Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Foci/kosár/kézi nem is nehéz. Nekem könnyű lenne mind a háromEnrique írta:Fociból dekázni kell, meg zsámolyra rúgott, majd visszakapott labdát kapura kell lőni.
Kosárból jobb- és balziccer + 10 büntető (5-öt kell bedobni)
Kéziből kapuba tett zsámolyokra kell lövöldözni, labdátvezetni, meg még mintha valamit kéne, de nem tudom ezt pontosan.
A gimnasztikánál a 48 ütem az a gyakorlatok összességére értendő
Ezek tök jókEnrique írta: Kosárból jobb- és balziccer + 10 büntető (5-öt kell bedobni)
Kéziből kapuba tett zsámolyokra kell lövöldözni, labdátvezetni, meg még mintha valamit kéne, de nem tudom ezt pontosan.
A gimnasztikai gyakorlat és a fekvőtámasz azért elég távol áll egymástól.ozsimiki írta:Szntem közte vessző kellene...van 4 ütemű fekvőtámasz,meg vmi 8as is...de majd E kijavít ha tévedek...Game90 írta:
E. ez mit jelent: 48 ütemű gimnasztikai gyakorlat?
Szntem közte vessző kellene...van 4 ütemű bizbasszsizéhogy,meg vmi 8as is...de majd E kijavít ha tévedek...Game90 írta:Nem tudom, majd kiderülKrojf írta:A "Háború és béke" nincs a sorozatban?![]()
E. ez mit jelent: 48 ütemű gimnasztikai gyakorlat?
Nem tudom, majd kiderülKrojf írta:A "Háború és béke" nincs a sorozatban?
Azt énse nagyonEnrique írta:Nem tudok dekázni (30-at kell kb asszem)...![]()
Hm..hogy hogyEnrique írta:kosár/kézi/foci/röpi
Tesi érettségi az milyen?Enrique írta:tesi érettségizek
Tesi érettségi?!Enrique írta:Én még jövő héten magyar meg tesi érettségizek... Jó lesz ilyen melegben...