Olimpia 2008

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
socio66

2008.08.13. 16:46:50

ozsimiki írta:
Ők nem,de Ti már tudjátok,h új doppingszerek,ez a lényeg. :D

Amúgy 2003? 2004? Azokat se tudják még kimutatni? Akkor is negatív lett neki..akkor is úszott pár világcsúcsot...vagy majd 20év múlva derül ki?
Ezt a vitát biztosan nem lehet dűlőre vinni,majd talán pár év múlva Phelps egy sajtótájékoztatón könnyeivel küszködve bejelenti hogy doppingolt és akkor majd lehet mondani hogy csaló.addig nem. én drukkolok neki hogy meglegyen a 8 aranya,mert óriási sportember és korszakos zseni. ha majd kiderül hogy doppingolt,visszavonom ezeket,de amíg nem addig csodálom. egyébként meg a doppingot sem lehet a semmire felépíteni,és nem csak olyan dopping van,ami a közvetlenül a teljesítményt javítja..
Vito
Llegenda del Barça

2008.08.13. 16:46:19

Miki!

mégegyszer:

sem Marion Jones-ról, sem a fél TDF mezőnyről nem gondolta senki, hogy doppingol. még a fantasztikus teljesítmények után is negatív volt a tesztje. mindnek.
aztán mégis
természetesen nincs a kezünkben megdönthetetlen bizonyíték, sőt semmilyen.
ettől függetlenül az elmúlt pár év élsportja és az ott tapasztaltak felvetik annak a lehetőségét, hogy vitázzunk erről.

ezt konkrétan erre és az ilyen típusú hsz-ekre írtam:
Ők nem,de Ti már tudjátok,h új doppingszerek,ez a lényeg.
Benga
Entrenador del Barça

2008.08.13. 16:45:56

Amég nem mutatják ki addig, úgy vagyok vele, hogy bárki megteheti, hogy doppingoljon és nem feltételezem Laciról vagy pontosabban nem szeretném. Igazából szerintem régen rossz, ha a doppingolás mértéke és minősége attól függ, hogy kinek mennyi pénze van és nem attól hogy kinek milyenek az elvei. Szóval kénytelen doppingolni mindenki. Ráadásul legális amég nincsenek kézzel fogható bizonyítékok.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.13. 16:42:58

ozsimiki írta:
Ilúvatar írta: te szerencsétlen, azért negatív mert még nem tudják kimutatni az új doppingszereket. okoska...

ettől függetlenül nem kívánom neki, hogy tolószékbe kerüljön :x csak álljon le a droggozással...

Amúgy 2003? 2004? Azokat se tudják még kimutatni? Akkor is negatív lett neki..akkor is úszott pár világcsúcsot...vagy majd 20év múlva derül ki?
http://zona.hu/article/1174/kitalal-az- ... gbaro.html
Kép
Deus
Boixos Nois

2008.08.13. 16:42:49

ozsimiki írta:Ők nem,de Ti már tudjátok,h új doppingszerek,ez a lényeg. :D

omg... ki mondta, hogy ők nem tudják? Mégszép, hogy ők is sejtik, hogy doppingoznak, DE NEM TUDJÁK KIMUTATNI. nehéz megérteni? :roll: pölö, elolvastad esetleg a híreket? elkapták az amcsi dopping-bárót...

erről ennyit... védjed az amcsikat, grat. én kiszálltam ebből.
KépKép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.13. 16:41:24

Benga írta:Gratulálok nektek :D
Komolyan mondom szánalmasak vagytok. Tamás veled az élen.
Benyaltál Ricco-nak is. Aztán amikor doppingolt akkor meg puff.
VASÁRNAP volt amerikai barátunk doppingvizsgálaton. Ami negatív az negatív. Szóval hivatalosan nem doppingol.
Amúgy meg állíthatnál magadon és ne várd el tőlem se, hogy normális hangemben tárgyaljak veled amég tolószékbe kívánsz egy 11-szeres kiváló sportolót.
És azért mert Cseh magyar még nem feltétlenül kell elvakultnak lenni.
Te nagyon magabiztos vagy. Akkor csak egy nevet írnék ide, ez elég cáfolatnak: MARION JONES.

Miki!
Igen, volt 7 aranyérmes sportoló az olimpiákon. Mikor is? Milyen időkkel? Mennyi ellenféllel? Ja, 30 évvel ezelőtt, 10-15 mp-cel rosszabb időkkel. Na, mindegy.
A csalók mindig elnyerik a jutalmukat.
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.08.13. 16:40:15

Huu a mindenit mekkora egy meccs volt, nagyon szép volt csajok!!! Pálinger meg ember feletti, legjobbkor semmit se engedett be, így tovább csajok!!
Remélem Tóth továbbiakban is folytatja a gól gyártást, szép volt.

HAJRÁ MAGYAROK!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.08.13. 16:40:04

Ez a kézilabda meccs hatalmas volt. Megmutattuk hogy van tartásunk, és akkor is tudunk nyerni ha a bírók ki akarnak bakszni velünk. :D Télleg elképesztő hogy miket fújtak de összeszedtük magunkat és mindenki akkor volt a legjobb amikor kellett :D . Pálinger a legkritikusabb pillanataokban védett hatalmasakat, Tóth Timi is összeszedte magát, volt pár bámulatos gólja, és persze Görbicz. Hatalmas teher van rajt, és akkor sem tört össze mikor sorsdöntő pillanatban kihagyta a 7-est. Újra odaállt, és a következőre bevágta.
Szép volt csajok, csak így tovább :!: :wink:
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.13. 16:38:51

Ilúvatar írta: te szerencsétlen, azért negatív mert még nem tudják kimutatni az új doppingszereket. okoska...

ettől függetlenül nem kívánom neki, hogy tolószékbe kerüljön :x csak álljon le a droggozással...

Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Deus
Boixos Nois

2008.08.13. 16:36:24

VASÁRNAP volt amerikai barátunk doppingvizsgálaton. Ami negatív az negatív. Szóval hivatalosan nem doppingol.
Amúgy meg állíthatnál magadon és ne várd el tőlem se, hogy normális hangemben tárgyaljak veled amég tolószékbe kívánsz egy 11-szeres kiváló sportolót.
te szerencsétlen, azért negatív mert még nem tudják kimutatni az új doppingszereket. okoska...

KépKép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.13. 16:35:57

Szóról szóra :wink: Tamás hajlamos túlozni,gondolom csak nem szeretne ilyet kívánni egy embernek. Ha igen,akkor nagyobb tré embőr,mint akik doppingolnak Bizonyítottan.
Kép
Benga
Entrenador del Barça

2008.08.13. 16:33:04

Gratulálok nektek :D
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.13. 16:32:53

Varga Tamás írta:
Doppingkérdés. Kínaiak és az amcsik üzemszerűen nyomják. Normál edzéssel, tisztán fizikai és emberi képtelenség 8 aranyat nyerni 9 nap alatt, kb. 20 úszással. Ráadásul mindet világcsúccsal. Remélem, Phelps 40 éves korában tolószékben kerekezik. Tisztességtelen, csaló ember.
Akkor kívánd ezt még vagy 100-150 élsportólónak is. Jah,h nincs még1 ennyire kiemelkedő? Gondolom másba sajnálják a cuccost? A frászt...

Emberi képtelenség? 7 az nem volt az régebben? Honnan lehet tudni,h mi az emberi képtelenség? Kifejthetnéd, szerintem nem lehet határokat szabni,főleg nem olyan embereknél,akik minden nap több órát úsznak,mint te melózól..

Én is ugyanolyan mezei fórumozó vagyok mint te,nem is teszek ilyen kijelentéseket,h képtelenség ez,meg az.

Lacika több másodperces javulása elérhető edzéssel, akkor ez is, ha az se,akkor ez se, viszont akkor nemcsak egyik fél a csaló... :wink:
Kép
Deus
Boixos Nois

2008.08.13. 16:30:33

Hatalmas Grat a Magyar kézis csajoknak! elképesztően para meccs volt. Bírók nagyon balfaxok voltak, volt 1-2 kiállítás ami unfair volt. a 20 -as számú német kézis csaj nagyon undorítóan védekezett. Undorító.

a mi kapusunk emberfeletti volt. Imádom :)
<3 <3 <3 Pálinger <3 <3 <3

csak sajnálom nagyon, hogy Radulovics nem játszik... :cry: ő az egyik legnagyobb. Szívem csücske.
KépKép
lopakodo
Capitá del Barça

2008.08.13. 16:29:33

MessiFan írta:
Varga Tamás írta:Remélem, Phelps 40 éves korában tolószékben kerekezik. Tisztességtelen, csaló ember.
Addigra szerintem halott lesz
osztom a véleményedet...halott lesz...
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.08.13. 16:28:50

lopakodo írta:széééép volt!!!csak igy továb!!!!!! :twisted:
Vannak ott magyar szurkolók? mert nem nézem és nem tudom. énekelték hogy, Ria Ria Hungária!?
lopakodo
Capitá del Barça

2008.08.13. 16:27:25

széééép volt!!!csak igy továb!!!!!! :twisted:
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.13. 16:26:45

aronba írta:
Vito írta:
ozsimiki írta:Lampio!

Chi nem magyarellenes,csak realista.
és naív.

...az utóbbi 5-6 év élsportja szinte csak a doppingról szól (régen tisztának és zseninek hitt atléták, kerékpározók buktak/buknak le tömegesen...), hihetetlen és felfoghatatlan világcsúcsok dőlnek meg -nem tizedekkel- az egyéni, fizikai sportágakban.
és akkor az a kifogás, hogy negatív a tesztje :D

ne vicceljetek már... az EPO-t sem tudták kimutatni 10 évvel ezelőtt, most meg a lúzerebb (lebukós) élsportolók kedvenc kiegészítője.

Phelpsre egy imázsközpont épült az USA-ban és világszerte, a 8 arany miatt.
nem gondoljátok, hogy anabólikus szteroiddal fogják etetni. amit Pelphs használ, az majd 4-6 év múlva jut el ide...

Nemcsak ő javúl,hanem az összes úszó szinte sajátjánál lényegesebben jobbakat úszik, meg ahogy aronba is írta,ha kap,nem mind1,h ki kapja, anélkül is jópárszoros bajnok lenne, meghát ha így nézzük,akkor a múlt nagyjai is mind mind doppingos állatok, az akkori kor,akkori szereivel...mert a múltban is voltak óriási zsenik,és eredmények (az akkori korhoz viszonyítva).

Szerintem ha Cseh Lacika nyerné ilyen fölénnyel,és Phelps nélkül lenne is sansz rá,akkor senki sem irogatná,h dopping,hanem együtt örülnénk. Logikus is. De most nem fogok kardomba dőlni,mert van nála egy jobb.

Már rég megbarátkoztam a teljesítménynövelők szerepével,ezt elfogadva ugyanúgy élvezem a versenyeket. Ez nem naivitás,csupán korral haladás. Szeretem a sportokat,és nem fogja rányomni nálam a bélyegét az,h sokan mindent a doppinggal magyaráznak, ilyen világban élünk,vagy el kell fogadni,vagy nem. Én elfogadtam. Annak sok értelme nem lenne,h leülök megnézni egy versenyt,majd kifejtem,h így dopping,úgy dopping...ha így állnék hozzá,meg se nézném.
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.08.13. 16:26:30

Varga Tamás írta:Remélem, Phelps 40 éves korában tolószékben kerekezik. Tisztességtelen, csaló ember.
Addigra szerintem halott lesz
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.08.13. 16:25:44

Gratulálok a kézis csajoknak. Legyőzték a germánokat, legyőzték a németeket, és fügét mutattak a csaló dán majmoknak. Amit a 2. félidőben az a két szaros művelt, az vérlázító. Feljövünk, Tóth Timit kiállítják. Azt hittem, felrobbanok. Utána meg még egy érthetetlen kiállítás. Mindegy, legyenek boldogok, és dugják fel maguknak a sípot. Szép volt Görbicz, meg mindenki! Remélem, Tóth Timi végre megjelenik az olimpián. Csak így tovább! A továbbjutás megvan!

Doppingkérdés. Kínaiak és az amcsik üzemszerűen nyomják. Normál edzéssel, tisztán fizikai és emberi képtelenség 8 aranyat nyerni 9 nap alatt, kb. 20 úszással. Ráadásul mindet világcsúccsal. Remélem, Phelps 40 éves korában tolószékben kerekezik. Tisztességtelen, csaló ember.
Kép
socio66

2008.08.13. 16:22:31

Ezaz! :wink:
De jók voltak a csajok! Grat nekik,a németek mellett a bírók ellen is játszottunk! jó volt,így tovább!
Valbali
Capitá del Barça

2008.08.13. 16:20:29

25-24 nyertünk EZAZZZZZZZZ!!! :D :D
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2008.08.13. 16:19:08

NAH MI VAN FRICCEK?????? :lol: 25-24 JAJAJAJJAAAAAAAAAJJJJJJJJJ MEKKORA MECCS, HIHETETLEN!!!!! MEGVERTÜK A NÉMETEKET ÉS A BÍRÓKAT IS!!!!!!!! PÁLINGER,TÓTH, MINDENKI NAGYON JÓ VOLT!!!!!!!!! HAJRÁ MAGYAROK!!!
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
gonosz
Jugador d'estrella

2008.08.13. 16:19:07

Huhh! Igen nagy volt a kézis hajránk...láttátok? Szép volt!!! :lol:
Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.08.13. 16:18:58

Ezek a csajok lelkiekben a legerősebbek az utóbbi években,de játéktudásban az egyik leggyengébbek. Grt a győzelemhez egy középszerű csapat ellen. De ez édeskevés lesz az igazi nagycsapatok ellen.

Azért szép volt csajok.
Kép
Lezárt