Bajnokok Ligája & Európa Liga
-
- Barça B
A tegnap előtti hozzászólásom majdnem teljesült, a másik ex-barcás is mindent megtett, hogy ez az antifocis milan is kiessen! Nagyon jó volt a PSV, és Cocu válaszolt a néhány napja szürke játékosnak nevezőknek. Valóban nem csillogott tegnap sem, de a 2 gólja önmagáért beszél! Gratula a PSV-nek, közel álltak a döntőhöz! Remélem nem a Milan lesz európa legjobb csapata! Iszonyat milyen szerencséjük van! A döntőben LG kivégzi őket!
[quote="Boixos"]IGEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!
ennél jobban csak akkor örülnék, ha mi szórtuk volna ki az orosz bohócait!! úgy van! költse csak a napi 1 milkókat a kis hobbijára! jó az a fa-kupa meg a bajnokság, a bl sosem lesz meg.
még az FA kupa se nem azt nyerték csak a csicska ligakupát amibe azt hiszem kell lenni 4 21 évnél fiatalabb játékos. na mindegy elég nekik az angol bajnokság ebben az évben
ennél jobban csak akkor örülnék, ha mi szórtuk volna ki az orosz bohócait!! úgy van! költse csak a napi 1 milkókat a kis hobbijára! jó az a fa-kupa meg a bajnokság, a bl sosem lesz meg.
még az FA kupa se nem azt nyerték csak a csicska ligakupát amibe azt hiszem kell lenni 4 21 évnél fiatalabb játékos. na mindegy elég nekik az angol bajnokság ebben az évben
-
- Director del Fútbol
Vááá nagyon tetszett a tegnap meccs.Nemtom miért de majdnem annyira izgultam,mint egy Barca meccsen.A Liverpool nagyon megérdemelte.A meccs vége volt a legdurvább,olyan jól szerintem egy csapat sem védekezett idén....
Caragher olyanonak mentett,hogy már el se hittem.
Benitez meg most a szememben a világ legjobb edzője.
Ezt a párharcot nagyrészt ő nyerte meg a Pool-nak.
Végre ki lehet mondani,hogy valaki totál megverte Mourinhot taktikailag.
Caragher olyanonak mentett,hogy már el se hittem.
Benitez meg most a szememben a világ legjobb edzője.
Ezt a párharcot nagyrészt ő nyerte meg a Pool-nak.
Végre ki lehet mondani,hogy valaki totál megverte Mourinhot taktikailag.
-
- Llegenda del Barça
Zsolti írta:ellenük meg nem is játszott.Enrique írta:Hú tényleg, ezt én is akartam írni. Össze vissza játszott, nagyon benga volt. Bezzeg ellenünk..Vito írta:Robben nagyon szenvedettnem volt egy épkézláb passza

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
ellenük meg nem is játszott.Enrique írta:Hú tényleg, ezt én is akartam írni. Össze vissza játszott, nagyon benga volt. Bezzeg ellenünk..Vito írta:Robben nagyon szenvedettnem volt egy épkézláb passza
- PetI
- Hírhozó-cikkíró
Hát tegnap este tényleg fantasztikusan játszott a 'Pool. Én (is) megmondtam, hogy a kiscsapatokról sem szabad megfeletkezni. Főleg Carragher volt csúcsformában. A cselszki meg két meccsen nem tudott gólt lőni
, pedig ot volt Drogba, Gudjohnsen stb. A Liverpool abszolút megérdemelten jutott tovább.
Ilyenkor sajnálom igazán, hogy Luis Garciát elengedték.
Na mindegy, verjék meg még a Milant (PSV-t
) is.

Ilyenkor sajnálom igazán, hogy Luis Garciát elengedték.

Már be is írtam egy Chelsea fórumba FORCA BARCA néven. Tudom, hogy szemétség, de Colina is szemét volt, hogy megadta Terry gólját, úgyhogy...lincsi írta:Stamford Bridge is falling down
falling down, falling down
Stamford Bridge is falling down
my fair José/Roman.![]()
![]()

Ugye? A London's Bridge alapján készültantiimperialista írta:lincsi írta:Stamford Bridge is falling down
my fair José/Roman.![]()
![]()
Ez jó!

-
- Director del Fútbol
lincsi írta:Stamford Bridge is falling down
my fair José/Roman.![]()
![]()

my fair José/Roman.

my fair José/Roman.

-
- Director del Fútbol
Örök mondás a fociban, hogy az éppen aktuális forma dönt! Nos ellenünk sajnos bomba formábanvoltak, míg most.... egyszerűen szarok voltak!!! Mindent elmond a Chelsea teljesítményéről az, hogy a két meccsen, azaz kb. 180-190 percen keresztül képtelenek voltak betalálni Dudek-nek!!!
ENNYI!!! Ezek után ki nem tojja le, hogy mit mond ez a görény?!... A Liverpool van a döntőben és kész!!!
Egyébként üzenem a Murinho-nak, hogy azért adták meg tegnap a Chelsea-nek azt a gólt, ami nem is biztos, hogy bent volt, mert a Barca ellen Terry góljánál szabálytalan volt Carvalho Valdes-el szemben - MÉGIS MEGADTÁK, UGYE?!... KÉSZ!!! ILYEN A FOCI!!!! Cumi....
ENNYI!!! Ezek után ki nem tojja le, hogy mit mond ez a görény?!... A Liverpool van a döntőben és kész!!!
Egyébként üzenem a Murinho-nak, hogy azért adták meg tegnap a Chelsea-nek azt a gólt, ami nem is biztos, hogy bent volt, mert a Barca ellen Terry góljánál szabálytalan volt Carvalho Valdes-el szemben - MÉGIS MEGADTÁK, UGYE?!... KÉSZ!!! ILYEN A FOCI!!!! Cumi....

"Més Cuen un Club"
-
- Director del Fútbol
Pedig a meccs után úgy tűnt, hogy képes elviselni, hogy kiestek. Sportszerűen gratulált mindenkinek, az egész Poollal kezet fogott. De hogy ilyeneket nyilatkozott, azon nem lepődtem meg.
Látom mindenki utálja Murinho-t. Ha meglátnám esküszöm leköpném.
FCB
-
- Entrenador del Barça
Azt mindjárt gondoltam hogy ez csöves ki fog találni valamit!Egyszeűen nem tudja elismerni a vereséget!Boixos írta: összevissza magyaráz az a szakadék murinnyó egyébként, h kamu volt a gól, meg h a jobbik csapat zakózott, h a partjelzőn ment el a meccsük meg ilyenek. EZ HÜLYE!!! akkor azért miért nem magyaráz, h a gólnál miért nem zavarták ki a nagypofájú kapusukat, meg hogy a francba volt az, h a fantasztikus zsugásai kétszer találták el a kaput a meccsen??
Forca Barca