Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, szabadrugásbol szépen ivelte fel "nemtudomki", azután Charisteas -valóban- szépen fejelt a kapuba.kovinho írta:Nem láttam, de fogadjunk, hogy pontrúgásból volt.
Inkább az orosz-svéd meccset nézem.
1. rész:ozsimiki írta:Tamás!
Úgy látom, jól elbeszélgettek Andréval, megtaníthatnád írni is,főleg,h te vagy az egyik,aki a helyesírási hibák miatt rendszeresen szól az emberkéknek,gondolom neked is szúrja a szemed amit hsz címen előad a 'kollega'.
On:
Orosz csapat szimpatikusabb a svédnél,remélem jó meccsen le tudják őket győzni. Másik meccs meg szerintem elég unalmas lesz,csak összefoglalót nézek majd róla.
Nagyon szépen köszönöm!kovinho írta:Narancsolj.
Narancsolj.Danka00792 írta:Valaki tudna nekem írni egy hivatalos Spanyol - Görög kezdötizenegyet? Lemaradtam az elejéröl a mecsnek.Megköszönném
Nemtudom...a VBn a franciák ugyanugy szenvdedtek a csoportban, a spanyolok meg akkor is jók voltak, aztán még is a csigazabálók mentek tovább. A spanyolok mindig nagy favoritnak vannak beharangozva, a csoportkörben nem is szokott gond lenni, viszont amint jön az 1. komoly csapat nincs is már esélyük...Én attól tartok, megint be fogják bizonyitani, h lúzer csapat...Fernando írta:A spanyolok elpicsázzák őket
én is így tudom...mert most ugye spanyol-olasz, illetve holland-orosz vagy svéd negyeddöntő lesz. és akkor ha spanyolo. illetve hollandia győz, akkor már az elődöntőben játszanak, és közülük kerül ki az egyik döntős.Kalap1988 írta:Sztem nem,asszem úgy van,de cáfoljatok meg,h egy ágon vannak,úh az elődöntőben találkoznánakultrasur írta:Horváto. Spanyolo. Németo. Hollandia jut be a 4 közé sztem
Spanyol vs. holland döntő lehetséges?
Sztem nem,asszem úgy van,de cáfoljatok meg,h egy ágon vannak,úh az elődöntőben találkoznánakultrasur írta:Horváto. Spanyolo. Németo. Hollandia jut be a 4 közé sztem
Spanyol vs. holland döntő lehetséges?
Rajmó írta:Helyette lesz egy De Rossi és egy Aquilani/Ambrosini. De tud még ott játszani Perrotta is, szóval nem lesz ez olyan sétagalopp a spanyolok számára, szerintemandris871120 írta:És szerintem erre azért van óriási esélyük mert az olaszoknak nem lesz középpályája!!(Pirlo,Gattuso)![]()
De azért VIVA ESPAÑA!
Helyette lesz egy De Rossi és egy Aquilani/Ambrosini. De tud még ott játszani Perrotta is, szóval nem lesz ez olyan sétagalopp a spanyolok számára, szerintemandris871120 írta:És szerintem erre azért van óriási esélyük mert az olaszoknak nem lesz középpályája!!(Pirlo,Gattuso)