Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nyilatkozta is, hogy külön vitt magával egy üveg málnaszörpöt, mert ő a többiekkel ellentétben még soha nem ivott egy csepp alkoholt sem és nem is fog.Zozzy 5 írta:A Puyol elvek...Game90 írta:Zozzy,
Puyol biztos nem csinált ilyet...![]()
![]()
![]()
![]()
Azért tavaly a BL győzelem után őt is megnéztem volna![]()
Egy hányás mikor esik jól?Zozzy 5 írta:Nekem tegnap kijött. De nagyon jólesett
Annyira jó volt,akkor miért nem ismétled meg jó sokszorZozzy 5 írta: Nekem tegnap kijött. De nagyon jólesett
Az az igazság, hogy ebbe nem nagyon tok vitatkozni, te vagy a tapasztaltabbozsimiki írta:Ezt hol álmodtad,h ne tudnék magamról ivás közbenZozzy 5 írta: Jó, de neked ivás közbe tetszik az, hogy nem tudsz magadrólNekem az se jött be annyira. Vetődhet fel a kérdés, akkor minek ittam. Nem tom...
![]()
![]()
![]()
Itt nem arról van szó,hogy leülök 20 jager,hubi,tequila társaságában és 10perc alatt lehúzom,aztán röhögök,hogy ha balra megyek akkor a billiárdasztalon landolok,stb...
![]()
Jól érzem magam,de bizonyos határnak meg kell lennie![]()
Én pl hányni egyáltalán nem szoktamZozzy 5 írta:Ezek alapján én is másnapos vagyok...el fuero írta:Nem is mond miki! Hogy utálom a másnaposságot. Éhes vagyok, de nem bírok enni, mert tutti kihányom. Egész nap csak döglök az ágyba. A fejem szétrobban, de azért jó visszagondolni az ágyban fekve a tegnapi partyra.![]()
![]()
Ezek alapján én is másnapos vagyok...el fuero írta:Nem is mond miki! Hogy utálom a másnaposságot. Éhes vagyok, de nem bírok enni, mert tutti kihányom. Egész nap csak döglök az ágyba. A fejem szétrobban, de azért jó visszagondolni az ágyban fekve a tegnapi partyra.
Ezt hol álmodtad,h ne tudnék magamról ivás közbenZozzy 5 írta: Jó, de neked ivás közbe tetszik az, hogy nem tudsz magadrólNekem az se jött be annyira. Vetődhet fel a kérdés, akkor minek ittam. Nem tom...
![]()
Jó, de neked ivás közbe tetszik az, hogy nem tudsz magadrólozsimiki írta:Ezt nagyon rosszúl gondolodZozzy 5 írta: De sztem akik folytatják is azok azért, mert tetszett nekikNekem annyira nem jött be
![]()
Egyáltalán nem tetszik pl a másnaposság egy Isteni Buli után,és általában mellőzőm egy két napig,ne Adjj Isten 1-2 hétig a piát.,...szóval nem érek Csongori magasságokig,rendszeresen nem iszom..viszont ha van rá egy jó alkalom (.....
),akkor miért ne....
De másnap már nem tetszik annyira![]()
Hát nem...Game90 írta:Akkor tényleg nem birodZozzy 5 írta:Nem sokat...Kortyokban mérhető...Majd talira veszünk 1 medencét, teleöntjük piával és beledobunk
Ezt nagyon rosszúl gondolodZozzy 5 írta:De sztem akik folytatják is azok azért, mert tetszett nekikPerrero írta:Zozzy, nem rábeszélni akarlak, DE elsőre sztem mi9ndenkinek beüt a kicsi, amugy lehet rendesen is inni, nem kell keverni a cuccokat és az se gond ha kajálsz közben valamit -akármit-Nekem annyira nem jött be
Akkor tényleg nem birodZozzy 5 írta:Nem sokat...Kortyokban mérhető...
Nem kell annyit inni, hogy berúgjál.Zozzy 5 írta:De sztem akik folytatják is azok azért, mert tetszett nekikPerrero írta:Zozzy, nem rábeszélni akarlak, DE elsőre sztem mi9ndenkinek beüt a kicsi, amugy lehet rendesen is inni, nem kell keverni a cuccokat és az se gond ha kajálsz közben valamit -akármit-Nekem annyira nem jött be
De sztem akik folytatják is azok azért, mert tetszett nekikPerrero írta:Zozzy, nem rábeszélni akarlak, DE elsőre sztem mi9ndenkinek beüt a kicsi, amugy lehet rendesen is inni, nem kell keverni a cuccokat és az se gond ha kajálsz közben valamit -akármit-
Én sem vagyok tökéletes, várható volt, hogy egyszer úgyis magamhoz veszek egy kicsitozsimiki írta:Hm,ezt már hangoztattad párszor..h nem fog kelleni,de tegnap mégisZozzy 5 írta:tegnap kicsit elszaladt velem a ló![]()
másnapos vagyok ,[auto_cenzúra] alkohol nekem nem fog kelleni.Lesz ez még így se
![]()
![]()
Hm,ezt már hangoztattad párszor..h nem fog kelleni,de tegnap mégisZozzy 5 írta:tegnap kicsit elszaladt velem a ló![]()
másnapos vagyok ,[auto_cenzúra] alkohol nekem nem fog kelleni.