2008.09.28. 10:41:27
Vicces, hogy a madridisták támadnak le engem a "szánalmas" stílusomért, miközben semmivel sem különbek. Nagyrészt itt seggnyalnak ,,a többségeteket értelmesnek tartom" meg ,,nagy respect" és hasonló szövegekkel, aztán, ha a Barcával megtörténik egyszer, ami a Madriddal folyamatosan (hogy bemákol egy meccset), akkor kiborul a bili és kimutatják a foguk fehérjét. Egyből jön, hogy mi ,,mákosabbak" vagyunk, meg hogy ,,25 helyzetet emberelőnyben kidolgozni könnyű", s mit ad Isten, már nem olyan józan fejűek, mint előtte tetették, nem is tisztelik annyira az ,,ősi riválist, aki nélkül nem lenne olyan jó a bajnokság", mint előtte stb. És lehet, hogy vannak ilyen Barcások is itt, csak, hogy mégis szánalmasabb egy madridista vergődése egy Barca oldalon. Fir3bird mindenkinek tette itt a szépet, erre jön ,,sz.rb.z.i" meg ,,mi a tököm", petiamadridista is játszotta a nagy objektívet, aztán veri magát ,,mit mák?" vagy mittomén milyen szöveggel, fly 20 magyarázza a saját baromságát, ericco meg egyesen ismer, tudja mit tudok Katalóniáról, kim él ott, ja és természetesen csak ő tudja megérteni a Spanyolország és Katalónia közti konfliktus összetettségét, én nem. Hát ez egy banda, mint a drágalátos csapatuk (bár ezzel mondjuk az olyan ritka madridistákat is megbántom, mint mondjuk MyStiq, akiket nem szeretnék célbavenni), sők szánalmasoznak, miközben képmutatóak és kétszínűek. Lehet én szélsőgésen nézem a dolgokat, vagy nem jól, de a véleményszabadságom, nem arra használom, hogy magam ajnároztassam, és amit leírok azt úgyis gondolom. Viszont ezek az emberek a saját szájukból csináltak pic.sát, őket minősíti.
A meccsről: a Barcának tényleg mákja volt a gólokat tekintve, de ha ezen az úton halad a csapat tovább, biztos vagyok benne, hogy enélkül is meglesznek a meccsek. Végre egy belét kihajtó, utolsó percig küzdő Barcát láthatunk (ami a a madridisták szerint nem szerencse, ha egy csapat az utolsó percig hajt, kivéve ha az a Barcelona), ami mellé jogosan állt a szerencse. Mindenki hozzá tudta tenni a magáét. Lesz ez jobb is.