2008.09.27. 19:20:22
Persze, nemcsak a Barcán múlik a dolog, hanem a riválisokon is. Van ugy, h a maximumot nyujtod, mégis kevés, de ebben az esetben nem kell szégyenkezned. Csak tavaly még véletlenül sem ez történt, ez a nagy baj. Ha idén ezt látom, ha fiúk a pályán mindent megtesznek a sikerért, akkor elégedett leszek, mégha nem is nyerjük meg a bajnokságot. Bár én ugy érzem, h most nem olyan erősek a riválisok, vagyis ha a csapatnak sikerül jól összeálnia, és meglenne a jó hozzáálás is, akkor megnyerhetnénk a bajnokságot. Sztem a RM nem lett erősebb tavaly óta, kb. azon a szinten maaradt. Robinho elment, VdV, DlR jöttek, Raulék 1 évet örgettek, a fiatalok 1 évet értek stb...
A Valencia, a Sevilla, az Atletico, a Villarreal erősödtek, ha nem is bajnok esélyes csapatok, de azért nem árt figyelni rájuk. A Barca rosszabb már nem is lehetne mint tavaly, az a teljes összeomlással volt egyenlő. És bizom benne, h sokat javultunk/javulunk, és nagyon komolyan lehet számolni velünk.
Igy az egészet megnézve, véleményem szerint idén szinvonalasabb bajnokság elé nézünk, mint tavaly, de sztem még is nagyon le van a PD maradva az angol PL-től. Ott 4 nagyon erős csapat van, sztem erősebbek akár a Barcánál, akár a Realnal, a Man. City pedig szépen lassan fölemelkedik a nagyok közé. Magyon urolják most az angol csapatok Erópát, az elmúlt 2 évben 3 csapat volt a BL elődöntőben tőlük.