Fecooo írta:vki nálam okosabb ember magyarázza már el nekem, hogy ezzel a csapattal mi történt a norvég meccs előtt? eladták a lelküket az ördögnek, hogy EB-t nyerjenek, vagy mi?

30 éves vagyok, életemben nem láttam ennyire egységes, küzdő, nem bes.ari magyar válogatottat!!! pedig Storck-kal 0-0-kkal kezdtünk, a trollfoci elnevezte mister X-nek (ami persze még mindig áll

), aztán most ott tartunk, hogy TÁMADÓFOCIVAL lépünk fel egy Portugália ellen is...

nem hiszem el...

Ezt én sem tudom. A selejtezők alatt azt mondtam, hogy végre van szervezettség meg küzdeni tudás, de focizni még mindig nem tudunk. Aztán a norvégok elleni meccsre megtanultunk, és azóta egyre jobban megy.
Ferni!
A másik ág is nevekben gyengébb csak, de pl. ilyen lenygyeleket sem nagyon szabad lebecsülni. Izlandnak meg azt kellett néznie, ki ellen van nagyobb esélye tolni még egy kört, nem azt, hogy melyik ágon nyernek könnyebben EB-t.
Azt meg meglátjuk a portugálok meddig juthatnak, szerintem kiesnek a horvátok ellen, főleg, ha lesz Modric. Rakétáék most nagyon egyben vannak, és tartalékosan csapták a spanyolokat, azért az nem mindegy. A portugáloknak akkor van esélye, ha C bombaformába lendül, sajnos, most pont ellenünk hozott egy jó meccset, 2 góllal, és 1 gólpasszal, szerencsére ma ez sem elég.