Eidur Gudjohnsen
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Mélyen meghajolok Guddy előtt, akiben eddig kételkedtem, de bebizonyította, hogy tehet alatt nő a pálma, a sok kritikus véleménye ösztönözte és megmutatta, ki is az igazi Guddy, nagyon fifikás gólokat szerzett, főleg annak a Mallorcának sikerült kettőt vágnia, mely csapat eddig a legkevesebb gólt kapta a Primera Divisiónban. Remélem a folytatás is hasonlóan eredményes lesz és akkor nem kell igazolni senkit a télen!
-
- Jugador del Barça
Szep volt Guddy!!
Csak igy tovabb, remeljuk a kovetkezo meccsen is ilyen eredmenyes lesz!
Amig lattam a meccset addig Guddy nem sokat mutatott a golon kivul de hat ez a dolga!Ez kell!!
Forca Barca
Csak igy tovabb, remeljuk a kovetkezo meccsen is ilyen eredmenyes lesz!
Amig lattam a meccset addig Guddy nem sokat mutatott a golon kivul de hat ez a dolga!Ez kell!!
Forca Barca
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ne csak benne legyen,jöjjön is ki belőle az az 1 gólGame90 írta:Na remélem ma jól fog játszani. 1 gól sztem ma benne lesz![]()

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- aka Game90
Na remélem ma jól fog játszani. 1 gól sztem ma benne lesz

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Gudjohnsen nem rossz játékos,csak ő amolyan "egylövéses"csatár.Magyarul:Ha kap olyan labdát,amit egy lövéssel a hálóba lehet juttatni,azokat a szitukat jól oldja meg.A baj csak az,hogy nálunk nem ilyen a játék,itt a csatárnak ennél sokkal több dolga akad(már csak az alapfelállás miatt is).Részt kell venni az összjátékban úgy,hogy a kapu elé is odaérjen.Na ez még nem megy neki.
Remélem változik a helyzet.
Remélem változik a helyzet.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Eddig se engedhette meg magának, de egyszerűen eddig nem tudott nagyot alkotni. Kíváncsian várom, hogy ma mit hoz össze.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hát most nem engedheti meg magának,h beleszürküljön a meccsbe,mert vmit villantania kell,akár gólpassz,akár gól formájábanLos Barrachos írta:Én egy gólpasszal is elégedett lennék, csak győzzünk, mert itt csak a 3 pont számít, kreatív játékosok híján most a szép játék nem nagyon várható, hacsaknem lesz állandóan Ronaldinhónál a labda.

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Én egy gólpasszal is elégedett lennék, csak győzzünk, mert itt csak a 3 pont számít, kreatív játékosok híján most a szép játék nem nagyon várható, hacsaknem lesz állandóan Ronaldinhónál a labda.
-
- Jugador del Barça
Ugy erzem ezen a 7vegen Guddy tobbet fog mutati(golt fog szerezni)
Sajnos nem varhatunk tole olyan jatekot mint etoo vagy saviola(ha jo formaban van) de fejlodokepes(van honnan)
Hajra Guddy!!golt,golokat akarunk
Sajnos nem varhatunk tole olyan jatekot mint etoo vagy saviola(ha jo formaban van) de fejlodokepes(van honnan)
Hajra Guddy!!golt,golokat akarunk

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Akkor én tudtam rosszul, arra viszont emlékeztem én is, hogy Mourinho beszólt a meccs után Guddy-nak, hogy színészkedik, asszem ez után jött a barcelona 2-2 a cselszkivel. Akkor így már összeállt a kép. 

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Majd valaki megmondja, aki pontosan emlékszik rá, én úgy emlékszem, hogy Gudjohnsen harcolta ki a büntetőt.
-
- Eurobarca Staff
Depor ellen nem Saviola harcolta ki a tizit?Los Barrachos írta:A Depor ellen pl. szerintem jogos tizi volt

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
A Depor ellen pl. szerintem jogos tizi volt, de kár ezt fejtegetni, mert azt a gólt már úgysem vonhatja vissza senki!
Lényeg a lényeg, hogy Guddy-nak még fel kell vennie a spanyol foci ritmusát, de ha nem teszi meg, én nem várnék vele, hanem a nyáron elpasszolnám és hoznám Maximiliano Lópezt.

Lényeg a lényeg, hogy Guddy-nak még fel kell vennie a spanyol foci ritmusát, de ha nem teszi meg, én nem várnék vele, hanem a nyáron elpasszolnám és hoznám Maximiliano Lópezt.
Az tulzás, h 11eket harcolt ki. Inkább jokor tud elesni...
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
No igen, egy csatárnak a gólszerzés az első számú feladata, nem a tizenegyes kiharcolása meg 1-2 gólpassz, ezzel egyet lehet érteni.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Na ne ess már túlzásbaDrigo írta:Már miért áruld már el?Ő megnyert egy meccset a CHELSEA ellen.Guddy meg megnyert egy meccset a Celta ellen, és ha nem elfogultan nézzük, akkor az igencsak szabálytalan körülmények között esett, már nem nagyon tudnék felhozni esetleg még a Chelsea ellen klőtt gólját, de a többi meccsen jó lőtt a kupában, de amúgy, vagy szted eddig ő az idény legjobb Barca játékosa?ozsimiki írta:Amúgy Drigo! Ez nagy .....,hogy azzal az 1meccsel,1góllal többet tett![]()

Guddy nincs jó formában : TÉNY!
De,harcolt ki 11-est,pirosat,lőtt gólokat ,és gólpasszt is adott már,igaz sok lehetőséget kihagyott,nem élt együtt megfelelően a játékkal!

- Andris
- Adminisztrátor
ok.
Ugy látom, h nem ugyanazt jelenti nekem, és másoknak az a kifejezés, h vmit letett az asztalra. na sebaj, irom máshogy.
Maxi szebben, jobban, hasznosabban és gyorsabban játszik mint guddy.
lehet, h eidur lőtte a több gólt, de ez nem igazán jelent semmit.
Ugy látom, h nem ugyanazt jelenti nekem, és másoknak az a kifejezés, h vmit letett az asztalra. na sebaj, irom máshogy.
Maxi szebben, jobban, hasznosabban és gyorsabban játszik mint guddy.
lehet, h eidur lőtte a több gólt, de ez nem igazán jelent semmit.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Csakhogy azt a meccset megnyertük!ozsimiki írta:Hy Lio!
Maxival semmi bajom sincs,de: mivel támasztod alá,h többet tett le eddig az asztalra,mint Guddy![]()
![]()
Azért a Chelsea elleni gólja miatt,ilyet nem lehet kijelenteniGuddy is lőtt nekik 1et már,meg másnak is. Bár nincs jó formában...

De nem is ez a lényeg, hanem a kor. Maxi még tud hova fejlődni, Guddy is tud, de már nem olyan szinten, nincs benne akkora lendület, mint egy fiatalabb játékosban. Maxi érti és tudja is a latin stílust, mert abban nevelkedett és ez illene a Barça játékába, tavaly év vége fele sokat játszatta csereként Frankito és sok jó megmozdulása is volt, Mallorcára is fejlődés céljából ment. Ha visszajön, tuti jobb lesz, mint Guddy!
-
- Eurobarca Staff
Már miért áruld már el?Ő megnyert egy meccset a CHELSEA ellen.Guddy meg megnyert egy meccset a Celta ellen, és ha nem elfogultan nézzük, akkor az igencsak szabálytalan körülmények között esett, már nem nagyon tudnék felhozni esetleg még a Chelsea ellen klőtt gólját, de a többi meccsen jó lőtt a kupában, de amúgy, vagy szted eddig ő az idény legjobb Barca játékosa?ozsimiki írta:Amúgy Drigo! Ez nagy .....,hogy azzal az 1meccsel,1góllal többet tett![]()
- ozsimiki
- Adminisztrátor
HüleGame90 írta:Ha végigolvastam volna a te hsz-edet
![]()
Bocs, ha esetleg megbántottalak volna vele
![]()

Amúgy Drigo! Ez nagy .....,hogy azzal az 1meccsel,1góllal többet tett

-
- Eurobarca Staff
Jajj ne már 1000x inkább Maxi, mint Guddy Maxi azon az egy meccsen többet tett a csapatért, mint eddig Guddy.És miért kellett mennie?Hát szted Saviola azért nem kell Rijkaardnak, mert nem jó játékos???Maxival is ez a helyzet.Mellesleg most többet érnénk Maxival, mint guddyval ő legalább egy tank és ha játszhatott kiköpte a tüdejét, míg ugyanez Eidur-ról nem mondható el...
-
- aka Game90

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Game90 kollega én nem úgyanezt írtamGame90 írta:És mért tett le többet az asztalralionelmessi19 írta:Nézd, eddig Maxi többet tett le az asztalra, mint Guddy.Game90 írta:Azért Guddy sokkal jobb, mint Maxi![]()
Lőtt egy gólt a Chelseanek. Ha letett volna valamit az asztalra, akkor nem hiszem, hogy távoznia kellett volna