Barça Igazolások 2008-09
De már márlenne az ibra paraszt? ez nagyongáz emberek az monygya h paraszt aki márbeszélt vele ronaldonak a stilusa gusztustalan mert megjácca magát de ezt hol lehe t elmondan ibrahimovicra?
-
- Entrenador del Barça
Eto'o Adebayorhoz képest egy földreszállt angyal, ráadásul még focizni is tud. Szerintem hatalmas baklövés lenne a leigazolása.Cooltiszo írta:A nagy Adebayor fanoknak: http://www.fc-arsenal.hu/news.php?p=tar ... at/ade/ade
Nem hiszem, hogy Ibra balhésabb nála, tudása pedig sztem egyértelműen nagyobb Ibrának. Nem azt mondom, hogy annyira rossz Ade., csak ez az egy szezonja volt eddig kiemelkedő, sztem nagy kockázatot vállalnánk vele. Persze ettől még teljesen be is válhatna ha úgy hozza a sors...
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
én is megajánlok neki egy respect pontotcps46 írta:Csatlakozom! Már napok óta csak ezek miatt olvasom a topikot. Köszi Titinho!aky01 írta:Én szeretnék köszönetet mondani Titinho - nak,amiért nap mint nap lefordítja nekünk a katalán sport sajtó átigazolási híreit![]()
Köszi!!!! Csak így tovább!!!!

-
- Barça C
Szerintem tökre beleillene ebbe a 4-3-3-ba, nem tudom ez miért lol...Asys írta:"Adebayor és Eto'o hasonló stílusú"!!!
Hát ez komoly![]()
!
-
- Jugador d'estrella
Ibra tényleg jó játékos, de egy paraszt! Nagyon nem tenne jót, ha kicserélnénk Eto'oval...neki a Chelsea a stílusa, meg az Inter..maradjon is ott!
Ez a Hleb-téma érdekes lesz...kíváncsi leszek az árára.
Villa is jó lenne, illene ide...de az ő nevét honnan vettétek?...Bocs, csak most nem volt időm utánaolvasni a dologak.
Ez a Hleb-téma érdekes lesz...kíváncsi leszek az árára.
Villa is jó lenne, illene ide...de az ő nevét honnan vettétek?...Bocs, csak most nem volt időm utánaolvasni a dologak.
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
"Adebayor és Eto'o hasonló stílusú"
!!!
Hát ez komoly
!

Hát ez komoly

-
- Hírhozó-cikkíró
Adebayor emlékeim szerint volt már francia gólkirály is, szóval nem ez az első jó szezonja... A lényegen nálam ez sem változtat, én neki sem örülnék Eto'o helyén. Ha már mindeképpen kerékbe akarják törni a Barca támadójátékát (értsd: Eto'o eladása), akkor nálam Huntelaar lenne az első számú jelölt, esetleg Villa. Neki talán még jobban örülnék. Ibrahimovics nagyon jó játékos, de egy takony. Bár a blaugrana mez sok játékos megítélésén javított már... 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára grecki 2008.05.29. 12:13:44-kor.
-
- Barça C
Sziasztok!
Hát szerintem Ibra zseniális játékos, de én konkrétan hánynék tőle ha Barca mezben látnám....ő és Céronaldo az akit sose szeretnék a csapatban látni, legyen akármilyen jó is(mondjuk gondolom Laportáékat a véleményem legkevésbé sem érdekli..
) ha elmegy Eto'o akkor már sokkal inkább Villa vagy Adebayor, szerintem utóbbi és Samu tök hasonló stílusú játékosok, bár nem tudom mennyire lenne reális őt elozni. Egyébként én Villának örülnék a legjobban.
Hát szerintem Ibra zseniális játékos, de én konkrétan hánynék tőle ha Barca mezben látnám....ő és Céronaldo az akit sose szeretnék a csapatban látni, legyen akármilyen jó is(mondjuk gondolom Laportáékat a véleményem legkevésbé sem érdekli..

-
- Entrenador del Barça
Csatlakozom! Már napok óta csak ezek miatt olvasom a topikot. Köszi Titinho!aky01 írta:Én szeretnék köszönetet mondani Titinho - nak,amiért nap mint nap lefordítja nekünk a katalán sport sajtó átigazolási híreit![]()
Köszi!!!! Csak így tovább!!!!
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
Jah és imádom Eto'o-t de amit idén nyujtott azzal ugyvélem nem maradhat ibra jöhet jó játékos ugyis kell egy magas csatár messi és bojan mellé és akkor henry lehet a cserééje vagy bojan villa hát nemtudom h mit finyáskodik a valenciánál az egész csapat eladó majd ha olyan hülyelessz h marad megnészheti magát a kiesők között silva rendbevan a sevvila is nagyotnéz ha nemadjákmeg alves árát aki nem akar maradni középálya deco mennyen és érkezzen vmi jó kis portugál 

- aky01
- Jugador d'estrella
Hi!
Mielött összevesznétek!!! Én szeretnék köszönetet mondani Titinho - nak,amiért nap mint nap lefordítja nekünk a katalán sport sajtó átigazolási híreit
Köszi!!!! Csak így tovább!!!! Engem személyszerint nagyon érdekelnek ezek a hírek,és szívesen is olcasom őket,habár lehet fele nem is igaz!!!
Mégegyszer kösz és várom a további híreket!!!!!!

Mielött összevesznétek!!! Én szeretnék köszönetet mondani Titinho - nak,amiért nap mint nap lefordítja nekünk a katalán sport sajtó átigazolási híreit

Mégegyszer kösz és várom a további híreket!!!!!!

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!

Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!

hogylehet vki suttyó akivel életedben egy szótsem váltottál? már nemazért még az olyan unszimpatikus focistákra sem lehet asztmondani h sutyó mint pl guti gattuso akik évente nemtomenyi piroslapot szereznek ...
A hír kacsa szerű!LPKeke írta:A ma reggeli hírek igenis jóknak mondhatóak. Egyre inkább hajlok én is az Ibra- Eto'o cserére és ha tényleg jön Silva, Alves, Caseres, Villa akkor már jó irányban vagyunk. Hlebbel kapcsolatban meg van egy hír nso-n ami szerintem vagy kacsa, vagy egyszerű üzletpolitikai húzás hogy többet fizessünk érte.
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=182282

Viszont Villa nem jön ha Ibra Eto'o csere lesz és már sztem egy jó ideje kiesett a kalapból csillagászati ára miatt!

Nem szükséges. Nem is életcélom regisztrálni suttyó megnyilvánulásait, de a neten találhatsz jó sokat. Viszont ha eddig nem tünek fel, akkor úgyis mindegy, de hogy pontosítsunk, ez a kifejezés nem a futbal tudására vonatkozik. Azzal nincs semmi baj, magam is nagyon élvezem a játékát. Viszont a foci nem egyéni sport. Egy közösségnek kell nagyott alkotni és nem hinném, hogy jót tenne a Barcának Ibrahimovics. Szerintem a jelenlegi Inter tökélete közeg számára, még magányosnak sem kell érezni magát. Bocsánat az Inter szurkolóktól, de a tények makacs dolgok.Fernando írta: Kifejtenéd? Konkrét példákkal?
PIRAMIS!!!
Pep kijelentette nemrég hogy ő a 4-3-3-as játékrendszert játszatná, de el szeretné érni hogy a csapat más stratégia szerint is tudjon játszani. Sokan írják hogy ki kinek a helyére jönne. Szerintem az igazolások (legalábbis amiket előrevetítenek) pont arra utalnak hogy akár 4-4-2-őt is könnyedén játszhatjuk anélkül hogy sokan nem azon a poszton játszanának mint amit megszoktak(lásd Hleb esetleges érkezése). Ez egy elég tudatos csapatépítés szerintem. 
A ma reggeli hírek igenis jóknak mondhatóak. Egyre inkább hajlok én is az Ibra- Eto'o cserére és ha tényleg jön Silva, Alves, Caseres, Villa akkor már jó irányban vagyunk. Hlebbel kapcsolatban meg van egy hír nso-n ami szerintem vagy kacsa, vagy egyszerű üzletpolitikai húzás hogy többet fizessünk érte.

A ma reggeli hírek igenis jóknak mondhatóak. Egyre inkább hajlok én is az Ibra- Eto'o cserére és ha tényleg jön Silva, Alves, Caseres, Villa akkor már jó irányban vagyunk. Hlebbel kapcsolatban meg van egy hír nso-n ami szerintem vagy kacsa, vagy egyszerű üzletpolitikai húzás hogy többet fizessünk érte.
ez nem ide tartozik, de: minden olyan juve játékost megértek aki anno elhagyta a klubját mikor a másodosztályba kényszerült. sztem nem tisztességes elvárni a játékosoktól, hogy maradjanak, és úgymond "bűnhődjenek" mások hibája miatt, azoknak persze akik maradtak nagy tisztelet.
sztem ibra nagyon jó vétel lenne, ami pedig eto'o-t illeti én már tavaly nyáron elküldtem volna de akkor kaptam 1-2 leugatást
akik alves-t várják inkább azokat a híreket keressék amiben az áll, hogy zambrotta a milanba igazol(t), mert addig úgy sem engedi el a vezetőség amíg nincs nincs valaki a helyére, bár én szívem szerint megtartanám zambrotta-t, alvesért nevetséges, az az összeg amit kér del nido (aki sztem pályát tévesztett
)
sztem ibra nagyon jó vétel lenne, ami pedig eto'o-t illeti én már tavaly nyáron elküldtem volna de akkor kaptam 1-2 leugatást

akik alves-t várják inkább azokat a híreket keressék amiben az áll, hogy zambrotta a milanba igazol(t), mert addig úgy sem engedi el a vezetőség amíg nincs nincs valaki a helyére, bár én szívem szerint megtartanám zambrotta-t, alvesért nevetséges, az az összeg amit kér del nido (aki sztem pályát tévesztett

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
A nagy Adebayor fanoknak: http://www.fc-arsenal.hu/news.php?p=tar ... at/ade/ade
Nem hiszem, hogy Ibra balhésabb nála, tudása pedig sztem egyértelműen nagyobb Ibrának. Nem azt mondom, hogy annyira rossz Ade., csak ez az egy szezonja volt eddig kiemelkedő, sztem nagy kockázatot vállalnánk vele. Persze ettől még teljesen be is válhatna ha úgy hozza a sors...
Az igaz, hogy saviola nem sok lehetőséget kapott, de pont a Reálba? más nem jelentkezett érte?
- Fernando
- Llegenda del Barça
Saviolát még mostis szeretem, Mi üldöztük el, nahjo közre játszott a nagy fizetése is.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Nekem csak annyi bajom van vele,hogy a juve krixkrax került és szó nélkül el is húzott az Interbe..legalább Itáliából ment volna el (bár maradnia kellett volna, mint Buffonnak, Del Pieronak...)...ez csúnya húzás volt számomra ő előlépett zsoldossáTitinho írta: Zlatan Ibrahimovic:
1999-2001, Malmö - 40 meccs/16 gól + BL: 0 gól
2001-2004, Ajax - 73 meccs/35 gól + BL: 8 gól
2004-2006, Juventus -70 meccs/23 gól + BL: 3 gól
2006- , Inter - 53 meccs/32 gól (12 gólpassz) + BL: 5gól
Válogatott: 49 meccs/18 gól
26 éves, Svéd nemzetiségű, 192 cm magas, kb. 85 kg csatár. 2010-ig szól a szerződése jelenleg az Interrel. Ára, kb. (a transfermarkt.de szerint): 38 millió €
Figot, Saviolat hányan tartjátok embernek?
- Biceboca
- Barça C
Nem toom miért kell Ibrahimovich-ot fikázni. A világ eggyik legjobb legerősebb és legtechnikásabb játékosa lett. A VB előt nagyon sztárolták pedig [auto_cenzúra] volt, de mostanra nagyon jó csatár lett, ráadásul ha jól tudom 190cm. Ha megy Sam akkor ő vagy Benzema kell nekünk!
Forza Barca & Messi (és persze a többiek)!