Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nyugtával a napot kolléga..LG írta:Az olaszok is a belgák legyőzése után el lettek könyvelve nagy favoritnak. Nos, szerintem ebben a vak csoportban ők a félszemű királyok, de spanyolok simán csapják őket, pedig utóbbiaktól sem vagyok elájulva.
Okosabb biztos nem vagyok nálad, de a meglátásaimat leíromFecooo írta:vki nálam okosabb ember magyarázza már el nekem, hogy ezzel a csapattal mi történt a norvég meccs előtt? eladták a lelküket az ördögnek, hogy EB-t nyerjenek, vagy mi?
30 éves vagyok, életemben nem láttam ennyire egységes, küzdő, nem bes.ari magyar válogatottat!!! pedig Storck-kal 0-0-kkal kezdtünk, a trollfoci elnevezte mister X-nek (ami persze még mindig áll), aztán most ott tartunk, hogy TÁMADÓFOCIVAL lépünk fel egy Portugália ellen is...
nem hiszem el...
visca el barca írta:az mindenesetre biztos, hogy 3 embernek nincs sok keresnivalója ebben a kezdőben: juhász, pintér meg elek. juhász csak testben, a másik kettő agyban is borzalmasan lassú erre a szintre.
zsuzsi meg nagy volt, első gólnál 10en nyomták a nyakát a reklámtáblára, a másodiknál meg azt hittem eltöri a lábát olyat taknyolt...
Ezt én sem tudom. A selejtezők alatt azt mondtam, hogy végre van szervezettség meg küzdeni tudás, de focizni még mindig nem tudunk. Aztán a norvégok elleni meccsre megtanultunk, és azóta egyre jobban megy.Fecooo írta:vki nálam okosabb ember magyarázza már el nekem, hogy ezzel a csapattal mi történt a norvég meccs előtt? eladták a lelküket az ördögnek, hogy EB-t nyerjenek, vagy mi?
30 éves vagyok, életemben nem láttam ennyire egységes, küzdő, nem bes.ari magyar válogatottat!!! pedig Storck-kal 0-0-kkal kezdtünk, a trollfoci elnevezte mister X-nek (ami persze még mindig áll), aztán most ott tartunk, hogy TÁMADÓFOCIVAL lépünk fel egy Portugália ellen is...
nem hiszem el...
Veidt_madridista írta:Jott egy ertelmes edzo.Fecooo írta:vki nálam okosabb ember magyarázza már el nekem, hogy ezzel a csapattal mi történt a norvég meccs előtt?
Nêzd meg az ágakat...LG írta:Nem kéne most ezzel foglalkoznom, de egyszerűen nem bírom felfogni, a horvátok miért könnyebb ellenfél, mint az angolok, de komolyan, miért?Xszel is továbbmentek volna és a horvátokat kapták volna + gyenge ág.
Ezzel a portugálok jártak a legjobban, lehet aztán kiesnek a horvátok ellen, de akár a Döntőig is elmehetnek.
A magyarok meg.... Egy csoda bakker, ilyen nincsSokan itt még mindig a múlt, meg nevek bűvöletében éltek. Bár milyen múlt? Az angoloknak közünk nincs semmihez mostanában, nem is értem, hogyan hitetik el a világgal minden torna előtt, hogy esélyesek.
Nem kéne most ezzel foglalkoznom, de egyszerűen nem bírom felfogni, a horvátok miért könnyebb ellenfél, mint az angolok, de komolyan, miért?Xszel is továbbmentek volna és a horvátokat kapták volna + gyenge ág.
Ezzel a portugálok jártak a legjobban, lehet aztán kiesnek a horvátok ellen, de akár a Döntőig is elmehetnek.
A magyarok meg.... Egy csoda bakker, ilyen nincs
Xszel is továbbmentek volna és a horvátokat kapták volna + gyenge ág.MessiNeymarSuarez írta:Például azért, mert nem kiesnek, hanem csoportmásodikként továbbjutnak, elég nyomós indok ?Izlandnak ez a győzelem most miért is volt jó?az x-szel jobb lett volna nekik...pff
pedig most is mindkét szabit a sorfalba lőtteLG írta:Dzsudzsi csattanós választ adott.visca el barca írta:zsuzsi szögletei meg szabadjai katasztrofálisak. nem csak ma, hanem mindig mikor ívelni kellene... általában az első emberben elakad... pintér meg elek borzalmas, ott kellene vmit variálni..![]()
Csak igy tovább fiúk!
nem estek volna ki csoport 3.kent jutottak volna továbbMessiNeymarSuarez írta: Például azért, mert nem kiesnek, hanem csoportmásodikként továbbjutnak, elég nyomós indok ?
Például azért, mert nem kiesnek, hanem csoportmásodikként továbbjutnak?MessiNeymarSuarez írta:[quote="Fecooo]
Izlandnak ez a győzelem most miért is volt jó?az x-szel jobb lett volna nekik...pff
Például azért, mert nem kiesnek, hanem csoportmásodikként továbbjutnak, elég nyomós indok ?Izlandnak ez a győzelem most miért is volt jó?az x-szel jobb lett volna nekik...pff
Miért is? Igy könnyebb ellenfelet kapnak, a portugálok meg ezzel cumiágra kerülnek.Izlandnak ez a győzelem most miért is volt jó?az x-szel jobb lett volna nekik...pff
Izlandnak ez a győzelem most miért is volt jó?MessiNeymarSuarez írta:Véégee!!! VERETLENÜÜÜL!!!! CSOPORTELSŐŐK!!!
Zseniális, le a kalppal a fiúk előtt, gyönyörű meccset láthattunk, pedig tingli-tangli is belefért volna!![]()
![]()
![]()
![]()
Közben utolsó másodpercekben Izland megszerzi a vezetést!!! Így végképp mennyire értékes ez a döntetlen!!
Megvan,hogy Portugália egy másodpercre sem állt vezetésre ellenünk?![]()
![]()