Ronaldinho Gaúcho #3
- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
30 alatt semmikép sem adnám el bárha menni akar ő akkor inkább 20-25-ért mint, hogy kivásárolná magát.. 

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- Titinho
- Director del Fútbol
Én úgy tudom, hogy még ezekben a percekben is folyik a tárgyalás Ernesto Bronzetti, Txiki és Ronaldinho bátyja között. Még ma este döntés születik a két fél között úgy néz ki...Aprieto írta:Szinte mindegyik spanyol lap leközölte, hogy megegyezett egymással a Barcelona és a Milan Ronaldinho ügyében.
AZ első hírek szerint 25 millió €-ért vált klubot a brazil.

A Fenerbahce is bejelenkezett érte, de még rajta kívül vitte volna Eto'o-t is, kettőjükért ajánlottak állítólag 40 millió €-t, de a Barca ezt visszautasította.
Ma este lehet, hogy döntés születik a brazil zseniről...

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

Szinte mindegyik spanyol lap leközölte, hogy megegyezett egymással a Barcelona és a Milan Ronaldinho ügyében.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Ki tudja ki mond itt már igazat? Annyit tennék hozzá továbbra is, hogy akár lazsál a tréningeken, akár nem, nagyon nagy hibát követnénk el, ha nem néznénk meg egy új, keménykezű tréner irányítása alatt mit tudna mutatni-egy kőkemény alapozás után.
Nem adnám el. Most már csakazért sem.
Nem adnám el. Most már csakazért sem.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Llegenda del Barça
Ki alázta itt most sárgaföldig, ki pocskondiázta? Nem tudom, hogy te melyik fórumot olvasod, én pl. a mostani oldalon nem láttam ilyet. Ha akad is egy-két ilyen, akkor sem az az általános. Ha meg esetleg vki káromkodást ír bele az rögtön törlésre kerül.Gomezinho írta:Na idefigyelj Zozoka ha majd megmondod a drága barátaidnak hogy haggyák abba Ronnie pocskondiázását akkor abbahagyom! Hogy mernek igy beszélni róla kis csimbókok? hm?? Ti prédikáltok nekem hogy leszólom Iniestát meg a többit és nem vagyok ezért BArcelona drukker ti meg a sárgaföldig szidjátok kinyirnátok! Ez igy van rendjén! Bár sose jött volna ide és akkor ez a szerencsétlen nemkapna ilyen szidalmazásokat! Tudo iylenkor szégyelem hogy Barcelona szurkoló vagyok! Hálátlan nép! Szeressétek ne szidjátok semmi károd nincs belőle szerintem hogy most ez van vele! Vagyis nem ugy gondolom!
Most az volt a szitu, hogy egyes emberek szerint még tartozik nekünk. Hú, ez aztán a nagy pocskondiázás! Vagy abban mi az elvetendő, hogy sok ember szerint sajnos nálunk már nem tud majd virítani? Nem lehet így gondolni mert volt nálunk 3 pazar éve/mert jössz és megmondod a frankót?
A saját véleménye mindenkinek meglehet Ronaldinhoról.
Neked is meglehet Iniestáról meg Buffonról, legfeljebb baromságnak tartjuk.
szerk: kár, hogy már nincs a főoldalon a szavazás Ronnieról. Emlékeim szerint ott sem az jött ki, hogy mennyire utálják...
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Tipikus magyar mentalitás: egyik nap isten, másik nap dögöljön meg.Gomezinho írta:Na idefigyelj Zozoka ha majd megmondod a drága barátaidnak hogy haggyák abba Ronnie pocskondiázását akkor abbahagyom! Hogy mernek igy beszélni róla kis csimbókok? hm?? Ti prédikáltok nekem hogy leszólom Iniestát meg a többit és nem vagyok ezért BArcelona drukker ti meg a sárgaföldig szidjátok kinyirnátok! Ez igy van rendjén! Bár sose jött volna ide és akkor ez a szerencsétlen nemkapna ilyen szidalmazásokat! Tudo iylenkor szégyelem hogy Barcelona szurkoló vagyok! Hálátlan nép! Szeressétek ne szidjátok semmi károd nincs belőle szerintem hogy most ez van vele! Vagyis nem ugy gondolom!
Ha a hírek igazak, én vagyok a LEGSZOMORÚBB BARCA-DRUKKER a honlapon.

Akinek nem inge, ne vegye magára!

- Gomezinho
- Capitá del Barça
Na idefigyelj Zozoka ha majd megmondod a drága barátaidnak hogy haggyák abba Ronnie pocskondiázását akkor abbahagyom! Hogy mernek igy beszélni róla kis csimbókok? hm?? Ti prédikáltok nekem hogy leszólom Iniestát meg a többit és nem vagyok ezért BArcelona drukker ti meg a sárgaföldig szidjátok kinyirnátok! Ez igy van rendjén! Bár sose jött volna ide és akkor ez a szerencsétlen nemkapna ilyen szidalmazásokat! Tudo iylenkor szégyelem hogy Barcelona szurkoló vagyok! Hálátlan nép! Szeressétek ne szidjátok semmi károd nincs belőle szerintem hogy most ez van vele! Vagyis nem ugy gondolom!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Nem tudom, de mi, szurkolók nagyon hülyének vagyunk nézve. Vagy ekkora a fejetlenség a klub vezetésén belül? Gyerekek! Nem látjátok a fától az erdőt. Az egyik vezető állít valamit, a másik meg kiáll másnap és nyíltan lehülyézi a kollégáját. Sala Úr lenyilatkozza, hogy R10 és Deco nem is sérültek, csak el vannak különítve a társaiktól, mint valami leprások. Senor Beguiristáin meg kiáll és közli, hogy Sala Úr baromságokat beszél. Tipikus esete annak, amikor a jobb kéz nem tudja mit akar a bal kéz. Ezen a ponton csatolnék vissza G-Jay mai írásához? a vezetőségben hatalmas a káosz, az anarchia. Ők nem beszélnek egymással, vagy mi van? Most kinek higgyen az ember, kiben bízzon? Az újságokban nem lehet, ezt megszoktuk. Na de, a saját vezetői is badarságokat beszélnek? Ekkora fejetlenséget nehéz elképzelni, de mégis van. Jobb lenne, ha már rendeznék a sorokat - egy új vezetőséggel, új játékosokkal. Azon játékosok, akik nem tudják betartani a játékszabályokat, azok mehetnek Isten hírével. Akik pedig beállnak a sorba, azokkal együtt szurkolni fogok továbbra is, életem végéig a Barcelonának.
FORCA BARCA!
CATALUNYA, TRIOMFANT!
FORCA BARCA!
CATALUNYA, TRIOMFANT!

-
- Llegenda del Barça
Gratulálok az újabb hangemberkedésedhez. Itt már senki nem gondolhatja úgy, hogy lejárt az ideje, itt már nem lehet nyitott, elfogulatlan szemmel járni, itt már nem lehet elvárni Tőle semmit, mert jön egy ronniefan ember (nem akarok megsérteni senkit mivel nem ismerem, de aki lehet, hogy előbb volt Ronaldinho rajongó mint Barca) és bimm-bamm kutyák vagytok. Fantasztikus, mondhatom. És nem nem csak rád vonatkozik Gomezinho, hanem az összes többi olyan emberre aki állandóan leugatja a másikat, ha Ronaldinhoról nem azt írják amit látni szeretne.Gomezinho írta:Látom már Ronaldinho tartozik nekünk? Mivel tartozik?Jesszusom haggyuk már ezt a hülye szöveget senkinek nemtartozik! Kapja összemagát és kész! Amugy elakarjátok küldeni a fenébe akkor mit öntsön tiszta vizet a pohárba? Ez a gyerek a sz*rból csinált várat 2és fél év alatt! Annyi boldogságot okozott nekünk és olyan szintre emelte a BArcelona nevét hogy onnan senkisem tudja majd letaszitani! És most? Ti igy beszéltek róla mint egy utolsó kutyáról! Hát tudjátok mit .. ti vagytok a kutyák!
Az érem másik oldala, hogy olyat tényleg nem kell írni, hogy "takarodjon el innen". Aranyközépútról hallott már itt pár ember?
- Gomezinho
- Capitá del Barça
Látom már Ronaldinho tartozik nekünk? Mivel tartozik?
Jesszusom haggyuk már ezt a hülye szöveget senkinek nemtartozik! Kapja összemagát és kész! Amugy elakarjátok küldeni a fenébe akkor mit öntsön tiszta vizet a pohárba? Ez a gyerek a sz*rból csinált várat 2és fél év alatt! Annyi boldogságot okozott nekünk és olyan szintre emelte a BArcelona nevét hogy onnan senkisem tudja majd letaszitani! És most? Ti igy beszéltek róla mint egy utolsó kutyáról! Hát tudjátok mit .. ti vagytok a kutyák!

Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
- M.Riijkaard
- Jugador del Barça
Majd ha megtanulsz tagoltan, érthetően írni, nem fogja senki törölni a hozzászólásaidat.
Amúgy meg írtak Neked privát üzenetet, jó lenne, ha elolvasnád.
E.
sztem is nagy baromság az "elválasztás"Zozzy 5 írta:Most ez a nyilatkozat egyike volt a semmitmondó sablonoknak, ebből felesleges következtetéseket levonni szerintem.gergo9 írta:Most olvastam az fcbarcelona.com -on Henry nyilatkozatát a MANU elleni meccsről Ez volt:Now Deco and Messi are coming back and that is positive for us." Hát mi a bánatért nyilatkozna ilyet ha Deco és Ronaldinho el lenne választva a kerettől?????? Az a hír egy kamu volt egy hatalmas kacsa!!! Logikátlan lenne... Várjuk még meg Ronaldinhoval az év végét szerintem
Én ettől még ugyan úgy gondolom, hogy ennek az elválasztásnak igenis van valóságalapja.

-
- Llegenda del Barça
Most ez a nyilatkozat egyike volt a semmitmondó sablonoknak, ebből felesleges következtetéseket levonni szerintem.gergo9 írta:Most olvastam az fcbarcelona.com -on Henry nyilatkozatát a MANU elleni meccsről Ez volt:Now Deco and Messi are coming back and that is positive for us." Hát mi a bánatért nyilatkozna ilyet ha Deco és Ronaldinho el lenne választva a kerettől?????? Az a hír egy kamu volt egy hatalmas kacsa!!! Logikátlan lenne... Várjuk még meg Ronaldinhoval az év végét szerintem
Én ettől még ugyan úgy gondolom, hogy ennek az elválasztásnak igenis van valóságalapja.
-
- Director del Fútbol
Most olvastam az fcbarcelona.com -on Henry nyilatkozatát a MANU elleni meccsről Ez volt:Now Deco and Messi are coming back and that is positive for us." Hát mi a bánatért nyilatkozna ilyet ha Deco és Ronaldinho el lenne választva a kerettől?????? Az a hír egy kamu volt egy hatalmas kacsa!!! Logikátlan lenne... Várjuk még meg Ronaldinhoval az év végét szerintem
- Titinho
- Director del Fútbol
Látom megértetted amit írtam...10 írta:mivel tartozik neked?![]()
![]()
ez kemény
![]()
jó szöveg teccik ronaldinho tartozik nekünk
![]()

Arra írtam, hogyha tényleg igazak ezek a hírek amik már hetek/hónapok óta keringenek körülötte (hogy nem edz, bulizik ezerrel stb.) akkor igenis ki kell állnia az elé a több millió szurkolója elé (nemcsak én, hanem magamon kívül még több millió) és elmondani, hogy mégis mi a baja. Azok után, hogy 1,5 évig (mivel az utóbbi fél évben nem olvastam interjút tőle) csak azt hallgattuk, hogy azt hangoztatta, hogy majd ő visszatér, majd megmutatja stb., szerintem igenis tiszta vizet kell öntenie a pohárba nemcsak a Barcával, de a szurkolóival is. Többek között annak a közel 100.000 embernek is tartozik, akik hétről hétre buzdították és szurkoltak neki odakint a Camp Nou-ban a pletykák ellenére! Nemtudom...lehet én látom vagy én érzem rosszul...
Na remélem így már érthető...

Més que un club

Bizony tartozik! Tartozik annak a közönségnek, akik miatta belépőjegyet vesz. Tartozik annak a sok ezer embernek, aki miatta közvetítést (fizetett reklámidőt) néz. Tartozik azoknak, akik az R10 márkajelzésű termékeket, meg a Ronaldinho feliratos mezeket vásárolják. Mert - lehet, hogy ő nem is tudja - ebből van neki az a gyönyörű fizetése...10 írta:mivel tartozik neked?Titinho írta:Tényleg az is nagyon érdekes, hogy HÓNAPOK óta még egy rövid nyilatkozatot vagy interjút sem adott ki, amiben rácáfolna ezekre a dolgokra. Sem Ronnie, sem Deco...ebből is arra lehet következtetni, hogy talán nem is olyan nagy hülyeségek ezek a dolgok??? Régen mindig legalább megcáfolták a téves híreket...
Csak szólalna már meg végre Ronnie!!! Legyen annyi vér a pucájában, hogy kiáll és mond valamit nekünk szurkolóknak!!! Azt hiszem ezekután ennyivel még tartozik...![]()
![]()
ez kemény
![]()
jó szöveg teccik ronaldinho tartozik nekünk
![]()
-
- Capitá del Barça
Szerintem Ronaldinho sorsa csak is attól függ hogy ki lesz az edző...ha Rajkard marad tuti elmegy...amugy meg remélem elmegy vagy marad 2.számú edzőnek...mert nekem azert szimpatikus...de nem tudjátok hogy igazn e h Dos Santos-t elcserélik D.Alvesre?szerintem Hulyeség lenne...nem hogy inkább ezt a Rafinha-t vennénk a Schalke-bol ...
mivel tartozik neked?Titinho írta:Tényleg az is nagyon érdekes, hogy HÓNAPOK óta még egy rövid nyilatkozatot vagy interjút sem adott ki, amiben rácáfolna ezekre a dolgokra. Sem Ronnie, sem Deco...ebből is arra lehet következtetni, hogy talán nem is olyan nagy hülyeségek ezek a dolgok??? Régen mindig legalább megcáfolták a téves híreket...
Csak szólalna már meg végre Ronnie!!! Legyen annyi vér a pucájában, hogy kiáll és mond valamit nekünk szurkolóknak!!! Azt hiszem ezekután ennyivel még tartozik...

-
- Barça C
igen ebben van valami de ez nem rajtunk múlik ha Murinho lesz az edzö akkor mard he nem akkor csáó Ronaldhino sajnosRonaldinho&Barca írta:Egyik milanos szurkolói portál már arról ír, hogy a barca elengedte és nem tartanak rá igényt a katalán klubnál...
Egyetértek Titinhoval, jó lenne ha nyilatkozna már valamit, legalább értünk, a szurkolói miatt. Jólenne pontot tenne a sok pletyka végére, és elmondaná őszintén hogy miújság...
Én még mindig reménykedek, hogy nálunk maradt, felépül és utánna egy új szezonba bebizonyítja hogy ez az év egy botlás volt...
Azmeg a másik, hogyha meglátom egy milanos mezben akkor.. leírhatatlan lenne a fájdalom és a csalódottság.
U: Kicsit nagy luxus lenne őt elengedni, ha minden meccset sorba hoznánk nélküle akkor jó... de sajnos nem így van, nagyon hiányzik a játéka meg minden.

- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Egyik milanos szurkolói portál már arról ír, hogy a barca elengedte és nem tartanak rá igényt a katalán klubnál...
Egyetértek Titinhoval, jó lenne ha nyilatkozna már valamit, legalább értünk, a szurkolói miatt. Jólenne pontot tenne a sok pletyka végére, és elmondaná őszintén hogy miújság...
Én még mindig reménykedek, hogy nálunk maradt, felépül és utánna egy új szezonba bebizonyítja hogy ez az év egy botlás volt...
Azmeg a másik, hogyha meglátom egy milanos mezben akkor.. leírhatatlan lenne a fájdalom és a csalódottság.
U: Kicsit nagy luxus lenne őt elengedni, ha minden meccset sorba hoznánk nélküle akkor jó... de sajnos nem így van, nagyon hiányzik a játéka meg minden.

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Amúgy hihetetlen mekkorát veszít a futballvilág néhány elhibázott döntésen.barca99 írta: de, ami mindig foglalkoztat
ha elmegy, ezzel a hozzáállással sehol nem él meg, és szégyenszemre mehet vissza Brazíliába. Viszont ha egy edző rá tudja bírni, hogy dolgozzon, ismét nagyon hasznos lehet a csapatának.
Csak játszunk kicsit el a gondolattal. Jó 1-1,5 éve kirúgják fürtöskét, hoznak helyette egy Henk ten Cate típusú smasszert. Az egy dolog, hogy a csapat nem ült volna le ennyire, pláne nem lett volna megvakargatva a fülük töve egy jó Valladolid elleni döntetlen után, meg nem a buksijuk lett volna simogatva egy 90.percben elvesztett meccs után. Magyarán maradt volna egy olyan edző aki kicsit is tud fegyelmet tartani, aki tud motiválni, akinek van tisztelete a játékosok előtt, aki a játékosokat idejében seggberúgja. Ilyen képességű játékosokból ilyen lélektelen focit kihozni, keveseknek sikerülhetett volna. Azt hiszem egész máshogy telt volna az elmúlt másfél-két évünk, azt hiszem egész más Dinhot látnánk, ha idejében megválunk az analfabétától...
Ehelyett jött a posvány amiben vagyunk, R10-nek jó évig kanonizálva voltak a kicsapongásai, mindenkinek járt egy fülhúzás meg egy kis kacsintás 90perc lazsálásért, semmi ejnye-bejnye. A játék után az eredmények is a béka segge alá kúsztak, de mi csak nem váltottunk edzőt, sőt... (Rijkaard addig marad amig akar...).
Jelenleg szépen ott tartunk, hogy ezt a csapatot jelen formájában nem lehet kihúzni a sz*rból.
Ahol egy játékos kijelenthet olyan hogy ő trófeákat akar nyerni különben megy (jelesül Deco), holott ő maga egy centit nem tesz a sikerért, ott nagy baj. Ronnie meg. Kábé 2éve szerinrem minden nap 100x mondják el neki mennyire jó lenne neki Milánóban, meg Londonban, az idióta seggarcú testvére meg egy kis senki lehetett egész gyerekkorában (amelyet persze úgy kommunikálnak le, hogy egy korai sérülés (lábujjtörés..) miatt 15 évesen vissza kellett vonulnia) emiatt minden héten járja a világot, és azon élvezkedik hogy ő Roni menedzsere következésképp, hogy ezt a helyzetet fenntartsa kell neki a feszkó, emiatt árulja a tesókáját...
Jelenleg szerintem ott tartunk, hogy Dinho nem is akar játszani, mert abba a hitbe ringatták, hogy itt oktalanul bizalmatlanok vele szemben, de bezzeg mindenhol máshol a világon (Milánóban-Londonban, a kocsmákban-kuplerájokban) imádják és istenítik.
Viszont ezzel a hozzáállással, amíg valaki rá nem döbbenti, hogy heló picit nem árt dolgozni is a sikerért, addig sosem lesz már a régi...
És itt kanyarodok vissza első soraimhoz miszerint is mivel a vezetőség (Laporta) a végletekig kitartott Frank mellett, a csapat játéka maradt nulla, senkit nem rúgtak seggbe idejében, mindenki azt hiszi, hogy más a hibás, ahelyett, hogy a BL-tobzódás után picit melózni is méltóztattak volna a fiúk, megy a másikra mutogatás és itt tartunk ahol. És épp ezen helyzetből kifolyólag ennek a csapatnak befellegzett. Aki küzd, hajt és akar még dolgozni az maradhat (tőlem játszhat idén rosszul, de ha látom rajta a lelkesedést, akkor hiszek mindenkiben annyira, hogy egy új edzővel kaphat még esélyt), aki meg lélekben odébb jár attól meg tisztelettel köszönettel békében el kell búcsúzni.
én is csodálkozom még hogy nem keverték az igazolási pletykába a Real Madridot sztem éppen ezért kacsa az egész 

-
- Entrenador del Barça
Ronnie tehetsége extra de a jelleme nulla. És miért ne akarna elmenni, soroljam fel hány világsztár cserélt csapatot. Menjen. Ugynez a kategoria amikor az edzőjüket dicsérik, de ha csere van már az uj edző az igazi. Volt élet-siker elötte is és lesz utána is. Hány csapatnak nincse Ronnie-ja, mégis jók. Rengeteg jel utal arra amit az elkülönitésükröl modott aza pofa, elnökségi tag, lehet hogy nem egyeztetett.
Fecó
- Titinho
- Director del Fútbol
Tényleg az is nagyon érdekes, hogy HÓNAPOK óta még egy rövid nyilatkozatot vagy interjút sem adott ki, amiben rácáfolna ezekre a dolgokra. Sem Ronnie, sem Deco...ebből is arra lehet következtetni, hogy talán nem is olyan nagy hülyeségek ezek a dolgok??? Régen mindig legalább megcáfolták a téves híreket... 
Csak szólalna már meg végre Ronnie!!! Legyen annyi vér a pucájában, hogy kiáll és mond valamit nekünk szurkolóknak!!! Azt hiszem ezekután ennyivel még tartozik...

Més que un club