Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ne csak benne legyen,jöjjön is ki belőle az az 1 gólGame90 írta:Na remélem ma jól fog játszani. 1 gól sztem ma benne lesz![]()
Hát most nem engedheti meg magának,h beleszürküljön a meccsbe,mert vmit villantania kell,akár gólpassz,akár gól formájábanLos Barrachos írta:Én egy gólpasszal is elégedett lennék, csak győzzünk, mert itt csak a 3 pont számít, kreatív játékosok híján most a szép játék nem nagyon várható, hacsaknem lesz állandóan Ronaldinhónál a labda.
Depor ellen nem Saviola harcolta ki a tizit?Los Barrachos írta:A Depor ellen pl. szerintem jogos tizi volt
Na ne ess már túlzásbaDrigo írta:Már miért áruld már el?Ő megnyert egy meccset a CHELSEA ellen.Guddy meg megnyert egy meccset a Celta ellen, és ha nem elfogultan nézzük, akkor az igencsak szabálytalan körülmények között esett, már nem nagyon tudnék felhozni esetleg még a Chelsea ellen klőtt gólját, de a többi meccsen jó lőtt a kupában, de amúgy, vagy szted eddig ő az idény legjobb Barca játékosa?ozsimiki írta:Amúgy Drigo! Ez nagy .....,hogy azzal az 1meccsel,1góllal többet tett![]()
Csakhogy azt a meccset megnyertük!ozsimiki írta:Hy Lio!
Maxival semmi bajom sincs,de: mivel támasztod alá,h többet tett le eddig az asztalra,mint Guddy![]()
![]()
Azért a Chelsea elleni gólja miatt,ilyet nem lehet kijelenteniGuddy is lőtt nekik 1et már,meg másnak is. Bár nincs jó formában...
Már miért áruld már el?Ő megnyert egy meccset a CHELSEA ellen.Guddy meg megnyert egy meccset a Celta ellen, és ha nem elfogultan nézzük, akkor az igencsak szabálytalan körülmények között esett, már nem nagyon tudnék felhozni esetleg még a Chelsea ellen klőtt gólját, de a többi meccsen jó lőtt a kupában, de amúgy, vagy szted eddig ő az idény legjobb Barca játékosa?ozsimiki írta:Amúgy Drigo! Ez nagy .....,hogy azzal az 1meccsel,1góllal többet tett![]()
HüleGame90 írta:Ha végigolvastam volna a te hsz-edet
![]()
Bocs, ha esetleg megbántottalak volna vele
![]()
Game90 kollega én nem úgyanezt írtamGame90 írta:És mért tett le többet az asztalralionelmessi19 írta:Nézd, eddig Maxi többet tett le az asztalra, mint Guddy.Game90 írta:Azért Guddy sokkal jobb, mint Maxi![]()
Lőtt egy gólt a Chelseanek. Ha letett volna valamit az asztalra, akkor nem hiszem, hogy távoznia kellett volna