Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát ez rossz hír.Fecooo írta:hát basszus, nem hiszem el...
ha ezt meglépik, nem tudom mit csinálok...
http://www.nemzetisport.hu/olasz_labdar ... t-1858171/
Spalletti az egyik legjobb edző, a látványos támadófoci híve! most rossz volt a sorsolás, kikaptak az erős Genoától és a Juvétól, van ilyen...
erre ide akarják hozni a defenzív foci egyik képviselőjét??? nah neeeeeee!
Capello alatt szerettem meg a Romát, Spalletti továbbvitte az ő "örökségét".
arról nem Spalletti tehet, h Sensiék nem tudnak igazolni...
Spalletti maradjon!
nem kell Ranieri!![]()
![]()
![]()
![]()
szerk: közben hivatalossá vált, h Spalletti lemondott![]()
![]()
![]()
nagyon rossz érzésem van a Romával kapcsolatban...
Igen, ezek közül is Samu és az a W. Sneijder aki akár általunk is igazolható lett volna a középpályára nem kis erősítésként.LG írta:Persze, h jobb az Inter, mint tavaly. Hiába ment el Ibra, ha olyan játékosok érkeztek, mint Lucia, Motta, Etoo, és Diego Milito. Elment egy zseni, de több kiváló játékos meg érkezett.
Ismerjük Mourinhot, nagy nyilatkozat man!Z.Chris írta:Mourinho nyilatkozata a meccs után a Tuttosport-nak.
"Sokkal többre vagyunk képesek Ibra nélkül."
"Jóval kiegyensúlyozottabbak vagyunk, sokkal inkább csapat az Inter."
"Eto'o és Diego Milito pedig hihetetlen. Én Guardiola helyében nem engedtem volna el Eto'o-t..."
Körülbelül egyetértek veled. A Milán nem játszott rosszul az elején, de tényleg teljesen összeomlottak. Amit még mindig nem értettem meg az az, hogy mi a francot keresett Ronadlinho legelöl az ék pozícióban?Mikaos írta:A múlt héten még a Milán volt a bajnokesélyes, az Intert pedig lesajnálták a Bari miatt. Most fordított a helyzet. Jövő héten hogyan lesz?
Mind a 4 nagy csapat bajnokesélyes, attól függetlenül, hogy a 2.fordulóban mit fognak játszani - pl. holnap a Roma-Juve meccsen is lehet ehhez hasonló gólzápor, de mégse mondanám azt a vereséget szenvedő csapatra, hogy kiesnek a versengésből, vagy ilyesmi.
A Milan tetszetősen játszott az első félidő első felében, de az 1.gól után + a Gattuso-probléma miatt összeomlottak. Ez egy rosszul elsült meccs volt, szerintem vannak olyan rutinosak hogy kiheverjék - mert, ha más nem is jellemző erre a csapatra, de a rutin...az igen.
Egy dolgot viszont nem biztos, hogy ki tudnak majd heverni: Ronaldinho-t. Óriási probléma a srác, óriási csalódás már évek óta - olykor villog egy kicsit, aztán abból él a következő meccseken, viszont ez édes kevés. Berlusconi meg menjen teázni vele, hogyha annyira szereti, de nehogy már B. állítsa össze a Milan kezdőcsapatát.
Azt se mondanám, hogy az Inter "fú, de nagyot" focizott, meg, hogy "bajnokok lesznek". Végülis eddig annyi történt, hogy legázolták a 10 emberrel játszó Milant - a múlt héten meg majdnem kikaptak a Baritól. Ez a csapat még nincs készen, bár a középpálya most nagyot erősödött Sneijder-rel (ha tartja a formát).
ezaz, és nézd meg odaát még is mekkora az arc. pedig tavaly ugyanezt megélték, sőt, nagyobb zakót is kaptak... nem értem, mire kárövendőek ennyire ők is...Rikinho20 írta:Kicsit szerintem ez a meccs olyan a milan-nak, mint az idei clasico volt a real-nak. A legnagyobb riválistól ráadásul otthon 4 góllal égni elég kellemetlen lehet...
Hát valahogy így látom én is.Varga Tamás írta:Az első félidő minden képzeletemet, és várakozásomat felülmúlta. Élvezet, öröm nézni az Inter játékát. Maicon, Samu, Milito, Lucio, Motta kimagaslóan játszanak. Mértani passzok, tudatos támadások, minden együtt van. Mourinho összerakta az új csapatot - bízom a hasonló folytatásban a bajnokság terén.
A Milan pedig egy rakás szerencsétlenség. Leonardo zöldfülű, és hatalmas hibát követett el Gattuso pályán hagyásával. R10 döcög, ténfereg a pályán. Semmi sem változott. Pato nem kapott egy értékelhető labdát, Borriello meg láthatatlan.
FORZA INTER!