Pep: "Henry még sokak száját befogja majd"
Az a vicces, hogy most van egy szavazás, sajnos nem tudom pontosan melyiken (elmundo vagy sport), mert most már a sok spanyol hablatyban nem találom.
A szavazás kérdése így szól kb.: "Szerinted Henry visszanyeri a tavalyi formáját?" A szavazás állása jelenleg: IGEN 70% - NEM 30%.
Ugyanez a szavazás (hasonló megfogalmazásban) már volt egyszer nagyjából 1 hónapja, és akkor úgy emlékszem, hogy kb. 50%-50% volt az állás.
Nem vagyok közvélemény-kutató-szakértő, de annyit azért leszűrhetek ebből talán, hogy Pep szavának elég erős hatása van még a szurkolókra nézve is, mert csak egyetlen kijelentésétől az embereknek máris drasztikusan megváltozik a véleménye egy témában.
Amúgy szerintem IGEN, visszanyeri majd formáját. Alapból nem érheti őt túl sok kritika, mert a sérülései miatt csak fele annyi meccset játszhatott, mint a többiek nagy része. Tény, hogy ezen a pár meccsen nem brillírozott, de pl. a francia válogatottat ő vitte a hátán a legutóbbi selejtezőkben.
Nyilván, ha a mai meccsen beáll, és nem fog csinálni semmi extrát, akkor kapcsiból jön 3-4 hsz, miszerint "nyugdíjba kéne vonulnia", stb.
Ezt megelőzendő már most emlékeztetném a Tisztelt Fórumozókat (

), hogy Iniesta a sérülése után visszatérve 2-3 meccsig igen halovány és szürke produkcióval állt elő. (A legutóbbi meccsen érződött először, hogy újra itt van az igazi Ini - értsd: nem tudják leszerelni).