Kérdések, észrevételek a FÓRUMMAL kapcsolatban

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Ötletelés a fórum átalakításához:

Cali vázlata:
4
80%
https://docs.google.com/document/d/17Z- ... 9ctPs/edit" target="_blank
1
20%
Ehhez lehet ötleteket írni még ide a topicba, amik aztán összegezve lesznek.
0
0 szavazat

Szavazatok száma: 5
shutterisland
Director del Fútbol

2013.08.28. 00:14:08

persze, meg lehessen egymást taggelni, bökdösni, meg apámnak vagy unokaöcsémnek jelölni valakit. :lol:

tőlem maradhat, de ha már ugyan olyan lesz, mint az fcb hungaria facebook csoportunk, akkor inkább azt fogom használni.
MatyiG
Adminisztrátor

2013.08.28. 00:07:00

Támogatom az ötletet, végre látni, mennyire értenek egyet az emberek a dolgokkal. Amúgy ha már van like, lehetne dislike is, így lehetne látni, mennyi embernek nem tetszik a zeném a Zene topikban. :mrgreen:

Shutter, de látnád, hogy kik állnak mögé, a hsz alá oda van írva, ki lájkolta! :wink:
shutterisland
Director del Fútbol

2013.08.28. 00:05:40

Látom van like gomb, sajnálom, hogy ilyenek is megjelentek, jó volt érzésem szerint, hogy tiszta volt az oldal, s ilyen gyerekes dolgok nem voltak.
egyetértek.

az én szemem nem azért bántja, mert fújfészbuk, hanem azért, mert nagyon, de nagyon fel fog idegesíteni, ha valakivel vitám van, mondjuk beolt, aztán nyomják rá a lájkokat a háta mögé bújva a kívülállók.

erről ki lehetne dobni egy szavazást szerintem, kíváncsi lennék a végeredményre.
sjd
Llegenda del Barça

2013.08.27. 23:59:26

Bob_Marley írta: Látom van like gomb, sajnálom, hogy ilyenek is megjelentek, jó volt érzésem szerint, hogy tiszta volt az oldal, s ilyen gyerekes dolgok nem voltak.
És most mindazok, akik egyetértenek, nyomjanak erre egy lájkot :mrgreen:

Amúgy szerintem tök jó, most végre nem csak a sokezer hozzászólásra lehet majd felvágni, hanem arra is, hogy hányan lájkolták őket :wink: :D

Apropó, ha már dislike nincs, ez a "haragosok" dolog hogyan működik? Mint a facebookon a letiltás? Mert akkor nem várnám meg, amíg Miksinek és tsai-nak összejön a következő ötös, és tahótlanítanék saját kezűleg.

Slither: köszi mindkettőt (szerk.: ahogy nézem, az idő már helyre is állt)
visca el barca
Presidente del Barça

2013.08.27. 23:51:48

remélem ezt a hülye lájkolgatást nem gondoltátok komolyan :? bár szívetek joga, de nem kellene ide is behozni ezt az idiótaságot :?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
miihii
KHAL

2013.08.27. 23:48:24

Ez a 9 órás kattanás már megvolt tavaly is egyszer, amikor emiatt szintén bukott pár forduló a Tippjátékban, mert még bőven a meccsek után is lehetett tippelni az eredményre :D
Bakker, akkora nagyon nagy lett ez az oldal, h már csak több időzónában fér el :mrgreen:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.08.27. 23:45:37

ferninho írta:még így is be van halva a Zene topik.
nem értem, hogy az én és mások böngészőjét minek kéne lelassítania olyan zenéknek, amik nem is érdekelnek.
jó hogy próbálkoztok ezzel, meg nagyon kicsit javult ezzel az újféle megoldással, de még mindig borzasztó.
Átalakítottam, hogy csak akkor kezdjen el betölteni ha lenyitják a videólinket, így már nem fog lassítani.
sjd írta:A fórum ajánló csak nekem van lemaradva durván 9 órával? (És ha igen, mit tudok tenni ellene?)
Sajnos vmi gond van az időváltozókkal a jobboldali sáv betöltésekor, és emiatt rossz a fórumajánló és a növ meccsek doboz által mutatott idő. Dolgozzunk az ügyön. :wink:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.08.27. 23:44:15

Fórumajánló kicsit késik. :D Alapból tegnap is nem nagyon írta ki a legutolsó témát, ahova érkezett üzenet, most meg 14 órás témák vannak.

Keretre nem lehetne megoldás? Olyan jó volt régen, hogy egy szép nagy paca volt teljes pirosban, mintsem most csak a keretek.

Látom van like gomb, sajnálom, hogy ilyenek is megjelentek, jó volt érzésem szerint, hogy tiszta volt az oldal, s ilyen gyerekes dolgok nem voltak.
Kép
Kép
Kép
miihii
KHAL

2013.08.27. 23:43:20

Az egyik újításról pár szó.
Lehet már lájkolni is egymás post-jait, az Idézet gomb melletti ikonra kattintva.

Aki esetleg nem látja, próbáljon fissíteni CTRL+F5 kombinációval ;)

És itt is jelezném, h ha minden igaz, megoldva a Tippjáték probléma, tehát a holnapi kupameccsre már bátran megtehetitek tétjeiteket :)
sjd
Llegenda del Barça

2013.08.27. 23:41:05

A fórum ajánló csak nekem van lemaradva durván 9 órával? (És ha igen, mit tudok tenni ellene?)
Drigo
Eurobarca Staff

2013.08.27. 22:00:05

Tudom, hogy most már megoldódott a link probléma, egy tippet mégis adnék:

Tessék görgővel kattintani minden linkre, akkor beállítástól függetlenül (na jó, biztos van olyan beállítás, amivel nem) új lapon nyitja meg a hivatkozást. Vagy ctrl+bal click, ez talán laptopos-touchpades felhasználóknak lehet segítség.

Vagy használjatok Firefoxot FireGestures-sel, akkor (szinte) elég egy jobb klikk mindenhez.

Most nézem, hogy Slither lenyúlta a dicsőségem, nem baj, hsz gyűjtésnek jó lesz.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
visca el barca
Presidente del Barça

2013.08.27. 18:48:47

nekem meg tök tetszik ez a megoldás :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ferninho
Madridista

2013.08.27. 18:23:51

még így is be van halva a Zene topik.
nem értem, hogy az én és mások böngészőjét minek kéne lelassítania olyan zenéknek, amik nem is érdekelnek.
jó hogy próbálkoztok ezzel, meg nagyon kicsit javult ezzel az újféle megoldással, de még mindig borzasztó.
madridista
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.08.27. 09:04:44

Bob_Marley írta: Más:Hivatkozásokat belehet valahol állítani, hogy új ablakban jelenítse meg? Böngészőben be van, mégis mondjuk ha Adrioano topikban megakarom nézni a régebbi góljait, akkor ugyanazon az oldalon nyitja meg.
A regi hsz-knel mar nem lehet (ezeknel hasznald a scrollert a linkek kinyitasara :wink: ), az ujaknal mar uj lapon nyilnak meg a linkek.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.08.27. 01:55:36

Drigo írta:
Bob_Marley írta:Baromi furcsa ez a felület, de majd biztos megszokja az ember. Legfőképpen engem az zavar, hogy a fórumjegyzékben nem teljesen elütő a piros szín, hogy lássam melyik témában érkezett hozzászólás, mit kell megnyissak, régin azért eléggé piros volt, itt meg olyan összefolyónak érzem.
A topic nevek előtt vannak különböző ábrák (kiemeléstől függően), ha ezek kontúrja kék, akkor nincs - számodra - olvasatlan bejegyzés, ha piros, van. Plusz, a topic neve előtt van egy plusz ábra, ha van olvasatlan üzenet. Plusz ott van még az "Olvasatlan hozzászólások megtekintése", igaz, az a régiben is volt.
Igen tudom, hogy színkülönbség van, ezt írtam, hogy a piros gyakorlatilag csak az ábra keretein jelenik meg, így számomra picit halványnak tűnik (míg a régi fórumon egy nagy piros teljes "paca" volt az olvasatlan témáknál) , ezáltal az alap fehér sémától nem üt el. De majd az olvasatlan hozzászólások dolgot fogom használni, köszönöm a segítséget.

Más:Hivatkozásokat belehet valahol állítani, hogy új ablakban jelenítse meg? Böngészőben be van, mégis mondjuk ha Adrioano topikban megakarom nézni a régebbi góljait, akkor ugyanazon az oldalon nyitja meg.
Kép
Kép
Kép
miihii
KHAL

2013.08.26. 19:57:03

Gareth Tello írta:
Deus írta:A kommentet nem lehet törölni? :shock:

Mondjuk dupla postot produkáltam, akkor mi a szitu?
A sötét oldalt alapul véve a hsz-t annak elküldése után öt percig lehet szerkeszteni, illetve törölni. :) Javítsatok ki, ha nem így van.

Így a duplázás nem fog akkora bűnnek számítani, ugye, moderátor kollégák? :D
Erre Slither többet tud reagálni, de úgy rémlik igen, ilyen 5 perces dolgot mondott ő is.

Adott esetben ha olyan van, tudjátok jelenteni a post-ot, amibe beleírjátok, h mi a pálya és amikor látjuk töröljük.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.08.26. 19:50:06

Deus írta:A kommentet nem lehet törölni? :shock:

A sötét oldalt alapul véve a hsz-t annak elküldése után öt percig lehet szerkeszteni, illetve törölni. :) Javítsatok ki, ha nem így van.

Így a duplázás nem fog akkora bűnnek számítani, ugye, moderátor kollégák? :D
Deus
Boixos Nois

2013.08.26. 16:22:20

A kommentet nem lehet törölni? :shock:

KépKép
miihii
KHAL

2013.08.26. 16:19:59

Deus írta:Van valami automatikus limit az avatárnál? pl. Maximum 130px szélesség, 160 px magasság.

Mert a signél kiírta nálam hogy magas volt (csupán 5 pixellel volt magasabb)

Szerk: és az új fórum meg piszkosul jó :) Grat a munkátokért!
Hogyne, be van lőve a 130×160 felső értéknek avánál, 150×550 pedig signél ;)
Deus
Boixos Nois

2013.08.26. 16:17:04

Van valami automatikus limit az avatárnál? pl. Maximum 130px szélesség, 160 px magasság.

Mert a signél kiírta nálam hogy magas volt (csupán 5 pixellel volt magasabb)

Szerk: és az új fórum meg piszkosul jó :) Grat a munkátokért!
KépKép
miihii
KHAL

2013.08.26. 16:03:38

Kash írta:
Én nem úgy csináltam.
Kitöröltem az ottlevő számokat, és beirtam azt a számot, amit még az előző fórum kinézetnél használtam. 130x130...És igy most akkora, amekkora volt is. :D
Az se rossz :wink:

Ismét egy éKash példája annak, h nem vagy egy elveszett ember :D
Kash
Entrenador del Barça

2013.08.26. 15:41:51

miihii írta:Tegnap megtaláltam az avatar kép normális méretű megjelenítésének megoldóképletét, de elfelejtettem beírni :oops:

Közben látom már többen is rájöttetek, de aki nem, annak:

Felhasználói vezérlőpult :arrow: Profil :arrow: Avatar szerkesztése :arrow: Az Avatar mérete mezőkből kitörlöd az ott lévő számokat, majd Elküld.

Így automatikusan átméretezi a fórum a képet és a megengedett kereteken belül felnagyítja :wink:
Én nem úgy csináltam.
Kitöröltem az ottlevő számokat, és beirtam azt a számot, amit még az előző fórum kinézetnél használtam. 130x130...És igy most akkora, amekkora volt is. :D
Kép
miihii
KHAL

2013.08.26. 15:32:52

Tegnap megtaláltam az avatar kép normális méretű megjelenítésének megoldóképletét, de elfelejtettem beírni :oops:

Közben látom már többen is rájöttetek, de aki nem, annak:

Felhasználói vezérlőpult :arrow: Profil :arrow: Avatar szerkesztése :arrow: Az Avatar mérete mezőkből kitörlöd az ott lévő számokat, majd Elküld.

Így automatikusan átméretezi a fórum a képet és a megengedett kereteken belül felnagyítja :wink:
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2013.08.25. 23:19:31

ferninho írta:ne idegesítsetek már fel bakker... elmegyek másfél napra és ez fogad...
értem, hogy nagy poén, hogy így árnyaltan leb.zizzátok az összes Madridistát, de ezt a rózsaszínt remélem nem gondoltátok komolyan... :lol:
meg értem, hogy próbálgatjátok így az új dolgokat, de itt pöppet túlzásba estetek sztem.... :lol:
sztem semmi értelme külön kiemelni más színnel, sőt... én itt teljesen otthonosan érzem magam és kicsit rosszul is esett ez, hogy engem így el kell különíteni...Kép bőven elég, ha a név alá oda van írva, hogy Madridista.
szóval kérlek vegyetek ki ebből a kategóriából, engem ez személy szerint zavar és főleg nem akarok rózsaszínben pompázó díszbu.i lenni... :lol:

amúgy teljesen korrekt ez a fórum, a madridistán és a madridomon is ez van, teljesen hibátlan.
végre az általam korábban itt felemlített rikító piros szín is eltűnt és már nem erőszakolja meg a szememet :D

még egy észrevétel, hogy a böngészőben a fülnél nagybetűkkel van kiírva, hogy EUROBARCA.HU és sztem nem néz ki túl jól, sokkal kulturáltabb lenne simán Eurobarca, elég ha az első nagybetű és a .hu se létszükséglet sztem, de az még odaférhet.
itt van miről beszélek, a jobb oldali sztem sokkal jobban mutat.

Kép

illetve tényleg nagyon lelassítja a Zene topikot ezek a video tag-ek, pedig csak még pár darab van bent, illetve sokkal nehezebb átugrálni így Matyi meg Kash kommentjeit... :lol:

most tényleg ne az jöjjön le, hogy itt okoskodok, csak már régóta használom ezt a féle fórumot, látom, hogy még próbálgatjátok becsülettel, ami jó is, de ezek a dolgok így elsőre nagyon szemet szúrtak, de összességében tényleg nagyon szép munka.

szerk:

illetve most utólag feltűnt, hogy az Online felirat be van csúszva az Idézet gomb alá, tényleg nem azt akarom, hogy itt is egy Madridom legyen, de ott így van megoldva:

Kép
Pedig olyan jól állt ez a pinkes lila a madridistáknak. :D

Megcsináltam gyorsan a 2 dolgot (eddig nem volt még kedvem kikeresni hogy hol kell beállítani őket). :wink:
Drigo
Eurobarca Staff

2013.08.25. 23:06:22

ferninho írta:szóval kérlek vegyetek ki ebből a kategóriából, engem ez személy szerint zavar és főleg nem akarok rózsaszínben pompázó díszbu.i lenni... :lol:
Visszatettem az alapértelmezett színt.
TT írta:állandóan bejelentkezve köll legyek hogy olvassak valami topicot? változik vagy így marad?
Változik majd, ahogy régen is volt.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Lezárt