Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Uhhh ha van még egy,légyszi kérném!szajko írta:Még mindig van két meghívóm Diablo Torrent-re,akinek kell írjon.
Jöhet!szajko írta:Még mindig van két meghívóm Diablo Torrent-re,akinek kell írjon.
Néhol tényleg túlzó, de úgy komplexen nézve az egész igencsak elgondolkodtató.Fecooo írta:ajánlok egy nagyon hosszú, néhol túlzó, ugyanakkor igen elgondolkodtató cikket a mai valóságról... (a warez-ről szól...)
katt
Jó cikk, jó hosszú, kellett is koncentrálnom, hogy ne veszítsem el a fonalat.Fecooo írta:ajánlok egy nagyon hosszú, néhol túlzó, ugyanakkor igen elgondolkodtató cikket a mai valóságról... (a warez-ről szól...)
katt
Hát ha máshonnan nem tudom letölteni amit szeretnék akkor igen.Általában nem vírusos.davi10 írta:a thepiratebay.org - t használja valaki?
megbízható és működik?
hmm... csak nem belső ember vagy?Talma írta:Egy kis hír felőlünk: http://n***enews.blogspot.com/2010/06/papirmase.html
Tölem is ment egy Püszajko írta:Diablo Torrent-re van 2db meghívóm. Ha kell valakinek írjon nyugodtan. 27-30 ezer torrent van fent.
Míg nincs nCore addig kénytelen vagyok ezt és a Beload-ot használni.
Ha esetleg több mint két embernek kell meghívó váltok be bónuszt...
Ha nem gond kérnék én is meghívótvargaakos írta:Akik eddig kértek meghívót mindet elküldtem!
Ment egy püszajko írta:Diablo Torrent-re van 2db meghívóm. Ha kell valakinek írjon nyugodtan. 27-30 ezer torrent van fent.
Míg nincs nCore addig kénytelen vagyok ezt és a Beload-ot használni.
Ha esetleg több mint két embernek kell meghívó váltok be bónuszt...
Jaaa az másvargaakos írta:Félreértettél szerintem.Somaa írta:Majd ha lesz annyi pontom akkor küldöm a meghívót.vargaakos írta:Ha valakinek kell BIGTorret-re meghívó az jelezze itt vagy írjon pü-t.Nekem van meghívóm és küldök szívesen bárkinek.
Nekem tudnál küldeni egyet?vargaakos írta:Félreértettél szerintem.Somaa írta:Majd ha lesz annyi pontom akkor küldöm a meghívót.vargaakos írta:Ha valakinek kell BIGTorret-re meghívó az jelezze itt vagy írjon pü-t.Nekem van meghívóm és küldök szívesen bárkinek.
Félreértettél szerintem.Somaa írta:Majd ha lesz annyi pontom akkor küldöm a meghívót.vargaakos írta:Ha valakinek kell BIGTorret-re meghívó az jelezze itt vagy írjon pü-t.
Majd ha lesz annyi pontom akkor küldöm a meghívót.vargaakos írta:Ha valakinek kell BIGTorret-re meghívó az jelezze itt vagy írjon pü-t.
Jajakatalunya írta:HmmmEgy ilyen 'szép' embernek h lehet ilyen csaja?
Hát nem éri meg egésznap focizni?