Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kicsit ellentmondasz saját magadnak is....S T U P I D S H A R K írta:Ezquerro és Oleguer a csapat két leggyengébb embere. Valdes-t azért nem írom ide mert bát hibázott, nem tudok haragudni rá. Mindenki lehet olyan helyzetben hogy nem tudja mit csináljon és a legrosszabb megoldást választja. De hát ez van. Ezquerro majdnem biztos hogy játszik. Sajnos.
Szidni lehet egy csapatot, de nem azért, mert kikap! Az hülyeség, hogy az a vérbeli drukker, aki csak dicséri a csapatot! Én azért szidom a csapatot, mert olyan semmilyenül játszottak. Marquez, Puyol mintha inkább otthon üldögélne, Valdésen nem lepődtem meg, ekkora arccal ezt vártam tőle, Iniesta akart, őt nem lehet bántani, nagy teher zúdult a nyakába, Eto'o-n én meg azt láttam, hogy jaj szegény én, sajnáljatok, mert olyan rossz érzés, hogy én hagytam ki a tizit!retek írta:OFF:Gyerekek, a csapatot akkor is Barcelonának híjják, ugyanúgy drokkolsz nekik, és ugyanúgy szeretni kell...aki ilyenkor szidja a csapatot az nem vérbeli drukker...csak annak véli magát!
Mindannyiunk nevében elnézést kérek ÖNtől, kedves Meg Nem Értett Zseni Úr. Amíg úgy fogjuk megnyerni a bajnokságot hogy nullánál több (gy.k. legalább EGY) gólt kapunk, addig ÖN nem lesz elégedett a csapattal. És igaza is van ÖNnek! Sőt, ÖN előre megmondta!aynas írta:EGYEDÜLIKÉNT CSAK ÉN VETTEM ÉSZRE.
azt olvastam odaát, hogy Horváth Feri olvasta a Margó fórumát mostanában(állítólag be is mondta...Léfe írta: de azt undoritó volt ahogy a spot 2 riportere nyiltan drukkolt a Reálnak, azt hittem 3-o után, hogy orgazmusa van. Markez utólagos kiállitása azért gennyes, mert nem mérnek egyformán. Bekem pirosát bezzeg eltörölték.