Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem lökés volt, hanem belement könyökkel a gyerek Valdesba. Nem durván, de a könyökösből a kicsi is nagyon tud fájni.Az okfejtésed ebben a formában helyes. Viszont a kiindulópont helytelen, így a következtetések sem állják meg a helyüket. Szerintem. Ugyanis, az Espanyol gólja szabályos volt, az én meglátásom szerint.
Visszanézem majd, de én elsőre úgy láttam, hogy szabálytalanság volt.Ugyanis, az Espanyol gólja szabályos volt, az én meglátásom szerint.
Rájuk kéne hagyni, ez igaz, de többek között az ilyen gyerekes szóviccek miatt megy az általánosítgatás, a másikra való mutogatás.Misztik: szerintem rá lehet hagyni ezeket a magyar szóvicceket azokra, akik előszeretettel használják.
Ha kell,ezerszer is elmagyarázom nekik,h merre vagyok arccal.Ahogy látom kell is,mert jópáran közülük kevesek,h fogják,értelmezni tudják a dolgokat.Gyurinho írta:
(Hagyd rájuk Mihii!.....tök felesleges vitázni mikor ez egy ördögi kör és semmi más hatást nem tud nálad kiváltani csak maximum azt hogy ideges leszel.......)
Az okfejtésed ebben a formában helyes. Viszont a kiindulópont helytelen, így a következtetések sem állják meg a helyüket. Szerintem. Ugyanis, az Espanyol gólja szabályos volt, az én meglátásom szerint.MyStiQ írta:Írok még1 hsz.-t a témában, ha nem gond.![]()
A meccs elejét nem láttam, az Espanyol gólját viszont igen. Az igazság szerintem az, hogy azt a gólt nem szabadott volna megadni, ugyanis Valdest meglökték. Ezt alapból nem tudta lereagálni Cantalejo, de később tudatosult benne, aminek köszönhetően a későbbiek folyamán megpróbálta a kétes szitukat a Barca javára ítélni. A kiállításról nem nyilatkozok, csak a piros lap felmutatását láttam. Második félidő: Az Espanyol beállt 9-0-1-re, aminek köszönhetően persze, hogy szinte percenként jöttek a Barca helyzetek, ugyanis a Katalán Óriás híres a gyors, kombinatív, egyérintős játékban, így pillanatok alatt megbolondították a saját 16-osára betömörülő Espanyolt. Aztán ha nehezen is, szerencsével is, de egalizált a Barcelona. Xavi mesteri labdát tálalt Henry elé, aki köszönhetően a rossz labdaátvételnek előbb elrontotta a ziccert, majd az Espanyol szerencsétlenkedésének köszönhetően aztán mégiscsak góllal fejezte be az akciót. Volt ebben szerencse, de megérdemelt gól volt. Aztán: 103. perc, Messinek engedik, hogy végigfusson a félpályán, majd Eto`o elé tálaljon (ismerjük a sztorit: védő tisztán elpöckölte a labdát, Medina meg befújta).
Következtetés: A helyzetek és a játék képe alapján MEGÉRDEMELT a Barcelona győzelme, de máshogy is alakulhatott volna a találkozó, ha Medina Cantalejo nem akar főszereplő lenni. (Espanyol gól, büntető)
Más: Nem lehetne hanyagolni a margitista/margit agyszüleményeket?![]()
Befejezésül pedig még1szer grat a győzelemhez, megérdemelt volt!
Na,látod,ez sajnos így van,ebben mindenképpen javulnunk kell.fir3bird írta:mindenesetre, megérdemelte a Barca a győzelmet mert hajtottak mint állat, meg rengeteg helyzet volt, de ha így folytatják, nem lesz mindig ilyen szerencséjük! eddig a helyzetkihasználásuk közelít a nulla felé.
Erről van nagyban szó...Meg fognak oszlani róla a vélemények,h labda v nem.De a lényeg az,h a hátulról történő becsúszás szabálytalan.Ezen kívül az 1ik kamerából láb-,a másikból labdagyanús a dolog.De mindenképp büntető volt.SZVSZ!Saviola írta: Hátulról történt,így ez nem oszt,nem szoroz.
fir3bird írta:mindenesetre, megérdemelte a Barca a győzelmet mert hajtottak mint állat, meg rengeteg helyzet volt, de ha így folytatják, nem lesz mindig ilyen szerencséjük! eddig a helyzetkihasználásuk közelít a nulla felé.
Tökéletesen egyetértek!Kumma mák is kellett a végén.Persze el lehetett dönteni a meccset korábban is,ha a helyzeteink 10%át belőjük.De mivel nem ment,így a végén már nagy mák is kellett!grecki írta:Perpill nem erről volt szó. Hanem arról, hogy itt oltogatják egyesek a madridistákat, hogy nem volt szerencse. De az IS volt benne. Hajtottunk, amit ritkán lát az ember, szóval pozitív dolgokat is fel lehet fedezni, nem mondom. Azért mormolhatunk pár imát Fortunának is.
Az meg óriási pech, hogy volt 2 kapufánk, meg 1 gólvonalról kivágott labda. És most keveset mondtam. Minimum kiegyenlített a szerencse-pech statisztika ezen a meccsen.grecki írta:Perpill nem erről volt szó. Hanem arról, hogy itt oltogatják egyesek a madridistákat, hogy nem volt szerencse. De az IS volt benne. Hajtottunk, amit ritkán lát az ember, szóval pozitív dolgokat is fel lehet fedezni, nem mondom. Azért mormolhatunk pár imát Fortunának is.
Ha ez a gyerek én lennék,akkor biztos feltűnt,h azért kellett 2 óráig magyarázni,mert az összes erre járó margitpistának külön el kellett magyaráznom,h mit akarok mondani,mert nem fogták a magyar beszédet.Pedig próbáltam nem bonyolultan fogalmazni és helyesen is írni,h még nekik is menjen,kevés sikerrel.Ezt nem nevesítem,mert nem akarok megbántani senkit.Akinek inge,öltözzönpetiamadridista írta:
Gyerek jön aztán meg dobálózzik és 2 órán át magyarázza, hogy miért mákos a Real meg így meg úgy.. Mewg a tököm tudja..
Ne haragudj Marci, de a bírónak semmi köze nincs ehhez a győzelemhez. Azt fújt, amit látott, és jól látott. A 11-es az első percben is büntető, a 45-ben is, és a 103. minutumban is. Ennyi.grecki írta:Legyünk már objektívak. Kiakaszthatjuk az ablakba a kapuralövési arányt. Kurvinyek nagy szerencse, meg egy jóindulatú bíró kellett a végén, hogy megnyerjük ezt a meccset.