tőlem maradhat, de ha már ugyan olyan lesz, mint az fcb hungaria facebook csoportunk, akkor inkább azt fogom használni.
egyetértek.Látom van like gomb, sajnálom, hogy ilyenek is megjelentek, jó volt érzésem szerint, hogy tiszta volt az oldal, s ilyen gyerekes dolgok nem voltak.
És most mindazok, akik egyetértenek, nyomjanak erre egy lájkotBob_Marley írta: Látom van like gomb, sajnálom, hogy ilyenek is megjelentek, jó volt érzésem szerint, hogy tiszta volt az oldal, s ilyen gyerekes dolgok nem voltak.
Átalakítottam, hogy csak akkor kezdjen el betölteni ha lenyitják a videólinket, így már nem fog lassítani.ferninho írta:még így is be van halva a Zene topik.
nem értem, hogy az én és mások böngészőjét minek kéne lelassítania olyan zenéknek, amik nem is érdekelnek.
jó hogy próbálkoztok ezzel, meg nagyon kicsit javult ezzel az újféle megoldással, de még mindig borzasztó.
Sajnos vmi gond van az időváltozókkal a jobboldali sáv betöltésekor, és emiatt rossz a fórumajánló és a növ meccsek doboz által mutatott idő. Dolgozzunk az ügyön.sjd írta:A fórum ajánló csak nekem van lemaradva durván 9 órával? (És ha igen, mit tudok tenni ellene?)
A regi hsz-knel mar nem lehet (ezeknel hasznald a scrollert a linkek kinyitasaraBob_Marley írta: Más:Hivatkozásokat belehet valahol állítani, hogy új ablakban jelenítse meg? Böngészőben be van, mégis mondjuk ha Adrioano topikban megakarom nézni a régebbi góljait, akkor ugyanazon az oldalon nyitja meg.
Igen tudom, hogy színkülönbség van, ezt írtam, hogy a piros gyakorlatilag csak az ábra keretein jelenik meg, így számomra picit halványnak tűnik (míg a régi fórumon egy nagy piros teljes "paca" volt az olvasatlan témáknál) , ezáltal az alap fehér sémától nem üt el. De majd az olvasatlan hozzászólások dolgot fogom használni, köszönöm a segítséget.Drigo írta:A topic nevek előtt vannak különböző ábrák (kiemeléstől függően), ha ezek kontúrja kék, akkor nincs - számodra - olvasatlan bejegyzés, ha piros, van. Plusz, a topic neve előtt van egy plusz ábra, ha van olvasatlan üzenet. Plusz ott van még az "Olvasatlan hozzászólások megtekintése", igaz, az a régiben is volt.Bob_Marley írta:Baromi furcsa ez a felület, de majd biztos megszokja az ember. Legfőképpen engem az zavar, hogy a fórumjegyzékben nem teljesen elütő a piros szín, hogy lássam melyik témában érkezett hozzászólás, mit kell megnyissak, régin azért eléggé piros volt, itt meg olyan összefolyónak érzem.
Erre Slither többet tud reagálni, de úgy rémlik igen, ilyen 5 perces dolgot mondott ő is.Gareth Tello írta:A sötét oldalt alapul véve a hsz-t annak elküldése után öt percig lehet szerkeszteni, illetve törölni.Deus írta:A kommentet nem lehet törölni?![]()
Mondjuk dupla postot produkáltam, akkor mi a szitu?Javítsatok ki, ha nem így van.
Így a duplázás nem fog akkora bűnnek számítani, ugye, moderátor kollégák?
A sötét oldalt alapul véve a hsz-t annak elküldése után öt percig lehet szerkeszteni, illetve törölni.Deus írta:A kommentet nem lehet törölni?![]()
Mondjuk dupla postot produkáltam, akkor mi a szitu?
Hogyne, be van lőve a 130×160 felső értéknek avánál, 150×550 pedig signélDeus írta:Van valami automatikus limit az avatárnál? pl. Maximum 130px szélesség, 160 px magasság.
Mert a signél kiírta nálam hogy magas volt (csupán 5 pixellel volt magasabb)
Szerk: és az új fórum meg piszkosul jóGrat a munkátokért!
Az se rosszKash írta:
Én nem úgy csináltam.
Kitöröltem az ottlevő számokat, és beirtam azt a számot, amit még az előző fórum kinézetnél használtam. 130x130...És igy most akkora, amekkora volt is.
Én nem úgy csináltam.miihii írta:Tegnap megtaláltam az avatar kép normális méretű megjelenítésének megoldóképletét, de elfelejtettem beírni![]()
Közben látom már többen is rájöttetek, de aki nem, annak:
Felhasználói vezérlőpultProfil
Az Avatar mérete mezőkből kitörlöd az ott lévő számokat, majd Elküld.
Így automatikusan átméretezi a fórum a képet és a megengedett kereteken belül felnagyítja
Pedig olyan jól állt ez a pinkes lila a madridistáknak.ferninho írta:ne idegesítsetek már fel bakker... elmegyek másfél napra és ez fogad...
értem, hogy nagy poén, hogy így árnyaltan leb.zizzátok az összes Madridistát, de ezt a rózsaszínt remélem nem gondoltátok komolyan...![]()
meg értem, hogy próbálgatjátok így az új dolgokat, de itt pöppet túlzásba estetek sztem....![]()
sztem semmi értelme külön kiemelni más színnel, sőt... én itt teljesen otthonosan érzem magam és kicsit rosszul is esett ez, hogy engem így el kell különíteni...bőven elég, ha a név alá oda van írva, hogy Madridista.
szóval kérlek vegyetek ki ebből a kategóriából, engem ez személy szerint zavar és főleg nem akarok rózsaszínben pompázó díszbu.i lenni...![]()
amúgy teljesen korrekt ez a fórum, a madridistán és a madridomon is ez van, teljesen hibátlan.
végre az általam korábban itt felemlített rikító piros szín is eltűnt és már nem erőszakolja meg a szememet![]()
még egy észrevétel, hogy a böngészőben a fülnél nagybetűkkel van kiírva, hogy EUROBARCA.HU és sztem nem néz ki túl jól, sokkal kulturáltabb lenne simán Eurobarca, elég ha az első nagybetű és a .hu se létszükséglet sztem, de az még odaférhet.
itt van miről beszélek, a jobb oldali sztem sokkal jobban mutat.
illetve tényleg nagyon lelassítja a Zene topikot ezek a video tag-ek, pedig csak még pár darab van bent, illetve sokkal nehezebb átugrálni így Matyi meg Kash kommentjeit...![]()
most tényleg ne az jöjjön le, hogy itt okoskodok, csak már régóta használom ezt a féle fórumot, látom, hogy még próbálgatjátok becsülettel, ami jó is, de ezek a dolgok így elsőre nagyon szemet szúrtak, de összességében tényleg nagyon szép munka.
szerk:
illetve most utólag feltűnt, hogy az Online felirat be van csúszva az Idézet gomb alá, tényleg nem azt akarom, hogy itt is egy Madridom legyen, de ott így van megoldva:
Visszatettem az alapértelmezett színt.ferninho írta:szóval kérlek vegyetek ki ebből a kategóriából, engem ez személy szerint zavar és főleg nem akarok rózsaszínben pompázó díszbu.i lenni...![]()
Változik majd, ahogy régen is volt.TT írta:állandóan bejelentkezve köll legyek hogy olvassak valami topicot? változik vagy így marad?