Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Először is szia.Tdavid írta:
Ha igazából szeretnéd a Barcát, akkor nem utálnád meg egy esetleges átigazolás miatt!!!
Az ilyet nevezik "divatdrukkernek"!!!!!
..........
Nos, ez szomorú lenne...mert első azért a csapat.Zokneenho írta: Most kb. két ember van,akit ha Barca mezben látnék,megfontolnám,hogy Barca szurkoló legyek e tovább:cr7 és Ibra.
jó és itt ki fog a kp-n védekezni? Mert idén is láthattuk 1-2 meccsen ha nincs középpályás védekezés szinte tuti bukta a meccs.Zokneenho írta: Messi esetében:
Messi-Xavi-Ini
Eto'o-Henry-Ribery
3 védővel pedig akkor szabad kiállni ha mind3 középső védő. Persze ha csak nem meccs közbe kell változtatni.Zokneenho írta: Riberynél:
Dani-Piqué-Puyol
---Yaya
Xavi-Ini-Ribery
Messi-Eto'o-Henry
Messi és Ribery is hátrébb tudna jönni;)Barcaman14 írta:Bár azért ha a négyesből(Ribéry,Messi,Eto'o,Henry)mindenki egészséges akkor valaki padozni fog és ilyen világklasszisok esetében ez fájó lenne.
Ha már itt alvessel jössz akkor el kell mondani hogy amikor jött Dani nem volt jobbhátvédünk. Nem voltak ennyien ellene mint most Ibra ellen.manuel írta: Pedig Jobb!!!és ebbe sajnos belekell nyúgodnunk.Ha létrejön a transzfer akkorsem fog szerintem senkisem sirni.Ráadásúl úgyanezz a közútálatt volt Dani Álvésnél és már a már sokkak kedvence lett mint tudjuk.
Zokneenho írta:nem értem,mit lehet enni ezen a ***-n.Ha a Barca tényleg több mint egy klub,és ez nem csak egy jó reklámfogás,akkor kiröhögik Ibrát,hogy ide akar jönni,magát az igazolási lehetőséget. Ibra egy bunkó tajparaszt állat,Eto'o pedig meghalna az éppen aktuális klubjáért(más kérdés,hogy mivel különc,nem épp tudja kifejezni magát)
Nekem már ez többet jelent,mint az,hogy mondjuk ibra 5x annyi gólt lőne,mint Sam.
Most kb. két ember van,akit ha Barca mezben látnék,megfontolnám,hogy Barca szurkoló legyek e tovább:cr7 és Ibra. Ők az a két ember,akik azt hiszik(és velük együtt sokan sajnos)hogy tudnak focizni,mert azthiszik,hogy a foci a műesésből,a rinyálásból és az alattomosságból áll.
éN viszont azt mond Eto'o jobb mint Ibra, legalábbis a spanyol fociiban biztos, ezt úgy értem hogy az olasz és a spanyol futball sokban külömbözik és hát ibra szinte összes csapata olasz volt így nem tudom hogy tudna érvényelsülni nálunk. Mindesetre sírni nem fogok ha lérte jön a transzfer de szomorú leszek ebbe a gépezetebe Eto'o kell + Riberyt kell még leigazolni 1 vagy 2 védőt és ez bőven elég szvsz.manuel írta:Pedig Jobb!!!és ebbe sajnos belekell nyúgodnunk.Ha létrejön a transzfer akkorsem fog szerintem senkisem sirni.Ráadásúl úgyanezz a közútálatt volt Dani Álvésnél és már a már sokkak kedvence lett mint tudjuk.Barcagirl24 írta: Igaz hogy jó focista de azért túlzás lenne azt mondani hogy jobb mint Eto'o!
Pedig Jobb!!!és ebbe sajnos belekell nyúgodnunk.Ha létrejön a transzfer akkorsem fog szerintem senkisem sirni.Ráadásúl úgyanezz a közútálatt volt Dani Álvésnél és már a már sokkak kedvence lett mint tudjuk.Barcagirl24 írta:Igaz hogy jó focista de azért túlzás lenne azt mondani hogy jobb mint Eto'o!Komiszka írta:Ibra sztem is nagyon jó kis játékos, el kell ismerni, hogy jobb mint Eto'o.
Igaz hogy jó focista de azért túlzás lenne azt mondani hogy jobb mint Eto'o!Komiszka írta:Ibra sztem is nagyon jó kis játékos, el kell ismerni, hogy jobb mint Eto'o.
Dani, ez a hszed tökéletesen tükrözi az én álláspontomat! Az elsődleges szvsz, hogy legyen egy csatár a baloldalra, azaz, hogy Ribéryt el tudjuk hozni 40 alatt. Nekem Ibra érkezése gyakorlatilag tök8, egy bunkó állat, de focizni azt nagyon tud. Az egyetlen dolog amit sajnálnék, hogy szvsz akkor Eto'o nem maradna...gekkodan írta:Ibrahimovics lehet, hogy egy paraszt, meg egy bunkó, de azért ne mondjuk már rá, hogy falábú.
A világ egyik legjobb csatára, hihetlen technikás, bár kicsit lassabb, nagyon labdabiztos, elképesztően látja a helyzeteket, nagyon jól méri fel, hogy mit kéne tenni, erős fejjel, hihetetlen fizikuma van.
Ibra stabilan ott van a világ legjobbjai között, nem gondolom, hogy akkora "veszteség" lenne, ha elhoznánk, de nálam is az a cél, hogy Eto'o maradjon.
Így gondolom: vagy Ibra és Eto'o nálunk, vagy nálunk Eto'o és Ibra valahol máshol.
Ribery legyen meg, utána lehet Ibrával álmodozni.
Az tény, hogy nem olyan gyors, mint eto, de azért álljon már meg a menet. pl. nem eto múlik a gyors passzos játék, hanem a középpályásokon főként. A labdajáratás nem a csatár feladata, hanem a góllövés. Azt meg ne mondjad már, hogy nem láttál tőle cseleket, mert akkor sztem te nagyon régen láttad őt játszani. Pár hsz-szel ezelőtt még emlékszem, hogy vki még 2 linket be is dobott róla. Azt meg, hogy 25 a maximum azt kétlem. Sokkal gyengébb társai vannak, mint Eto-nak.Rivaldo11 írta:Nézzük:ozsimiki írta: Riva örülnék ha rávilágítanál,hogy mitől a legtúlértékeltebb Ibra, szntem képességei mindenki számára láthatóak, személyisége engem sem fogott meg,de ettől még nem degradálom le a tudását, ami simán van ott mint ETo'onak.
1: Nincs sebessége. Ezen a szinten lassú mint a tetű. A villámgyors, egyérintős passzjátékunknál csak nézne mint hal a szatyorban.
2. Állítólag technikás. Én a nyakatekert mozdulatain kívül-amit a kétméteres lábaival meg is tud csinálni-olyan dolgot nem láttam tőle, ami ezt alátámassza. Jól lő távolról, erőszakos, nagydarab, és term. jól bánik a labdával, de annyira korántsem, ahogyan azt Ő hangsúlyozza magáról.( egyszer az ajaxban lőtt egy gólt, ami előtt cseleket csinált. Azért emlékszem rá, mert azóta sem láttam tőle hasonlót.)
3. Messze nem olyan gólerős, mint amennyire nyalva van a s*gge. Pedig csatár. Most 25 gólig jutott, ami talán nála csúcs. Samu ezt elég sokszor produkálja.
És végül: egy indolens barom, aki ha nem tudja átjátszani a védőjét, egy idő után alattomos féreggé változik.
Az utóbbi évek legnagyobb melléfogása lenne ez az ember.
Ha már csatár, akkor 100x inkább Villa, és 100x inkább Torres.
Én így látom.
1. Lassú. Nincs ezen mit szépíteni. Ezt nem lehet megmagyatrázni, meg hogy a termetéhez képest...lassú és kész. Nem sokkal van elmaradva Eto'otól?Fernando írta:Neharagudj ezzel több pontban sem értek egyet és nem azért mert védeni akarom Ibrahimovicot, hanem mert nemes egyszerűséggel nem így van.Rivaldo11 írta: Nézzük:
1: Nincs sebessége. Ezen a szinten lassú mint a tetű. A villámgyors, egyérintős passzjátékunknál csak nézne mint hal a szatyorban.
2. Állítólag technikás. Én a nyakatekert mozdulatain kívül-amit a kétméteres lábaival meg is tud csinálni-olyan dolgot nem láttam tőle, ami ezt alátámassza. Jól lő távolról, erőszakos, nagydarab, és term. jól bánik a labdával, de annyira korántsem, ahogyan azt Ő hangsúlyozza magáról.( egyszer az ajaxban lőtt egy gólt, ami előtt cseleket csinált. Azért emlékszem rá, mert azóta sem láttam tőle hasonlót.)
3. Messze nem olyan gólerős, mint amennyire nyalva van a s*gge. Pedig csatár. Most 25 gólig jutott, ami talán nála csúcs. Samu ezt elég sokszor produkálja.
És végül: egy indolens barom, aki ha nem tudja átjátszani a védőjét, egy idő után alattomos féreggé változik.
Én így látom.
1. Ibra nem sokkal van elmaradva Eto'otól sebességben. Rettentő gyors a testéhez képest.
2. Nem lő jól távolról?Akkor mi nem ugyanarról a játékosról beszélünk...
3. Cselezni pedig elég rendesen tud. Bár nemhiszem, hogy ez annyira mérvadó lenne. Cselezni? Nálam a brazíliában játszó brazilokon kívül benne van a top 5-be...
4. Samu mellett ott van Henry, Messi, Xavi, Iniesta kiszolgálónak. Ibrahimovicnak esetleg Cambiasso vagy ki?
Neharagudj ezzel több pontban sem értek egyet és nem azért mert védeni akarom Ibrahimovicot, hanem mert nemes egyszerűséggel nem így van.Rivaldo11 írta:Nézzük:ozsimiki írta: Riva örülnék ha rávilágítanál,hogy mitől a legtúlértékeltebb Ibra, szntem képességei mindenki számára láthatóak, személyisége engem sem fogott meg,de ettől még nem degradálom le a tudását, ami simán van ott mint ETo'onak.
Én így látom.