Bajnoki Mérkőzések 05/06
-
- Entrenador del Barça
Nem kell szélsőségesn nézni dolgokat. Senki nem örül a vereségnek, de nem lehet mindig jól játszani, én lelkileg felkészültem, hogy be fog következni és mindig biztam benne, hogy " na még ma ne". De a Valencia ellen nagyon hajtott a csapat. Ami az egyes személyek emlegetését illeti itt is hullámzóak a teljesitmények, elvégre nem gépek. De ha már játszunk akkor az én véleményem a legtöbbet emlitett játékosokról:
Ezkerro - jó játékos, már bizonyitott, de nem meghatározó, és alig játszik, igy nem lehet formába kerülni.
Markez - most halványbb, de jó játékos, az viszont tény néha durva
Inieszta - az elmult évben semmit nem fejlődött, főleg akkor látszik, ha a menök nem játszanak.
Oleger - hát nem ide való
Valdes - képes bravurokra, de elég sok a baki, persze nem midig jelent gondot, mondjuk megbizhatobbak is vannak, még fiatal
Bommel -nagy rejély, ez csak alibi, nem tudom mi van vele, de ezzel, nem ide való. Alig vállal, darabos, lassu.
Edmilson - egyre jobb, de egy jó Motta még jobb.
Ezkerro - jó játékos, már bizonyitott, de nem meghatározó, és alig játszik, igy nem lehet formába kerülni.
Markez - most halványbb, de jó játékos, az viszont tény néha durva
Inieszta - az elmult évben semmit nem fejlődött, főleg akkor látszik, ha a menök nem játszanak.
Oleger - hát nem ide való
Valdes - képes bravurokra, de elég sok a baki, persze nem midig jelent gondot, mondjuk megbizhatobbak is vannak, még fiatal
Bommel -nagy rejély, ez csak alibi, nem tudom mi van vele, de ezzel, nem ide való. Alig vállal, darabos, lassu.
Edmilson - egyre jobb, de egy jó Motta még jobb.
Fecó
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Kicsit ellentmondasz saját magadnak is....S T U P I D S H A R K írta:Ezquerro és Oleguer a csapat két leggyengébb embere. Valdes-t azért nem írom ide mert bát hibázott, nem tudok haragudni rá. Mindenki lehet olyan helyzetben hogy nem tudja mit csináljon és a legrosszabb megoldást választja. De hát ez van. Ezquerro majdnem biztos hogy játszik. Sajnos.

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- jelwaz
- Entrenador del Barça
Szidni lehet egy csapatot, de nem azért, mert kikap! Az hülyeség, hogy az a vérbeli drukker, aki csak dicséri a csapatot! Én azért szidom a csapatot, mert olyan semmilyenül játszottak. Marquez, Puyol mintha inkább otthon üldögélne, Valdésen nem lepődtem meg, ekkora arccal ezt vártam tőle, Iniesta akart, őt nem lehet bántani, nagy teher zúdult a nyakába, Eto'o-n én meg azt láttam, hogy jaj szegény én, sajnáljatok, mert olyan rossz érzés, hogy én hagytam ki a tizit!retek írta:OFF:Gyerekek, a csapatot akkor is Barcelonának híjják, ugyanúgy drokkolsz nekik, és ugyanúgy szeretni kell...aki ilyenkor szidja a csapatot az nem vérbeli drukker...csak annak véli magát!

-
- Entrenador del Barça
Én nem vagyok ennyire megbocsátó Valdessel! Egy 6 pontos meccsen nem lehet ILYET csinálni! Ráadásul ez a f
sz ősszel is ugyanígy elcseszte, 1-0-ás Barca vezetésnél 1 méterről belerúgta Caniba a labdát, arról a baromról meg bepattant, így lett 1-1, aztán egy kamu 11-es! Most nem rárúgta, most odapasszolta! Nem hiszem el!!! 

VISCA EL BARCA!
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ezquerro és Oleguer a csapat két leggyengébb embere. Valdes-t azért nem írom ide mert bát hibázott, nem tudok haragudni rá. Mindenki lehet olyan helyzetben hogy nem tudja mit csináljon és a legrosszabb megoldást választja. De hát ez van. Ezquerro majdnem biztos hogy játszik. Sajnos.
- Ordog
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Pont jól jött ki, hogy Marquezt eltiltották:) Hiszen sérülésekkel bajlódott most legalább lesz 1 teljes hete a cselszki meccs előtt, hogy teljesen rendbe jöjjön és hogy 100%-ot nyújtson Puyollal együtt.
A Betis annyira [auto_cenzúra] idén, hogy még a B csapattal is legyőznénk őket...
Én ezzel a csapival játszanék:
---------------------Eto'o-------------------------------
---Roni-------------------------Ezquerro/Guilly(ha felgyúgyul)
-----------------------------------------------------------
------Iniesta-------------Van Bommel-----------------
------------------Edmilson------------------------------
----Silvinho--Puyi---Oleguer(pffff)---Belletti---------
----------------------------------------------------------
------------------Valdes--------------------------------
A 2. félidőben pedig 1-2 gólos előnynél beküldeném Decot, Messit és Mottát... Hiszen mint tudjuk ők sérülésből térnek vissza és a cselszki elleni meccsre 100%-osak lehetnének. Legalábbis Deco és Messi biztos.
Remélem frenki is hasonlóan tesz, hiszen Ronaldinho és Eto'o úgyis megnyerik a meccset...
Ja és Van Bommelnek megadnám az ucsó esélyt, hogy a Cselszki elleni meccsre bejátsza magát... Ha ismét [auto_cenzúra] teljesítményt nyújt, akkor sztem az Iniesta-Edmilson-Deco hármasnak KELL játszania a cselszki ellen
FORCA BARCA!!!!!!
A Betis annyira [auto_cenzúra] idén, hogy még a B csapattal is legyőznénk őket...
Én ezzel a csapival játszanék:
---------------------Eto'o-------------------------------
---Roni-------------------------Ezquerro/Guilly(ha felgyúgyul)
-----------------------------------------------------------
------Iniesta-------------Van Bommel-----------------
------------------Edmilson------------------------------
----Silvinho--Puyi---Oleguer(pffff)---Belletti---------
----------------------------------------------------------
------------------Valdes--------------------------------
A 2. félidőben pedig 1-2 gólos előnynél beküldeném Decot, Messit és Mottát... Hiszen mint tudjuk ők sérülésből térnek vissza és a cselszki elleni meccsre 100%-osak lehetnének. Legalábbis Deco és Messi biztos.
Remélem frenki is hasonlóan tesz, hiszen Ronaldinho és Eto'o úgyis megnyerik a meccset...
Ja és Van Bommelnek megadnám az ucsó esélyt, hogy a Cselszki elleni meccsre bejátsza magát... Ha ismét [auto_cenzúra] teljesítményt nyújt, akkor sztem az Iniesta-Edmilson-Deco hármasnak KELL játszania a cselszki ellen
FORCA BARCA!!!!!!
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
OFF:Gyerekek, a csapatot akkor is Barcelonának híjják, ugyanúgy drokkolsz nekik, és ugyanúgy szeretni kell...aki ilyenkor szidja a csapatot az nem vérbeli drukker...csak annak véli magát! 

Milinte te szemét, tipszmikszűté??
Tulzott a gyerek, de sok igazságot is mondott. A helyzetkihazsnálás, télleg finoman szolva [auto_cenzúra], ez miatt már sok meccs elment. Márquez is a tavalyi teljesítményét meg se kozelíti, a védelem meg elég gyenge, folleg a gyorsabb játékosokkal nem tudnak mit kezdeni. Perxe a bajnokság így sem kerul veszélybe, és BLben is megvan minden esélyunk a továbbjutásra. Bár mondhatjuk h hullámvolgybe van a csapat, pont amikor a legjobb formában kéne lennunk. 

Mindannyiunk nevében elnézést kérek ÖNtől, kedves Meg Nem Értett Zseni Úr. Amíg úgy fogjuk megnyerni a bajnokságot hogy nullánál több (gy.k. legalább EGY) gólt kapunk, addig ÖN nem lesz elégedett a csapattal. És igaza is van ÖNnek! Sőt, ÖN előre megmondta!aynas írta:EGYEDÜLIKÉNT CSAK ÉN VETTEM ÉSZRE.
Szánalom...

...és ez a gyenge csapat dönött meg minden létező rekordot
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Te hülye vagy? Bazz. ne szidd ezt a csapatot ( sztem nem is a kedvenced ). Jelnleg spanyolo. élén vannak és a bl-ban is nagy esélyük van. a helyztekihazsnálás abszolút nem [auto_cenzúra] és Marquez se nagy gond, sőt egyáltalán nem. a védelmen kéne javítanunk, az igaz.
meg ez hogy itt dicséred a real-t hogy hú de jól hajtottak. igaz lehet hogy jobban kartak továbbjutni mint mi, de azt ne felejtsd el hogy minekünk is voltak ebben a szezonan olyan mérkőzéseink, amin széthajtották magukat a fiúk és megérdemelten nyertek.
és ha most az a bajod hgy nem hozza a meccseket a Barca akkor szurkolj az oroszoknak vagy a margitnak, vagy mittudomén.
meg ez hogy itt dicséred a real-t hogy hú de jól hajtottak. igaz lehet hogy jobban kartak továbbjutni mint mi, de azt ne felejtsd el hogy minekünk is voltak ebben a szezonan olyan mérkőzéseink, amin széthajtották magukat a fiúk és megérdemelten nyertek.
és ha most az a bajod hgy nem hozza a meccseket a Barca akkor szurkolj az oroszoknak vagy a margitnak, vagy mittudomén.
-
- Llegenda del Barça
azért egy-két zakó miatt még nem kell elkezdeni izgulni a bentmaradásért sej! szarok voltunk, ez van. minden csapat életében vannak ilyen periódusok, de ha komolyan veszik a céokat a csapatnál, akkor fel fognak állni. ennek lesz az első áldozata a betis a hétvégén, utána következnek majd a ruszkik.
marquezzel meg nem az a probléma (legalábbis sztem), h megmérték így utólag, hanem az, h másnál, akik legalább akkora hentesmunkát végeztek, ha nem nagyobbat, mint a rafa, azoknál már nem fog ilyen vastagon az utólagos cerka. nem kell messzire menni, maradjunk csak a margitnál. gravézennél ez az alap, de robikarlosz sem kapott semmit sem utólag, amikor fölrúgta a klasszikuson a samut, mint a 'mit is' ?. legfeljebb egy süvegcukor esett le neki az ultrassuros bohócoktól.
marquezzel meg nem az a probléma (legalábbis sztem), h megmérték így utólag, hanem az, h másnál, akik legalább akkora hentesmunkát végeztek, ha nem nagyobbat, mint a rafa, azoknál már nem fog ilyen vastagon az utólagos cerka. nem kell messzire menni, maradjunk csak a margitnál. gravézennél ez az alap, de robikarlosz sem kapott semmit sem utólag, amikor fölrúgta a klasszikuson a samut, mint a 'mit is' ?. legfeljebb egy süvegcukor esett le neki az ultrassuros bohócoktól.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Director del Fútbol
Te nagyon hülye vagy. Én is hajlamos vagyok a pesszimizmusra, de amit te művelsz, az csodaszámba megy. A Rafáról szóló részhez pedig fogadd külön gratulációmat.
NA kérem szépen a valencia elleni smét leégtünk, de legalább nem kaptunk 3-4 gólt. így ki lehet kapni, persze nem ilyen góllal. viktor ismét bizonyított, hogy em barca szintű kapus.
ügyebár összel is rajta ment el a valencia elleni meccs.
nyavajgás van persze hiányoznak a sztárok, na de a betist ősszel 4-1-re vertük roni, deco, messi nélkül. igen a betis nem a valencia, de akkor is.
a játékosok dögöljenek meg a pályán hajtsanak (lásd mint tegnap a reál) az a minimum. ne csak kocogjanak.
minden meccsen úgy kéne menni, mint tegnap a reál. az a futó mennyiség hiányzik nekem.
még elmehet a bajnokság is simán, a bl-ről meg felesleges beszélni.
azért ne menjünk el szó nélkül marquez ügy mellett se. én már párszor beírtam, hogy a csávóval gond van. EGYEDÜLIKÉNT CSAK ÉN VETTEM ÉSZRE.
kiállítások, sárgák, ügye a zaragoza elleni odavágon is kiállíthatták volna. és ezt a belerúgok, rálépek az ellenfélre témát sem előszört csinálja. szóval büntetés már rég kijárna neki. én szétrugnám a seggét.
szabadrúgások hát a roni gyakorol. nézzetek utána egész szezonaban hányból hányat rúgott be talán 30ból 2-őt. egyszóval szarúl rúgjuk a szabikat. a helyzet kihasználásunk éve óta [auto_cenzúra]. a védelem átjáróház.
ebből következik, hogy egy pár ember hiánya már vereséget ertedményezhet akár milyen csapat ellen.
ügyebár összel is rajta ment el a valencia elleni meccs.
nyavajgás van persze hiányoznak a sztárok, na de a betist ősszel 4-1-re vertük roni, deco, messi nélkül. igen a betis nem a valencia, de akkor is.
a játékosok dögöljenek meg a pályán hajtsanak (lásd mint tegnap a reál) az a minimum. ne csak kocogjanak.
minden meccsen úgy kéne menni, mint tegnap a reál. az a futó mennyiség hiányzik nekem.
még elmehet a bajnokság is simán, a bl-ről meg felesleges beszélni.
azért ne menjünk el szó nélkül marquez ügy mellett se. én már párszor beírtam, hogy a csávóval gond van. EGYEDÜLIKÉNT CSAK ÉN VETTEM ÉSZRE.
kiállítások, sárgák, ügye a zaragoza elleni odavágon is kiállíthatták volna. és ezt a belerúgok, rálépek az ellenfélre témát sem előszört csinálja. szóval büntetés már rég kijárna neki. én szétrugnám a seggét.
szabadrúgások hát a roni gyakorol. nézzetek utána egész szezonaban hányból hányat rúgott be talán 30ból 2-őt. egyszóval szarúl rúgjuk a szabikat. a helyzet kihasználásunk éve óta [auto_cenzúra]. a védelem átjáróház.
ebből következik, hogy egy pár ember hiánya már vereséget ertedményezhet akár milyen csapat ellen.
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
Jaja,azt mondta hogy bocsánat nem Robinho,hanem Roberto Carlos! megint adok témát a fórumhoz"
de nem mondta melyik fórum...ez vagy a reálé...mert itt is elég sokat beszélnek róla!
de nem mondta melyik fórum...ez vagy a reálé...mert itt is elég sokat beszélnek róla!
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
-
- Llegenda del Barça
azt olvastam odaát, hogy Horváth Feri olvasta a Margó fórumát mostanában(állítólag be is mondta...Léfe írta: de azt undoritó volt ahogy a spot 2 riportere nyiltan drukkolt a Reálnak, azt hittem 3-o után, hogy orgazmusa van. Markez utólagos kiállitása azért gennyes, mert nem mérnek egyformán. Bekem pirosát bezzeg eltörölték.

ott pedig ugye kapott sok szépet.
szal ezért fordult ekkorát és ezért kerülgette az orgazmus.
-
- Entrenador del Barça
Szerintem is hiányoznak a menők, de van hullámvölgy. Az is az öszpontositás ,a fáradság jele lehet ha sok gólhelyzet kimarad. De felfogják magukat szivni az biztos. Csak az összeálltástól félek, mert sérülések, játékhiány is gond lehet. Az pozitivum, ahogy odatették magukat a Valencia ellen, mert arra nem lehet panasz, nincs mese nyerési kényszer van. Persze a Reál és a Valencia is fog még botlani. Nem tudom ki látta tegnap a Reál-Zaragoza meccset, de azt undoritó volt ahogy a spot 2 riportere nyiltan drukkolt a Reálnak, azt hittem 3-o után, hogy orgazmusa van. Markez utólagos kiállitása azért gennyes, mert nem mérnek egyformán. Bekem pirosát bezzeg eltörölték.
Fecó
-
- Director del Fútbol
Sajnos az utóbbi pár hétben bebizonyosodott, hogy legnagyobb sztárjai nélkül a Barca nem tud kiemelkedő játékot nyújtani. De ez most megváltozott, végre itt vannak a legnagyobbak, persze most meg Rafa eltiltása miatt főhet a fejünk...
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
szerintem nincs hullámvölgy.visszatérnek a nagyágyúk,és jól fognak játszani.Roni pedig a nagycsapatok ellen mindig nagyot alakit,nem kell félni
---=FORCA BARCA=---