Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szinte egész nap sütött nap, aztán délután feltűnt néhány bárányfelhő. Egy kis szűrkeség is volt az égen, de semmi komoly csapadék nem hullott.Krojf írta:Komáim!
Jelentem alássan, a fejünk fölött villámlik és dörög.
Azt hiszem most újra eső előtt áll Balassagyarmat.
Felétek mi a stajzli?
Kérdi Tőletek Krojf komátok.
Meleg van, szeretném, ha lehűlne egy kicsit az idő.. meg a szobám..Krojf írta:Komáim!
Jelentem alássan, a fejünk fölött villámlik és dörög.
Azt hiszem most újra eső előtt áll Balassagyarmat.
Felétek mi a stajzli?
Kérdi Tőletek Krojf komátok.
Jó nyaralást, jó utat!Saviola írta:Na srácok én ellépek kirándulni,s aztán közvetlenül irány Horvátország.Addig is legyetek jók,s ti is élvezzétek a nyarat!![]()
FoRcA BaRcA!
Fene a jó dolgodatSaviola írta:Na srácok én ellépek kirándulni,s aztán közvetlenül irány Horvátország.Addig is legyetek jók,s ti is élvezzétek a nyarat!![]()
FoRcA BaRcA!
még szerencse h nekem már nincs suli és egész nap a tiszán lógok..Game90 írta:Én is szeretemXaviMessifan írta:az a JÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!imádom a nyarat!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Csak nem akkor, amikor 35 fok van árnyékban, bent ülsz a dögmeleg suliban, légkondi csak a tanáriban van, már nem tudod, hogy mibe töröld az izzadságodat stb...
![]()
Én is szeretemXaviMessifan írta:az a JÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!imádom a nyarat!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
az a JÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!imádom a nyarat!!!!!!!!!!!!!!Saviola írta:Van vagy 200 fok.
ok,de én el fogogok menni a városból máshova tanulni és nem naon leszi dőm hazajárni...Perrero írta:tavaly érettségiztem, de nekem nem hiányoznak... akivel akarok azzal talizok utána... nem kell azon parázni h jajj vége, most mi lesz
Mintha téged a csjok érdekelnénekLos Banditos írta:Ezerszer jobb! Ráadásul a csajok is lengén öltöznek...el fuero írta:Jobb, mint h ha esne az eső vagy a hó![]()
Part 2Game90 írta:Nálunk nincs meleg
Ezerszer jobb! Ráadásul a csajok is lengén öltöznek...el fuero írta:Jobb, mint h ha esne az eső vagy a hó
Itt csak 100,de az árnyékbanSaviola írta:Van vagy 200 fok.