Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
+ az AbidalGame90 írta:Azért az már igazi pech lenne, ha Puyol, Thuram és Zambrotta egyszerre sérülne meg.visca el barca írta:sylva - rafa - edmilson - belletti... kinek hiányzik egy ilyen védosor ha sok lesz a sérult?
Remélem ezen a héten eldől a Chivu ügy
Azért az már igazi pech lenne, ha Puyol, Thuram és Zambrotta egyszerre sérülne meg.visca el barca írta:sylva - rafa - edmilson - belletti... kinek hiányzik egy ilyen védosor ha sok lesz a sérult?
Hála a jó égnek! az el mundon írták, remélem igazRivaldinho írta:Ez azt, hogy még nem úszott el semmi
Ez a hír már volt párszorfcbarcelonazsombi írta:"Minden Cristianon múlik."- nyilatkozta Ernesto Bronzetti a Centro Suono Sportnak.
"Bármelyik klubhoz eligazolna, de azt hiszem a Barcelonát jobban preferálja."
Most már csak az a kérdés, hogy emeli-e az ajánlatát az Inter.
jah. abidal még sehol nincs. puyol kb novemberre nyeri vissza csucsformajat. + ha vmelyik épkézláb védonk kidol megint nincs senki a padon...Gauchomester írta: ha Abidal jön, akkor ütőképes hátvéd4est tudunk pályára küldeni Zambi, Puyol, Márquez, Abidal.
Így van, bocs, ebbe nem gondoltam bele, valóban Laporta kezében van a pénz, de Txiki igazoláspolitikájával van gond, és sajna néha már szinte ő irányítja JoantMihu írta:Laporta osztja a pénzt sztem...Txiki csak tárgyal...nemhinném hogy ő rendelkezik a pénzügyi dolgokbanHa így folytatjuk akkor "nyugodj meg" Abidal se fog jönni
Laporta osztja a pénzt sztem...Txiki csak tárgyal...nemhinném hogy ő rendelkezik a pénzügyi dolgokbanGauchomester írta:Jóó, akkor Chivu elúszott...Nembaj, vagyis baj, de ne legyünk már Madrid, amúgy meg a visca el barca által leírt hatoshoz azért odatenném még Zambrottát. Chivut nem sikerült leigazolnunk, mert Txiki kapzsi voltDe ha Abidal jön, akkor ütőképes hátvéd4est tudunk pályára küldeni Zambi, Puyol, Márquez, Abidal. Most nem kell egyből késbe dőlni, azért mert Chivu az Interbe ment, jön más, vagy megoldjuk így...