Csak nem tudjuk megállni.
Szerintem meg az a hibás tézis, hogy egy meccsre akarsz ráhúzni valamit és okozatit beállítani, ráadásul úgyhogy nem döntött a végső sorrendben. És pont hogy sokkal inkább volt benne fizikai dolog. Válogatott szünet után, sok utazás sűrű meccsek, nem volt elég a regenerálódás. Főleg a DA játékosoknál volt ez. Odatették magukat, 1:1 után is mentek, de nem jött össze. Figyelj osztott-szorzott az a vereség? Szorosabb volt a vége, de bakker hát csak megnyertük.

Kiestünk a BL-ből? És akkor mi a ménkű van, a legfontosabbat csak behúztuk és azért nem számított, mert a fiúk előtte tettek róla ne számítson az a vereség. A felétől kezdve végig vezettünk.
A Celta-Sevilla vereség elég közel volt egymáshoz, közötte volt egy Las Palmas 2:1.
És nézd vissza mi volt akkor is a véleményem mikor feljöttek. Sokan már rég temették a dolgokat.
Szerintem egy dologban érthetünk egyet, hogy megnyertük a bajnokságot.

És erről beszélek végig, hogy akkor mégis mit befolyásolt a dolog? Hullámvölgy volt? Mindig is volt és lesz elején is volt, de mit befolyásolt? Jelentett a végén? Nem. Nekem meg ez a lényeg, ez a hatás nálam. Lemegy 38 forduló, munka és annak hatása eredményben. Nem 1-1 meccs a lényeg, azért kaptunk ki a RM-tól mert akkor jobbak voltak és egyébként meg belefért mert előtte meg a többiekkel szemben voltunk mi jobbak. És ez az összkép. Ezek a tények, hogy nyertünk és beszélgetünk feltételezésről, hogy mentálisan szétestünk meg miegymás. Bakker ha szétestünk volna akkor nem csináljuk meg a végén, akkor nem fordítunk az Atletico ellen akkor nincs semmi kupa. Volt egy nehéz időszak, váltig állítom fizikailag estünk szét és jött pár vereség. De nem is lehet bírni azt amit pl ősszel meg letoltunk. Egyébként már akkor mondtam mikor ment az ilyen rekord olyan rekord, hogy szép és jó, de maradjon erő tavaszra is.Nem akkor kell villogni mikor megvan a meccs.
És a témát nem én hoztam fel, hanem te.

És nem érzem miért jönnék virtuális sörrel, mikor mi nyertünk a végén. És ez az összhatás. Azon polemizálunk, hogy volt pár gyengébb meccs és miért? Legyen akkor a te álláspontod, ezt írtam korábban is, de ÖSSZESSÉGÉBEN meg nem befolyásolta az eredményt. És mi ha nem ez a lényeg? Erre írtam a maratoni példát, de bármi mást írhatnék. Van egy cél és teljesíted, annyira számított az az 1 meccs mint bármelyik másik, mert az egészből lett 38 és győzelem a végén.A célt elértük vagy sem? Hát igen, akkor meg nem rohadtul édes mindegy hogy kikaptunk-e akkor vagy sem?