégek egy része a leírtakat.Pedig sztem tökre értelmezhetően írtam nekik,h mire gondoltam,de mégis vhogy máshogy beszélik arrafelé a magyart :twisted:
És már ideges sem leszek.Egy ilyen diadal után nem tudnak már felpöckölni 8) Jah,és érdemes volt kitartani,megjött már az erősítés,így már könnyebb tartani a frontot :D
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.28. 00:58:51

MyStiQ írta:Írok még1 hsz.-t a témában, ha nem gond. :)

A meccs elejét nem láttam, az Espanyol gólját viszont igen. Az igazság szerintem az, hogy azt a gólt nem szabadott volna megadni, ugyanis Valdest meglökték. Ezt alapból nem tudta lereagálni Cantalejo, de később tudatosult benne, aminek köszönhetően a későbbiek folyamán megpróbálta a kétes szitukat a Barca javára ítélni. A kiállításról nem nyilatkozok, csak a piros lap felmutatását láttam. Második félidő: Az Espanyol beállt 9-0-1-re, aminek köszönhetően persze, hogy szinte percenként jöttek a Barca helyzetek, ugyanis a Katalán Óriás híres a gyors, kombinatív, egyérintős játékban, így pillanatok alatt megbolondították a saját 16-osára betömörülő Espanyolt. Aztán ha nehezen is, szerencsével is, de egalizált a Barcelona. Xavi mesteri labdát tálalt Henry elé, aki köszönhetően a rossz labdaátvételnek előbb elrontotta a ziccert, majd az Espanyol szerencsétlenkedésének köszönhetően aztán mégiscsak góllal fejezte be az akciót. Volt ebben szerencse, de megérdemelt gól volt. Aztán: 103. perc, Messinek engedik, hogy végigfusson a félpályán, majd Eto`o elé tálaljon (ismerjük a sztorit: védő tisztán elpöckölte a labdát, Medina meg befújta).

Következtetés: A helyzetek és a játék képe alapján MEGÉRDEMELT a Barcelona győzelme, de máshogy is alakulhatott volna a találkozó, ha Medina Cantalejo nem akar főszereplő lenni. (Espanyol gól, büntető)

Más: Nem lehetne hanyagolni a margitista/margit agyszüleményeket? :roll:

Befejezésül pedig még1szer grat a győzelemhez, megérdemelt volt!
Az okfejtésed ebben a formában helyes. Viszont a kiindulópont helytelen, így a következtetések sem állják meg a helyüket. Szerintem. Ugyanis, az Espanyol gólja szabályos volt, az én meglátásom szerint.
Kép
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.09.28. 00:52:31

fir3bird írta:mindenesetre, megérdemelte a Barca a győzelmet mert hajtottak mint állat, meg rengeteg helyzet volt, de ha így folytatják, nem lesz mindig ilyen szerencséjük! eddig a helyzetkihasználásuk közelít a nulla felé.
Na,látod,ez sajnos így van,ebben mindenképpen javulnunk kell. :oops:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
MyStiQ
Barça B

2008.09.28. 00:52:06

Írok még1 hsz.-t a témában, ha nem gond. :)

A meccs elejét nem láttam, az Espanyol gólját viszont igen. Az igazság szerintem az, hogy azt a gólt nem szabadott volna megadni, ugyanis Valdest meglökték. Ezt alapból nem tudta lereagálni Cantalejo, de később tudatosult benne, aminek köszönhetően a későbbiek folyamán megpróbálta a kétes szitukat a Barca javára ítélni. A kiállításról nem nyilatkozok, csak a piros lap felmutatását láttam. Második félidő: Az Espanyol beállt 9-0-1-re, aminek köszönhetően persze, hogy szinte percenként jöttek a Barca helyzetek, ugyanis a Katalán Óriás híres a gyors, kombinatív, egyérintős játékban, így pillanatok alatt megbolondították a saját 16-osára betömörülő Espanyolt. Aztán ha nehezen is, szerencsével is, de egalizált a Barcelona. Xavi mesteri labdát tálalt Henry elé, aki köszönhetően a rossz labdaátvételnek előbb elrontotta a ziccert, majd az Espanyol szerencsétlenkedésének köszönhetően aztán mégiscsak góllal fejezte be az akciót. Volt ebben szerencse, de megérdemelt gól volt. Aztán: 103. perc, Messinek engedik, hogy végigfusson a félpályán, majd Eto`o elé tálaljon (ismerjük a sztorit: védő tisztán elpöckölte a labdát, Medina meg befújta).

Következtetés: A helyzetek és a játék képe alapján MEGÉRDEMELT a Barcelona győzelme, de máshogy is alakulhatott volna a találkozó, ha Medina Cantalejo nem akar főszereplő lenni. (Espanyol gól, büntető)

Más: Nem lehetne hanyagolni a margitista/margit agyszüleményeket? :roll:

Befejezésül pedig még1szer grat a győzelemhez, megérdemelt volt!
Kép
miihii
KHAL

2008.09.28. 00:46:56

Saviola írta: Hátulról történt,így ez nem oszt,nem szoroz. :wink:
Erről van nagyban szó...Meg fognak oszlani róla a vélemények,h labda v nem.De a lényeg az,h a hátulról történő becsúszás szabálytalan.Ezen kívül az 1ik kamerából láb-,a másikból labdagyanús a dolog.De mindenképp büntető volt.SZVSZ!
petiamadridista
Madridista

2008.09.28. 00:40:51

okés, akkor most menj vissza pihenni a saját oldaladra.

szeva,
Boixos

Azért az indokot megvárnám, Boixos..
Mert, hogy tűzet nem szítottam az is biztos, hogy pártos durván nem voltam az is biztos..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára petiamadridista 2008.09.28. 00:51:50-kor.
HALA MADRID
Puyol05
Entrenador del Barça

2008.09.28. 00:38:15

fir3bird írta:mindenesetre, megérdemelte a Barca a győzelmet mert hajtottak mint állat, meg rengeteg helyzet volt, de ha így folytatják, nem lesz mindig ilyen szerencséjük! eddig a helyzetkihasználásuk közelít a nulla felé.

ebben tökéletesen igazad van. nem csak mezőnyfölény kell, hanem a gólok is kellenek. nem akarok vészmadár lenni, és ne is legyen igazam, de ha igy folytatjuk a "kapu előtt" az hosszutávon nem hiszem, hogy működne...
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
miihii
KHAL

2008.09.28. 00:35:35

grecki írta:Perpill nem erről volt szó. Hanem arról, hogy itt oltogatják egyesek a madridistákat, hogy nem volt szerencse. De az IS volt benne. Hajtottunk, amit ritkán lát az ember, szóval pozitív dolgokat is fel lehet fedezni, nem mondom. Azért mormolhatunk pár imát Fortunának is.
Tökéletesen egyetértek!Kumma mák is kellett a végén.Persze el lehetett dönteni a meccset korábban is,ha a helyzeteink 10%át belőjük.De mivel nem ment,így a végén már nagy mák is kellett!
De ugyanakkor hozzáteszem a meccs alatt végig a balsors uralta tetteinket.Ekkora pechszériát ritkán látni,egyszerűen semmi nem ment át rajtuk,illetve a gólvonalon.Ezért megérdemelt győzelem ez így is!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2008.09.28. 00:39:18-kor.
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.09.28. 00:34:48

mindenesetre, megérdemelte a Barca a győzelmet mert hajtottak mint állat, meg rengeteg helyzet volt, de ha így folytatják, nem lesz mindig ilyen szerencséjük! eddig a helyzetkihasználásuk közelít a nulla felé.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.09.28. 00:33:34

Ha valki magára vette az én megnyilvánulásom, akkor azt kell mondjam: elnézést. Igen, még kissé bennem van a mérkőzés alatt összegyűlt indulat. Egyébként azt tartom, hogy zsigerből gyűlölöm a Madridot, de tőlem aztán írhatnak bármit az itt jelenlévő Madridisták, finoman fogalmazva is tojok rájuk. Most egy kicsit elragadtattam magam, amiért még egyszer, és utoljára elnézést kérek.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.09.28. 00:33:19

grecki írta:Perpill nem erről volt szó. Hanem arról, hogy itt oltogatják egyesek a madridistákat, hogy nem volt szerencse. De az IS volt benne. Hajtottunk, amit ritkán lát az ember, szóval pozitív dolgokat is fel lehet fedezni, nem mondom. Azért mormolhatunk pár imát Fortunának is.
Az meg óriási pech, hogy volt 2 kapufánk, meg 1 gólvonalról kivágott labda. És most keveset mondtam. Minimum kiegyenlített a szerencse-pech statisztika ezen a meccsen.
Boixos
Llegenda del Barça

2008.09.28. 00:32:38

ha majdnem 100 percen keresztül rohannak a szerencséért, akkor legyen szerencse. leszrom. egy ilyen meccsen a madridtól sem sajnálnám a 3 pontot.
PUYOL-XAVI-INIESTA
miihii
KHAL

2008.09.28. 00:32:35

petiamadridista írta:
Gyerek jön aztán meg dobálózzik és 2 órán át magyarázza, hogy miért mákos a Real meg így meg úgy.. Mewg a tököm tudja..
Ha ez a gyerek én lennék,akkor biztos feltűnt,h azért kellett 2 óráig magyarázni,mert az összes erre járó margitpistának külön el kellett magyaráznom,h mit akarok mondani,mert nem fogták a magyar beszédet.Pedig próbáltam nem bonyolultan fogalmazni és helyesen is írni,h még nekik is menjen,kevés sikerrel.Ezt nem nevesítem,mert nem akarok megbántani senkit.Akinek inge,öltözzön :wink:
lui1698
Llegenda del Barça

2008.09.28. 00:31:42

Hát a gólok tényleg eléggé "Madridosra" sikeredtek, de annyi baj legyen! :lol:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.28. 00:31:15

grecki írta:Legyünk már objektívak. Kiakaszthatjuk az ablakba a kapuralövési arányt. Kurvinyek nagy szerencse, meg egy jóindulatú bíró kellett a végén, hogy megnyerjük ezt a meccset.
Ne haragudj Marci, de a bírónak semmi köze nincs ehhez a győzelemhez. Azt fújt, amit látott, és jól látott. A 11-es az első percben is büntető, a 45-ben is, és a 103. minutumban is. Ennyi.
Kép
Lezárt