de azért ezt a tizenegyest simán lehetett hárítani mivel nem ment eléggé se magasan,se laposan se szélre....
VIszont innentől kezve Real bunkerfoci ....már pedig innen nem hiszem hogy nyerni tudnának

...pont úgy mint ellenünk...
szajko írta:Kapuffaa ááááá mákos Real mindig mákjuk van
Jók a pontrúgásaikVarga Tamás írta:Betis - Real 0-1. Heinze.
Így van.gekkodan írta:Egy mondatban ennyi a véleményem:
Nem a sorsolással meg a Madriddal kell törődni, meg kell nyerni a lehető legtöbb meccset és a saját sorsunkat kell alakítani.
SevillaCFirpo3 írta:Ez a sorsolás inkább az ellenfeleknek rossz, mert játszanak egyet ellenünk, aztán egy hétre rá meg a reallal.
Persze,h nem lesz 100%os a szezon (ez már az első meccs után kiderült).Mint ahogy senkié sem lesz az.Eleve hátrányban vagyunk,ez igaz.De miért?Nem a sorsolás miatt,hanem mert nem tudtuk behúzni a pillekönnyűnek ígérkező első két meccsünket.De nem hinném,h a sorsolás miatt nem nyertünk,inkább a helyzetkihasználásunk a ludas.Ergo magunknak köszönhetjük az aktuális helyzetet,mint ahogy az ezutáni meccsek eredményeiért csakis mi leszünk a felelősek.A margit is fog botlani,mi is.Aki a legkevesebbet tud hibázni,az lesz a bajnok.Tehát szerintem igenis cs a magunk kezében van a sorsunk.Akkor kerül át más kezébe,amikor a bajnokság végénél szoros a versenyfutás és ne adj isten hátrányban lennénk.Ott már kell segítség is,h behozzuk a lemaradást.De addig mi alakíthatjuk a dolgainkat.Bízom benne h ilyen sorsolás mellett is simán be tudjuk húzni a bajnokságot,önerőből,külső "segítség" igénybevétele nélkül.Mosquito írta:Tévedsz(mivel nem várható el egy 100%-os teljesítmény a csapattól, illetve már eleve hátrányban vagyunk a rivális(ok)hoz képest, ezért nem csak a mi szereplésünkön fog múlni a szezon), illetve abban igazad van, hogy nem elsősorban a sorsoláson dől el. Viszont! Egy szoros bajnokság esetében, amikor csak pár pont dönt a hajrában a bajnoki címről(ilyenkor általában már fejben dől el), nagy jelentősége lehet.miihii írta: Haverek,minek kell ennyit aggodalmaskodni ezen a sorsolásos dolgon?UNCSIIII!!!
Elsősorban nem ezen fog múlni a bajnokság végkimenetele,hanem a csapatunk szereplésén.
jó nyílván nekem semCS0ki írta:Nekem nem lényeges, hogy a Barca is hozza!De a Madrid is inkább jó meccseket játszon, szép játékkal!
Nekem nem lényeges, hogy a Barca is hozza!a lényeg hogy mindkét csapat hozza a meccsét...ennyi
Hát sztem meg te vagy nevetséges.Cinikus hangnemed még röhejesebbé tesz. Lefogadom, hogy vetted az érettségid...
Ezaz! Nem tudom kinek fáj az hogy egy madridistának az avatára mondjuk egy Barca címer áthúzva . Vagy ugyan ez Realosba.d.OR írta:nem kell ezt ennyire felfújni....
nem kell ezt ennyire felfújni....petiamadridista írta:1-2 van.. Ezt írtam is.
Viszont nehogy már azt higgyétek itt páran, hogy mi csűny "tipikus madridisták" bántjuk állandóan a szegény Barcat..
Ti meg csak csöndben védekezgettek..
Jaj na ne!!
Azért álljunk már meg..
Itt még nem olvastam olyan hsz-t ahol elimsmerték vlna a Real Madridot és nem jegyeztek volna meg bármit is pluszba, nem lett volna 1 kis fika a hsz végén..
Nehogy már itt emiatt legyen sírás..
Vicc.
na,akkor nézz át a madridistára,egészen pontosan a Real vs. Barca topikba és nézd meg a legfrissebb hozzászóló avatarát...petiamadridista írta:A sorsolás előny a Real Madridnak.. Ez tény..
Ha nem is komoly, számottevő előny, de az..
Egyébként én Barca címert Wc-n lehúzzó avatart, Barcat fikázó, becsmérlő aláírásokat a madridistán még nem láttam.. (1-2 kívételtől eltekinteve)
Szegény SaviolaDrigo írta:Nem, a focisták nem hülyék