Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Természetesen Te, KrojfKrojf írta: De azért nem tudom, hogy ki az, aki az aktuális éjjeli meccs után
lélekszakadva beront a gépházba, hogy frissen számoljon be a
Stanley Kupa döntőjének állásáról...?
Ti sem tudjátok, hogy ki az?
Kérdi Tőletek érdeklődve Krojf komátok.
A nők miatt nem ér rálionelmessi19 írta:Egyébként nagyon keveset jársz fórumozni, koma! Hogy van ez!?
Hát nálunk kb 15 percig szakadt + egy kis mennydörgés. Kutya meg is ijedtKrojf írta:Kinél mekkora égszakadás és mennynek dörgése volt?
Nekem sem kisebb "meglepetés",pedig nem hagytam ki huzamosabb időt...bár nem is járok sokat,épp azok a dolgok miatt,amit neked most még emészteni kellVito írta:az utóbbi 3 évben nem nagyon jártam sehova, másfél évvel ezelőtt voltam utoljára diszkóban. előtte pedig 5-6 éven keresztül mindeneste mentünk, mintha muszáj lett volna. egy kicsit nagy a kontraszt. so, tegnap voltam egy szórakozóhelyen: ...mint ember a Holdon. egy-két napig még emésztenem kell a látottakat.
Sztem magyar termék, de nem 3szög, mert a 3., nem egyenlő oldala íves...ozsimiki írta:Aki ezzel kapcsban írt eddig: Krojf,Vito,Anti,Drigo,még talán én is,sajnos mindenben igazunk van![]()
U.i.: ugye a mackó sajt (kocka sajt (miért kocka,amikor 3szög?) az is Magyar Termék? Remélem az nem szűnik meg soha,mostanában nagyon rákaptam ismét
régóta ezt szajkózom. ők évszázadok óta módszeresen Magyarország tönkretételén munkálkodnak. én is ügyelek arra, hogy magyar terméket vásároljak. felvágott, szalámi, vajkrém, krémsajt, csoki...etc. ezekből csak magyar terméket veszek.Krojf írta:Ezek a termékek hungarikumnak
számítanak, a franciák egy tollvonással elveszik őket tőlünk!
Felhívlak Benneteket a passzív rezisztenciára! No french!
Krojfotok.
Ugyan! Neked nincs ennyiGame90 írta:barca99 írta:Amikor olvastam azt a részt, hogy minden nap ettem egyet, azt hittem, hogy utánna majd az jön hogy mostanában viszont nem eszek, mert kihullottak tőle a fogaim...![]()
![]()
Nekem is ilyen fogaim vannak:
http://index.hu/cikkepek/franko/kepek/fog1.jpg
barca99 írta:Amikor olvastam azt a részt, hogy minden nap ettem egyet, azt hittem, hogy utánna majd az jön hogy mostanában viszont nem eszek, mert kihullottak tőle a fogaim...
Amikor olvastam azt a részt, hogy minden nap ettem egyet, azt hittem, hogy utánna majd az jön hogy mostanában viszont nem eszek, mert kihullottak tőle a fogaim...Game90 írta:Ha már KindertojásAmikor még kisebb voltam minden nap azt ettem, mostanában viszont tényleg nem lehet kapni
Vaníliás karikát meg ezen a héten ettem.