Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
én is a sztankovics helyett játszatnám! de azt sem kell elfelejteni, h nagy fasírtban volt a mancioval a kínai, és akármit mondanak, maradthattak azért tüskék rendesen. de úgyis majd akkor fog kiderülni a bugi, ha kezdődik a bajnokság, az egyik legdrágább zsugásukat tuti, h nem fogják parlagon hagyni, ha már nem engedték el a sampba. bár, nem az első eset lenne...Charlie írta:Télleg Recoba 1 isten,nálam tuti kezdő.Stankovics helyén játszhatna,mert a szerb elég hoki.
C.
Szerintem jó a Stankovic...én Martins helyett játszatnámCharlie írta:Télleg Recoba 1 isten,nálam tuti kezdő.Stankovics helyén játszhatna,mert a szerb elég hoki.
C.
Lisztes nem megy a Chievoba.Legfeljebb a Fradiba.Boixos írta:a lisztről egyébként nem nagyon nyilatkozik a chievo (egyelőre), hoztak egy gyereket az ascoliból, vele vannak elfoglalva.
Szerintem Martins jobb.Maxi írta:Ez télleg jó csapat lenne de én személy szerinte Recobát kzdetném Martins helyén!
Ez télleg jó csapat lenne de én személy szerinte Recobát kzdetném Martins helyén!Boixos írta:a lajos most sem tagadja meg primadonna mivoltát, eddig semmi, legalábbis ami az intert illeti.
akkor Charlie itt a lehetséges kezdő, h te is örüjjé:
toldo-j.zanetti,materazzi,samuel,cordoba-solari,pizarro(veron),cambiasso,sztankovics-adriano,martins
Csak Veron ne kezdjen és jó lex ez.Ütős banda,bár ezt minden évben elmondjuk.Boixos írta:a lajos most sem tagadja meg primadonna mivoltát, eddig semmi, legalábbis ami az intert illeti.
akkor Charlie itt a lehetséges kezdő, h te is örüjjé:
toldo-j.zanetti,materazzi,samuel,cordoba-solari,pizarro(veron),cambiasso,sztankovics-adriano,martins
És itt az ideje megtanulnia hogy kell belöni egy tizit.Enrique írta:Eto'onak tényleg nem a legjobb a helyzetkihaszálása 24 gólja ellenére...![]()
Ha kicsit jobban koncentrál, 10-zel többet simán lőhetett volna.
Ronaldonak meg a tavalyi szezont nézve, főleg az elejét, ez volt a maximum.
Már bocs de ha Eto'o-nak [auto_cenzúra] a helyzetkihasználása akkor nem tom mitmondjak Ronaldorol?!Kitfisto írta:Hát nem is Iniesta tanítja meg neki.LG írta:Ez igaz! Akár 2x ennyit is lohetett volnaSwineherd írta:Ha jó lenne a helyzetkihasználása, akkor nem 24 gólt lőtt volna!Majd Henke megmutassa neki hogy kell kihasználni a helyzeteket.
Helyette Larsenbarcafan írta:Baros mégse schalke
En ugy hallottam, nem m1 a Chievoba.Balinho írta:SamuelInter nagyvégre
Lisztest meg hívja a Chievo. Mindenesetre az Újpestnél többet érdemelne
Hát nem is Iniesta tanítja meg neki.LG írta:Ez igaz! Akár 2x ennyit is lohetett volnaSwineherd írta:Ha jó lenne a helyzetkihasználása, akkor nem 24 gólt lőtt volna!Majd Henke megmutassa neki hogy kell kihasználni a helyzeteket.
Ez igaz! Akár 2x ennyit is lohetett volnaSwineherd írta:Ha jó lenne a helyzetkihasználása, akkor nem 24 gólt lőtt volna!
Löhetett volna többet is.5 kapufája volt és kihagyott 2 tizenegyest.Morminho írta:Szerintem 24 gól elég sok... főleg úgy, hogy ez volt az első idénye itt BarcelonábanSwineherd írta:Ha jó lenne a helyzetkihasználása, akkor nem 24 gólt lőtt volna!