Serie A / Coppa Italia

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.09.01. 18:18:28

Fecooo írta:hát basszus, nem hiszem el...

ha ezt meglépik, nem tudom mit csinálok...

http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... t-1858171/

Spalletti az egyik legjobb edző, a látványos támadófoci híve! most rossz volt a sorsolás, kikaptak az erős Genoától és a Juvétól, van ilyen...
erre ide akarják hozni a defenzív foci egyik képviselőjét??? nah neeeeeee!
Capello alatt szerettem meg a Romát, Spalletti továbbvitte az ő "örökségét".

arról nem Spalletti tehet, h Sensiék nem tudnak igazolni...
Spalletti maradjon! :(
nem kell Ranieri! :evil: :evil: :evil: :x :x

szerk: közben hivatalossá vált, h Spalletti lemondott :( :cry: :cry:

nagyon rossz érzésem van a Romával kapcsolatban... :cry:
Hát ez rossz hír. :( Egészen kedveltem Spallettit és jó szakembernek tartom, nem úgy, mint Ranierit! A Róma most elég nagy ürülékben van. Hagytam volna még a helyén, hiszen tényleg két erős csapattól kapott ki. Ebből még nem következik semmi, akár még idény eleji forma is lehet. :roll: Ha kisebb csapatok ellen is bénáznának, na akkor váltanék talán, de inkább most ott a játékosállománnyal vannak gondok. :?
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.09.01. 13:02:23

hát basszus, nem hiszem el...

ha ezt meglépik, nem tudom mit csinálok...

http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... t-1858171/

Spalletti az egyik legjobb edző, a látványos támadófoci híve! most rossz volt a sorsolás, kikaptak az erős Genoától és a Juvétól, van ilyen...
erre ide akarják hozni a defenzív foci egyik képviselőjét??? nah neeeeeee!
Capello alatt szerettem meg a Romát, Spalletti továbbvitte az ő "örökségét".

arról nem Spalletti tehet, h Sensiék nem tudnak igazolni...
Spalletti maradjon! :(
nem kell Ranieri! :evil: :evil: :evil: :x :x

szerk: közben hivatalossá vált, h Spalletti lemondott :( :cry: :cry:

nagyon rossz érzésem van a Romával kapcsolatban... :cry:
Barcaádám
Capitá del Barça

2009.08.31. 14:41:21

Roma-Juve meccset nem nézte senki??
Igen jó meccs volt egy közepes Romával és egy klasszis Juventussal.
Nagyon egybe van a csapat egységes nagyon hajtanak és elég hatékonynak mondhatók főleg úgy,hogy szvsz nem a legerősebb összeállításban játszottak.
Diego hihetetlen nagyon nagy igazolás ahogy a többiek is.
Az elmúlt 2 évben volt pár nagy igazolási melléfogása a Juvénak de most belehúztak és egy nagyon jó csapat jött össze szerintem ők a legfőbb riválisai az Internek!
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
visca el barca
Presidente del Barça

2009.08.31. 10:12:40

bár még nagyon a bajnokság elején vagyunk, nem vállalok túl nagy kockázatot azzal, ha kijelentem, hogy idén is az inter lesz a bajnok. túl sok ellenfele nincs. a milan vmi harmatgyenge lesz, max 4. hely, a juve meg jó, jó, de nem hinném, hogy valos veszélyt jelentenének az kék-feketékre.

FORZA PARMA
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
westerngom
Entrenador del Barça

2009.08.30. 22:11:51

LG írta:Persze, h jobb az Inter, mint tavaly. Hiába ment el Ibra, ha olyan játékosok érkeztek, mint Lucia, Motta, Etoo, és Diego Milito. Elment egy zseni, de több kiváló játékos meg érkezett.
Igen, ezek közül is Samu és az a W. Sneijder aki akár általunk is igazolható lett volna a középpályára nem kis erősítésként.
Arról nem is beszélve, hogy szinte a reptérről érkezett a meccsre és érdekes módon minden probléma nélkül illeszkedett a csapat játékába. :roll:
Csak hát az RM.-es előítéletek........

Szerintem is félelmetes (lesz) az Eto'o - Milito kettős!! 8), húzós lesz a BL menetelésünk.....
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.08.30. 14:39:39

Persze, h jobb az Inter, mint tavaly. Hiába ment el Ibra, ha olyan játékosok érkeztek, mint Lucia, Motta, Etoo, és Diego Milito. Elment egy zseni, de több kiváló játékos meg érkezett.
Bestbarca
Entrenador del Barça

2009.08.30. 13:36:14

Z.Chris írta:Mourinho nyilatkozata a meccs után a Tuttosport-nak.

"Sokkal többre vagyunk képesek Ibra nélkül."

"Jóval kiegyensúlyozottabbak vagyunk, sokkal inkább csapat az Inter."

"Eto'o és Diego Milito pedig hihetetlen. Én Guardiola helyében nem engedtem volna el Eto'o-t..."
Ismerjük Mourinhot, nagy nyilatkozat man! :wink: Eto'o-tól én nem láttam semmi extrát, ugyan azt csinálta,mint tavaly nálunk! Amit mutatott játékban, az nekem kevés.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
Z.Chris
Jugador d'estrella

2009.08.30. 13:14:38

Mourinho nyilatkozata a meccs után a Tuttosport-nak.

"Sokkal többre vagyunk képesek Ibra nélkül."

"Jóval kiegyensúlyozottabbak vagyunk, sokkal inkább csapat az Inter."

"Eto'o és Diego Milito pedig hihetetlen. Én Guardiola helyében nem engedtem volna el Eto'o-t..."
LM10
Director del Fútbol

2009.08.30. 11:28:46

Ez a Milan tényleg nem egy életbiztosítás...lehet, h visszasírják a Rossonerik Anchelottit? Egyszerűen ott gyenge a keret, nincs miből erősíteni...akkor járna jól a Milan, ha jönne egy befektető, mert ez így édeskevés lesz...
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.08.30. 11:22:18

A Milan ott szúrta el, h eladták a karmester Kakat, és Ronaldinhotól várják, h betöltse ezt a szerepkört. Akkor lenne esélyük, ha Ronie valóban magára találna, amire én semmi esélyt nem látok, még akkor se, ha az őrült Ronie fanok oda voltak a szezon előtt.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.08.30. 01:25:32

Mikaos írta:A múlt héten még a Milán volt a bajnokesélyes, az Intert pedig lesajnálták a Bari miatt. Most fordított a helyzet. Jövő héten hogyan lesz? :)
Mind a 4 nagy csapat bajnokesélyes, attól függetlenül, hogy a 2.fordulóban mit fognak játszani - pl. holnap a Roma-Juve meccsen is lehet ehhez hasonló gólzápor, de mégse mondanám azt a vereséget szenvedő csapatra, hogy kiesnek a versengésből, vagy ilyesmi.

A Milan tetszetősen játszott az első félidő első felében, de az 1.gól után + a Gattuso-probléma miatt összeomlottak. Ez egy rosszul elsült meccs volt, szerintem vannak olyan rutinosak hogy kiheverjék - mert, ha más nem is jellemző erre a csapatra, de a rutin...az igen.
Egy dolgot viszont nem biztos, hogy ki tudnak majd heverni: Ronaldinho-t. Óriási probléma a srác, óriási csalódás már évek óta - olykor villog egy kicsit, aztán abból él a következő meccseken, viszont ez édes kevés. Berlusconi meg menjen teázni vele, hogyha annyira szereti, de nehogy már B. állítsa össze a Milan kezdőcsapatát.
Azt se mondanám, hogy az Inter "fú, de nagyot" focizott, meg, hogy "bajnokok lesznek". Végülis eddig annyi történt, hogy legázolták a 10 emberrel játszó Milant - a múlt héten meg majdnem kikaptak a Baritól. Ez a csapat még nincs készen, bár a középpálya most nagyot erősödött Sneijder-rel (ha tartja a formát).
Körülbelül egyetértek veled. A Milán nem játszott rosszul az elején, de tényleg teljesen összeomlottak. Amit még mindig nem értettem meg az az, hogy mi a francot keresett Ronadlinho legelöl az ék pozícióban? :shock: Ezt most nagyon elszúrta Leonardo, rajta nagyon látszik, hogy nincs semmi tapasztalata. Gyenge edzőnek tartom, aki egy omladozó Milán élére állt. Csodát nem kell várni, holott én is azt vártam. :roll:

Most az Inter kezd nekem egyre szimpatikusabb lenni azzal, hogy Zlatan elment onnan és Eto'o érkezett ( :roll: ) , meg az alap felfogás is sokat javult, sőt Diego Milito is szimpatikus. Most kifejezetten szépen játszottak, volt játék, amit régen láttam olasz bajnokikon. :D A Juve mellett sztem csak az Internek lehet esélye a seria A megnyerésére.
barca1615
Jugador d'estrella

2009.08.29. 22:57:05

Ennek az olasz bajnokságnak! Szerintem a két favoritja az Inter meg a Juventus! 2 között fog eldőlni a bajnokság de még ez csak a 2-ik forduló kitudja:)

Holnap meg 18.00-kor Roma-Juventus! Na még az lesz érdekes meccs
Mikaos
Director del Fútbol

2009.08.29. 22:47:00

A múlt héten még a Milán volt a bajnokesélyes, az Intert pedig lesajnálták a Bari miatt. Most fordított a helyzet. Jövő héten hogyan lesz? :)
Mind a 4 nagy csapat bajnokesélyes, attól függetlenül, hogy a 2.fordulóban mit fognak játszani - pl. holnap a Roma-Juve meccsen is lehet ehhez hasonló gólzápor, de mégse mondanám azt a vereséget szenvedő csapatra, hogy kiesnek a versengésből, vagy ilyesmi.

A Milan tetszetősen játszott az első félidő első felében, de az 1.gól után + a Gattuso-probléma miatt összeomlottak. Ez egy rosszul elsült meccs volt, szerintem vannak olyan rutinosak hogy kiheverjék - mert, ha más nem is jellemző erre a csapatra, de a rutin...az igen.
Egy dolgot viszont nem biztos, hogy ki tudnak majd heverni: Ronaldinho-t. Óriási probléma a srác, óriási csalódás már évek óta - olykor villog egy kicsit, aztán abból él a következő meccseken, viszont ez édes kevés. Berlusconi meg menjen teázni vele, hogyha annyira szereti, de nehogy már B. állítsa össze a Milan kezdőcsapatát.
Azt se mondanám, hogy az Inter "fú, de nagyot" focizott, meg, hogy "bajnokok lesznek". Végülis eddig annyi történt, hogy legázolták a 10 emberrel játszó Milant - a múlt héten meg majdnem kikaptak a Baritól. Ez a csapat még nincs készen, bár a középpálya most nagyot erősödött Sneijder-rel (ha tartja a formát).
darmian
Jugador del Barça

2009.08.29. 22:38:34

Rikinho20 írta:Kicsit szerintem ez a meccs olyan a milan-nak, mint az idei clasico volt a real-nak. A legnagyobb riválistól ráadásul otthon 4 góllal égni elég kellemetlen lehet...
ezaz, és nézd meg odaát még is mekkora az arc. pedig tavaly ugyanezt megélték, sőt, nagyobb zakót is kaptak... nem értem, mire kárövendőek ennyire ők is...
Rikinho20
Jugador d'estrella

2009.08.29. 22:33:38

Kicsit szerintem ez a meccs olyan a milan-nak, mint az idei clasico volt a real-nak. A legnagyobb riválistól ráadásul otthon 4 góllal égni elég kellemetlen lehet...
Sanama
Llegenda del Barça

2009.08.29. 22:26:47

Várhidi...
Ez a Milan bajnokesélyes? Jó ha a 4. helyre odaérnek , nem, hogy bajnokesélyes...
A legjobbjukat eladták és megvették Huntelaart , csókolom.
Kitől várják a bajnoki címet?
A veterán Seedorf,Ambrosini,Gattuso 3mastól? Vagy Ronaldinhotól?

Ezt nem értem mire fel tekintik ezt a Milant bajnokesélyesnek...
bali 15
Director del Fútbol

2009.08.29. 22:19:54

Hihetetlen ez a Maicon.
Rikinho20
Jugador d'estrella

2009.08.29. 22:16:31

Mekkora góóóóóól???? :o Stankovic :o
Rikinho20
Jugador d'estrella

2009.08.29. 22:12:42

Majdnem meglett az a gól... :)

(mármint eto'o-nak)
Hawk
Jugador del Barça

2009.08.29. 21:52:03

A Sport2 szakértője (úgy hallom Várhidi?) nagyon fényezte Eto'o-t :lol:
Jól játszik az Inter. Ronitól csak annyira tellett, hogy letaglózza Eto'o-t a félidő közepe táján. Nem úgy néz ki, hogy át tudja venni Kaká szerepét és a vállán vinni a Milant.
Ezt a meccset nézve beigazolódik számomra, hogy mi rosszabbul jártunk az Interrel, mint a Real a Milannal (mármint a BL-ben). :cry:
Kép
elbandi
Capitá del Barça

2009.08.29. 21:51:17

Tetszik az inter játéka.Hatékony támadójáték,szép passzok.
Mourinho jó kis csapatot rakott össze.Az igazolásai tökéletesek
voltak:Lúció,Motta,Snejder,Milito,Eto'o. 8)
Remélem messzebre jutnak majd a BL-ben mint tavaly :wink:
Hajrá Inter :)
Hattrick:Manchester.City.
Barcelona és City mindörökre...:)
szajko
Director del Fútbol

2009.08.29. 21:48:43

Varga Tamás írta:Az első félidő minden képzeletemet, és várakozásomat felülmúlta. Élvezet, öröm nézni az Inter játékát. Maicon, Samu, Milito, Lucio, Motta kimagaslóan játszanak. Mértani passzok, tudatos támadások, minden együtt van. Mourinho összerakta az új csapatot - bízom a hasonló folytatásban a bajnokság terén.
A Milan pedig egy rakás szerencsétlenség. Leonardo zöldfülű, és hatalmas hibát követett el Gattuso pályán hagyásával. R10 döcög, ténfereg a pályán. Semmi sem változott. Pato nem kapott egy értékelhető labdát, Borriello meg láthatatlan.

FORZA INTER!
Hát valahogy így látom én is.
Inter megerősödött, Milan nagyon gyenge.
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.08.29. 21:46:35

A Milánról annyit hogy Roni 3:0-nál az ellenfél térfelén sétálgat :roll:
Elképesztően gyengék. Ez nem a Siena :?

Az Inter meg remélem nem áll le a második félidőben. Elképesztő milyen simán átmennek a Milán védelmén. Remélem Eto'o-nak meg lesz ma egy gól.Eddig jó párost alkotnak Miliotval. Hajrá Samu! A tippmixem már úgyis elbuktam :lol:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.08.29. 21:41:21

Az edző, de főként Gattuso tehetett róla, 0:2-nél, amikor van egy sárgája is, Seedorf meg félig már bent volt... Inter most nagyon erős, jó ez a csapat, támadó játékok pedig eddig nagyon hatékony.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.08.29. 21:40:15

Az első félidő minden képzeletemet, és várakozásomat felülmúlta. Élvezet, öröm nézni az Inter játékát. Maicon, Samu, Milito, Lucio, Motta kimagaslóan játszanak. Mértani passzok, tudatos támadások, minden együtt van. Mourinho összerakta az új csapatot - bízom a hasonló folytatásban a bajnokság terén.
A Milan pedig egy rakás szerencsétlenség. Leonardo zöldfülű, és hatalmas hibát követett el Gattuso pályán hagyásával. R10 döcög, ténfereg a pályán. Semmi sem változott. Pato nem kapott egy értékelhető labdát, Borriello meg láthatatlan.

FORZA INTER!
Kép
Lezárt