Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Zsolti írta:ellenük meg nem is játszott.Enrique írta:Hú tényleg, ezt én is akartam írni. Össze vissza játszott, nagyon benga volt. Bezzeg ellenünk..Vito írta:Robben nagyon szenvedettnem volt egy épkézláb passza
ellenük meg nem is játszott.Enrique írta:Hú tényleg, ezt én is akartam írni. Össze vissza játszott, nagyon benga volt. Bezzeg ellenünk..Vito írta:Robben nagyon szenvedettnem volt egy épkézláb passza
Már be is írtam egy Chelsea fórumba FORCA BARCA néven. Tudom, hogy szemétség, de Colina is szemét volt, hogy megadta Terry gólját, úgyhogy...lincsi írta:Stamford Bridge is falling down
falling down, falling down
Stamford Bridge is falling down
my fair José/Roman.![]()
![]()
Ugye? A London's Bridge alapján készültantiimperialista írta:lincsi írta:Stamford Bridge is falling down
my fair José/Roman.![]()
![]()
Ez jó!
lincsi írta:Stamford Bridge is falling down
my fair José/Roman.![]()
![]()
Azt mindjárt gondoltam hogy ez csöves ki fog találni valamit!Egyszeűen nem tudja elismerni a vereséget!Boixos írta: összevissza magyaráz az a szakadék murinnyó egyébként, h kamu volt a gól, meg h a jobbik csapat zakózott, h a partjelzőn ment el a meccsük meg ilyenek. EZ HÜLYE!!! akkor azért miért nem magyaráz, h a gólnál miért nem zavarták ki a nagypofájú kapusukat, meg hogy a francba volt az, h a fantasztikus zsugásai kétszer találták el a kaput a meccsen??