Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én úgy tudom, hogy még ezekben a percekben is folyik a tárgyalás Ernesto Bronzetti, Txiki és Ronaldinho bátyja között. Még ma este döntés születik a két fél között úgy néz ki...Aprieto írta:Szinte mindegyik spanyol lap leközölte, hogy megegyezett egymással a Barcelona és a Milan Ronaldinho ügyében.
AZ első hírek szerint 25 millió €-ért vált klubot a brazil.
Ki alázta itt most sárgaföldig, ki pocskondiázta? Nem tudom, hogy te melyik fórumot olvasod, én pl. a mostani oldalon nem láttam ilyet. Ha akad is egy-két ilyen, akkor sem az az általános. Ha meg esetleg vki káromkodást ír bele az rögtön törlésre kerül.Gomezinho írta:Na idefigyelj Zozoka ha majd megmondod a drága barátaidnak hogy haggyák abba Ronnie pocskondiázását akkor abbahagyom! Hogy mernek igy beszélni róla kis csimbókok? hm?? Ti prédikáltok nekem hogy leszólom Iniestát meg a többit és nem vagyok ezért BArcelona drukker ti meg a sárgaföldig szidjátok kinyirnátok! Ez igy van rendjén! Bár sose jött volna ide és akkor ez a szerencsétlen nemkapna ilyen szidalmazásokat! Tudo iylenkor szégyelem hogy Barcelona szurkoló vagyok! Hálátlan nép! Szeressétek ne szidjátok semmi károd nincs belőle szerintem hogy most ez van vele! Vagyis nem ugy gondolom!
Tipikus magyar mentalitás: egyik nap isten, másik nap dögöljön meg.Gomezinho írta:Na idefigyelj Zozoka ha majd megmondod a drága barátaidnak hogy haggyák abba Ronnie pocskondiázását akkor abbahagyom! Hogy mernek igy beszélni róla kis csimbókok? hm?? Ti prédikáltok nekem hogy leszólom Iniestát meg a többit és nem vagyok ezért BArcelona drukker ti meg a sárgaföldig szidjátok kinyirnátok! Ez igy van rendjén! Bár sose jött volna ide és akkor ez a szerencsétlen nemkapna ilyen szidalmazásokat! Tudo iylenkor szégyelem hogy Barcelona szurkoló vagyok! Hálátlan nép! Szeressétek ne szidjátok semmi károd nincs belőle szerintem hogy most ez van vele! Vagyis nem ugy gondolom!
Gratulálok az újabb hangemberkedésedhez. Itt már senki nem gondolhatja úgy, hogy lejárt az ideje, itt már nem lehet nyitott, elfogulatlan szemmel járni, itt már nem lehet elvárni Tőle semmit, mert jön egy ronniefan ember (nem akarok megsérteni senkit mivel nem ismerem, de aki lehet, hogy előbb volt Ronaldinho rajongó mint Barca) és bimm-bamm kutyák vagytok. Fantasztikus, mondhatom. És nem nem csak rád vonatkozik Gomezinho, hanem az összes többi olyan emberre aki állandóan leugatja a másikat, ha Ronaldinhoról nem azt írják amit látni szeretne.Gomezinho írta:Látom már Ronaldinho tartozik nekünk? Mivel tartozik?Jesszusom haggyuk már ezt a hülye szöveget senkinek nemtartozik! Kapja összemagát és kész! Amugy elakarjátok küldeni a fenébe akkor mit öntsön tiszta vizet a pohárba? Ez a gyerek a sz*rból csinált várat 2és fél év alatt! Annyi boldogságot okozott nekünk és olyan szintre emelte a BArcelona nevét hogy onnan senkisem tudja majd letaszitani! És most? Ti igy beszéltek róla mint egy utolsó kutyáról! Hát tudjátok mit .. ti vagytok a kutyák!
sztem is nagy baromság az "elválasztás"Zozzy 5 írta:Most ez a nyilatkozat egyike volt a semmitmondó sablonoknak, ebből felesleges következtetéseket levonni szerintem.gergo9 írta:Most olvastam az fcbarcelona.com -on Henry nyilatkozatát a MANU elleni meccsről Ez volt:Now Deco and Messi are coming back and that is positive for us." Hát mi a bánatért nyilatkozna ilyet ha Deco és Ronaldinho el lenne választva a kerettől?????? Az a hír egy kamu volt egy hatalmas kacsa!!! Logikátlan lenne... Várjuk még meg Ronaldinhoval az év végét szerintem
Én ettől még ugyan úgy gondolom, hogy ennek az elválasztásnak igenis van valóságalapja.
Most ez a nyilatkozat egyike volt a semmitmondó sablonoknak, ebből felesleges következtetéseket levonni szerintem.gergo9 írta:Most olvastam az fcbarcelona.com -on Henry nyilatkozatát a MANU elleni meccsről Ez volt:Now Deco and Messi are coming back and that is positive for us." Hát mi a bánatért nyilatkozna ilyet ha Deco és Ronaldinho el lenne választva a kerettől?????? Az a hír egy kamu volt egy hatalmas kacsa!!! Logikátlan lenne... Várjuk még meg Ronaldinhoval az év végét szerintem
Látom megértetted amit írtam...10 írta:mivel tartozik neked?![]()
![]()
ez kemény
![]()
jó szöveg teccik ronaldinho tartozik nekünk
![]()
Bizony tartozik! Tartozik annak a közönségnek, akik miatta belépőjegyet vesz. Tartozik annak a sok ezer embernek, aki miatta közvetítést (fizetett reklámidőt) néz. Tartozik azoknak, akik az R10 márkajelzésű termékeket, meg a Ronaldinho feliratos mezeket vásárolják. Mert - lehet, hogy ő nem is tudja - ebből van neki az a gyönyörű fizetése...10 írta:mivel tartozik neked?Titinho írta:Tényleg az is nagyon érdekes, hogy HÓNAPOK óta még egy rövid nyilatkozatot vagy interjút sem adott ki, amiben rácáfolna ezekre a dolgokra. Sem Ronnie, sem Deco...ebből is arra lehet következtetni, hogy talán nem is olyan nagy hülyeségek ezek a dolgok??? Régen mindig legalább megcáfolták a téves híreket...
Csak szólalna már meg végre Ronnie!!! Legyen annyi vér a pucájában, hogy kiáll és mond valamit nekünk szurkolóknak!!! Azt hiszem ezekután ennyivel még tartozik...![]()
![]()
ez kemény
![]()
jó szöveg teccik ronaldinho tartozik nekünk
![]()
mivel tartozik neked?Titinho írta:Tényleg az is nagyon érdekes, hogy HÓNAPOK óta még egy rövid nyilatkozatot vagy interjút sem adott ki, amiben rácáfolna ezekre a dolgokra. Sem Ronnie, sem Deco...ebből is arra lehet következtetni, hogy talán nem is olyan nagy hülyeségek ezek a dolgok??? Régen mindig legalább megcáfolták a téves híreket...
Csak szólalna már meg végre Ronnie!!! Legyen annyi vér a pucájában, hogy kiáll és mond valamit nekünk szurkolóknak!!! Azt hiszem ezekután ennyivel még tartozik...
igen ebben van valami de ez nem rajtunk múlik ha Murinho lesz az edzö akkor mard he nem akkor csáó Ronaldhino sajnosRonaldinho&Barca írta:Egyik milanos szurkolói portál már arról ír, hogy a barca elengedte és nem tartanak rá igényt a katalán klubnál...
Egyetértek Titinhoval, jó lenne ha nyilatkozna már valamit, legalább értünk, a szurkolói miatt. Jólenne pontot tenne a sok pletyka végére, és elmondaná őszintén hogy miújság...
Én még mindig reménykedek, hogy nálunk maradt, felépül és utánna egy új szezonba bebizonyítja hogy ez az év egy botlás volt...
Azmeg a másik, hogyha meglátom egy milanos mezben akkor.. leírhatatlan lenne a fájdalom és a csalódottság.
U: Kicsit nagy luxus lenne őt elengedni, ha minden meccset sorba hoznánk nélküle akkor jó... de sajnos nem így van, nagyon hiányzik a játéka meg minden.
Amúgy hihetetlen mekkorát veszít a futballvilág néhány elhibázott döntésen.barca99 írta: de, ami mindig foglalkoztat
ha elmegy, ezzel a hozzáállással sehol nem él meg, és szégyenszemre mehet vissza Brazíliába. Viszont ha egy edző rá tudja bírni, hogy dolgozzon, ismét nagyon hasznos lehet a csapatának.