Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Zokneenho
Jugador d'estrella

2009.06.05. 19:03:34

Tdavid írta:
Ha igazából szeretnéd a Barcát, akkor nem utálnád meg egy esetleges átigazolás miatt!!!

Az ilyet nevezik "divatdrukkernek"!!!!!
..........
Először is szia.
10 éve szurkolok a Barcának,4 éves korom óta,egy meccsüket nem hagytam ki. Miattuk kezdtem el tanulni a spanyol nyelvet. Életem célja kiköltözni Barcelónába,kimenni egy Barca meccsre. 4x ütöttem meg embert,mert cr7el volt megáldva,vagy épp bekemmel. NEM tűröm el,hogy divatdrukkernek hívj. Akik ismernek,tudják,ha Barca meccs van,az nekem szent. Nem lehet se bulit se semmit arra az időpontra rakni.
Ha hasonlókat megéltél mint én,csak mondj divatnak.Hajrá!
A Netsoccer 2 egy online, többjátékos online futballjáték,ahol minden játékos(a legtöbb futballjátékkal ellentétben) egyetlen focistát irányít.
Hozd létre saját futballistád, és csatlakozz a Magyar Ns2 társadalomhoz!
Hivatalos honlap: www.netsoccer2.com
Az Ns2 Magyar Community hivatalos honlapja: http://www.netsoccer.lapunk.hu/

Ha kedvet kaptál hozzá,csak töltsd le 1-2perc alatt a játékot,regisztrálj, és játékon belül keresd Zokneenhot,vagy épp a Puskas Football Club nevű csapatot.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.06.05. 19:02:31

Zokneenho írta: Most kb. két ember van,akit ha Barca mezben látnék,megfontolnám,hogy Barca szurkoló legyek e tovább:cr7 és Ibra.
Nos, ez szomorú lenne...mert első azért a csapat.
Mindenesetre a két katalán újság honlapján több tízezren szavaztak, és az egyiken 71%, a másikon meg 79% akarja Ibrát...
Lehet, hogy a magyarokban több ellenszenv van, talán a válogatottbeli sérelmek miatt :)
torrentkiller
Entrenador del Barça

2009.06.05. 18:59:03

Zokneenho írta: Messi esetében:

Messi-Xavi-Ini
Eto'o-Henry-Ribery
jó és itt ki fog a kp-n védekezni? Mert idén is láthattuk 1-2 meccsen ha nincs középpályás védekezés szinte tuti bukta a meccs.
Zokneenho írta: Riberynél:
Dani-Piqué-Puyol
---Yaya
Xavi-Ini-Ribery
Messi-Eto'o-Henry
3 védővel pedig akkor szabad kiállni ha mind3 középső védő. Persze ha csak nem meccs közbe kell változtatni.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Messi199
Jugador d'estrella

2009.06.05. 18:57:07

Ez érdekes Eto'o Ibra ügy lesz szó mi szó :

Teljes mértékbe kiállok Eto'oért , mert tényleg sokat letett az asztalra a Klubnál . De amúgy megfigyeltem az elmúlt 2 évet már az idei szezon előttieket (2 évet ) nem produkált sok mindent ezért is akart ugye bár megválni tőle a Klub illetve Pep .
Én szerintem a maga posztján a legjobb , de nézzük meg azt is hogy hány éves meg hogy mennyit kér ??

Én az Ibra üzletbe azt látom amit sztem sokan látnak , hogy a pénzre megy , a reklámokra ,a mez eladásra .

Mint Ibrát nem kimondottan szeretem mert én véleményem szerint is egy bunkó tapló , de mint játékos azt el kell ismerni hogy szenzációs .
Én sztem bőven elférne nálunk azért is mondom ezt mert tuti hogy hajtana , mivel fáj a foga az Aranylabdára illetve a Bl serlegre ... és a kövi szezonon biztos bele adna mindent apait anyait .
mint felépítésre is nagyon jó , technikás , jó labda tartó és nagyon jó fejelő emberke és nem okozz gondot neki a rövid passzos kényszerítő játék sem és " intelligens " a játékra vonatkozóan :D .
De én mindezek mellett nem a csatárba keresném az igazolásokat , hanem a védelembe még mindig kellenek védők 2-3 is , illetve egy jó bal szélső ....(Ribéry személyébe )
Ez az én véleményem
Tots Unit Fem Forca !!
Zokneenho
Jugador d'estrella

2009.06.05. 18:54:28

Barcaman14 írta:Bár azért ha a négyesből(Ribéry,Messi,Eto'o,Henry)mindenki egészséges akkor valaki padozni fog és ilyen világklasszisok esetében ez fájó lenne.
Messi és Ribery is hátrébb tudna jönni;)

Messi esetében:

Messi-Xavi-Ini
Eto'o-Henry-Ribery

(Eto'o-nak megy annyira a jobb szél,de Eto'o-Henry-t fordítva is szívesen látnám.)

Riberynél:
Dani-Piqué-Puyol
---Yaya
Xavi-Ini-Ribery
Messi-Eto'o-Henry

(Xavi kissé jobbra kitolt irányítóként,Ini balra tolva,Ribery szélen,Yaya pedig jobbra és hátrébb húzódva,félvédőként.
A Netsoccer 2 egy online, többjátékos online futballjáték,ahol minden játékos(a legtöbb futballjátékkal ellentétben) egyetlen focistát irányít.

Ha kedvet kaptál hozzá,csak töltsd le 1-2perc alatt a játékot,regisztrálj, és játékon belül keresd Zokneenhot,vagy épp a Puskas Football Club nevű csapatot.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2009.06.05. 18:49:55

manuel írta: Pedig Jobb!!!és ebbe sajnos belekell nyúgodnunk.Ha létrejön a transzfer akkorsem fog szerintem senkisem sirni.Ráadásúl úgyanezz a közútálatt volt Dani Álvésnél és már a már sokkak kedvence lett mint tudjuk.
Ha már itt alvessel jössz akkor el kell mondani hogy amikor jött Dani nem volt jobbhátvédünk. Nem voltak ennyien ellene mint most Ibra ellen.
Most pedig van egy olyan középcsatárunk aki szinte az utolsó pillanatig versenyben volt az aranycipőért, a lelkét kidolgozta a csapatért.
Lehet hogy jobb a svéd, de annyival biztos nem hogy megérje elcserélni. Ráadásul ha nem sikerül beilleszkednie időben akkor meg mindenki szidni fogja a vezetőséget hogy miért kellett elhozni.
Plusz egy bunkó unszimpatikus praszt akit akkor se tudnék megkedvelni ha a blaugranában játszana.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrentkiller 2009.06.05. 18:55:44-kor.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Tdavid
Entrenador del Barça

2009.06.05. 18:49:17

Zokneenho írta:nem értem,mit lehet enni ezen a ***-n.Ha a Barca tényleg több mint egy klub,és ez nem csak egy jó reklámfogás,akkor kiröhögik Ibrát,hogy ide akar jönni,magát az igazolási lehetőséget. Ibra egy bunkó tajparaszt állat,Eto'o pedig meghalna az éppen aktuális klubjáért(más kérdés,hogy mivel különc,nem épp tudja kifejezni magát)
Nekem már ez többet jelent,mint az,hogy mondjuk ibra 5x annyi gólt lőne,mint Sam.

Most kb. két ember van,akit ha Barca mezben látnék,megfontolnám,hogy Barca szurkoló legyek e tovább:cr7 és Ibra. Ők az a két ember,akik azt hiszik(és velük együtt sokan sajnos)hogy tudnak focizni,mert azthiszik,hogy a foci a műesésből,a rinyálásból és az alattomosságból áll.

Ha igazából szeretnéd a Barcát, akkor nem utálnád meg egy esetleges átigazolás miatt!!!

Az ilyet nevezik "divatdrukkernek"!!!!!
..........
sole
Barça B

2009.06.05. 18:48:44

Biztos hogy minden idők legeredményeseb Barca támadósorát meg kéne változtatni?
Ha ez megtörténne cáfoljon rám Ibra hogy Samunál is lehet még jobb és én megkövetem.
Borzongok a nagyorrún elképzelni a mezünket.
Barcagirl24
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.06.05. 18:48:21

manuel írta:
Barcagirl24 írta: Igaz hogy jó focista de azért túlzás lenne azt mondani hogy jobb mint Eto'o!
Pedig Jobb!!!és ebbe sajnos belekell nyúgodnunk.Ha létrejön a transzfer akkorsem fog szerintem senkisem sirni.Ráadásúl úgyanezz a közútálatt volt Dani Álvésnél és már a már sokkak kedvence lett mint tudjuk.
éN viszont azt mond Eto'o jobb mint Ibra, legalábbis a spanyol fociiban biztos, ezt úgy értem hogy az olasz és a spanyol futball sokban külömbözik és hát ibra szinte összes csapata olasz volt így nem tudom hogy tudna érvényelsülni nálunk. Mindesetre sírni nem fogok ha lérte jön a transzfer de szomorú leszek ebbe a gépezetebe Eto'o kell + Riberyt kell még leigazolni 1 vagy 2 védőt és ez bőven elég szvsz.
~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim :)
Kép
Zokneenho
Jugador d'estrella

2009.06.05. 18:44:56

nem értem,mit lehet enni ezen a ***-n.Ha a Barca tényleg több mint egy klub,és ez nem csak egy jó reklámfogás,akkor kiröhögik Ibrát,hogy ide akar jönni,magát az igazolási lehetőséget. Ibra egy bunkó tajparaszt állat,Eto'o pedig meghalna az éppen aktuális klubjáért(más kérdés,hogy mivel különc,nem épp tudja kifejezni magát)
Nekem már ez többet jelent,mint az,hogy mondjuk ibra 5x annyi gólt lőne,mint Sam.

Most kb. két ember van,akit ha Barca mezben látnék,megfontolnám,hogy Barca szurkoló legyek e tovább:cr7 és Ibra. Ők az a két ember,akik azt hiszik(és velük együtt sokan sajnos)hogy tudnak focizni,mert azthiszik,hogy a foci a műesésből,a rinyálásból és az alattomosságból áll.

Barcaman14
Director del Fútbol

2009.06.05. 18:38:42

Nos egy ilyen szezon után én azt gondolom hogy a nagy hármast nem kéne megbontani.Hadd alkossanak jövőre is :D Bővíteni viszont mindenképpen kell így Ribéry igazolását ész szerűnek tartom.(remélem ha létrejön a transzfer akkor Titi azért marad)Bár azért ha a négyesből(Ribéry,Messi,Eto'o,Henry)mindenki egészséges akkor valaki padozni fog és ilyen világklasszisok esetében ez fájó lenne.
Összességében azt gondolom hogy Ibra remek játékos (de nem jobb mint Eto'o)de nem ebbe a csapatba való és őszintén nem tudom elképzelni hogy itt rúgja a bőrt.Ha mégis érkezne akkor sem lennék szomorú de azért Eto'o hiányozna.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
manuel
Jugador d'estrella

2009.06.05. 18:36:41

Barcagirl24 írta:
Komiszka írta:Ibra sztem is nagyon jó kis játékos, el kell ismerni, hogy jobb mint Eto'o.
Igaz hogy jó focista de azért túlzás lenne azt mondani hogy jobb mint Eto'o!
Pedig Jobb!!!és ebbe sajnos belekell nyúgodnunk.Ha létrejön a transzfer akkorsem fog szerintem senkisem sirni.Ráadásúl úgyanezz a közútálatt volt Dani Álvésnél és már a már sokkak kedvence lett mint tudjuk.
Barcagirl24
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.06.05. 18:20:35

Komiszka írta:Ibra sztem is nagyon jó kis játékos, el kell ismerni, hogy jobb mint Eto'o.
Igaz hogy jó focista de azért túlzás lenne azt mondani hogy jobb mint Eto'o!
~Més que en un club~ FC Barcelona mindörökké. több mint egy életérzéés.!
www.barcelona.gportal.hu - hobbim :)
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.06.05. 18:20:32

gekkodan írta:Ibrahimovics lehet, hogy egy paraszt, meg egy bunkó, de azért ne mondjuk már rá, hogy falábú.

A világ egyik legjobb csatára, hihetlen technikás, bár kicsit lassabb, nagyon labdabiztos, elképesztően látja a helyzeteket, nagyon jól méri fel, hogy mit kéne tenni, erős fejjel, hihetetlen fizikuma van.

Ibra stabilan ott van a világ legjobbjai között, nem gondolom, hogy akkora "veszteség" lenne, ha elhoznánk, de nálam is az a cél, hogy Eto'o maradjon.

Így gondolom: vagy Ibra és Eto'o nálunk, vagy nálunk Eto'o és Ibra valahol máshol.

Ribery legyen meg, utána lehet Ibrával álmodozni.
Dani, ez a hszed tökéletesen tükrözi az én álláspontomat! Az elsődleges szvsz, hogy legyen egy csatár a baloldalra, azaz, hogy Ribéryt el tudjuk hozni 40 alatt. Nekem Ibra érkezése gyakorlatilag tök8, egy bunkó állat, de focizni azt nagyon tud. Az egyetlen dolog amit sajnálnék, hogy szvsz akkor Eto'o nem maradna... :? Én is inkább őt favorizálom.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Komiszka
Jugador del Barça

2009.06.05. 18:11:19

Ibra sztem is nagyon jó kis játékos, el kell ismerni, hogy jobb mint Eto'o.
Örülnék az érkezésének, bár tudom hogy Ibra egy paraszt de hát a mi Eto'o-nk sem a kedvességéről ismert.
Nem véletlen, hogy Eto'o +30 milliós ajánlatot hoztak le az újságok. Ibra talán a világ legjobb csatára. Pontrúgásoknál nagyon jól jönne nekünk mert az nem az erősségünk.
Amúgy meg szerintem azért nem Henry képezi a cserealapot mert neki nincsenek ekkora fizetésigényei. De amúgy ésszerűbb lenne őt adni ha érkezik Ribéry.

Jövőre durva lenne a Ribéry-Ibra-Messi csatársor. De ha nem jön össze akkor se leszek elkeseredve.
djtrack
Capitá del Barça

2009.06.05. 18:01:59

B.Saltor könyörgöm:D ti láttátok már játszani? mert felmerült a neve és mki h húúú jöjjön de komolyan........ én pl a Barca ellen semmit nem láttam h tudna a gyerek. ennyi erővel vki a tarcsiból tökkéletes lenne. Mellesleg Henrique tud Alves helyén játszani is! mert 2 lábas! Leverkusenben is játszott nem is 1x!
gekkodan
Director del Fútbol

2009.06.05. 17:43:44

Ibrahimovics lehet, hogy egy paraszt, meg egy bunkó, de azért ne mondjuk már rá, hogy falábú.

Gábor! Nagyon tisztellek, tudod jól, hogy mennyire nagyra tartom a gondolataidat és nem sok kérdésben van vitánk a focival kapcsolatban (meg amúgy sem), de azért erős túlzás volt, amit itt lentebb leírtál Ibráról. A világ egyik legjobb csatára, hihetlen technikás, bár kicsit lassabb, nagyon labdabiztos, elképesztően látja a helyzeteket, nagyon jól méri fel, hogy mit kéne tenni, erős fejjel, hihetetlen fizikuma van.

Tavaly Adebayorral jártuk a menyasszonytáncot, hát Ő az aki az általad leírt jellemzőknek megfelel. Lassú, darabos, egy fika technika és mellette hihetetlen sok körülményesség.

Ibra stabilan ott van a világ legjobbjai között, nem gondolom, hogy akkora "veszteség" lenne, ha elhoznánk, de nálam is az a cél, hogy Eto'o maradjon.

Így gondolom: vagy Ibra és Eto'o nálunk, vagy nálunk Eto'o és Ibra valahol máshol.

100x inkább cserélném el a franciára a svédet, mint Eto'o-ra. Nem is értem, miért nem Henry van a "csomagban". Illetve értem, de ezt hagyjuk, mert Titi most szép idényt futott. Viszont a kora miatt már nem népszerű annyira, ráadásul az olasz focival be is égett nyakig. De még mindig 100x inkább Ő mehetne.

Ribery legyen meg, utána lehet Ibrával álmodozni.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
tibor1158
Barça B

2009.06.05. 17:20:08

Szerintem Ribery és a Barca játéka összepasszol. Gyors 1érintős passzok, villámgyors támadások. Remélem sikerül megszerezni a nyáron Ribery-t. :lol:
LM10
Director del Fútbol

2009.06.05. 17:18:42

V.V. Alves,Puyol,Piqué,Abidal,Touré,Xavi,Iniesta,Ribéry,Messi,Eto'o.-Ez lenne az alap kezdő.
Pinto,B.Saltor,Márquez,Henrique,L.Filipe,Busquets,Keita,fiatal irányító,Pedro,Bojan,Henry

Ez a keret alkalmas lenne a címek megvédésére. Minden posztra jut 2 játékos.

Cacerest kölcsön kell adni. Semmi értelme, hogy Pep nem meri beállítani a fontos meccseken. Militot pedig sérülése miatt nem írtam ide. Eto'o számomra a favorit a csatárkérdésnél.

Ha ez a keret lenne ilyen játékos mozgással jönne össze:

Érkezik: Ribéry, B.Saltor, Henrique(kölcsönből vissza), Filipe, és egy fiatal tehetséges irányító.
Távozik: Sylvinho, Hleb, Gudjohnsen, Caceres( kölcsön)
Ebdon Lake
Jugador del Barça

2009.06.05. 17:15:40

Rivaldo11 írta:
ozsimiki írta: Riva örülnék ha rávilágítanál,hogy mitől a legtúlértékeltebb Ibra, szntem képességei mindenki számára láthatóak, személyisége engem sem fogott meg,de ettől még nem degradálom le a tudását, ami simán van ott mint ETo'onak.
Nézzük:
1: Nincs sebessége. Ezen a szinten lassú mint a tetű. A villámgyors, egyérintős passzjátékunknál csak nézne mint hal a szatyorban.
2. Állítólag technikás. Én a nyakatekert mozdulatain kívül-amit a kétméteres lábaival meg is tud csinálni-olyan dolgot nem láttam tőle, ami ezt alátámassza. Jól lő távolról, erőszakos, nagydarab, és term. jól bánik a labdával, de annyira korántsem, ahogyan azt Ő hangsúlyozza magáról.( egyszer az ajaxban lőtt egy gólt, ami előtt cseleket csinált. Azért emlékszem rá, mert azóta sem láttam tőle hasonlót.)
3. Messze nem olyan gólerős, mint amennyire nyalva van a s*gge. Pedig csatár. Most 25 gólig jutott, ami talán nála csúcs. Samu ezt elég sokszor produkálja.
És végül: egy indolens barom, aki ha nem tudja átjátszani a védőjét, egy idő után alattomos féreggé változik.
Az utóbbi évek legnagyobb melléfogása lenne ez az ember.
Ha már csatár, akkor 100x inkább Villa, és 100x inkább Torres.
Én így látom.
Az tény, hogy nem olyan gyors, mint eto, de azért álljon már meg a menet. pl. nem eto múlik a gyors passzos játék, hanem a középpályásokon főként. A labdajáratás nem a csatár feladata, hanem a góllövés. Azt meg ne mondjad már, hogy nem láttál tőle cseleket, mert akkor sztem te nagyon régen láttad őt játszani. Pár hsz-szel ezelőtt még emlékszem, hogy vki még 2 linket be is dobott róla. Azt meg, hogy 25 a maximum azt kétlem. Sokkal gyengébb társai vannak, mint Eto-nak.
Fernando
Llegenda del Barça

2009.06.05. 17:14:59

Igaz félreolvastam. Bocs mindenkitől :oops:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.06.05. 17:10:48

Fernando írta:
Rivaldo11 írta: Nézzük:
1: Nincs sebessége. Ezen a szinten lassú mint a tetű. A villámgyors, egyérintős passzjátékunknál csak nézne mint hal a szatyorban.
2. Állítólag technikás. Én a nyakatekert mozdulatain kívül-amit a kétméteres lábaival meg is tud csinálni-olyan dolgot nem láttam tőle, ami ezt alátámassza. Jól lő távolról, erőszakos, nagydarab, és term. jól bánik a labdával, de annyira korántsem, ahogyan azt Ő hangsúlyozza magáról.( egyszer az ajaxban lőtt egy gólt, ami előtt cseleket csinált. Azért emlékszem rá, mert azóta sem láttam tőle hasonlót.)
3. Messze nem olyan gólerős, mint amennyire nyalva van a s*gge. Pedig csatár. Most 25 gólig jutott, ami talán nála csúcs. Samu ezt elég sokszor produkálja.
És végül: egy indolens barom, aki ha nem tudja átjátszani a védőjét, egy idő után alattomos féreggé változik.
Én így látom.
Neharagudj ezzel több pontban sem értek egyet és nem azért mert védeni akarom Ibrahimovicot, hanem mert nemes egyszerűséggel nem így van.

1. Ibra nem sokkal van elmaradva Eto'otól sebességben. Rettentő gyors a testéhez képest.
2. Nem lő jól távolról? :lol: Akkor mi nem ugyanarról a játékosról beszélünk...
3. Cselezni pedig elég rendesen tud. Bár nemhiszem, hogy ez annyira mérvadó lenne. Cselezni? Nálam a brazíliában játszó brazilokon kívül benne van a top 5-be...
4. Samu mellett ott van Henry, Messi, Xavi, Iniesta kiszolgálónak. Ibrahimovicnak esetleg Cambiasso vagy ki?
1. Lassú. Nincs ezen mit szépíteni. Ezt nem lehet megmagyatrázni, meg hogy a termetéhez képest...lassú és kész. Nem sokkal van elmaradva Eto'otól? :lol: csak pár mp-el 100-on.
2. Mintha azt írtam volna, hogy jól lő távolról.
3. Nem vitatom h. tud cselezni, de fel tudok sorolni elég rendesen csatárokat, akik még tudnak. Ez olyan nagy kunszt? Majd ha egy álló helyzetből indított csellel megcsinálja azt, amit Samu pl. a Chelsea két védője mellett, akkor ok. ( más kérdés hogy nem lőtte be...)
4.Samu mellett ott vannak az említett játékosok, akik szintén gólerősek, azaz nem csak Samura vannak kijátszva az akciók. Mégis több gólt lő.
Tartom hogy extra nagy balfogás lenne.
Rivaldo-A Legnagyobb.
barca1615
Jugador d'estrella

2009.06.05. 17:01:22

Nem tom én szoktam nézni az Everton meccseit jó játékos nincs vele gond de valahogy nem stimmel ide!

Babel meg azért vicc soha nem él a lehetőségével csak cserekén tud valamit csinálni! Tipikus cserecsatár:D
messideco
Presidente del Barça

2009.06.05. 16:59:18

De azert Fellaini eleg jo jatekos. Nekem legalabb is nagyon tetszik a jateka. De en sem gondoltam komolyan h nalunk fognak jatszani, csak almodozom
Kép
"And my heart will leave you never."
Fernando
Llegenda del Barça

2009.06.05. 16:57:25

Rivaldo11 írta:
ozsimiki írta: Riva örülnék ha rávilágítanál,hogy mitől a legtúlértékeltebb Ibra, szntem képességei mindenki számára láthatóak, személyisége engem sem fogott meg,de ettől még nem degradálom le a tudását, ami simán van ott mint ETo'onak.
Nézzük:
Én így látom.
Neharagudj ezzel több pontban sem értek egyet és nem azért mert védeni akarom Ibrahimovicot, hanem mert nemes egyszerűséggel nem így van.

1. Ibra nem sokkal van elmaradva Eto'otól sebességben. Rettentő gyors a testéhez képest.
2. Nem lő jól távolról? :lol: Akkor mi nem ugyanarról a játékosról beszélünk...
3. Cselezni pedig elég rendesen tud. Bár nemhiszem, hogy ez annyira mérvadó lenne. Cselezni? Nálam a brazíliában játszó brazilokon kívül benne van a top 5-be...
4. Samu mellett ott van Henry, Messi, Xavi, Iniesta kiszolgálónak. Ibrahimovicnak esetleg Cambiasso vagy ki?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Lezárt