Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tegnap láttam egy rövid kis műsort a dolgoról az eurosportonozsimiki írta: be kell valljam,hogy én is meglepődtem,h ilyenre adnak díjat...mert ha csak a kapura tartó lövések %os aránya számít, az sokat nem árul el. lehet,h annak a 70%nak az 50% semmit se ért, míg más csak 50%ban találta el a kaput,de annak 90%ban gól esett![]()
szóval nem Henry-t szólom le,csak ezt a díjt tartom érdekesnek, illetve úgy fogalmaznék,h nincs valós érték a díj mögött.
Igazán nem kötekedésből írom (meg nem is fontos), csak pontosítok: A Bernabeuben ő egyenlített, Puyol szerezte meg a vezetést. Mellesleg ha jól értem ez a díj száraz statisztikákra épül- nincs értelme vitatkozni azon, ki érdemelte meg. A számok mondják meg.Titinho írta: El Clásico a Bernabeuban 2-1-es vezetés megszerzése, majd 3-2 után a 4. gól megszerzése és még sorolhatnám, hogy hány fontos meccset döntött el ő is.
Örülök, hogy díjat kapott, és ha a kapura lövéseket nézzük, akkor ő és Messi a legpontosabbak. Egyébként Leo is megkaphatta volna, sokkal inkább volt ő húzóember, és tényleg kevés helyzetet hagyott ki. A Valencia és a a lyon elleni meccseken tényleg jól játszott. Az El classicon Messi remek labdáját lőtte kapura, amivel fordított. A Második gólnál meg Iker Casias igencsak nagyot hibázott, és ezt remekül használta ki. Örülnék, ha újra játszana. Össze kell hozni a tridentét. Henry-Ibra-Messi.Titinho írta:Egyetértek.t.henry5511 írta:hallod Andris nemhogy örülnél hogy egy Barcás kapta a díjat itt hődörögsz hogy "mé ő kapta???"
Tudom hogy "imádod" Henry-t de azért mégiscsak Barcás...
Peace.
Nemhogy örülnél, hogy egy Barcás kapta meg és gratulálnál neki, de nem, MOST is csak vered magad, hogy miért Henry, meg nonszensz, meg statisztikázol. Mondjuk ki, másszóval te csicskaságnak, gyökérségnek tartod, hogy Henry kapott egy díjat a tavalyi évben mutatott teljesítménye alapján. Ehhez én nem tudok mást, csak gratulálni neked! De tényleg...
Én igenis gratulálok neki és örülök,, hogy kapott egy díjat! Mert ő is megérdemli a tavalyi évben nyújtott teljesítménye után, mert nagyon SOK meccset/párharcot döntöttek el az ő góljai! Csak így kapásból egy pár: Valencia elleni mesterhármasa, majd a visszavágón az utolsó percekben egyenlített, Lyon elleni mindkét meccs!!! (3 gól), El Clásico a Bernabeuban 2-1-es vezetés megszerzése, majd 3-2 után a 4. gól megszerzése és még sorolhatnám, hogy hány fontos meccset döntött el ő is.
Szóval én nem mondanék ilyet Henryra, hogy nonszensz, hogy ő kapta...
Mégegyszer grat neki és remélem a sérülése után visszanyeri a formáját!
Egyetértek.t.henry5511 írta:hallod Andris nemhogy örülnél hogy egy Barcás kapta a díjat itt hődörögsz hogy "mé ő kapta???"
Tudom hogy "imádod" Henry-t de azért mégiscsak Barcás...
Peace.
1. Mindenkit a jelenlegi klubjánál sorolnak fel - általában ezt így csinálják még akkor is, ha nem az új klubjával kapcsolatos a dolog.sjd írta: Két kérdésem van:
Ha a tavalyi szezonra kapták, Etoo miért az interhez van írva?
És az h lövéseinek 70%a eredményes volt, az azt jelenti, h gól lett?
Két kérdésem van:Mikaos írta:Henry bácsi kapott egy elismerést a tavalyi szezonnal kapcsolatban. Valami Fifa Castrol pontozási rendszerben ő nyert. Az osztályzások az 5 legnagyobb ligában és a BL-ben nyújtott teljesítményre vonatkoznak.
Egészen elképesztő az az adat, hogy Henry lövéseinek 70%-a eredményes volt. Csak összehasonlításképp az átlag: 42% !
Egyébként a lista így néz ki:
1. Thierry Henry (Barcelona) 978 pts
2. Lionel Messi (Barcelona) 964
3. Cristiano Ronaldo (Real Madrid) 914
4. Gerard Pique (Barcelona) 909
5. Fernando Torres (Liverpool) 903
6. Samuel Eto’o (Inter Milan) 886
7. Rafael Marquez (Barcelona) 884
8. Luca Toni (Bayern Munich) 877
9. Carles Puyol (Barcelona) 876
10. Claudio Pizarro (Werder Bremen) 866
Minden meccset értékelnek 1-10-es skálán, de lehetnek rajta nem egész számú értékek is, pl: 6.5 .Andris írta:Ez miféle pontszámítási rendszer? Úgyértem, mik után kapnak pontot a játékososok?
De még ezt és a következő szezont a Barcában tölti, a honlapján olvastambottlikakos írta:Naaa,akkor mi a baj....mindorokke_barca írta:Jó helyről informálódsz te isAzt olvastam a Blikkben h Henry új kihívásokat keres és lehet h majd átigazol a New York Red Bulls-hoz. Amúgy most éppen igazat írtak, Köztudott, hogy Amerikába akar menni levezetni így pályafutása vége felé
egyébként nem olvasok ilyen szennylapokat,csak a kezembe akadt![]()
![]()
Naaa,akkor mi a baj....mindorokke_barca írta:Jó helyről informálódsz te isAzt olvastam a Blikkben h Henry új kihívásokat keres és lehet h majd átigazol a New York Red Bulls-hoz. Amúgy most éppen igazat írtak, Köztudott, hogy Amerikába akar menni levezetni így pályafutása vége felé
Jó helyről informálódsz te isAzt olvastam a Blikkben h Henry új kihívásokat keres és lehet h majd átigazol a New York Red Bulls-hoz
Ezt már Henry is mondta, h szereti Amerikát, és szeretne egyszer ott játszani.bottlikakos írta:Azt olvastam a Blikkben h Henry új kihívásokat keres és lehet h majd átigazol a New York Red Bulls-hoz![]()
![]()